Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis851210
csendes tag
Sziasztok. Újra huztam a gépet és felraktam a win 8.1-et és amikor lépek be szerora feldob egy hibaüzi hogy az MSVCP100.dll hiányzik. Csináltam originbe egy játék javitást és az sem orvosolta a hibát. Haverom átküldte ezt a dll fájlt az sem jó. Valami ötlet?
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
mostanában nem is "csak" 533 órám van benne

-
Bagan
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Erre gondoltam, egyeletes.
ps4 en csak 5v5 van
-
Algotis
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Olyan van?

-
Algotis
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sziasztok!
Battlefieldben melyik jatekmod hasonlit a Cod S&D hez?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez nekem 1:1 Counter Strike.
-
marilllyo
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
A test rang az egy olyan mód ami csak a premium extra gold_e-penis tulajok számára elérhető. Sajnos euróbán nem megvásárolható....át kell mókolnod neked is a VPN-t és az ugandai origin store-on juthatsz hozzá 115 574.811 Ugandai shilling(UGX)-ért. Érdemes beruházni rá..a biztos alap elengedhetetlen a fejlődéshez.

(#40387) Snip3r_HUN: Ezt a defuse-t ezt nem bf-hez találták ki....kb nincs is szerver ahol tolnák..nem véletlen...->(csak, hogy ne legyen full off)
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Van bomba, nincs respawn csak a következő körben. Lehet a CS-hez is hasonlítani, de ennyi erővel a CoD S&D-hez is.
A round ends when:
-All players on a team have been killed.
-The defending team has defused the bomb.
-The attacking team successfully destroys an objective.[/I
(#40386) Algotis : Rush-ban van respawn...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az inkább Counter Strike, nem?
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Battlefieldben melyik jatekmod hasonlit a Cod S&D hez? -
-
=HG=
addikt
válasz
eugabesz
üzenetére
Lehet félre értetted ! Nincs veletek bajom, sőt személy szerint már BF2-ben is lőttem szét a segged egy párszor, de úgy általában a magyar szerverekről nem változott a véleményem.. Most csak azért nem megyek iramra, mert nincs meg a kiegészítő és már azzal megy a szerveretek... Az sem biztos, hogy megveszem...
PS: Nem tudtam, hogy ekkora titok, hogy kiről volt szó, de mind1 tulajdonképpen...
-
eugabesz
őstag
Van egy pár ember akinek nem tetszik a közösség,s valószínű az sem,hogy már nagyon régen együtt a csapat,vannak páran irigyek is,de soha nem foglalkoztunk ilyenekkel.Ez egy fun klán,átlag 35 éves életkorral,nincs késztetés bizonyításra,el ökörködünk néha ts-en,ennyi.Aki mást lát bele,szíve joga,de nem kell azonnal a torkunknak ugrani.Emberből vagyunk.
Leírtam már százszor,de megismétlem.Az admin is játszani akar a szerveren,azért csatlakozik,itt senkinek sem célja a másik ellehetetlenítése,oktalan flémelgetés,vita a közös chat-ben.
Ha nem tetszik valami,ott a ts,nyitott,lehet csatlakozni,el lehet mondani a véleményed,vagy akár a honlapunkon is...meg fogják válaszolni a megfelelő hangnemben,ha valami kérdés ,probléma merül fel.De nem itt,ez egy fórum.Semmi köze a szerverekhez...csupán ha megszólítanak,válaszolok.Vagy éppen hírt adok róla,mi történik esetleg a szerveren,de ezt más is megteszi.De ez a felület nem az IRAM csapat szerverének vitafóruma. -
lofagi
addikt
Bár még csak most töltöttem fel és nem tudom,hogy ez hogy zajlik majd a továbbiakban, remélem kikerül majd egyszer. Írtam egy cikket a Mechanikus billentyűzetemről, akit esetleg érdekel az itt olvashat róla.
-
kisza25
félisten
válasz
Anfänger
üzenetére
és mindezt 15 perc játékkal lol

másnál is gyakori a 0SPM report
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Ha ugyan úgy játszol és szar a statod szerinted, akkor nem kellene valamin változtatni? Mondjuk máshogyan játszani a négyet, mint a hármat? Mert más játék, más harc mechanikával? Ha erre még nem gondoltál nem a játékban van a hiba

#40368 HG: de tudod, hogy én csalok, a halálból is visszalövök

-
=HG=
addikt
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Ha már nagyon szitává lőnek, akkor nem élvezem, tehát lelépek, később újra próbálkozom..
De annyira nem zavar, ha mondjuk 20/40 az arányom, de ennek ellenére úgy érzem, hogy jót játszottam, jól szórakoztam...Tehát nem érdekelnek a számok, az e-penis....(#40366) DeadMeat Prémium előtt én is jártam Iram szeróra, bár sokat hangoztattam, hogy magyar szeróra "soha"... Gondoltam megnézem...Nem pofáztam senkivel, csak játszottam...Így nem volt nézeteltérésem senkivel...
Mondjuk az bosszantott néha, hogy Te 0 százalék élettel még lelőttél egy párszor !
Nevesítsük már azt az admint! Innen nem dobnak ki senkit...elméletileg...esetleg off-ért! -
SkyS1gn
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
eugabesz
üzenetére
Az a baj, hogy már nem az első eset arra a konkrét adminra, hogy panaszt hallok. Én ő miatta nem járok fel már hozzátok, tegnap is csak fagi után mentem fel. Kapásból az ő nevét kérdeztem. És bejött. Ugyan miért??
Neki szabad mindent... De ezt neked már kifejtettem privátban, részemről nincs harag feléd.
-
LackoMester
addikt
Engem korábban egy német szeróról vágtak ki ( szlovák IP végett ) , pedig ez nem jellemző a németektre . Persze ha csicska az admin, akkor mind1 milyen szerón vagy.
-
lofagi
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
Nem szoktam, ez volt az egyetlen amire felmentem, erre is csak azért, mert úgy gondoltam korrektek az adminok illetve innen sokan járnak oda, de akkor ez sem lesz semmi baj.

(#40356) eugabesz : azért remélem ezt te sem gondolod komolyan és nem kötekedni akarok, a flamre sincs szükség, de valahogy ez elég vicces válasz volt
-
Anfänger
őstag
válasz
Liquidator
üzenetére
Ez nem!

-
Anfänger
őstag
-
eugabesz
őstag
válasz
Liquidator
üzenetére
...a magyarok hamarabb kiszúrják ha csal valaki,azért nem népszerűek a szervereink...

-
Liquidator
tag
válasz
lofagi
üzenetére
csak ugy kiváncsiságból megkérdem miért jársz fel magyar szerverre? mink a porch-al( nemtom ismered-e) mindig együtt bf 3 aztünk és még eszünkben sem volt,hogy magyar szerverre joinoljunk,és több,mint ezer orát toltam csak vele
bf4 ben is csak Bizzare kedvéért mentem magyar szeróra de akkor kapasból kaptam a bant 
-
Bjørgersson
félisten
Battlelogon már nem lehet olvasni a fegyverekről, mint a 3-nál?
-
eugabesz
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Mikor hogy,nem sokan vagyunk egyenlőre,a csúcs 27 volt,amikor egyszerre volt mindenki,de itt vannak a DFS és a HKV-s fiúk is.
Esetleg innen is tudsz csatlakozni,csak az ip-re kattintva. -
lofagi
addikt
válasz
eugabesz
üzenetére
Te már csak tudod,hogy nekem milyen a gameplayem, ne magadból indulj már ki KÖSZI! Azért valahol azt gondolom, hogy bánt téged is, hogy ilyen kis ... emberekkel vagy együtt, mert eddig semmi rossz véleménnyel nem voltam rólatok, szerettem is feljárni, de hát változnak a dolgok.Kár minden betűért...
-
eugabesz
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
Ő is emberből van,s ő is csak egy játékos...azt meg,hogy te még nem voltál hasonló helyzeteben,vagy nem lőttél még le senkit a kezdőn,nehezen hiszem el...mindenkiben ott bujkál a kisördög...

De részemről tényleg befejeztem,nem kell magyaráznom a bizonyítványt,el leszünk azzal a pár emberrel,akivel már történt esetleg ilyen,de lesz@rják. -
Algotis
addikt
Lol, azt vettem észre, hogy csak a Flood Zone pályán tudok érvényesülni, az összes többin csak mínuszos a K/D

Pedig a Flood Zone egy sz@r
-
Atla
senior tag
Csak gratulálni tudok azoknak akik itt játsszák az ártatlant, közbe meg cheatet használnak.Hányingerem van tőletek meg ettől a sz.r játéktól is.
-
Kami11
őstag
Egy újabb "nagyszerű" szerver:
-
eugabesz
őstag
válasz
afrojack1
üzenetére
Csak nyugodtan,pbbans és a GGC is aktív a pb és a fairfight mellett....
marilllyo:Míg nincs normálisan működő ping kicker,addig marad a manuális,tehát igen,kikapcsolva.A pálya-lista mindig közös megegyezéssel kerül kialakításra,ha gondolod,gyere fel este a teamspeak-ra,mondd el a véleményed,mert itt szinte csak én vagyok az IRAM csapatból,tehát csak megemlíteni tudom.
Szívesen látunk bárkit,van free részlege is a ts-nek,még csak közösködni sem kell senkivel,a ts 300 fős,de ha van rá igény,akár 512 is lehet,tehát elférnek,akik úgy döntenek,hogy csatlakoznak.
Itt a címe: 81.2.225.52lofagi:
"Illetve még 1. Én vagyok a buta, mivel csak 1 szabály van az meg nem az,hogy fairplay legyen a szerveren, mert az itt nem fontos."Várom a javaslatodat,még is hogy képzeled ennek az ellenőrzését és betartatását??
-
RolEnD_
tag
Sziasztok!
A Prémium tagságot sajnos most nem tudom megvenni. A kérdésem az volna, hogy melyik kieg.-et tolják a legtöbben? Melyiket lenne érdemes beszerezni? China Rising, Second Assault, vagy várjam meg a Naval Strike-ot?
Köszönöm!
-
marilllyo
veterán
Makro és csít nélkül is lehet 80%-os accurracy

-
TXT
őstag
Itt a kor statja hozza, csak hogy lassatok a kis rohadek csalot:
Onmagaert beszel!!!
Tegyetek meg, hogy reportoljatok a szarhazit!
-
TXT
őstag
Itt egy ujabb gyongyszem! A kis kocsog 16h jatekkal mindenkinel jobban tolja, csekkoljatok a statjat: Tokisaki_Kurum1
Nyugodtan reportoljatok a ferget, az EA szepen bas.za csak ki mondjuk ugy vegleg!!!! A rohadek kis goreny! -
beers
addikt
Olyan jó, hogy pár napja újra beragad a bf4.exe......

-
afrojack1
senior tag
Használ itt valaki ss rival egeret?
Milyen ? Pontos? Stb.Én még sose csaltam semmien játékban pedig már nem egyel játszotam majd kipróbálom a no recoilt majd a magyar szervereken
IRAM?

-
lofagi
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
Ennyi. Az ADMINNAK mindig igaza van, csak ezt elfelejtettem! Jó én abban a hitben voltam, hogy van egy magyar szerver az IRAM ahol normálisak az adminok és igyekeznek fairplayt játszni, nah mind1 tévedtem.
Illetve lehet, hogy velem van a baj, hogy valahogy nem tartom fairplaynek ha még fel se szállt valaki, de már lesorozzák a gépét 10%-ra... Nah mind1 ez is.
Illetve még 1. Én vagyok a buta, mivel csak 1 szabály van az meg nem az,hogy fairplay legyen a szerveren, mert az itt nem fontos.
Ja csak még1. Eugabesz ne aggódj, a negatív reklám is reklám.
-
Winne
nagyúr
válasz
Liquidator
üzenetére
Visszamennyé'!

-
Winne
nagyúr
válasz
Madn!ght
üzenetére
Érdemes azt is megnézned az ilyeneknél, hogy az egylövetű nem automata fegyvereknél milyen mutatókat hoznak, mert ott ugye nem játszik be elvileg a macro, ott vagy céloz és lő, vagy mellélő.

Ugyan nem erős az én statom, meg túl sok órát sem toltam bele a gyalogos módokba még (ami a tdm és dom verzióknál könnyebben hoz magasabb százalékokat a kisebb távolságok miatt), de a 20% feletti accuracyt nem nehéz hozni. Ha olyat nézünk, amibe bőven tettem időt, nézd meg ezt: [link]
Nem nagy dolog, nincs semmi illegal benne, csak próbálok nem tunkolni, amikor nem kap el a hév. Ettől függetlenül ismerem az érzést, amiről beszélsz.

-
eugabesz
őstag
Ha még ilyen lehúzás után is van kedvetek IRAM szerver-re jönni,tegyétek favoritba,mert ujrainstalláltam az egészet a picsbe,már annyira elegem volt,hogy random megáll.
Eltűnt nekem is a fav-ból csak azért írtam... -
Madn!ght
addikt
Ez a makrós sztori azért elég érdekes. Vannak játékosok, akik minden fegyóval meglövik a 25% körüli statot. Lehet bizonygatni, hogy ESL player, meg pro, de azt nem tudom elhinni, hogy ma pl minden szerveren amelyiken játszottam volt egy ilyen...
Ezek pl csak akikkel ma úgy véletlenül összefújt a szél. Tudom, tele van a játék hibákkal, de azért az hogy van, hogy valakinek minden meccsen adja, valakinek meg 10-ből 1 szerveren?!
Ja, amit ki akartam hozni ebből, hogy aki nem csak mezei makrót, hanem dll fájlokkal operáló pbkikerülő makrót használ, azokkal mikor történik már valami? Azok folyamatosan elbsszák más játékát és vígan elvannak.
-
Winne
nagyúr
válasz
Liquidator
üzenetére
Te már csak tudod macro huszár!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@(#40306) VAN der BOSS: hé ne keltsd a rossz híremet, az nem PB ban volt, hanem valami más. Már nem is emlékszem mi.

-
TXT
őstag
Na sracok, akkor a mai PB BAN listahoz adjunk hozza meg egyet! Ime:
Kronikel132
A kis buzger "only pistol&knife" szeron sikeresen aimozott, hat bas.zak ki erte a gec.be! Plusz erdemes megnezni a statjat is, csodas latvanyt nyujt mennyire pontosan tud loni szinte barmivel!
Szanjatok ra mindannyian egy reportot legyszives, minden egyes ilyennel kevesebb fereg lesz a jatekban! Eleg nekunk a jol megirt netcode es a tobbi is, igaz?
-
Heavyrain
őstag
Eddig BF4-ben főként csak sniper voltam,de most ráálltam az assaultra.
Melyik assault fegyvert érdemes a leginkább használni? (Ami nagyjából ilyen arany középút. Azaz távolabbra is pontosan lehet lőni vele,de a fire rate sincs 600 környékén)Premium fegyverek jelenleg kizárva.
-
-
eugabesz
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
1.Miből gondoltad??Azt hitted leszáll melléd??
2.Az is a pálya része...
3.Nem hiszem,nem sértenél vele szabályt.
4.Pá
5.Ez így is van,melyik szabályt nem tartotta be??
6.Ehhez jogod van,bár úgy is megöl a szerver,mert nálunk az tiltott.
7.Az említett illető százszor jobb játékos nálad,nem véletlen játszik velünk...Erről ennyi.Egy síróssal kevesebb.
Kevin's :Sok sikert,bármely más szerverhez...
-
lofagi
addikt
válasz
eugabesz
üzenetére
1. Épp, hogy bejoinoltam a gépbe és leszedett 10% HP-ra, gondoltam csak nem lő ki ha már utána felszállok
2. Miért kell neki az enemy leszállópályája felett kőröznie miközben már az utolsó 2 pont van hátra
3. Fogadok ha lezúztam volna mikor épp száll fel, ki lettem volna baszva a gecibe
4. Nem először voltam fent, de hogy utoljára az biztos
5. Még hogy nem vered a nyálad? Itt írogatod nonstop,hogy ok nélkül nem basztok ki senkit, nagy királyok vagytok és betartatjátok a szabályt. stb stb.
6. Ha nem admin lőtt volna ki akkor írtam volna, hogy gyökér, bár így meg azt írom,hogy gyökér admin
7. Ja igen tudom,hogy meg lesztek nélkülem, ahogy én is nélkületek, szerencsére vannak olyan szerverek ahol valóban törődnek a fairplay szabályaival, de sajnos nektek csak így megy, de a lowskill az lowskill marad hibába van neki saját szervere -
LamaCube
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
Remélem ez csak irónia volt, ha nem, akkor inkább nem is kommentelem...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
Lehet szépíteni, de indokolatlan előnyhöz juttat, ergo csalás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rushban több objective, defuseban "A" és "B",+ halál után csak a következő körben van respawn. (Ezek után talán ez hasonlít legjobban az SD-re.) 
..1:1![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tegnap este néztem a chatbe írta ugye a ts szerver ip-t de valamiért nem tudtam csatlakozni...(valamit balf@szkodtam...régen használtam )..Sokan szoktak lenni ts-en nálatok?