Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
PC-n toltam egy kicsit.. A hangulat nagyon jó! Az optimalizálás is jónak tűnik, eddig.
Kár, hogy nincs dx12.
A supremeFX hangkártya driver miatt crash-el a játék indításkor, de ki kell lőni 2 folyamatot, utána indul.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ott a kapcsoló, csak ha bekapcsolom, hibát dob. Ebből Én azt szűröm le, hogy nincs benne.. Mert ugye azt is tudjuk, hogy megjelenéskor még nem lesz dx12.
Van 2 exe, most nem tudom megmondani, mert már kilőttem, és nem látom..
SSC ...valami 32
SSC valami 64A sonic suite-hoz tartozó 2 cucc.. Eseménynaplóból jöttem rá, hogy ez a baja.
Reboot után meg tudom mondani pontosan.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg abban sem volt, csak a kapcsoló volt benne, de nem működött.
Akinek supremeFX hangkártyája van, és nem indul a játék, ezt a 2 exe-t lője ki a folyamatok közül:
Snip3r_HUN: Abban is csak a kapcsoló volt benne nem? De elvileg nem működött. Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megnéztem, elvileg működik a DX12.. DX11 módban van fraps, DX12-ben nincs.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FollowTheORI #4797 üzenetére
Nekem sem.. (R9 390).. Vagy az valami nvidia?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz guftabi96 #4846 üzenetére
Lehet, hogy maga ez a háborús téma ami nem köt le annyira.. Bár ez csak tipp.. Nekem ez a pálya másik feléről leszednek tankkal című rész nem tetszik annyira, dehát ez van.
Engem a multi nem vonz annyira.. Tudom, hogy a BF lényege a multi, de valahogy az előző részeknél is pont az volt ami egyáltalán nem érdekelt.
Engem pont ez a kor vonz, amit felkarolt ezzel a Dice, hogy vajon mi lesz belőle.. 1 map alapján nem vonok le következtetést.. Abban reménykedem, hogy ennél rosszabb nem lesz az optimalizáltság, csak jobb.. Ha igen, akkor már jó lesz. Meglátjuk.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A cod engem sem vonz egyáltalán, akkor már inkább ez..
Viszont jön még pár dolog az idén, ami elgondolkoztató, főként azért, mert jön pc-re is.. igaz nem fps.. de akkor már lehet érdemesebb lehet azokra költeni..
Az a baj, hogy Nálam pl. a BF soha sem volt nagy multis játék.. vagyis, tudom, hogy az egyik legjobb multi fps, de valahogy nem vonz.. A stori móddal elökörködtem mindig.
Ó, hát Én valami 10 euro körül vettem meg, Nekem annyit is megért. Most a hardline is annyi volt.. Pedig aztán ott tényleg csak a story mód érdekelt.
Alszom még rá párat.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Főként sivatagos pályán textúra hibákkal nem találkoztatok? Egészen pontosan fehéren "villog" a homok, majd eltűnik.. Főként csak lehasalva látszik.
Arra már rájöttem, hogy Ultra/high texture quality-n jön elő csak, ha leviszem medium-ra, akkor eltűnik.
Még a béta idején 390-nél is találkoztam ezzel, de most is jelen van. Más is találkozott már ezzel?
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Hogy kell a scale-t számolni? 2560*1440p a 100%, lehet feltolnám 4K-ra, kíváncsiságból.
Korábban említettem a textúra bugot Sinai Desert mapon, egyszerűen nem tudom megoldani sehogy.. Maradt a médium textúra, úgy megszűnik. Minden más maradhat ultra.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Németh Péter #13506 üzenetére
Ez volt a tippem, de gondoltam inkább kérdezek. Köszönöm!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Oké, látom, hogy a patch sikerült ilyen jól.. Dx12-ben használhatatlan.. Csak így tovább, szép volt..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Aventador91 #17839 üzenetére
Nekem 1080-nal bugzik ultra /high textúrákkal. Medium-on megszűnik.
Akkor monitorcsere. Nézd meg a DX11-es képeket, ott szépen látszik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tiszteletem az ittenieknek.
Korábban említettem egy grafikai hibát a Sinai Desert mapon. Ugye Nekem azt azóta sem sikerült megoldani. Bár BF1 fórumon más is írt, hogy tapasztalta már, de semmi megoldás. Most találtam egy összehasonlító videót, 970/1070/1080, kíváncsiságból elkezdtem nézni, és a videón is látszik az 1070-nél a fehér "foltos" villogás a homokon.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz }{3@Đ$}{0ot #19199 üzenetére
Nekem parancssorból tiltva van a hibernálás már a kezdetek óta, így nem is láttam még ezt beállítást, így most sincs ott:
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tiszteletem!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen úton módon esetleg lehet-e valahogy benchmark-ot futtatni? Szeretnék CPU tesztet csinálni, de valami egységesítés kéne, ha lehet. Lehet ebben a játékban ilyen, valahogy? Vagy marad az h játszok, és monitorozok, figyelek, és az alapján mondom h jobb-nem jobb?
Előre is köszönöm!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszönöm Nektek. Én is ettől tartottam. De majd akkor megpróbálom megoldani. Köszönöm.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz laceszgamer #22679 üzenetére
Én sima premium pass-t próbálok olcsón, vagyis olcsóbban levadászni, de nem nagyon találok sehol.
prokxy: Jó lett a torta!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz laceszgamer #22690 üzenetére
Figyelgetem itt-ott, plusz origin-en is, hátha valaki valamikor rádob valami akciót.
Agyaltam a SP-n is, (ha jól értettem, akkor az mást ad), de akkor már inkább prémiumot vennék.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A többség itt DX11-ben, vagy DX12-ben játszik? Az utóbbi időben DX12-ben toltam, a kezdethez képest egész jól néz már ki, nem nagyon láttam hibákat.
@jety91: Én toltam már fel 1440p-ból (100) 150%-ra, ami ugye 2160p-t eredményez, és látszik, hogy élesebb a kép. Persze el is kajálja a vga-t.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az utóbbi időben mi történt a játékkal? Mostanában nem inditottam el, gondoltam tolok pár war pigeon meccset, és észrevttem, hogy sokkal rosszabbul fut a játék mint korábban. 1440p-ben 100-as scallel azért nem nagyon esett be az fps soha sem 100 alá ultra/TAA/HBAO mellett, ehhez képest most van, hogy leesik 70 körülig is.. Mindegy, hogy dx11, vagy dx12-ben fut a játék.
Oké, azóta jött pár driver is.. de akkor is..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz guftabi96 #25085 üzenetére
Eh.
Lehet megnézem majd high preset-tel, összességében amúgy sincs nagy különbség az ultra és a high között.
Ami zavaróbb, hogy hiába lőttem ki az AA-t és az Amb. Oc-t, akkor sem javult a helyet. Vagyis kaptam +10 fps-t, de akkor is beesett bőven a korábbi min. alá.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Németh Péter #32021 üzenetére
Kb. 20-30 perce próbálgatom elindítani, reboot már volt több is. Origin-t is újratettem, semmi.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest