Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissadam22
tag
köszi
[ Szerkesztve ]
-
kissadam22
tag
sziasztok nem értem ...a Bf4 Prémiun (ami az összes DlC -t tartalmaz ) hogy lehet olcsóbb mint az alap játék vagy a Delux....
itt...
http://www.gameshop.hu/pc/battlefield-4-premium/11420 -
emiki6
veterán
válasz kissadam22 #12104 üzenetére
Mert az alapjátékot NEM tartalmazza.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
SkyS1gn
félisten
válasz kissadam22 #12104 üzenetére
Még jó hogy... milenne ha fordítva lenne!
Mégiscsak egy plussz!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
bul07
nagyúr
Ipon-nál volt egy kis jóváírásom (2000Ft)
meexgames.hu esetén pedig régen rendeltem elő amikkor még ennyi volt az ára és visszamenőleg nem emelték meg az árakat
(Mondjuk ezt tényleg nem írtam bele)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TechArtist
aktív tag
Rossz topik.
[ Szerkesztve ]
-
kissadam22
tag
köszi... már majdnem megrendeltem...hála nektek így nem ezt.. ..
maradok a Limited Edition-nál.. 17ezret nem szeretnék kiadni ..
mert most 7870 vga-t akarok venni..
köszi.. a segítséget.. -
emiki6
veterán
válasz kissadam22 #12109 üzenetére
Érdekes.
Valaki 7870-re vált valaki meg 7870-ről 280x-re. Lehet ez az egyik lépcsőfok."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Def26
félisten
válasz Snip3r_HUN #12114 üzenetére
Ez még bőven racionális döntés. Nem is tudom hogy bírtad ilyen sokáig hd3870 -el.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sixpak
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #12114 üzenetére
Hehe....akkor nálad volt számottevő gyorsulás.:-)
Nálam soha nincs nagy meglepi, mert sokszor cserélek.
4850, 5850, 6950, 7950...viszont a következő nem 50-es végű lesz, ez már biztos, hanem x.:-)https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
R3laX
addikt
válasz Snip3r_HUN #12116 üzenetére
Nálam pont fordítva, én vettem 5 éve egy q6600 procit 55-ért, és ezt koptattam most januárig. Persze közben 3850-4850-7850. Ekkor jött megint az alaplap/proci I5 3570k. Sztem ezzel a rendszerrel is kb 3VGA-t használok majd el ennyi idő alatt .
[ Szerkesztve ]
-
YAKUZbp
csendes tag
Na meg vettem magamnak is a BF4-et és prémiumot is átszámítva 15000-ért már megérte a kettőt.. Természetesen hivatalosan originen! Csak nem az európai hanem mexikói originen keresztül! Remélem hamar kijavítják .. a béta is játszható volt de várom a nagy durranást!
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz sixpak #12117 üzenetére
2-3 évig nem akarok újabb VGA-t venni, tuningpotenciál van bőven a kártyában, és az alap ventiprofillal is működik a "halk és hűt" variáns...
(#12118) R3laX Nálam az elmúlt 3 év : Athlon x2 6000+ -> Phenom II X4 965 BE -> és jelenleg a 3570k
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
YAKUZbp
csendes tag
Bf 4 szerver bérelésorröl tud valaki híreket!
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz YAKUZbp #12119 üzenetére
BF4+ PREMIUM
Keresel a neten egy mexikói proxyt .. böngészőben át írod .. majd ha rámész a Google-ra már a mexikóit fogod látni.. ezek után origin oldala.. szintén mexikói nyelven.. nekem chrome a böngészőm pikk pakk lefordította és mehet a vásárlás bank kártyával 15040ft fölött kell hogy legyen a kártyádon pénz .. néz utána a mexikói peso árfolyamának.. Ha a kosárban vannak a termékek 898 peso összesen .. ezek után kapcsold ki a proxyt és lépj be az originbe és folytasd a vásárlást !Csak saját felelősségre.. akinek kell segítség inkább kérdezzen...
[ Szerkesztve ]
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz Csabroncka #12124 üzenetére
Nem.. a bf3at pl: índiából vettük!
-
bul07
nagyúr
ipon válasza, hátha más is rendelte tőlük
A játék 28 vagy 29-én kiadható lesz, így legkésőbb 30-án szállítjuk Önnek.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz YAKUZbp #12123 üzenetére
Elvileg kapnod kell egy emailt spanyol nyelven a vásárlásról hogy rendben megtörtént . Ha nem találod nézd meg a spamek közt! Az originen is látni fogod az elő rendelés sikeres és a játékok közt is látod majd BF4et.. a kiegészítőket a részletek menüben nézheted meg! Írj ha sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
Plezs21
tag
576-nál nincs visszaigazolós ímél ugye?
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Laraxior
titán
válasz YAKUZbp #12129 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem nagyon van engedélyezve ez a proxy-s dolog, és ha bukik valaki, akkor nem csak a game bukik, hanem az account is. BF3 idejében tudom ez volt a menő, mert lakótársam is kb 6ezerért vette meg. Bár az is benne van, hogy ilyenért megbukott emberről még nem hallottunk
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bul07
nagyúr
válasz Laraxior #12132 üzenetére
Igen ezért még büntetést is kaphatna mert a Steam fórum első hozzászólása és a Eredeti játékok - best buy topic első hozzászólásában ez szerepel :
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Laraxior
titán
Az a legkevesebb, mert az az Originen belüól történik, az mindegy, hogy melyik országban, az nem fog kikerülni sehova, zárt rendszer, csak ez a megoldás pont ezért van tiltva, mert elég sokat lehet vele spórolni..nekünk... az Originnek már nem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
xavix13
őstag
Magyarország: a hely ahol a nyugati árak találkoznak a keleti fizetésekkel.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Laraxior
titán
válasz xavix13 #12139 üzenetére
Hasonlót akartam írni
-
lofagi
addikt
A sok off után: Xfactor tweetjén az olvasható,h nem lesz rpg lock a véglegesben.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
xavix13
őstag
Szomorú tény, de amíg papíron mindenki jól él, addig nem is fog változni semmi.
Na de off vége.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #12141 üzenetére
Ezt tudtuk is, szerintem a fejlesztők is tudták, hiszen a gamerek le is szedték volna a fejüket, gondolták hagyják a betaban kicsit bohóckodni vele a játékosokat.... olyan mint anno az Operation Métron a LAV. Bár az csak az alpha verzióban volt.
-
lofagi
addikt
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #12144 üzenetére
Dupla XP? Huhúú...
f**zom kivan ezzel a játékkal... komolyan mondom, már szabályszerűen hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest