Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
a falra mászok ettől a mikor lehet kézbe kapni a játékot vagy a kódot, meg mikor lehet letölteni
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Laraxior
titán
válasz Chabe89 #13355 üzenetére
Gyorsan le is töltögettem mind
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
deadwing
addikt
válasz Mr.White #13348 üzenetére
Idióta dice. Nem tudom miért nem jó nekik egy kis reklám, ha már ők nem tették meg, legalább ezt kint hagyhatták volna... Én még jó hogy végig tudtam nézni őket, és E VIDEÓK alapján meg is rendelem a játékot. Sírtam a toronyházas mapok miatt, de öröm bódottá volt mikor megláttam ezeket... Némelyik az FC1-et juttatta az eszembe, és ez jó Iszok is egy sört!
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Laraxior
titán
Hát, tisztességes tankozásra csak a Golmud Railway-t látom alkalmasnak, az összes többi felejtős
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
deadwing
addikt
válasz SkyS1gn #13362 üzenetére
Hát, roppant mód kíváncsi vagyok. Kár hogy csak 2-án leszek itthon... A heli viszont még mindig bosszant. A videókat elnézve még papírabb mint a BF3-ban. Nincs súlyuk semmi De legalább a tank már nem csúszkál
Izé, van most jobb lehetőség a vásárlásra a PC Gurunál?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Gippo
senior tag
Lepihenek és lemaradok a jó videókról....
-
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #13373 üzenetére
meg vár az még 1-2 hónap mulva is nem siessük el
PSN:BiZzare_0 ️
-
Tirexi
addikt
Most nézem a leírásban ezt:
PRÉMIUM
Csak külön megvásárolható, nincs Premium Edition!De akkor ez mi amit én vettem?
Vagy csak a weboldal csinált egy ilyen kombót? -
TechArtist
aktív tag
válasz gali777 #13376 üzenetére
Vagy egy nagyon drága Premium, alapjáték nélkül.
Nem, az biztos nem, nyilván egyben van.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
212 hsz tegnap estétől...elmentek a f...szomba...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Starpunk
csendes tag
válasz Tirexi #13375 üzenetére
Amit te vettél az tartalmazza a sima alapjátékot és mellé a Premiumot de ezt az oldal is írja
This Product Includes:
Battlefield 4 base game
Battlefield 4 PremiumCsak gondolom azért nevezik Premium Editionak mert adják mellé az alapjátékot is és kb olyan mintha egy Premium Editiont vennél de lehet én gondolom rosszul
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz Chabe89 #13382 üzenetére
Nem szoktam gameplay videókat nézni...senkiét sem.Nem tesz kíváncsivá,más hogyan játszik.Majd ha megveszem,megtudom milyen,nem videókból fogok messzire menő következtetéseket levonni...
Am,valaki nem tudja van-e már Dani-nál orosz kód??
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
gali777
őstag
válasz Snip3r_HUN #13388 üzenetére
vótmá
-
Plezs21
tag
Lehet jó hangkártyát olcsón kapni? Meg melyik a jó?
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Bazzzs
senior tag
Nézegettem egy kicsit LevelCap videóját a Flood Zone mapról és meglepő, de tetszik. Általában járművezni szoktam, nem szeretem a szűk infantry térképeket, de ez valamiért magával ragadott. A tetőn harcolás hasonló érzetet ad, mint az Arica Harbor több szintes városi csatái. Várom a játékot, szerintem nem fogok benne csalódni, bár összességében még mindig a nagy járműves helyszínek lesznek a kedvenceim (pl. Gulf of Oman).
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Chabe89
addikt
Egy kis Livestream.
Pont shanghai megy
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz breakout123 #13394 üzenetére
Még vagy 7 percig :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
SkyS1gn
félisten
Most 6 napot ír origin, US VPN-el meg 3
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
lofagi
addikt
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest