Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #13048 üzenetére
itt nem azzal van baj, hogy ki mikor ér rá, hanem, hogy sokan nem tudnak 1 szaros játékra várni 1 akár 2 napot
amint valaki erre ad egy ésszerű magyarázatot, de amíg nem addig továbbra is csak a rinyapina stílus megy a szutykos ünnepnap és az ez miatt történő ki(nem)szállításról
nem ésszerű válasz a következő:
- a pénzemért, had játsszak már az 1. nap 1. órájától, mert nem tudok várni 1 napot
- direkt a megjelenés miatt (pontosabban a fals megjelenés miatt 29.) vettem ki szabit/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
bul07
nagyúr
válasz SkyS1gn #12978 üzenetére
Engem ma hívtak a meexgames.hu-tól hogy 30-ai kisszálítással tartom e az előrendelést
Lemondtam mert ipon-tól 16e Ft-ért meglesz az alap játék prémium egybe (volt kedvezményem)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Plezs21
tag
válasz devilinsid3 #13052 üzenetére
Igen jól látjátok. Lejárt a büntetés,
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
ujlakany1993
aktív tag
Félreértés ne essék én tudok várni. Csak azt látom ésszerű magyarázatnak, hogy ha már az ember kiadja rá a pénzt szeretné a legkedvezőbbet kihozni belőle+ minél hamarabb kockulni akar . Valami ilyesmi.
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
F e Z o
veterán
válasz ujlakany1993 #13055 üzenetére
Egyes beteg emberek elméjében biztos lejátszódott a gondolat, hogy lehet el kellene törölni ezt a fránya halottak napját az idén.
(#13057) gali777 : Utolsó figyelmeztetés.
(#13059) ujlakany1993 : Pedig hidd el, biztos van ilyen. Aki türelmetlen ennyire, az miért nem vesz kódot?Mert, biztos kell a doboz polcdísznek.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Laraxior
titán
válasz ujlakany1993 #13061 üzenetére
Azért a mai netekkel gyorsabban letölthető egy 6-8GB-os anyag, mint amennyi idő alatt az felvarázsolja a DVD-ről.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
válasz ujlakany1993 #13066 üzenetére
Igen, nekem is 10Mbit, de van akinek kb 1Mbitje van azok közül akikkel játszom.
Meg 10Mbit-el is fényév!
8-9 óra.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Laraxior #13062 üzenetére
Szerintem halottak napjára az origin szerverei is behalnak, annyian fogják tölteni a BF4-et.
(#13064) ujlakany1993 : Én már látom a jövőt. Megveszem a kódot, átugrok a Te lemezedért, s feltelepítem a játékot. Ha mégse jönne össze, akkor bekapcsolva hagyom a gépet, s reggelre biztos lejön.
(#13070) r-chee : Nehogy az 1. nap már jöjjön egy fél gigás patch, s Neked is várni kelljen.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
SkyS1gn
félisten
válasz ujlakany1993 #13071 üzenetére
Béta indulás meglepően sima volt, aztán lehet több ember cuppant rá mint ahány véglegesre fog!
Me ingyé vót!
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Megmondom. Erre a kérdésre a választ én is a beta tesztelésekor találtam meg ill. annak kezdetén. Előtte a pcgurus dolgon agyaltam,h lesz 3 hónap "ingyen" újságom, de ahogy itt várakoztam/tunk a startra kimondottan jó érzés volt,h mindjárt kezdődik. 30 évesen olyan érzéseket átélni,mint mikor gyerekként vártam a karácsonyt nekem ez fontos. Együtt startolni a haverokkal és nem azt hallgatni,h miért nem jössz már? Ettől függetlenül ha éppen úgy alakulna,h nem tudok játszani elsején, nem vágnám fel az ereimet, sőt a rokonokat se fogom felhajtani,ha jönnek.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
SkyS1gn
félisten
Ez nem Wintergore?
Only In Battlefield 4: The C4 Double Kill
Rossebet nem! Liam B
Mivan legközelebb lvlcap lesz?
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
SkyS1gn
félisten
válasz Snip3r_HUN #13079 üzenetére
Persze hogy lesz nála is C4.
-
pohár
félisten
-
Laraxior
titán
Hát Debrecenben
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz ujlakany1993 #13055 üzenetére
(#13075) lofagi
1-2 nap legrosszabb esetben a várakozási idő (attól függően hol veszed) és szerintem 2 napot várni akármennyire új meg jó meg gyere már játszani bőven belefér
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
Majd ha nagybetűvel kezded a mondatod akkor csicseregj!
(#13082) STC Speed BF3 alapjáték + B2K 20 GB, szerinted a 4 meg 10 lesz?
(#13085) Laraxior
Hmm megyek főzök is, meg melé főttojást.. csak a torma elfogyott
KM Troedsson:
"Fantastic feeling - One of the first retail copies of #BF4. Respect to the team!"[ Szerkesztve ]
-
Plezs21
tag
Ilyenkor jön jól az előtöltés lehetősége
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
SkyS1gn
félisten
válasz aizen92 #13092 üzenetére
Szerintem csak Origin!
-aki elöbb kap kulcsot és beaktiválja azt nemtudom, nemhinném!
BF4 COMMUNITY TRAILER | by frozenchaze Ez igen jólett!
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Én is kaptam üzenetet a Cdgalaxistól, miszerint várhatóan nov. 2-án tudom átvenni a kért PickPack Ponton. Nos, mivel az egy bevásárlóközpontban lévő Inmedio (az pedig egész nap zárva lesz nov. 1-én), azon gondolkodom, hogy vajon benzinkúton lévő PPP-ra nov. 1-re odakerülhet-e valamilyen szerencse folytán? Szerintetek?
-
Anfänger
őstag
Kit érdekel 1-2 nap ide-oda a bf4-et illetöen?
Engem nem zavarna,ha 2 nappal késöbb lenne meg,mint egyébként ;azaz okt.29-én este bf4 + premium.Muhaha[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest