Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyasmit, hogy fent vagytok egy szerveren, induló ticket 1200...
Tök jól megy minden, ügyes a csapat, az ellenségnél már csak 4-500 ticket van, aztán egyszer csak hirtelenséggel "megtanulnak játszani" minden pontot befoglalnak, és nyomdafestéket nem tűrő módon szarrá vernek minket, 0-4-6xx vereségreIlyenkor megfigyeléseink a következők. - (igen többen tapasztaltuk ezt)
- fegyvereink tényleges sebzése csökken.
- bizonyos esetekben - tankból helikopterre leadott sima ágyúlövést grafikusan mutatja, (pattan a helikopteren a lövedék, célkeresztben x jelenik meg) de se pontot az elkövetőnek nem ad, sem pedig sebzés nem keletkezik.
- Az ellenség deploy-olni tud olyan zászló ponton - A B C stb... - amelyiket mi befoglaltunk, és nem, nincs spawn bacon/funkfeuer lerakva.A kérdésem az - főleg azokhoz szól, aki birtokában már volt ea bf 4 szerver - lehetséges e, hogy az admin pár kattintással - vagy többel - de el tudja intézni, hogy egy bizonyos csapat/oldal nyerje meg az adott meccset?
És bárki tapasztalt már hasonlót?
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Zsoxx
senior tag
válasz Tav-Csoves #101053 üzenetére
Előfordult ilyen, de soha nem próbáltam csalással magyarázni. Szerintem csak direkt játszottak gyengébben ( már ha egy klán volt többségben), hogy minél többen jöjjenek a szerverre.
-
fornettisuti
veterán
Sokszor volt ilyen, ráül a csapat az előnyre, ellen felszívja magát, oszt' visszanyal a fagyi.
Egy fecske meg nem csinál nyarat.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Popes
őstag
válasz fornettisuti #101055 üzenetére
A hitreghez meg elég hogy jön egy magas pinges aki szétcsesz mindent. A szerver admin nem tud ilyeneket.
A spawn beacont meg elég trükkös helyekre is le lehet tenni.(glicsselni) Érdemes szétnézni MAV-al ha nem találja valaki és gyanús hogy hogy születnek le a befoglalt pontra.[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Tomassy00
senior tag
Nálam ez mindennapos... vannak bizony fura esetek. De többnyire a csapatom az idióta, a többi meg... mint a harmadik típusú találkozások...
-
Gigi01
őstag
Hali!
Újra felraktam a gémet.Egy bibim van,állandó forgásban van a karakterem.
Mit tudok csinálni?Nincs rádugva más vezérlő. -
deadwing
addikt
-
KAMELOT
titán
Feltettem az új drivert és nem tudom miért de állandóan kidobál windowed kis ablakba! Ez mitől van??? Mit kell beállítani?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
nagyúr
-
Gigi01
őstag
válasz FollowTheORI #101065 üzenetére
Nincs,ezt írtam is.Ismerem a témát,mert régen a kormány megviccelt még BF3-nál.
De,várjatok lehet.A pedálszettem usb-vel rajta van.Pfúú,akkor az lesz az.
Nézem is. -
regener
veterán
Mától vasárnapig ingyenes a Steamen a World War 3, ami tisztára a BF4-re hajaz szerintem. Próbáljátok ki, igaz én is még csak ma fogom, viszont anno láttam belőle több streamet is és nem tűnt rossznak.
-
deadwing
addikt
válasz regener #101070 üzenetére
Fasza az a gém. Mondjuk a mozgás nem annyira jön be, de pl a fegyverek és a testreszabhatóság tekintetében nagyon el van találva. A sebzés meg brutál, nagyon oda kell figyelni, mármár pubgét idéző óvatos mászkálás javallott bizonyos helyzetekben...
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Macka
veterán
Üdv!
Játszanak még emberek ezzel a játékkal? Csak mert ha kihaltak a szerverek, akkor nem pazarlom az időt a telepítgetéssel.
-
Tomassy00
senior tag
válasz Bjørgersson #101078 üzenetére
Lehet lehet...Na de hol lesz a BFV 4-5 év múlva
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Battlefield 4-hez készült magyar felirat? Régebbi Híreket olvastam róla, de nem találtam.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek DELL Vostro V3578-12 gépe van.
Minden grafikai beállítás a minimumra, vagy kikapcsolvára van állítva, de így is hát... szaggat egy picit... A reakció idő is nagy.
Van valamilyen lehetőség mégis arra, hogy jobban menjen a BF4?
köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Tav-Csoves #101082 üzenetére
Pontosabban milyen proci, vidikari(k) és mennyi ram van benne?
Amit találtam elsőre az egy energiatakarékos i3 egy Intel 620-al ami még a BF3-hoz is kevés, nemhogy a 4-hez.[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
válasz Tav-Csoves #101084 üzenetére
Monddd meg neki tegye le a BF4- et, nem hiányzik még több laggos noob
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tomassy00 #101085 üzenetére
nos... nem kívánom nagyon fejtegetni a dolgot, ugyanis ez már filozófia, de abba belegondoltunk már, hogyha nem lennének "noob"-ok, és mindenki "pro" user lenne, akkor lennének egy páran közölünk akik csalást, és aim, meg wh-t kiáltana, és hogy játszhatatlan retek szutyok a játék, és kb olyan lenne a színvonala a bf4-nek mint az 5-nek?
Na ugye...
szvsz: konklúzió: jó ha vannak "noob"-ok, akik által lehet mazsolázgatni a pontokat, de ha nem lennének... Sokunk - pl én, bevallom - sírnánk, hogy sok a "csaló"!...
Nem kívánom itt off-olni, de szívesen beszélgetek bárkivel erről privátban: itt pm/email/fb/discord...
béke! -
Popes
őstag
válasz Tav-Csoves #101086 üzenetére
Arra próbált utalni hogy az ilyen laggos, magas pinges emberek tönkre tudják tenni mások játèkát. (Nem azért mert noob) Nem mindig neked okoz csak problèmát ha magas a pinged, vagy laggolsz.
Deus ex machina
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Popes #101087 üzenetére
36-45ms szokott lenni a ping. Azzal sosem volt gond. :) - füstös környezetben szokott 45ms lenni. - és az is érdekes, hogy alig dolgozik a ventilátor, emiatt is bátorkodtam kérdezni, lehetne e esetlegesen túlhúzni a gépet.
Egyébként sejtem, hogy nem azért írta. ( már ebből is leesett )
viszont fontosak a noob-ok.
Egyébként meg a +100ms PingPistikéknek 1 hónapos bant adnék... -
deadwing
addikt
Édes jó Istenem...
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Gondolkoztam megveszem és kipróbálom a gémet.
A kérdés az lenne hogy játszanak még vele?Köszönöm a válaszokat!
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Tomassy00
senior tag
válasz Csokishurka #101091 üzenetére
Csak én játszok vele senki más. Majd 1v1 ezünk
-
Tomassy00
senior tag
válasz Csokishurka #101093 üzenetére
Átlagos player vagyok, vagy az alatti
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Csokishurka #101095 üzenetére
Igen,játszák pár ezren. Két napja vettem meg 1800Ft-ért és megérte.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Bjørgersson
félisten
válasz Csokishurka #101095 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Csokishurka
őstag
Én is néztem elég olcsó de a prémiumos amiben minden dlc benne van az már kicsit drágább. Csak ha már meg akarom venni akkor nem akarok később a dlckre külön költeni.
Nagy hátrány a sima verzió?[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz Bjørgersson #101097 üzenetére
7000 pc player az király. Köszi
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Csokishurka #101098 üzenetére
Nyilván ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire fontosak számodra a plusz pályák. Nekem csak az alapjáték kellett, mert régen ingyen adták promóció keretében a Premium tagságot.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest