Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
Elvileg létezik. De még mindig nem bírtam én sem megszerezni. Pedig ráment mindenem, az összes fegyver skinem, az összes xp boostom (vagy 5db), egyik fegyóból 2 puzzle db is, de még mindig nincs meg. Kinyitottam már kb. 5-6db superiort (kaptam 2-t premium miatt) is, de semmi. Kb le is tettem róla. Ha tudok venni superiort megveszem és kinyitom, de ez így szar.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
válasz lofagi #18049 üzenetére
Olvasom, ne aggódj. Majd szólok egy modinak. Úgy is megkaptam, hogy nem az én dolgom...
Egyelőre inkább egy útmutatón dolgozom a kezdők számára.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #18049 üzenetére
Miert? Jópofa a topik... Kindergarten
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
whitezo88
nagyúr
Ha mar doboz... vettem egy superiort erre a Gasser skin volt benne ami amugy se szep es amugy se jo. Aznap szerencses napom volt, volt meg tobb lada squad boosttal. Betortem oket mert xp mar nem kell, meg meg par skint, vettem egy masikat. Erre megint az a skin volt benne! Azt hittem hulyet kapok..
-
-
smokiii1
aktív tag
Látom nagy téma most a skinek. Igazából nekem nagyon kevés skin van amire azt mondom egyszerre korhú, szép és a legtöbb ilyet még csak videókon láttam mert nekem konkrétan nagyon kevés battlepacket ad a játék, ha ad is akkor szarokat. Legtöbbször jobban tetszenek az alap skinek amivel megkapjuk a fegyvert.
-
-
Aventador91
őstag
landship móka mennyire működik 3 emberrel? ott ugye ha jó a vezető akkor a 2 lövész ki tud ereszteni 12 lövedéket.
-
Laraxior
titán
válasz Aventador91 #18065 üzenetére
A két oldalsó ember latomezeje nem ér össze. Tehát ha felvaltva azaz folyamatosan akarnak tüzelni akkor jobbra-balra kell mozognia a drivernek.
Szerintem nem olyan nyerő az a tank... Egyedül használni meg főleg. Sima A7V heavy, vagy a light."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
tom_tol
addikt
Mesterek!
Ez a játék mennyi cpu szálat használ ? Pl. 8/16 procinál, mind a 16 szálat használja vagy ?
-
nagyúr
-
-
válasz FollowTheORI #18073 üzenetére
Gondolom ez is SP teszt? Multiban kicsit más a gyerek fekvése
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
-
tom_tol
addikt
válasz FollowTheORI #18073 üzenetére
Kösz
-
laceszgamer
addikt
Multiban még ott is hatalmas különbségek vannak, hogy hány fős, de ahogy észrevettem még Rush és Conquest között is van eltérés, a 64-es Conq eszi a legjobban a procit.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Laraxior
titán
válasz tom_tol #18072 üzenetére
Használja mindet. Csak nem mindegy, hogy 4/4 CPU megy 100%-on, 4/8 70%-on, vagy. 8/16-os 40%-on.
Valahogy kenyelmesebb ha csak felfőzön megy.
Na meg ugye még mindig elonyosebb egy 8 magos mint egy 8 szálas. Fizikai mag többet ér.
Remelem megerzem a különbséget en is. Eljott az ideje a DDR4-es konfignak, i7 7700K-val. Mondjuk szintén 4/8,de remélem az orajel masszivabb lesz, mint a 4770K-m 4,4GHz-e"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
laceszgamer
addikt
válasz Laraxior #18080 üzenetére
Valahol lehet már kapni?
Én is arra várok, hogy jöjjenek ki róla tesztek, meg hogy mennyivel lesz erősebb mint a 4790K.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
őstag
Én is hasonlók miatt tervezem a cserét i5-2500k-ról.
Nálam az i7-6700k VS i7-6850k harc megy, olvasgatok, nézem a teszteket, nehezen nyelem le az árkülönbözetet 4-5%-ért
Érdemes várni az újra? 7700 fölött lesz valami?[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
voodoo98
addikt
Szerintem 7700k még nincs.
Más:
Havernak van egy 6800k 4.2ghz, 6 mag 12 szál. Azt mondja, hogy nem látta a GTX 1080 gpu usage-át 98% alatt. Én láttam már 83%-on a GTX1080-amat 6700k 4.5ghz-cel. Persze nem sűrűn. De akkor éreztem az fps droppot bőven.(#18082) JoceeHunt
Haver azt mondja, h neki megérte 6700k-ról 6800k-ra ugrani. Tehát a 6850k is biztos sokkal jobb mint a 6700k, de legalább 100-120-at (6800k-nál, 6850k-nál talán 200k-t is) rá kell dobni, ha nem többet.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Laraxior
titán
válasz voodoo98 #18083 üzenetére
400€-t fizettem érte. Van mar. Holnap érkezik
(#18082) JoceeHunt: 1151 foglalatnal ez a csucs. Sima 7700 van a lockos 4/8-as CPU, meg az i5 7600K.
De iden jön még uj intel, az x299, a mostani X99-et valtja.(#18081) laceszgamer: Hogyne. Mar egy hete... Ebay.de
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Aventador91
őstag
Már megint proci téma úgy látom be kell tennem néhány stat képet
-
Laraxior
titán
válasz Aventador91 #18085 üzenetére
Addig tedd be amig nimcs gépem mert utana en is jövök Van ra ket napod. Holnap max holnaputan itt van minden
-
voodoo98
addikt
válasz Laraxior #18084 üzenetére
az igen!
Hol lehet venni?(#18082) JoceeHunt
Egyébként van bármi értelme a 6850k-nak a 6800k ellenében nem SLI rendszerre? Nem láttam más különbséget, csak a 28 helyett 40 lanet.
[ Szerkesztve ]
-
fuvi
senior tag
-
őstag
válasz Laraxior #18084 üzenetére
Ejjha, akkor lehet erre kéne váltanom )? Maradhatna a lapka meg a 3 hónapos memória
--> bocs benéztem hirtelen a foglalatot, már nem törlöm ki(#18083) voodoo98
Most szeretnék úgy választani hogy mint anno az i5-2500k-val 4-5 évig nem legyen bajom.Később lehet Sli lenne belőle.
[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Laraxior
titán
Aki váltani szeretne 7700K-ra az apron megtalalja az szukseges instrukciókat. Amennyiben nem birja kivarni a magyarorszagi megjelenest
-
Laraxior
titán
válasz JoceeHunt #18091 üzenetére
Nem tudom. 2066 foglalat jön már.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Őszinte választ kérnék azoktól, akik BF4-et is aktívan játszották és most a BF1-et (is) játszák.
Ha csak egyre lenne időtök, melyiket választanátok? .
Azért kérdezem, mert sajnos idő híján csak egyre van kapacitás és a BF4 is kellően aktívnak tűnik még (vannak szép számmal még teli szerverek), tehát csak azért, mert a BF4-en nincsenek már játékosok, nem kellene áttérni BF1-re. Ha viszont ad annyi pluszt (játékélmény) a BF4-hez képest, mindenképpen áttérnék.
(BF4-gyel is az a gondom, hogy a prémium miatt igen-igen komplex már a tartalom, amit így sem győzök kihasználni )
-
Aventador91
őstag
ezt nektek találtam
-
válasz q13579 #18093 üzenetére
Attól függ mi az ami jobban mozgat. Szerintem INF-re egyértelműen a BF1 jobb. járművezésre viszont a BF4 sokkal több lehetőséget ad, illetve adrenalindúsabb is. Pályák tekintetében is ehhez alakul inkább a felhozatal. Én személy szerint nem szeretem a 4-et.
-
Astroboy
őstag
válasz Aventador91 #18095 üzenetére
Feltétlenül szükséges minden szart belinkelned? Csak kérdezem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest