Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
marilllyo
üzenetére
Semmit nem mond a bl-es statisztika. Persze, hogy lehet lőni vele mindenhova, de nem arra való az f2000. Közép távnál távolabbról esélytelen vagy vele mind az ak, mind az ar ellen. Hipfire-ben meg a bulpop kialakítása miatt mindkettőnél jobb a fuck2k. Menj fel test rangre, próbáld ki. Az ak-nak picsa könnyű megfogni a recoilját, a az ar-nek szinte csak függőleges, az f2000 meg kapálódzik mint egy szűz kurva. Tök egyértelmű melyik mire való.

Egyik fegyvert sem használom
Ace21, m60 (most aws) a medicnek meg ace23 vagy scar. De próbáltam őket, nem a levegőbe beszélek.kisza: Lassú a reload, pont oda, ahova a fegyver jó lenne (cq), ha már választani kell inkább aek, ace vagy az acwr.Bár az aek sem sokkal gyorsabb, de örök favorit.
-
kisza25
félisten
válasz
DeadMeat
üzenetére
ja közelre lassú, távolra jó, csak az a baj ahova medicet használok szinte nincs is nagy táv, szóval oda jobb az f2000, RS-2 az új kedvencem engineerrel, csípőből is lehet vele aprítani, messzire sz@r,de oda lövök LAV-val, vagy RPG-vel

Cris99: valakinek ötöse volt technikából
meg nagyon ráért -
SkyS1gn
félisten
-
marilllyo
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
Hát a hitbox problémák miatt egyelőre kár olyanról beszélni, hogy mi az ami közelre és messzire jó...lehet azzal lőni mindenhova....Nézd meg nyugodtan a két fegyver statisztikáit....egyedül a "hip fire" jobb az ak5c-nek...pont a hip fire..:
...erre nem lehet adni.Ha te azzal szoktad meg....annak ismered a recoil controlját...akkor ügyes vagy vele....ak5c persze hogy népszerű hisz a legelső carbine...mindenki azzal kezdte...persze, hogy mindenki azt szokta meg..
-
gyuromoj
veterán
Tegnap óta arra lettem figyelmes, hogy ha automata fegyverrel megyek és rálövök az ellenségre akkor csak szaggatva lő, viszont ha csak a falra célzok akkor darál rendesen.
Ez mitől lehet?
Másnál nem fordult elő ilyesmi?
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem még az alap "P"-betűs van....talán abban a méhecskés hexagon-ban látok fantáziát ami majd az NS-el jön...arra lehet lecserélem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
persze van unoffical[link] tegnap láttam magyarokat sz@r platoon röviditéssel

-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Valami nemhivatalos van

-
marilllyo
veterán
Az f2000-ről nekem mindig az 5.elem ZF 1 fegyvere jut eszembe

(#40179) VAN der BOSS: Jó a Javelin...bár tegnap paracelen minden hajónak kellett vagy 3 belőle..de tény...még rpg sem nagyon volt senki kezébe....javelinezik mindenki.
-
gyuromoj
veterán
-
Jeollam
aktív tag
Egy szakmai kérdés... Hogy az istenben van Lockeren quad bike Conquest módban? Szinte csak azon a mapon nyomatom, de még sosem láttam ott egyet sem.

-
Anfänger
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Nálam müködik a steam gond nélkül.

-
pohár
félisten
-
marilllyo
veterán
válasz
blaca83
üzenetére
Nem rosszak,....kinézetre egész jók...Bár egyiket sem nagyon használom...megvannak a kedvenceim
Paracelre menj és adj nekik javelinnel
Mondjuk tegnap már téptem a hajam a sok "kill assist"...mindig felrobbantották őket előttem.Nagyon várok már egy Naval Strike trailert... Sztem a CR epicebb lett mint az SA-é. Izgis

-
L4mie
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
az biztos olcsóbb, de hogy nekünk nem lett jobb az is biztos :S
-
blaca83
őstag
Az AR-160-at próbálta már valaki? Az unlock-ban lévő spec. alapján eléggé jónak tűnik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marilllyo
veterán
válasz
InterFox
üzenetére
Én is 4 gigával kezdtem....Aztán bővítettem 8-ra. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a 3.-4.- map után már újra kellett indítanom a játékot mert elkezdett ugrálni az fps...meg jöttek a mikrolagg-ok. Aztán mióta 8 giga ramom van azóta okés. Monitoroztam a memóriahasználatot...Nekem Bf-ezés közben max 5-5,5 gigát nyakalt be cakkumpakk a rendszer. Magyarán szét tud tespedni a játék rendesen. A 16 gigát én is túlzásnak érzem.
-
blaca83
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Most próbáltam ,nálam rendesen működik.

-
Bjørgersson
félisten
Battlelogról titeket is kidobott és nem tudtok belépni?
-
L4mie
veterán
Urak, lehet már volt, de most nincs időm visszanézni :S
Titanfall + mexikói origin kombóval vettem Bf4 premiumnak megfelelő DLC pakkot.
Bf4 Premiummal próbálta már valaki azzal is működik, nem csak Titanfallal, mert akkor lehet benevezek egy mexikóban vásárolt premiumra
mivel kb 1/3 ába került ott a TF hez mint itthon és tökéletesen működik. -
@rglaaf
veterán
prémium pakk kinyit hát mi van benne? gagyi dogtag-ek ..
-
syler123
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szerintem a betöltésnél inkább a hdd számít. Nekem a WD Red-ről elég lassan tölt be a játék, sokkal lassabban, mint a BF3.
-
Colos1
őstag
válasz
gali777
üzenetére
A Second Assault eredetileg decemberben jelent volna meg (vagy januárban
), csak elcsúsztatták a játék javítása miatt, a többi DLC -nél viszont próbálják tartani az eredeti megjelenési dátumot. Szóval nem a NS jön gyorsan, hanem az SA jött lassan.(#40136) Cris99: megelőztél 2 másodperccel

-
InterFox
senior tag
Gondoltam, hogy kicsit elvan túlozva ez a nagy 8 meg 16gb ram mánia!

-
InterFox
senior tag
Próbáltátok a játékot kevesebb ram-al mint 8gb?
Mik a tapasztalatok?
Mert én most mentem egy kört a NFS Rivals-al 2gb system ram-al, a minimumban javasolt 6gb helyett és tökéletesen fut!
-
lotTóni
tag
-
raggg
senior tag
Mostakkormost 4 nap múlva már anyahajót kísérgetünk?
-
lotTóni
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
És tényleg,erre nem gondoltam... akkor nem medkitet dobálok,hanem naptejet.

-
LackoMester
addikt
Ez az AR 160 mennyire ratyi fegyó, rendes célzó nélkül használhatatlan, meg a másik, h. lassú és gyenge.
Talán ezidáig ez a leggyengébb assault fegyó. Tiszta szenvedés, de majd csak összelövöm majd azt a 510 killt. 
-
lotTóni
tag
válasz
kisza25
üzenetére
Szintén...Ráküldök 200v-t húsz kerek xp-ért,dobok rá egy sztk csomagot,szívmasszázsba kezdek és megkérdezem mi a panasza.Sajnos eközben sortűz alá vagyok vonva és mire előkapom a fegyverem,hulla vagyok.Mellettem elrohanó szanitéc kolléga természetesen nem veszi a fáradtságot,hogy hasonlóképpen járjon el.
-
iMaverick
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
+1
Én speciel nem is tudtam, hogy ha feltöltöm a defit, akkor "magasabb" HP-val élesztem újra az elhullottat.
Ettől függetlenül azonban a harc hevében, miközben a golyók fütyülnek a fülem mellett, nem fogom töltikézni a defiblirátort!
(Dobozt neki, aztán vagy megmarad, vagy nem...) -
syler123
veterán
Pár napos tapasztalatom az, hogy ettől jobb a 3. rész. Van néhány rész, ami bejött, mert újdonság volt, az a pálya ahol szakad az eső és erős szél fúj, annak volt egy hangulata. Viszont a többi része nem jön be, pl vannak random halálok, egyszerűen nem lőhettek le sehonnan, senki nem volt a helységben, a killcam meg mutat kintről valakit, teljesen más pályarészen.
Remélem javítják még a játékot, mielőtt az 5. részt elkezdik fejleszteni

A másik hiba, ami mind2 játékban jelen van az a Red Screen of Death, mondjuk a BF4-nél csak a Singleplayerben. Ez mondjuk inkább, Win 8.1/ATI hiba, de más játéknál nincs jelen, szóval érdekes.
-
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
+1 köszi, hogy kifejtetted, nekem most nem volt hangulatom

-
kriszpontaz
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
Ez így van. Így is 50%-ban lekapnak ha élesztek, ha meg simogattatom a defit adok még neki vagy +50% esélyt hogy pont akkor ugrik elém az ellen és ledarál mert esélyem sincs elővenni a fegyvert. A defis kill meg ugye nem jön össze. Ha csak 20 HPval szednek fel annak is örülök, mert legalább nem hagynak napozni amíg van esélyünk foglalni. Az első dolgom mindig fedezékbe rohanni. Ha meg élesztek, azonnal dobok tatyót is inzulinnal
. -
Honzi
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hogy az összes meglegyen végig aztán az utolsót talán 3 alkalommal.
Én nagy nehezen eljutottam egy darabig de annyira szar hogy az hihetetlen singaporenál feladtam [link] e miatt. -
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megkapod azokat ha megcsináltad, csak később...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
D.Orion
üzenetére
Nos, nem szedek fel senkit, ha fenyeget egy/több ellen. Ha van időm feltöltöm rendesen. De megismétlem újra: Örülj neki, hogy felszednek, nem fosnak a fejedre. 20 hp pont hússzal több, mint a 0. Én szoktam neki örülni. Ha meg agyatlanul húznak fel nem elég a 100 hp sem... Mit nem értesz ezen?
Amúgy meg az assault kaszt nem sok lófaszra jó metrón és lockeren kívül. Haszontalan. -
Bjørgersson
félisten
Hányszor kell megcsinálni ezeket az eszméletlenül élvezetes és érdekfeszítő single player missziókat, hogy Battlelogon végre kioldódjanak az assignmentek?
-
D.Orion
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
Uuuh bazz... Most, akkor kezdjem el fejtegetni, hogy milyen előnyökkel jár mi.d a két fél számára a 100hp, vagy ha alszol rá egyet akkor leesik neked is? Egy 20hp-s társ még fedezni sem jó, mert egy kósza golyó is kiszedi. Na, de mindegy is, aki érti annak nem kell magyarázni aki meg nem, annak meg felesleges. Túl sokat láttam én már ehhez.
-
zzola
titán
Üdv!
"ibronk" nevű játékost nem tudjuk felvenni a PH! klánba, mert túl sokhoz csatlakozott már.
Nem ismeritek véletlenül?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Assetto Corsa Rally
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ace21, m60 (most aws) a medicnek meg ace23 vagy scar. De próbáltam őket, nem a levegőbe beszélek.

...erre nem lehet adni.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-03/14/429691_u72gohhzf6lwymdo_screenhunter_120_mar_14_15_17.jpg)

komolyan ekkora trágyát mint az origin nem sokat láttam.... úgy tűnik az EA nak 3 éve nincs pénze, hogy rendbe tegye.