Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
mobal híres lett
[link] -
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nagyon jo volt a vege...volt nemi izgalom

Amugy az a video, amit Gali is linkelt.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ezek nagyon elvannak: [link]

-
dokee78
félisten
Ha kickelnek megkapom a pontokat egyebeket?
-
gali777
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
[link] vagy nem erre gondolsz?
Mert most nézem már ez lett linkelve 
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
azt azért hagytam ott, mert ezért a trollos körért megérdemeltem

-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
Jól van akkor itt egy c4-esis, hátha ez is tetszik

-
sandor75
csendes tag
válasz
daveoff
üzenetére
Az egy dolog, hogy mindenki úgy lő mint Wyatt Earp....Legnagyobb ideg az mikor egyszerűen nem akar halódni a mester...hátba vered , nem is tudja ,hogy ott vagy, majd mikor észreveszi, megfordul, és hedcsát. No ez az igazán finom. De itt annyit bizonygatják néhányan, hogy nincsenek is csalók, már kezdek zavarba jönni lányosan. Lehet , mindenesetre nem hiszem, ha meg mégis lehetséges mindez csalás nélkül, akkor a játék még szarabb, mint eddig hittem.

-
törölt tag
Itt a FŐ csíííter.
[link] -
daveoff
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
kamu a gyerek, számomra nem kérdés, az a durva, hogy még ki is tette a videót a fb csoportba, hogy nézzétek, így hackeltem a magyar kupán. vagy ennyire láma, hogy azt hitte senkinek nem fog feltűnni...
mondjuk a ahhoz képest, hogy hackelt, még így sem aratott, szóval kinézem belőle... -
Prosector
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Nem, mert ha nem latja a hacket se a pb, se a ggc, se az ff, stb., akkor nem dobja ki.
Pont ezzel teszik vonzova a ruszmetegek a cheateket, h "undetected"-kent aruljak.
Gali: lehet igazad van, biztos a cheatcoderek sem tevedhetetlenek, meg ugye 1-2 hites killekhez olyan fegyver is kene...az mg4 meg pont nem ilyen.
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Tesco gazdaságos lőszer, én is azt használok és mekkorát sebez, még a hús/mirelit pultot is átlövöm vele, ha zárás után warozunk live a személyzettel.

-
daveoff
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
dehogy nincs értelme, a folyamatos visszatöltés miatt ritkábban kell tárazni, ami ugye nem kevés idő.
itt a srác accja, tényleg nem egy pro, akkor hogy a fenébe lő így mg4-el, vagy ennyi lövést bemákolt a kupán, ne már. a hitmarkerekről meg nem is beszélve...
[link]
mg4-el 10% accuracy....lolhopsz, elsőre a saját accom linkeltem, de már javítva...

-
Prosector
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Amit meg elfelejtettem: ha az ammos dolgot a masik oldalrol nezem, semmi ertelme az olyan hacknek ami az mg4-et ugy tolti, h 173-rol tolti 181-re. Ennek a rifle-eknel lenne ertelme, mert +1 killt jelentene, de 200-as tarnal nem hiszem.
Nem emlekszem pontosan a szamokra, de ilyesmi volt.
-
Prosector
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Ezek utan felmerult az, h meg kene nezni a vagatlan forrast, de ennek nem tudom mi lett a vege.
Egyebkent a vagas ellen szol(sztem) az, ha ugy vagtak a vidit, hogy az ammo latszolag visszatoltodik, akkor az a kepen miert nem latszik...mert ott viszont nincs keptores, idobeli ugras. Egyszoval az ammovisszatoltodes es a karaktermozgas ill. a gameplay, az (esetleges) vagas szempontjabol nincs egymassal szinkronban.
Persze meg lehet ugy csinalni, h a kep folyamatos maradjon az ammo meg toltodjon, de minek szivatna magat ezzel, ill. miert vagna maga alatt a fat?
-
-
Prosector
addikt
válasz
M@rdel
üzenetére
Az volt az egyik erv a hack mellett, h visszatoltodik az ammo, erre irtak, h mellette volt az ammo pack, ezzel csak az a baj, h az soha nem az aktualisan hasznalt tarba tolt vissza. Ezutan volt olyan gondolat, lehet a videovagas miatt latszik ugy, mintha visszatoltodne...
A masik: sokak szerint nem lehet igy loni hipfirebol.
Akkor nezd meg hexe videojat is lassitva, gyakorlatilag nem mozog a red dot.
-
dokee78
félisten
Mi a különbség a katonás Portraitoknál?
Mert a katonáknál tök ugyan olyan,csak Prémiumnak jelzi.
Ha kiválasztom semmi különbséget nem látok,akkor mi értelme? -
törölt tag
Délelőtt egy kis Locker.
[link]
Killing Machine
Folyamatosan kívülről megkerültem őket de nem esett le senkinek. Igazi PRO brigád volt.
-
M@rdel
őstag
válasz
Prosector
üzenetére
Azt sem tudtam, hogy van ilyen ficsőr a jutyubon!
Hát megnéztem, már látom amiről beszéltek! De most már mondjátok meg, mi az amit láttok?De ha már megmutattátok, visszamentem a Hexe videójára.
Ti tudtok 11 lövést ilyen kis szórással leadni AEK-l? pl.: 5:57-nél -
Prosector
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Ezert nagyon gaz ez a tema, amit az egyik bizonyiteknak lat, azt a masik nem es minden ketseget kizaroan eleg nehez bizonyitani egy intellingensebb csalast .
A kupa eleje-kozepe korul volt egy srac, sokaknak feltunt, h vmi nem oke a jatekaval, es amikor meggyanusitottak bevallotta a hacket, szoval abban az esetben volt ertelme a gyanusitgatasnak. Csak ugye nem mindenki ismeri el.
Ezert orulok, h nincs tetje a kupanak, mert akkor meg nagyobb mereteket oltene ez a dolog.
-
kisza25
félisten
-
Prosector
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Igen, az a vidi eleg szaftos szart kavart, a fb csoportban kb. 50-60 poston keresztul sorjaztak a pro/kontra velemenyek, meg a kevesbe szalonkepes szovegek. Ott is megvolt a ket tabor, ugyanugy mint itt.
M@rdel: negyedes sebesseggel nezd, akkor latni fogod mirol is van szo.
-
M@rdel
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Én komolyan nem látom, mikor töltődik vissza?MG4?

Egyébként, érdekes ez az egymás csalózása.
Egy meccsen kiakadtam egy srácra, mert négyszer lelőtt egymás után, beírtam chatbe /amiben benne volt, hogy csaló meg persze a szexuális irányultságára is céloztam
/.
Erre visszaírt egy csapattársa, hogy nézem a statot, és hogy ki a csaló!?Az ember 4:10-re állt, csak engem lőtt le! Én kb 32:15. Na ki a hülye? Tudom!

Be is fogtam a számat!
-
daveoff
veterán
válasz
M@rdel
üzenetére
Ilyen nincs, akármilyen pillanatai voltak. 20-30-40m-ről nem lehet csípőből így kilőni valakit MG4-el, normálon főleg nem. Meg egy hitmarker jelenik meg, és az sem fejes. Az ammo meg visszatöltődik, ha jobban megfigyeled. Na mindegy lehet tévedek ebben is, de nálam ez a gyanús, nem a pro ESL játékosok...
-
M@rdel
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
6500 MG4 kill után, én biztos nem tudok így lőni csípőből!

De nála nem érzem azt, hogy csalna. Ráadásul ez egy összevágott felvétel, gondolom a legjobb pillanatokkal.
Lőszert ahogy néztem 10/főt használ általában, ezzel a fegyverrel szerintem nem rossz.De lehet, hogy naív vagyok!?

-
Prosector
addikt
Eleg necces tema ez a cheating, sokszor ossze tud mosodni a hatarvonal es ember legyen a talpan, aki eldonti, hogy mi van.
Szamomra ott derult ki igazan, milyen konnyen ramondjak az emberre, h csalo, mikor nekem is irtak csetbe, h wallhack meg aimbot, pedig csak volt 1-2 szerencses lovesem. Ezen csak rohogtem, mert nalam jobban jatszani nem nehez.
-
guftabi96
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
a gunmastert én is szeretem, és hozzuk is haverokkal elég szépen, de az semmi a versengőhöz képest. Egyszer sikerült kifognom 2 amúgy global elite-ben lévő smurf srácot... Hát ott nem volt kérdés. Brutális.
Nekem Cs:go-ban a fő fegyverek közül csak az ak olyan, hogy nem megy vele. Egyszerűen nem érzem, hogy hogy kell vele jól lőni.jacint78
Azért ezek nem olyan lehetetlen dolgok. Hidd el, hogy vannak itt is nagyon pro-k, akik úgy tolják, hogy mindenki azt hiszi, hogy csal.
+az is nagyon sokat jelent, ha van egy csapat, aki jól összedolgozik.
Én is kaptam már meg, hogy wh-zok, pedig csak szimplán jött az info, hogy hol van a gyerek.
+ha valaki megnézi a statomat, az egyből látja, hogy ez nem hogy nem wh-zik, hanem csak szerencsétlenkedik a pályán
-
gali777
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Hát azért cs-ben az arms race nem nagy kihívás, max a végén a knife kill.
A cs azért nem erről szól, eléggé elk*rvult mondjuk ez a go a source-hoz meg 1.6-hoz képest, de hát ez kell a népnek
Legalább a sok skinhuszáron lehet egy kis pénzt keresni. -
-
daveoff
veterán
válasz
jacint78
üzenetére
Egyszer kétszer csinál olyan reflex mozdulatokat a gyerek, hogy csak nézek még én is, de természetesen nem mindig jön össze neki. Sokszor lehetetlen helyzetekből győztesen jön ki, mert nagyon ügyes, és azért sok ilyen játékos van. Én ettől a folyamatos csalózástól akadok ki.
Mondjuk egyszer már aláfutottam én is, még BF3-ba, csatlakozott hozzánk egy srác, talán még itt is volt téma a gyerek, és nagyon durván belőtt minket is, ha ellenünk volt, ott már nekem is világos volt, hogy csal, mert ahogy kiléptem a sarkon kaptam a fejest. Be is bizonyosodott, WH-zott, meg norecoilt használt, a saját csapata ellen is.
-
-
jacint78
addikt
-
daveoff
veterán
válasz
astroshooter
üzenetére
Már ne is haragudj, de ez nettó baromság. Nálunk az egész társaságnak makrós egere van, mert gémer, meg jó drága volt, úgyhogy muszáj volt megvenni
, de egyikünk se makrózik. És van olyan srác a csapatba, aki igen ugrásból nyom neked egy hedshotot pisztollyal, és tudom, hogy nem csal. Az a baj, hogy Ti nem hiszitek el, hogy vannak ilyen képességű, skilles játékosok, pedig vannak. Ugyanúgy, mint mindenben, pl sportokban is, vannak sokkal-sokkal ügyesebb emberek nálunk, ezt el kell fogadni. Persze vannak csalók is dögivel, én ezt aláírom, de azért nem ilyen arányban, mint ahogy azt Te hiszed....A másik dolog, meg amit gali777 mondd, ebben a játékban ló.asz van, nem recoil...
-
nepszter1
addikt
Hali mostmar en is itt vagyok , majd szeretnék veletek menni játszani

Origin : nepszterr
-
gali777
őstag
válasz
astroshooter
üzenetére
"Szeretném, ha minden kételkedő kipróbálná a játékot meghívásos szerveren, ahol ismerősök ellen tolja. Teljesen más a játékélmény, mert sokkal nehezebben szedik le egymást az emberek! Rendesen körbe rohangálják az épületeket és nincsenek "furcsa, hegyeken átívelő, futás közben leadott pisztolyos fejlövések", mint a nyilvános szerókon."
Nem épp az, hogy könnyebb volna?
Én ezek szerint mindenhol hátrányban vagyok legalább a játékosok felével szemben, pont hogy egyszerűbb volna nem macrosok ellen játszani, nem?
Amúgy annyira nincs recoil ebben a játékban, hogy igazából mindegy is, hogy macrozik-e valaki. Skillt még nem ad, anélkül meg hiába macrozik.Amúgy macros biztos van sok, de csalóval szerintem a 800 óra alatt max párral találkoztam, olyannal aki tényleg kirívóan láthatóan csalt.
-
jacint78
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
De felteszem, hogy te nem egy 15 éves hülyegyerek vagy, mint a játékosok jónagy része gondolom..

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
astroshooter
üzenetére
700 órát toltam bele a játékba, nem mondom volt pár fura eset, de ez van, ezzel sem én sem te nem tudunk mit kezdeni. Ha esetleg csaló van a szerveren (ami itt jóval ritkább mint mondjuk egy call of duty-ban) akkor kilépek és keresek egy másik szervert. Az hogy millió makrós egér van a világon csak egy dolog, nekem is makrós egerem van (Genius Gila), de ez még nem jelenti azt hogy ki is használom.
(#83627) jacint78: 25 leszek februárban.
-
astroshooter
csendes tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szia!
A tények sem győznek meg? A milliónyi eladott makrós egér mire kell szerinted az embereknek? Biztos, hogy nem az office-hoz használják, hanem csalnak velük a játékokban. Az 5 leghíresebb multi játék között van a bf4, pont itt ne használnák? Pont hogy itt használják a legtöbben, kérem, ne legyünk szemellenzősek!És szerintem pont itt a baj.... olyan sokan érintettek a csalásokban, leginkább a makrózásban, hogy nagyon nehéz objektív, elfogulatlan párbeszédet folytatni ezzel kapcsolatban.
-
fletoka
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
De még is ott vigyorog Horec mellett képen battlelogon

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
astroshooter
üzenetére
Ennyire azért szerintem nem rossz a helyzet.
-
astroshooter
csendes tag
Sziasztok!
Én is ritkán írok, inkább olvasni szoktam, de a bf4 mostanában nálam is kiverte a biztosítékot! Azt vettem észre, hogy kétféle játékos van. Egyrészt, akik állandóan küzdenek a furcsábbnál furcsább dolgokkal és a másik csapat, akiknek semmi gondjuk, ritkán futnak bele "furcsa" esetekbe és el sem hiszik az előző csoport panaszait. Jellemzően azt hiszik, hogy az emberke még tapasztalatlan és/vagy bénácska kicsit, esetleg rossz a net csatlakozása.
Hát igen, a furcsa "csalásnak tűnő" dolgokra gondolok, egyéni csítek és a legfelháborítóbb szerver hack-ek!
Én is már lassan 15-20 éve multizok, csak közepes játékos vagyok, a bf4-ben astrojoe12 a nevem és higgyétek el, nagy eséllyel meg tudom különböztetni a rossz net okozta csúszást és lag-ot, a kimagasló játékost és a csalót!
És igen, szerintem a bf4-ben rengetegen használnak segédprogramokat!
A Dice oldalán hónapokig elérhető volt egy grafikon arról, hogy a játékosok 70%-a !!!!!! egér makrót használ! Ez teljesen összhangban van azzal, hogy évente több millió makrós egeret vesznek a gamer-ek! Az oldal egy ideje nem elérhető, amikor legutóbb láttam 78%-nál tartott a grafikon!
Akkor miről beszélünk, hogy kevés a csaló??? Ugyan már!!!!
És akkor a durvább wallhack, aimbot és server hack programokról nem is beszéltem!
Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a bf4-ben, az egész világ játékosait beleértve, minden második ember valamilyen segédprogramot használ, és ettől lett játszhatatlan a BF4!
Szeretném, ha minden kételkedő kipróbálná a játékot meghívásos szerveren, ahol ismerősök ellen tolja. Teljesen más a játékélmény, mert sokkal nehezebben szedik le egymást az emberek! Rendesen körbe rohangálják az épületeket és nincsenek "furcsa, hegyeken átívelő, futás közben leadott pisztolyos fejlövések", mint a nyilvános szerókon.
A lényeg, visszatérve mondandóm elejéhez, mondja meg valaki! Egyes emberek miért futnak bele állandóan ilyen fura esetekbe, míg másokkal egyáltalán nem történik meg és el sem hiszik hogy a másik mit kínlódik ezen durván elszaporodott esetek miatt?
-
spanglee001
addikt
![[OFF][/OFF] [OFF][/OFF]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2016-01/04/405506_h9dwlmrrigl914x4_12190088_1041843279193190_843051902968999178_n.jpg/800)
-
deadwing
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Nekem az előző videón az tűnt fel, hogy Rogue-n úgy átlő a másik épületbe ami ugye min 50 méter, hogy minden golyó betalál. Elhiszem, hogy meg tudja fogni a fegyvert FELFELÉ, de az ne felejtsd el, hogy oldal irányban is szór a fegyver amit nem lehet kontrollálni. Akármit pakolsz rá, sosem lesz nulla az oldalirányú szórás. Olyan távolságon kizárt, hogy az összes golyó célba érjen.
-
törölt tag

-
daveoff
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Vagy inkább Te?

-
dokee78
félisten
Játszottam az IRZ Clan szerveren.
Szépen vesztésre álltunk,mert éppen a csapatunkban lévő 2 IRZ-s csipával próbálta kilőni a másikat.
Persze joguk volt hozzá,hisz az ő szerverük,csak így a játékélmény oda lett.
Szépen elköszöntem,mert elegem lett.Tegnap láttam volt BF4 szervere a BF3 topikban is méltán híres HungarianField-Debrecen-Civis akárminek?
-
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Jjikánál mozog a red dot, ez sztem oke.
Hexe-nél viszont nem, ugy gondolom nem tiszta a gyerek.
Nezd meg a vidiket negyedes sebesseggel, tisztan latszik, h Hexe-nél szinte meg sem roccen a red dot.
Nincs az az ember, aki igy megfogja a recoilt(low sensen sem), latod: még Jika sem pedig most nyertek meg az ESL-t.
Ui.: abbol mar kinottem, h lecsalozzak vkit, mert jobb nalam.
-
daveoff
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Erre mi lehet a reakció? Getijó a gyerek, ez van...
Ti nem hiszitek el, hogy vannak ilyen jó játékosok? -
fornettisuti
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
kva alacsony dpi-t hasznal
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként lehet hogy tévedek, és nektek van igazatok, csak amíg nincs bizonyíték....tudod az ártatlanság vélelme... ![[OFF][/OFF] [OFF][/OFF]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2016-01/04/405506_h9dwlmrrigl914x4_12190088_1041843279193190_843051902968999178_n.jpg/800)