Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Tud valaki egy jó nem HC, CQ vagy CQ large szervert ahol az ÖSSZES map van, és nincs semmilyen korlátozás? Fegyver használat stb.
-
aizen92
addikt
Valaki segítene elmagyarázni, hogy a heatseeker miért nem fogja be a targetet ha az eldobja a flare-t majd újra megpróbálom befogni? rohadt idegesítő!!!
(ps4 attack helivel kishelit, de ugyanez volt amikor attack jetet akartam befogni újra )
direkt rájuk ijesztek eldobják, újra befognám de nem tudom egyszerűen.
-
Dragon27
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Köszi

-
Dragon27
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Platoon-ba külön pontozva vannak Rank? .... A katonák pontjai hogyan hat a szakaszvezetőre?
-
Dragon27
senior tag
Eddig nem foglalkoztam vele: Create Platoon
Ha szakaszvezető vagyok
akkor mik az előnyök
ezt használjátok?Vagy ha én csatlakozok valakihez ....
-
raubisoda
senior tag
Helpet kérnék.Lenne egy kis gondom az originnel.Van a D meghajtóm azon 3 game.BF3P BF4 SWB.Na most egyiket mindenképpen törölnöm kell a D-röl mivel ssd 120gb és nem férnek el.Amúgy ha telepíted akkor ok de mióta beszereztem a bf3p-t azóta nem férnek el mármint fentvannak de ha telepíteni akarom akkor gyufa.Nem lehet az egyik játéknak külön telepítési mappát választani?Vagy akár mind3-nak...
-
HollyBoni
veterán
20 perc játék után már jobban tetszik mint a BF3. Legalább vannak színek, nem minden kék.

-
dokee78
félisten
Hát ez jó:
[link] -
@rglaaf
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
és hogy kell mert nekem nem menti a blog ha becopyzom a cimsort amit youtube dob ki a beágyazáshoz
-
psq
tag
Nagyon elvette a kedvem ez a terminátor MC_MAMBET197
A végére kiszállt, de elegem is lett mára miatta.
Megyek bebújok az asszony mellé és jól kiduzzogom
magam -
@rglaaf
veterán
battlelogra mar nem lehet beagyazni youtube videokat?
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
PR-TELECOM
Januárban lemondom. 
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Don't Panic
őstag
Köszönöm srácok a segítségét a CAMO -hoz !!!

-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy játék közben, a képernyő jobb oldalán felvillanó sárga és piros jelzések mit jelentenek?
-
M@rdel
őstag
gombot nyomkodni én is ráérek, ha kell!
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Sajna nekem fogalmam sincs, hogy miket is kell csinálni, nekem annyi dolgom volt tegnap, hogy kétszer a hegyoldalban lévő kiszáradt fenyőt kellett legyaknom, és a tövében lévő kapcsolot megnyomni, amikor szóltak.
Max ilyen fenyő nyűvésre persze kapható vagyok, ha kellek. A JEDI-s társulatot kéne keresni, Ők profik már ebben, az itteni topikgazda is ott oszlopos tag. -
daveoff
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Most tudok segíteni camo szerzésben.
(#83249) guftabi96: Te is jöhetsz, ha ráérsz.
(#83248) pendre54: Na végre!
Ezek szerint a kód is jó volt, amit adtam? Nem kellett változtatni? -
guftabi96
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ha belejössz, akkor jó lesz

Csak sok a retardált.. pl tegnap összetalálkoztam egy tankkal Dragon Valley-n: ült a tankomban egy engi.
Kiszáll a tankból, megörültem, hogy rpg-vel beleereszt egyet az ellenség tankjába, de neeeeeeeem. Elkezdi lőni a tőlünk vagy 300m-re lévő gyalogosokat... -
válasz
Don't Panic
üzenetére
Köszi, de közben ADX87-es kollégával sikerült abszolválni, és tényleg hasalni kellett, így megjelent a kapcsoló.

-
Don't Panic
őstag
A0X néven jövök
-
-
Üdv!
Tegnap a JEDI-s lovagok segítségével nekem is sikerült a kódot megszerezni a rucihoz, ez úton is köszönet nekik.
Viszont az istennek se sikerült aktiválni. Felmentünk egy tipikusan erre a célra szánt szerverre gztaki kollegával, neki tényleg kb. 2 perc alatt megjelent az oszlop tövében a kapcsoló, sikerült is neki aktiválni, viszont utána nekem nem jelent meg a kapcsoló. Legalább kétszer kiléptünk, majd vissza a szerverre, de csak nem akarta az igazat, hiába szobroztam az oszlopnál. Végül jó fél óra után meguntuk, és hagytuk a fenébe, mindenesetre majd még próbálkozom ma valakivel, de esetleg van valami trükk, hogy megjelenjen ez a nyomorult kapcsoló? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
guftabi96
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Úgy szívesen használnék én is több monitort, hogy mind a 3 monitoron a játék megy. Amikor Battlescreennek használtam a második monitort, akkor elvonta a figyelmemet, hogy valami még ott világít a játék mellett, és fájt is a szemem valamiért.
Viszont baromi jó lenne 3 monitoron Assetto Corsat nyomni
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Hol a legérdemesebb megvenni a BF4-et? Régen mikor a BF3 jött ki valami orosz kulcsot vettem sokkal olcsóbban, itt van ilyen opció?
-
@rglaaf
veterán
nerfelték AA-t? simán lehet helivel repkedni mostmár 20mm alig sebez 30mm-nek meg alig van range-
-
guftabi96
addikt
Mindenkinek megvan a camo és csak én maradtam le róla ma este, vagy másnak is hiányzik még?

-
venomka1
aktív tag
Hali. Sniper vagyok,es fejbe lovom az ellenfelet legalabb 2x, de minimum 1x es nem hal meg,hanem o ol meg 1 lovesbol.EZ NORMALIS ORIGINEN?
-
gztaki
csendes tag
Köszi a segítséget a camo megszerzéséhez!

-
psq
tag
Azért jó látni, mennyire segítitek egymást. Magyar szerókon már lég sok ninja
van. Külföldieken, ha látok is rámköszön 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor mik az előnyök
ezt használjátok?

Megyek bebújok az asszony mellé és jól kiduzzogom

.
Max ilyen fenyő nyűvésre persze kapható vagyok, ha kellek. A JEDI-s társulatot kéne keresni, Ők profik már ebben, az itteni topikgazda is ott oszlopos tag.
Ezek szerint a kód is jó volt, amit adtam? Nem kellett változtatni?