Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norbertboy
üzenetére
Üdv!
Én meg így első olvasatra, már kezdtem megörülni, hogy valamilyen veterán harcosok gyülekezetéről van szó, na mondom akkor ott a helyem.
Ettől függetlenül azért köszi, én elmentettem az oldalt. -
kisza25
félisten
válasz
Norbertboy
üzenetére

-
Norbertboy
csendes tag
Sziasztok!
Ingyenes multigaming ts-t ajánlok nektek, klánoknak, spontán csapat játékhoz.
http://vhk.pw/
-
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
De tenyleg...es akkor csak neki megy az osszes pont a healingbol

-
pohár
félisten
-
gali777
őstag
atika talált egy easter egget dragon valleyn. Én biztosra vettem, hogy csak a hangok voltak a fejében, de sikerült felvennie

-
venomka1
aktív tag
kaptam valami assault kit et. azt ki lehet nyitni, ad fegyvert vagy valamit? Vagy az csak valami kituntetes?
-
nepszter1
addikt
Ilyenkor mikor dupla xp van hol lehet a legtöbbet össze szedni milyen játék módban?
-
guftabi96
addikt
válasz
Gyula84
üzenetére
Ez egy retardált, nem is kell szépíteni.
Gondolom nem véletlen dobták ki innen, PH-ról.
Tipikus esete annak, hogy hiába van méregdrága felszerelésed, ha közben hülye vagy mindenhez.
Assetto Corsánál is ott rinyált, hogy nehéz megfogni az autót, nem mutatja, hogy hol kell pontosan fékezni stb.
Az nem jutott el az agyáig, hogy az egy szimulátor.De, hogy ON is legyek:
Erre a legújabb bugra (joining server, és nem történik semmi) van már valami megoldás? (azon kívül, hogy kikapcsolom a telefonos megerősítést / asztalról indítom a játékot)
A BF3 pl úgy se indul el, ha nem a Battlelogból indítod. Ki kell kapcsolni a telefonos cuccot, különben meg se mozdul. -
Griff55
senior tag
Ha felhúzott titeket a BF vagy csak egy szórakoztató BF videóra vágytok ezt lessétek meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]
Katasztrófa ez a Tájrexi -
SkyS1gn
félisten
válasz
Prosector
üzenetére
Ja hát ezt irogatom az IT-s embernek és ki van borulva mert csak egyesével tudja beállitgatni...
Netlimiterrel meg nehézkes mert ahogy battlelog kidobja a piros üzit netlimiterben is eltünnek a hibás portok.
Azt sem értem IP cimemet kéri, van egy összesitő amin bejön koliba a net, az neki nem jó, gépemen meg ipconfiggal meg mindenhol néztem mi az annya kinnya kell neki. IP configgal ki kell hogy irja, netes whatsmyip stb oldalakon meg totál más van...
(#85474) Prosector
Mindegy amennyit tudok összeszedek....
IP cimre valami ötlet, már totál hülyének néz

-
SkyS1gn
félisten
Valaki megtudná nézni játék alatt milyen portokat használ a játék?
Pontosan kellenek nem intervallum.
-
törölt tag
Daveoff örömère. Kovy for president...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
HollyBoni
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor már legyen az egész második világháborús vagy Vietnám, nem csak a pályák.

Jobban belegondolva én egy BC3-nak örülnék a legjobban, a kedvenc BF-em az összes közül, csak sajna kevés volt benne a tartalom. Pár óra után feloldasz mindent, utána még van 500 szint, de semmit nem kapsz.
Grafika nagyon ütős volt 2010-ben, de supersampling-el még ma is gyönyörű, a hangok pedig szvsz jobbak mint akármelyik új BF-ben. Volt egy jó kis singleplayer is. Igazából az egész játék feelingje nagyon megfogott. -
A legnagyobb poén az lenne bejelentenék hogy új DLC csomag BF4-hez, de pl 1943, vagy Vietnam pályákkal.

A legutóbbi Westie videó szerint is valami nagy titkolózás és munka folyik most a DICE LA háza táján.
-
Prosector
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
Persze, mindenki ugy jatszik ahogy akar...felhulye letemre nem akarom pont en osztani az eszt

(#85444) Zolar: az igen, minden tiszteletem a tied

(#85445) daveoff: nem vagyok sajnos programozo/fejleszto, de sztem a CQ mapeket valoszinu nem lenne gigaszi melo atemelni a 4-be...en legalabbis ugy gondolom.
-
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ja jó, én már új részre gondoltam, mikor még hallani se hallottam ilyesmiről

-
-
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hardline?

valamit biztos csinálnak, mert mikor összerittyentettek egy kis pre-release youtuberes kis játszást valamelyik dlc-ből, akkor valaki rákérdezett, hogy mit csinálnak az egyik emeleten, de nem nagyon akarták elmondani nekik, szóval valami máson is biztos ügyködnek
-
-
daveoff
veterán
Egyre több a találgatás, hogy újabb kiegészítő jön a játékhoz, ugye Close Quarters szerű DLC-ről beszél mindenki. Szerintetek lesz belőle valami? Van egyáltalán értelme, ha tényleg idén jön az új BF? Én mondjuk nem bánnám...

-
HollyBoni
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
Engem annyira nem izgat a dolog. 100% hogy nem ruháznék be drágább hangcuccra hogy jobb legyen a statom. 2.1-es cuccon hangcuccon játszok, de nem üvölt, úgy nem szeretem. Fülessel vagy fejessel nem szeretek játszani.
Ha meg néha megkéselnek ez van, lesz*rom.
De most eléggé átmentem casual gamerbe, pár évvel ezelőtt még én is klánoztam meg ilyenek. -
HollyBoni
veterán
Meg kell lennie a 3 assault ribbonnak. Felmentem egy szerverre 1 assault ribbonnal, meg volt a pisztoly, defib, GL kill, de csak akkor írta ki játék közben hogy meg van a az L85 mikor még szereztem 2 assault ribbont a menetben.
Viszont akkor ezt magyarázza meg valaki:
?

Szerk.: Ok, játékban elérhető.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
Hát azért public szervereken nem mindenki pro.
Én sem foglalkozok ezzel igazából.Nem tudom felfogni, megint megcsináltam, és nem írja ki. Megvolt egy pisztoly ölés, defib, és GL. Meg is nézem a statokban, és az összes fegyvernél +1 ölés van. Még is azt írja az assignment-nél mindegyikhez hogy 0/1.

-
Prosector
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
"nagyon egyszerű szimplán odasétálni emberekhez úgy hogy észre sem vesznek."
Ez csak azoknal mukodik, akiknek nincs annyi eszuk, hogy a hangok nagyon fontosak jatek kozben es kozben zenet hallgatnak stb.
Aki erre figyel, feljebb tekert hangeron jatszik, esetleg egy jobb fulessel(de igazabol az sem letszukseglet, h 50 ezres gamer fules legyen), vagy hangcuccal, azzal ezt nem csinalod meg.
De persze hasznald ki a birkakat

-
HollyBoni
veterán
Vissza lehet nézni valahogy battle report-ban, hogy milyen fegyverekkel öltem?
Megpróbáltam az open fire assignment-et. Első próbálkozásra meg volt a defib kill, fejbelőttem 5 centiről valakit GL-el, és pisztollyal is öltem. Viszont csak az assault ribbon-t írja ki amit utána szereztem.

Mondjuk nem nehéz, így hogy ha meglátok valakit és nem egyből lövök rájöttem hogy nagyon egyszerű szimplán odasétálni emberekhez úgy hogy észre sem vesznek.

-
fuvi
senior tag
-
Gyula84
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
nem rémlett mennyi kell hozzá
mármint egy ribbonhoz 
-
HollyBoni
veterán
3 Assault Ribbont is egy menetben kell összeszedni?
(#85426) guftabi96 : Az a baj hogy még normális fegyverekkel sem megy nagyon jelenleg, nem kockulok egész nap. 20-25 órám van a játékban, alig ismerem még a mapokat, és volt egy jó 1-2 éve szünet játékokkal. FPS-t eléggé el lehet felejteni, régen sokkal jobban ment mikor többet játszottam.
-
HollyBoni
veterán
Open fire ribbon:
Assault Rifle ribbon x3 0/3
Get a kill with pistol in a round 0/1
Get a kill with 40mm grenade in a round 0/1
Get a kill with the defibrillator in a round 0/1Az utolsó három dolgot egy menetben kell megcsinálni?

-
marilllyo
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez Unreal Engine 4.
Ennyit szerintem a frostbite is tudna. Az UE3-mal írt játékokkal az a baj, hogy eléggé statikusak. Rombolhatóság nem sok van.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Szerintem nem lesz messze a BF5.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
hah,eddig tartott a T-fos "jó nete" megint fos a ping és még gyengült a letöltés sebesség is.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
-
deadwing
addikt
Jeee
Kaptam külföldi embertől jelölést.
De nem is értem.
Na de azért rakom be ide, mert ez volt a legdurvább berúgott meccsem amire emlékszem eddig.
8 sör, 2 jéger, meg kb 2 deci házipálinka!!! Ehhez képest rettenetesen jó voltam!
Ja és flag dominator always...
Mindent elkövettünk... néha már úgy tűnt, hogy megfogtuk őket. Nem ment

-
venomka1
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nekem akkor a DLC s kelle nem? Alap jatek megvan mar. A DLC s az a service?
-
-
venomka1
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
tudok, baratnom ott dolgozik
ejszakas epp
amugy mi a kulonbseg a premium edition es a premium service kozott?
-
@rglaaf
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
A végére már feladtam kb csak a mi squadunk csinalt valamit uccso 100 ticket már csak bohockodás volt de azért jo lövés volt

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Van der BOSS / Jet vs. }{3@Đ$}{0ot / Tank = 0-1
Jó van nah nem volt nehéz......... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Foxpost
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- XFX RX 6800 16GB GDDR6 Speedster MERC319 - Eladó!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X ROG STRIX OC Eladó!
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Phanteks Enthoo Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől függetlenül azért köszi, én elmentettem az oldalt.