Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
már felraktam, este voltam is TS-en, de volt egy gyanúm, hogy lehet az miatt fagy, mindent ki akartam zárni, le is szűkítettem a kört: win10 és bf4 a kettő közül valamelyik miatt fagy, vagy a kettőt egyszerre nem szabad futtatni

Azt még kipróbálom, hogy másik SSD-re rakom rá a wint, hátha az haldoklik, ezek a vackok szinte minden előjel nélkül halnak meg
-
törölt tag
Lesz stream a hétvégéről? Szívesen megnézném ki mit alkot.

-
törölt tag
Kisza olyan pro lesz a hètvègén, hogy át is kereszelhetjük kisza.JJikA -ra.

-
Dogengar
aktív tag
Ettől a Recon Expert Assignment-től rákot kapok..
Valakinek valami ötlet, hogy hol lehetne legegyszerűbben Marksman Ribbon-okat szerezni? -
Don't Panic
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
köszi egy próbát simán megér!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Csap egy tipp, Origin reinstall.
-
Don't Panic
őstag
hi
nekem csak az origin szokot szemétkedni leáll miután a játékból kiléptem de nem mindig , van h 15 ki be lépés után csinálja van , hogy az első után.Más ma végre átélhettem a 21:9 es képarányt+ AMD FreeSync kombót , nekem bejött

-
-
eugabesz
őstag
Leírom,de minek...úgy sem hiszitek el.Mióta nem megyek ts-re ,azóta egyszer sem volt bf4.exe hiba miatti leállásom.Előtte egy este 5-10 is előfordult.Ki érti ezt..?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Jóvanakkor, ügyesen megmagyaráztad.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Neked is van pár szerintem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Rangra gyúrsz, hogy nem szerkeszted a hozzászólásodat?

-
pils00
tag
válasz
kisza25
üzenetére
Nekem is van bf4.exe kifagyás,port hibára hivatkozva.
Nincs semmi tunning a vason. Win 10.
Ha jól emlékszem, a külső vga-kat támogató nv driver óta fordul elő.
A hotfix-es drivernél is fagyott ki.
A legújabbat még nem néztem.Szerk:
Szerintem én is feldobok valami tavalyi drivert. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kovy csinálj valamit mert még egyszer valaki belinkeli ezt a nyomorék asztal alatt hokizós csalót én lehányom a monitort.

-
Dragon27
senior tag
[link] 462-83

-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hogy kakálna minden nap nem látod, hogy szenved?! Biztos szorulása van.

-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
44x100 volt, de most nincs tuning és így is fagy, feszt is emeltem 2x, de win7 alatt 1hónapig hibátlan volt

nem oldódik meg akkor rakok egy win7-et eddig minden WAR-on volt legalább 1 leesésem ami igen kellemetlen
de nem csak én szenvedek ezzel, legutolsó pecs óta ez van, előtte 1 évig nem volt kb fagyás, csak 1x egy hónapban -
glspeter1
őstag
Mehet a report erre a f*sztarisznyára.
Olyan szép norecoil-ja volt, hogy én kértem tőle elnézést. -
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem tudom az előző driverrel is lefagyott, teljesen friss win10 telepítés (tiszta, nem frissítés) win10 driver mindenhez, és bf4, még vírusirtó sincs

kidobom ezt az egész sz@rt a kukába mindjárt
-
daveoff
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem hibátlan az a driver, mint mindegyik. Nekem eddig csak instabil tuningtól fagyott ki a BF(NV-vel), tök mindegy milyen driver, winfos volt alatta, de ez már írtam szerintem. Ezért állok értetlenül a sok fagyás miatt, amiket itt olvasok....
-
Az is lehet ez valami szokásos MS szoftver komponens probléma, ha nem driver vagy egyéb...
Még érdemes lehet a régebbi .NET telepítése is... ezt a windows komponensek ki/be kapcsolásánál tudod megtenni, a programok eltávolításán belül.

Egy próbát megérhet.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
361.91
players111: volt egy bf4.exe leáll, egy 96xx port hiba és egy internet hiba, bár annál a szerver fosta össze magát, ja és nincs semmi tuning,
gyere Gyulám meló van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Vagy van egy tesoja

-
kisza25
félisten
-
Prosector
addikt
Valaki nagyon Jjika-klon akar lenni, meg a képét is berakta avatarnak

Ha vki hirtelen ranez, elkonyveli, hogy bazz...ezek az epsilonosok ilyen szarul jatszanak...?

-
@rglaaf
veterán
válasz
Gyula84
üzenetére
nyilván jobbak nem vitás magasabb div-ba tolják ott edződnek most 2. alkalommal játszottunk először a 252 ticketből 100-130 mindig sikerült lehúzni róluk volt hogy 200-at tegnap meg 30-40-et tegnap 6 kör volt az utolsó zavodon sikerült 100 de akkor már rageből
mindegy kár ezen filózni ez van aki nem birja az lemorzsolódik 
-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
ez a minimum, ha éles WAR alatt megcsinálom a főnivel

daveoff: igen újra tettem, nálam most 64,6 GB, újrafuttattam a dx-et, meg játékellenőrzés, legfrissebb nv driver és pb frissítés is megvolt, tegnap már nem volt fagyás (tuning maradt
)
Ezek szerint locker lesz az egyik pálya, az elég szűkös az IFV-nek, de majd megoldom valahogy
-
Prosector
addikt
válasz
Gyula84
üzenetére
Hat rohadt gyorsak a sracok

Valoszinuleg az acx-nel is volt specta es igy megengedtek nekik is.
Irta John, h bizarre-nal is felment a pumpa, pedig ot még nem hallotta, h lecsalozott volna vkit, de most mondta.
Biztos vagyok benne, h nem ok nelkul

Ez is azt tamasztja ala, h nem volt tiszta a jatek.
-
Prosector
addikt
Nem az mg4-re gondolsz?
Az light machine gun.
-
venomka1
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
nem vagyok lusta, de hiaba kattintok ra amikor kminyitom a battle pack ot, nem csinal semmit, csak a neve van ott, es nem talalom hol tudom hasznalni oket, de keresgelek tovabb
-
venomka1
aktív tag
Meg kaptam az MG 2-t, mi az es hol talalom? Sehol nem talalom a fegyver keszletem kozott
-
venomka1
aktív tag
melyik az a ruha amit infra szemuvegben sem latok? Esetleg fegyver is lenne? mert a fegyvert viszont feheren latom,tehat meg sem tud el rejtozni az illeto teljesen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főszerepben a repair tool! 
És szorítok, hogy sikerüljön.

max az a majom nevezi át magát kisza251-nek, vagy players1111-nek