Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armatura
tag
válasz N@idia #17790 üzenetére
Na de érted a problémát.A játék stabilan fut 100-110 fps-el,ping is 40-50 között mozog,és mégis menjek egy costum szerverre ha játszani akarok.Evileg én egy teljes értékű játékért fizettem,nem egy ilyen szarért.
És persze úgy is felmegyek,mert hát...de rettentő mód boszant.Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
N@idia
őstag
válasz Armatura #17801 üzenetére
Nekem normál szervereken sincs bajom nekem ott is adja a találatokat, de én jobban szeretem a custom szervereket, mert szeretem, ha nem kell sokat várni mire újraéledhetek van 2000 ticket és 200% damage is. Egyébként nem kötelező a custom szerverekre menni, ha normál szerver is megfelel valakinek, de én a bf4-nél megszoktam, hogy csak custom szervereken játszottam és vártam, hogy a bf1-be is bekerüljön ez azóta kerülöm a normál szervereket, ha tehetem
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
v!ct0y
veterán
Olyan fpseket produkál ez a fos, hogy hihetetlen. Eddig is rakás szar volt de most legalább mindenhol
-
-
prokxy
veterán
Tegnap este óta 69 hozzászólás, ebből kb 60-65 az, h Daveoffnak valóban szar a netje, mint ez eddig is tudtuk, mert máshol ment neki rendesen DC nélkül a BF1, van vmi újdonság ezen kívül?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz #15779328 #17750 üzenetére
Nagyon állatul néz ki, nem vágom, h ki dislike-olta, pontosabban sztem csak irigykedik!
El tudnám viselni ezt a panorámát!
(#17812) zzola: ja igen, tényleg!
Most, h újrakezdtem megint, ááá, nagyon adja a game, 2 hónap után is rácsodálkozom, h milyen szép, jól ki van dolgozva a legtöbb helyen. Nem mellesleg meglett a már említett SMLE III-ra a leg skin, tényleg jobban adja tőle![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
SipiBcs
őstag
válasz Carlos Padre #17816 üzenetére
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
feco70
senior tag
Háááát ennyi rívást, mint ezen a fórumon, nagyon sajnálom akinek valamiért nem jól megy. Na de más nincs is, csak monitorozás meg a sok bla bla bla, Ti azért játszani is szoktatok, vagy csak sírni, - tisztelet a kivételnek- mert szerintem jó játék lett.
-
őstag
Csalókba elég könnyen bele fut az ember mostanában. Ezzel csinálhatnának már valamit. Ma például volt egy srác aki 97-3-at csinált Argonne Foresten, füstben-ködben az összes skuló betalált. Ja és az M1918 Trench-e lvl100-as volt. Akárhogy számolom az 10k kill. Hogyne..
-
giornalista
senior tag
válasz Aventador91 #17823 üzenetére
csak tankkal naná nekem sosincs türelmem kivárni, amíg újat kapok, ha nincs azonnal valami zászlónál.
a 45-0-ért mondjuk mindenképpen megemelem a kalapomat, ilyen streak közelébe se jutottam még
-
Aventador91
őstag
válasz giornalista #17825 üzenetére
nem tankoztam végig csak a 45-0-ás körben. én sem várok új tankra sosem, spawnlolásnál ha van üres tank akkor ülök be de sose várok. nincs türelmem
-
giornalista
senior tag
válasz Aventador91 #17827 üzenetére
na de 45-0 vagy, tehát nem haltál meg, tehát tanker classként spawnoltál, nem? vagy megöltél egy kiszálló tankert, felszedted a kitjét és elkötötted a tankját? mert az akkor meg triplán epic a kedvencem, amikor sikerül elkötnöm egy ellenséges járművet, csak hát ugye nehéz életben tartani, hacsak nincs rajta quick repair.
-
Aventador91
őstag
válasz giornalista #17829 üzenetére
a 45-0-ás körben tankba születtem egyből. a többi körben csak akkor tankoztam ha pont volt egy üres.
sokszor loptam már tankot egyébként. heavy tankot jó lopni kit nélkül is mert ha elbújsz fel tudod javítani úgy is. -
smokiii1
aktív tag
válasz feco70 #17818 üzenetére
Jah mert téged nem zavar se az fps se a lag, se a bugok egyetlen játékban sem, te azt is élvezed ha 16 ezret fizetsz egy játékért amit nem tudsz élvezni a sok baromság miatt. Más meg hülye mert próbálja kideríteni mitől szar az egész és megosztja itt a tapasztalatait, hátha segít másoknak is vele, még ha az a vége is hogy maga játék szar.
Főleg hogy én pl sokkal több olyat olvasok (nem csak itt, hivatalos fórumon is) hogy ugyanezekre panaszkodnak és nincs rá megoldás. Mert pl azt is mivel magyarázod hogy nálam 40-120 fps között ingázik az fps, low és médium beállításon tök ugyanúgy fut, ha meg high-ra rakom akkor 30-80, ultran 30-70? -
jety91
őstag
válasz smokiii1 #17831 üzenetére
Volt egy cikk itt PH-n (igaz a VR-ra vonatkozóan, de ugyanúgy igaz), hogy a mai leképező motorokat nem lehet annyira jól paraméterezni, hogy megfelelő FPS növekedést hozzanak a beállítások módosításakor. Kb ez a BF3 óta tapasztalom én is, hogy mid-high beállításokon fut jobban egy adott játék mint low-on. Ez nem a BF és a DICE hibája, hanem a mai architektúra és leképező motoroké inkább.
Mondom én ezt úgy, hogy én is tapasztalok néha FPS dropot, de én még egy hasonló grafikával rendelkező játékot sem láttam, ami nem droppolt volna és 1-2 éves. Ez a mai fogyasztó társdalom hozadéka sajnos
-
giornalista
senior tag
válasz smokiii1 #17831 üzenetére
processzor.
egyébként még jó, hogy csak ilyeneket olvasol. akinek jól fut, nem fogja minden meccs után beírni, hogy most se volt lag, drop, disconnect, stb.
kifejezetten kevés játékost érintenek ezek a hibák. más kérdés, hogy ettől nekik még nem lesz jobb, de a játék összehasonlíthatatlanul stabilabb és jobb build, mint a 3 vagy a 4 volt, és ha valakinél rosszul fut, akkor jó eséllyel (ha nem is 100%-os biztonsággal állítva) nála lesz a hiba.
-
Aventador91
őstag
fogadjunk ti is így nyomjátok
-
smokiii1
aktív tag
válasz kisza25 #17834 üzenetére
I5 4460. Tudom hogy a hivatalos minimum alatt van Elvileg, de sokan hasonló i5-el simán elvannak.
És igen úgy tűnik elsőre hogy alacsony beállításon cpu limit van magasabban meg már a vga (se) elég neki, de hozzáteszem hogy nálam már a BF4 is egy ideig tökéletesen futott, aztán jött a summer patch és azóta az is droppol össze vissza meg fagy a mantle mód.
És mindet a 4-nél is ugyanazon a hardveren, ugyanolyan szoftveres környezetben. Csak annyi Változott hogy jött a patch. És azóta probáltam a Battlefront meg a Hardline bétát is, azok is ugyanigy futottak, meg most a BF1 is.
A 3 meg tökéletesen futott miután Rájöttem hogy az msaa miatt droppol. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Aventador91 #17839 üzenetére
Nekem 1080-nal bugzik ultra /high textúrákkal. Medium-on megszűnik.
Akkor monitorcsere. Nézd meg a DX11-es képeket, ott szépen látszik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kisza25
félisten
válasz smokiii1 #17836 üzenetére
volt olyan CPU-m és valamiért rosszabb volt a játék (bf4), mint előtte az i5-3470-el, le is cseréltem 1-2 hét múlva i5-4690K-ra, de valamiért az sem volt az igazi.
Mondjuk akkortájt álltam át win10-re és elégé sokat szívtam vele.
i5-6600-val 75-80 alá nem esik, ha igen akkor az VGA limit miatt van:
nálam így ment BF1 a Sapphire Platinum rx 470 4GB-al:gtx 1050ti:
DX11 fullHD gyári ultra (motionblure van kikapcsolva), sivatagos pálya 64 fő
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
17180, 235156, 1, 95, 73.058
43896, 601406, 0, 142, 72.989
és ahogy én játszom, minden low és látótáv ultra:
42628, 353156, 85, 158, 120.706
a 0 FPS az lehet, hogy ledobott asztalra, mert feljött az msi regisztráld ablakocska, mindkét mérésnél és ott is lőttem kirx 470:
DX11 fullHD gyári ultra (motionblure van kikapcsolva), sivatagos pálya 64 fő
41614, 400891, 76, 144, 103.804
fullHD gyári ultra (motionblure van kikapcsolva), sivatagos pálya a homokviharban:
20975, 201063, 80, 141, 104.321
és ahogy én játszom, minden low és látótáv ultra:
21307, 142953, 104, 192, 149.049[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Carlos Padre
veterán
válasz Aventador91 #17835 üzenetére
Ez a terv
Vagy a saskabaréGenyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ciry
őstag
-
kisza25
félisten
válasz Aventador91 #17835 üzenetére
nem, nekem nincsen a 2 kezem a számban
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
vendingo
veterán
válasz smokiii1 #17837 üzenetére
Nekem is CPU limitem volt (i5 2500k), aztán kiderült, hogy a háttérbe folyamat 25%-on tekeri a procit egy program. Ezt kilőve a proci csak 85-95% között ment játék alatt, megszűntek a hatalmas drop-ok, csak nagyon ritkán jelentkezett bizonyos mapokon. Azóta vettem egy i7 2600K procit, azóta se drop, se semmi, a proci használat meg 60-70% között, extra stabil magasabb fps-el.
i5-el sokszor esett 60 fps alá medium beállításon, most i7-el nem nagyon megy 65-70 alá highon.
Ennek a játéknak nagyon kell a 8 szál.
Jövő héten jön még 8gb ram, várom a további csodákat tőle.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
dergander
addikt
válasz Aventador91 #17823 üzenetére
Járművel egyszerű,de most mire ez a nagy magamutagatás?
Tegnap is beállt egy tank a suezba és a partról lőtt mindenkit,persze hogy csinált 50:0-ás statot,meg azok az emberek is ilyenek,akkor követik a másikat míg bemegy valahova és utána mennek miután meghal hogy learassa a skilleket,na azok az emberek mutogatják a statjukat.
Számtalan csapattársam így teszi bemegyek lelövök 2 embert lelőnek majd jön és már tudja mi merre és lelövi őket. Számomra ez a játék a pörgésről szól,nem arról hogy sunyiskodásból csinálok egy jó statot. Mert ezt most meglehet magyarázni hogy,mert tudsz játszani. Aki már rég BFezik az tudja hogy ebbe a játékból aztán lehet...
-
N@idia
őstag
válasz vendingo #17847 üzenetére
Én is lecseréltem az i5 3570K-t egy i7 3770-re és nekem is jobb lett tőle a játék és a 2x8gb pedig stabilabbá tette az fps-t. Egyáltalán nem droppol a játék 60-as vsync mellett csak amikor meghalok és vissza kerülök a térképre és újra leéledek ekkor esik le 55-58-ra, de ezt akkor veszem észre, ha monitorozom A játéknak valóban kell a 8 száll és azt is rendesen kihasználja
(#17848) dergander
Én pont ezért nem is írtam neki már semmit én egy noob játékosnak tartom őt állandóan linkelgeti a nyomorék statját milyeneket lőtt, amikor senkit nem érdekli, de ha neki ettől lesz nagyobb az e-pénisz váljon egészségére. Egy bf játékban rohadtul nem a stat számít, hanem a csapatmunka és mennyire vagy jó csapatjátékos[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest