Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
bf3-nál a top 5 fegyvereim között volt a kés, mert marha jól lehetett használni, itt minden 5-ből 2-3x visszakéselnek, le is szoktam róla
, BFH-ban szerencsére újra olyan, mint bf3-ban -
törölt tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Újraindítás után is ilyen, nah mindegy lehet ezzel együtt kell már élnem.

-
törölt tag
Nincs olyan pálya ahol felvehető az MTAR-21? Nekem még nincs feloldva ez a csúzli.

-
Gyula84
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
azért nem mindegy hogy hol van németben a szerver
nem 2km az az ország -
fornettisuti
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nekem meg a nemeteknel sem egyforma, van amelyiken 25, van amelyiken 45
-
M@rdel
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nyugi, elmúlik!

Most nekem is 50-55 között vannak a britek. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Thome-ok,csak nekem lett jó a pingem? Brit szerón volt 45-50,eddig 80-90 volt ott.
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapos kihagyás után megint visszatértem a játékhoz. Átkerült végre SSD-re, illetve megláttam,hogy új megint bekerült egy kevéske új content. Gondoltam beleteszek pár órát megint.
Sajnos a játék viszont nem így gondolja. Folyamatosan kilépked, Could not join server, server disconnected, és hasonló remek hibaüzenetekkel. Biztos,hogy nem a nettel van gond, mert a 120 megabit bírja. Ez megint valami szerveroldali szépség, vagy valamilyen driverrel akad össze a játék?Előre is köszönöm a segítséget!
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
amik nem a dlc-vel jöttek
-
kisza25
félisten
azt hol tudom megnézni mik az alap fegyverek?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Na sikerült megvenni a bf4 premiumot...
[link] innen vettem bankkártyával fizettem ás rá 15 percre már megkaptam a serialt emailben. -
törölt tag
Az előbb összefutottam a világraglista 4. IFV sel. ebben a körben MisterGarzok.Valami hihetetlen sebességgel száguldozik a gyökér csalója.Írtam is neki, hogy most vagy speedy gonzales, vagy gyalogkakukk, vagy ikerturbós Ferrari motor van a vasába.Azért ilyenkor elmegy a kedvem a játéktól. világranglista helyezett és csaló az arc.Elképesztő, hogy mindent lehet és szarnak a szűrésre.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azért írtam hogy DICE,mert ilyen hülyeségekkel van tele az egész játék.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
A Dice-nak mondjuk tényleg kurva sok köze van hozzá.

-
Gyula84
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
dice tehet róla hogy ilyen pro vagy?

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
"Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Hacking/Cheating - AutoTrigger - M0N5T3R-ENERGY"
Újabb fejlemény......most a 8 egy helyben álló emberkét sikerült 25mm-s löveggel megölni bent a hajó belsejében a B. M-Com felé haladva. (Carrier Assault) Istenem tényleg már szánalmas. Köszi DICE!!!!
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
válasz
pulyka jocó
üzenetére
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Végy konzolt!

PS3-on vannak official ea szerók meg Dice osat is lehet találni.. (dice-os inkább bf3-ban van) -
Bjørgersson
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
De jók is lennének a dedikált EA szerverek, mindenféle gyökér szabály nélkül, ahol nem tudná magát kiélni magát a sok kis szervert bérlő nyomorék.
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Az igen!

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
"Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: No Pro Pilots !"
3-at (3-0) öltem Scout helivel és ki lettem bannolva,valszeg megöltem az 5 éves admint.

-
tom_tol
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
ez jó volt

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Mazochista, és visszaköttette.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
PS4-en beszereztem a Battlefield 4 Premium Editiont.
-
Nekem az sem rémlik hogy valahol lenne erről ilyen százalékos érték.
Blogon lehet látni melyik küldetéseket csináltad meg, milyen eredményekkel (pont, rangsor, talált dogtag és fegyver, stb), az achievementek között meg hogy azok közül melyik van meg.
Amugy bármikor újrajátszhatod bármelyik fejezetet és kimaxolhatod. A végén meg három féle döntés van. Csaj, csávó vagy te magad. És kész ennyi a max.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Értem, rendben.
Köszönöm mindenkinek

-
spanglee001
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
igen azok a multi részei, ahogy írták az uccsó fejezetet újrakezded és odaadod másnak a c4et, aztán megint újra és nem adod oda senkinek. plusz dogtagokat is lehet szerezni a singlébe kb ennyiről tudok
-
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Üdv!
Pedig, így 2 év távlatából nekem úgy rémlik, hogy ez a sztori vége. Annyit még csinálhatsz, hogy az utolsó fejezetet előről kezded, és a másik variációt választod, a multiban elérhető fegyverek miatt, de más érdemi dolog már nincs a történetben. Ez a 21 % szerintem nem annyira releváns, valami apró szír-szar dolgokat lehetett még keresgélni a történet alatt valószínű, hogy ezek is bejátszanak ehhez az értékhez. -
ilovedigweed
senior tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Új hozzászólás akart lenni, bocsi...
Sziasztok!
PS4-en beszereztem a Battlefield 4 Premium Editiont.
Elkezdtem a story módot, de csak addig tart, amíg választanom kell hogy ki menjen le a hajót felrobbantani. A csávó vagy a csaj. Én azt választottam, hogy a csávó és utánna jöttek a feliratok.
Viszont még csak 21% van meg a trófeák szerint.
Hogyan lehetne folytatni a story módot?
-
törölt tag
Hüllő!

-
modern
aktív tag
Üdv.
Ti átlagosan milyen gyorsan csatlakoztok a szerverre?
Létezik h nekem sokszor 5-10 percet is várnom kéne?
Upc-s netem van, szerintetek irjak nekik vagy másnak is ennyi idő? -
M^xx
aktív tag
Üdv!
Akinek nincs csapata, de szeretne játék közben szervezetten, jó társaságban battlefieldezni az csatlakozzon fel hozzánk teamspeak szerverünkre. Mindenkit szívesen látunk, legyen kezdő vagy tapasztalt játékos.
TS3 IP: battlezone.hu vagy ocg.huJátékszerver: BATTLEZONE HUNGARY | INFANTRY | NO RULES | 60Hz | 800 TICKETS
Kérdésekkel kapcsolatban itt is írhattok. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
melega
őstag
Állítólag idén is jön Battlefield játék. A kritikusok, és rajongók között a Hardline felháborodást váltott ki, de nagyon jó bevétel volt belőle. Nem véletlen jön idén is egy Battlefield játék.
Azt nem tudom, hogy Bf 5, vagy ez is mellékszál. -
guftabi96
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
igen, pont ez az, amivel én is szenvedek. Pont ugyan ezt csinálja nekem is.
Most visszaraktam a 8.1-et, valamivel kevesebbszer csinálja, de sajnos itt is megvan a jelenség.
Nem tudom mi okozza, de nagyon idegesítő.
Win7-et meg nem akarok felrakni, mert azon volt a legrosszabb a BF4 -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah akkor ez az a jelenség ami soknál van? [link] Figyeljétek a videót és az FPS mérőt. Nálam tök ugyan ez történik random időközönként. Csak nálam 120 FPS-ről csinálja ezt.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen a patch előtt. Most már nem látsz át vele a füstön meg ha az ellen fegyverén lézer vagy lámpa van akire célzol kb semmit sem látsz csak lősz a nagyvilágba. Nem ellened írtam csak ennyi erővel aki tankozik az tanknoob aki helizik az helinoob aki használ c4-et az c4noob stb... Csak gyakran az a vicces hogy valaki noobozik össze vissza aztán pl a top 3 fegyverének egyike az aek
nem rád gondoltam ne érts félre. Csak írta hogy kipróbálta az éjjellátót és hogy tetszik neki de ezért egyből le van noobozva. Ezt nem értem hogy miért kell. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Most attól miért lenne noob hogy ha használja? Hagyjuk már a hülyeségeket.
-
mackosajt
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Mindenki FLIR-t használna.
AMi a játékban vicces, hogy a fény elvakítja, hisz marhára nem kéne, és a legutolsó peccs óta a füst is hatástalanítja... ami meg szánalom.
Lehetne realisztikusabb, de tény, jó kis eszköz volt a peccsig. -
-
mackosajt
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nem is baj... undorító volt, ahogy metrón,lockeren jól befüstöltek, lerakták a bipodos,flir/irnv lmg-t, és daráltak...
Más:
Csak én emlékszem rosszul, vagy a nagyhelibe tankkal régebben elég volt egy lövés bárhova, hogy felrobbanjon?
Sanghaion jöttem B-ről D felé, a hídon voltam, és onnan eltaláltam egy C felett repülő havocot (a hátsó rotor környékén). Kapott 75 hitet, meg egy kicsit megbillent, és ennyi. -
Chrys_
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha zöld, akkor nem inkább IRNV?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az az IRNV nem a FLIR

-
TXT
őstag
válasz
pils00
üzenetére
Koszi
, ez meg nekem is leesett
A "hiba" ott van/volt, hogy en "csak" vhogy osszehoztam a lampasok mukodeset, viszont nem tudtam, hogy zt az utana megkapott "villogast" fel kellene venni es valami morze programmal (???) kodfejteni... En egyszeruen ezutan atmentem egy Ranked szerora es a viztoronynal a jutyub (
) videon lathato koddal gondoltam volna mukodni, mint ahogy anno az íj megszerzesehez felhasznalhato egyenkod volt. De ez nem jott ossze, mert ahogy most mar szamomra kiderult, "egyedi" kodot generalnak minden esetben. -
kisza25
félisten
-
venomka1
aktív tag
kaptam egy tavcsovet,de piros. Miert nem tudom hasznalni?
-
fuvi
senior tag
-
-
mackosajt
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Vagy inkább így? hogy ON is legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Könyvajánló
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Néha még 20-30 másodpercet is nézegethetnéd őket akkor se jönnének rá, hogy ott állsz mögöttük. 
, BFH-ban szerencsére újra olyan, mint bf3-ban

de itt van nálam

akkor kell vennem egy ssd-t koszi.