Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Ne nézzél már teljesen majomnak. Ha a lekezelő válaszon kívül többre nem futja, minek szólsz hozzá?

bf3-nál és medal of honor: warfighternél sose volt ilyen problémám, itt viszont 3 mapot és 2 játékmódot dob csak ki, ganz egal, hogy mi van bepipálva.
Valamint server infonál a kövi felirat: "Encountered an unknown error." -
Laraxior
titán
Egy picikét bugos még ez a szintlépés...
LVL00 vagyok.
Gold Battlepackot kaptam játék közben, erre a battlelogban csak egy bronze van
Na és ugye a LVL111 helyett nulla. -
szami777
addikt
Sziasztok,
a multiba nemrég kezdtem csak bele, és az elején szeretnék fegyvert fejleszteni. A bf3-ba egyszerű volt, mert a kis Noshahr Canals-on lenyomatam 3-4 tdm-et és már megvolt minden, ami kellett a kezdéshez. Gondoltam itt is keresek valami kicsi no vehicles mapot, de semmi. Nem talál semmit, csak large conquestet és azt is csak 3 mapon. ha a többi pályára keresek rá, találatot se ad.(minden játékmód bebipálva) Ennyire kevesen játsszák a játékot, vagy a szerverkereső a totális csőd?
(#39296) devilinsid3 : Egy tdm pályát nem ad ki, ez a bajom....
de nem csak tdm-et nem, konkrétan 3 mapot ad ki és csak conquestet. -
huby80
senior tag
-
embe
nagyúr
Hali!
Segítsetek már légyszíves!
Hogyan kell az FPS értékét kiíratni? Tudom van a parancssori, de nem erre vagyok kíváncsi.
Emlékeim szerint létre kellet hozni egy fájlt, amit a BF4 mappába kellet bemásolni, és akkor állandóan mutatta.
Mi ez a fájl? Köszi a választ előre is! -
afrojack1
senior tag
kíváncsiságból ti kinek adtátok a c4-et a kampányban? ha egyáltalán oda adtátok valakinek?
-
S1M0N
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
"Pötyögni" kell vele, apró szüneteket tartva két sorozat között elég jó a találati aránya távolra is.

Én szinte csak ezzel a fegyverrel megyek, olyan nekem az AK5C, mint a BF3-ban az AEK-971.
Mondjuk BF4-ben még nem nagyon mentem más fegyverrel, de lassan megnézem a többit is, csak ahhoz az kéne, hogy ne töltsek több időt a konzervdobozokban mint azokon kívül...

-
Chereiose
addikt
20-as szint körül melyik a legjobb fegyver az engineer-hez? Egyszerűen ott szerintem mindegyik rossz, assault-ban jobbak annak.
-
prokxy
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ez jól hangzik, mehetünk! Állítólag Firestorm jobb rá, mint Caspian.

-
Svájcinéger
őstag
-
Gyula84
veterán
válasz
gali777
üzenetére
Helyre se fogják komolyan ez a meglátásom. Tegnap egy ledőlt ház mellett voltam, majd lőni akartam egy tankkal és a löveg elakadt a falban ami ott se volt nem hittem el így megpróbáltam még egyszer és megint
meg át akarom ugrani a kis faldarabot majd visszadob 3métert
és ez nem egysze fordul elő főleg mikor gránátot is dobni akarok -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Majd jövök én
unlockolni -
devilinsid3
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
azt javítják amit elcsesztek, mert javítani akartak valamit.. vicc amit művelnek hidd el.. felesleges őket védeni
#39253) giornalista:
- killcam bug (2xesen, vagy nem mutatja vagy rosszat mutat)
- hang bug
- nekem a patch óta droppol a játék..
- a guided/staff/mbt law még mindig átmegy
- tegnap az m2 berobbant messziről, pedig elvileg felére csökkentették a hatótávját (3méter)
- hitbox szerintem rosszabb lett (tegnap is 3 különböző szerón lövöm az ellent és semmi szinte..)és ezek még csak azok amikkel találkoztam..
-
giornalista
senior tag
nos, ezzel az új peccsel szerintem jelentőset javult a játék!
sokkal élesebbnek érzek minden történést. ugyan csak három kört nyomtam le, amióta frissült, de nem volt egyetlen olyan haláleset sem, amikor fal mögött lőttek volna le, vagy előbb haltam volna meg, minthogy close quarters combat esetén meglátnám az ellenfelet, stb.
a visszacsatolás is sokkal jobb. szerintem most jó úton járnak.
más kérdés, hogy a killcam rettenetesen bugos, és ez zavaró.
-
eugabesz
őstag
Error not owner!!...ez meg mi a tököm??Törölni akartam a platoon emblémát.De hát én hoztam létre...

-
Mr.White
senior tag
üdv!
ez a naval strike mikor fog megjelenni?
esetleg javították már a bugokat?
-
prokxy
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Kösz a felajánlást, de "önerőből" kéne összejönni, úgy az igazi!
De ha már beszélünk, akkor este gyere BF-ezni, TS is ok, tankozunk egy faszát, hm? Jön kriszpontaz is, ha engedi a csaje
-
.OM.
aktív tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
sokat, bár olyan pörgést mint bf2-ben vagy BC2-ben már nem lehetett tolni, de azért sokat..
-
Gyula84
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Versenyszinten warozni kellene egy játékkal akkor inkább választanám a cod1-4 akármelyiket mint a bf4 et.
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
hát pedig a COD1-UO,2,MW,MW2 egy kibaszott jó multis játék

ráadásul a COD1 egy kicsit még fizikával is rendelkezett, de a többi is jó volt.. -
kriszpontaz
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nálam a COD a COD2 Single résznél kikopott. Soha nem multiztam vele, multiban az a játék egy vicc.
(#39241) prokxy : ja, ma már igen

-
devilinsid3
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
eddig is betalált szóval én a helyedben örülnék, hogy eddig működött neked..

(#39204) .OM.: mennyit heliztél a 3ban, hogy így kijelented azt, hogy OP volt?
(#39218) Godlike79: vagy, hogy ne menjünk messzire ott a COD

(#39222) VAN der BOSS: meg bizony
tegnap 2x is meghaltam#39227) G4ula84: ki ne helizne amikor OP az attack heli?

#39232) marilllyo: legalább még több ember használja majd a stingert.. kell az assignhoz, illető kipróbálja, megtetszik neki, mert miért ne.. hurrá
tényleg ilyen szarságok kellenek assignak..#39240) Godlike79: erősítettek a heli gunner lövegén

-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ma mehet a móka megint!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár csinálom az új öcsiket, meg az a rohadt GOL sniper kéne, de nem akar összejönni!
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ja akkor ez nem csak nekem új

-
Gyula84
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
mobile spawn point

(#39230) VAN der BOSS
engem nem vágott tarkon viszont nem sokáig jutottam aa mine, tank meg szvsz még volt egy igla is igaz azt már nem tudtam beazonosítani pontosan -
iMaverick
addikt
-
marilllyo
veterán
Ez az AA mine assignment.....IGLA-val sima liba Rogue transmission-on.
-
Devid_81
félisten
válasz
@rglaaf
üzenetére
Az uj patch utan HC-n jatszva mar nincs, ugyanis semmit nem tudsz meg mitol, kitol haltal meg

Erre annyit mondtam tegnap a sracoknak, nyugi a haboruban se ment senki oda a hullakhoz, hogy megmondja nekik mitol haltak meg...ennyi meg eletszerubb lett a jatek.
Kovetkezo patch-el mar lesz olyan amikor onallo eletre kel a harcosunk, elmegy enni, inni megall, pisi-kaki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@rglaaf
veterán
A heliből kiugorva killed in action meg maradt a patch után?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Balika23hun
üzenetére
Én meg azt hittem a videók alapján hogy egy hónaljszellőztető fícsör
. Nagy tömegben feltartod a kezed és kész a multikill
. -
Balika23hun
aktív tag
Lehet nyavalyogni hogy mindenki sír de amit a DICE művel ezekkel a javítássokkal az már egy igen rossz vicc.
A kill-cam teljesen meghülyült össze-vissza mutogatja hogy ki ölt meg csapattárstól kezdve a pálya másik végébe lévő ellenségig.
A TDM-en megint nincs hang.
Az activ protection-on egy csomó minden átsebez amit eddig simán kivédett.
Ha underbarrel gl-re vált vki a katona feltartja a kezét és kitakarja az egész képet (még jó hogy az egyik assigment-hez pont az kel). -
kriszpontaz
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
En csak HC-n jatszom, akkor ezekszerint a nem HC-n fennmaradt a dolog...
HC-n az egvilagon semmit nem tudsz meg a dologrol, csak meghalsz...lehetett inkfarktustol kezdve madarinfluenzaig barmi
Es azt a kepet latod egy ideig ahol meghaltal, es azt a pillanatot...volt amikor helibol szedtek ki es a varost lattam felulrol, de volt olyan is, hogy a hanyattesve a foldon neztem felefele a madarakra.
Nagyon jo mert igy a lehetseges Cheatereket sem tudja mar meg az ember...
Egyre viccesebb ez a jatek
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap este epp ezen agyaltunk.
Miven nem tudtak megoldani, hogy ki mennyire sebzodott inkabb kivettek a csaba az egesz kepernyot, igy nem tudod meg ki olt meg, mivel, hanyadjara, ha osszelottetek O esetleg elszaladt-e 0% elettel stb. -
Winne
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez de ratyin néz ki..

-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az új fegyók közül ezt lesz a legnehezebb megszerezni:
-AA MINE : PDW Ribbon x3, Destroy 5 Attack Air Vehicles with Rocket Launchers.
Senki nem Attack helizik, mert szart sem ér, de azért szedd le rpg-vel vagy vmivel...
De ezek szerint, ha ezt megcsinálom, akkor már használhatom is?De tény, ehhez kell egy sniper csapattárs, ő beméri, te meg ráküldöd a sraw-ot, sztem így lesz a legegyszerűbb.

-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az a durva....ha lelőnek a "bug" vagy mi random választ egy embert a pályáról akit mutat...ez valami "szellem a gépben"....milyen elb@szott script mehet végbe....

AWS most lett meg nekem is...
-
eugabesz
őstag
-
Snip3r_HUN
addikt
Éljen, a guided missile is betalál már az active protection alá.

-
.OM.
aktív tag
válasz
gali777
üzenetére
Az attack heli OP. Gyalogság és tankok ellen fejlesztették ki.
Ha bejelölik soflammal, ki lehet szedni 5 sec alatt.BF3-ban azért volt OP a heli, mert basztak jelölni a csipák és javelin sem repült sok sztem. Még tankban gunnerként becélozva sem volt mindig laserguided shell a főütegből..
És a BF4-ben pedig már minden kaszt le tud szedni egyedül egy helit kb plusz maga az attack heli is lomha és használhatatlan..
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

AK5C tenyleg nem rossz

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-03/07/429691_r3nxeha6m0eobp4j_bf4_2014-03-07_10-10-53-123.jpg)