Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucsek
aktív tag
válasz Carlos Padre #18954 üzenetére
A kolibri jó móka volt XD Sok késelést szalasztottam el miatta. A sziklaölelgetőket hátulról fejbe, imádják.
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
voodoo98
addikt
válasz guftabi96 #18946 üzenetére
2. vh-s részt én is nagyon várom! Logikailag lennie kell. Ha nem is következő rész lesz, de az azt követő szinte biztos. Legalábbis remélem. 2018-ban jön új rész. Nem kizárt, hogy a BFBC3 vagy hasonló modern lesz. De után vmikor 2020 korul lehet számítani 2. vh-s részre. Mit gondoltok? Vagy egyből 2. vh-s rész is jöhetne?
(#18952) Kucsek
Grat. Én minden mást kiütöttem max-ra. Még két könnyű medál hiányzik. Illetve a 100-as rank.
A dogtagekkel az a bajom, hogy nem lehet kimaxolni őket és xp sem jár értük. Mert vannak exkluzív dogtageket, amiket DICE fejlesztőknek, stb. adnak. Azokat mi soha nem kapjuk meg. Illetve ott van az alfa dogtag is. Oda sokan nem kaptak lehetőséget, köztük én sem....de a Rank100 után lehet neki állok!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
N@idia
őstag
válasz voodoo98 #18959 üzenetére
Szerintem a kezdeti sikerek alapján amit a BF1-el elértek szinte könyvelhető, hogy a következő rész is ebben a korban fog játszódni. A bf1-ből többet adtak el az első héten, mint a BF4 + BF Hardline párosból
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Kucsek
aktív tag
válasz voodoo98 #18959 üzenetére
Nálam már csak ez volt vissza. + a 100-as rangig még 2-300 xp.
Tudom, hogy nem kapjuk meg, amúgy BF4-ben is ezzel szórakoztattam magam.(#18958) LeRoy18
Nem élet kérdése a dolog, 900 pont/perccel dolgozom így jobban/gyorsabban lehet fejlődni.
A dogtag-ek megszerzésére nem kell koncentrálni, jönnek maguktól. + minden fegyvernél szerzel némi tapasztalatot mire eléred a 100 kill-t
A pisztolyoknál csaltam a nehezen kezelhető stukkerekkel, only pistol&knife szerókon csináltam.[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz Kucsek #18962 üzenetére
Az igen! Akkor neked beadta az összes medált eddig? Nekem még 2 van, amit soha nem adott be.
Gondolom nem 2-300xp, hanem 2-300000xp hiányzik!Nem kizárt, hogy rámegyek a dogtagekre, de a kolibrivel 100kill-t csinálni idegesítő, de nagyon!
A többi még ok is talán.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Bár nekem tetszik a BF1, igaz most hónapokig parkolópályán lesz, de több BF-et nem fogok megvenni amíg nem dolgozzák át a pontozási rendszert és a játékmódokat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kucsek
aktív tag
válasz voodoo98 #18964 üzenetére
Ja bocs, medál nekem is 3 hiányzik . Nem tudom sokan mit görcsölnek rajta annyit. Játszani kell és majd jön. Általában szerdára végezni szoktam a heti medal csomaggal amikor még rendesen (4-5/hét) adta.
-
törölt tag
Első tapasztalatok:
Elkezdtem letölteni a trialt originnel és 32%-nál már engedte, hogy kipróbáljam Semmi telepítés, egyből ment az első küldetés. Az összeállított anyag (tálalás), grafika iszonyatosan profi. Gameplay már kicsit más tészta... Megyek a tankkal és elém áll a német 1 száll puskával és lő rám És ez nem 1x volt hanem kb folyamatosan. Elég vegyes érzéseim vannak, nem értem miért kellett a tökéletes game-hez idiota BF1942 szintű AI-t írni
Node lássuk lassan a többi küldetést, ahogy betölti
Ja és mindez egy mozijegy áráért, már ennyiért megérte igazából[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja és egy kérdés: RivaTuner miért nem mutat semmit? Fraps műxik.
-
törölt tag
válasz SkyS1gn #18973 üzenetére
Hogyne lenne Benne van az intro küldetés és még az első 4. Most vittem végig a másodikat.
Az AI továbbra is kiábrándítóan hülye. Köd, füst, robbanás törmelék az arcodba és a végén semmit nem látsz. Ha meg kimúlik az ürge, kiírják a nevét, meg hogy mikor élt Rohadt idegesítő, még jó, h nem mennek végig az egész temetési ceremónián minden alkalommal.
A másik meg h 20 méterenként van egy sátor, ami tele van mindenféle antik fegyvergyűjteménnyel WTFViszont a hardware remekül muzsikál 7 éves Xeon 90fps-t kitol magából Ultra grafikán
-
törölt tag
válasz Zso Ro #18974 üzenetére
EVGA PrecisinX-et használok VGA tuninghoz, ezért nem akartam feltenni az MSI Afterburnert is. Az fps kiírását, stb nem a RivaTuner csinálja egymagában? Minek mellé az MSI?
Egyébként kísérleteztem még a VSync-el milyen beállításokkal a legjobb, sima ON, adaptive vagy fast és azt kell mondanom a fast a legjobb (...). Frame limiter se hülyeség mellé...
-
törölt tag
válasz spanglee001 #18977 üzenetére
A Win10-et eltaláltad RivaTuner a legújabb, én NV kártyán nem fogom DX12-ön futtatni, csak DX11-en (of korsz).
Semmi gond a Precision X-el. Felboostol a kártya 2000-ig, aztán nem is dropol sehova.Már csak az érdekelne h lehet-e valahogy tovább javítani a grafikai beállításokon, mert a gép még bírná. VXAO nincs HBAO helyett?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz1441
tag
Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a játékot! A Konzolok szervíze nevű boltról van valakinek infója? Itt a legolcsóbb!
Köszönöm!
-
Krisz1441
tag
válasz giornalista #18983 üzenetére
Nem hinném, csak bizalmatlan vagyok a részemről ismeretlen boltokkal, de megrendelem az említett helyről.
-
törölt tag
Faxa, 70%-ot letöltöttem a játékból, crash, aztán origin nem is tudta tovább folytatni.
Most megy az egész előről
Singleplayerbe nem értem miért tettek főleg csak tankos pályákat, ez végülis egy fps, nem?!
-
whitezo88
nagyúr
Akik sokat tankoztok, direkt várjátok spawnon ha jelenik meg tank? Elején szinte sose tudok vinni, azonnal elviszik. Máskor meg ha épp látok beszállok.
-
RaGi91
senior tag
válasz whitezo88 #18989 üzenetére
Vannak olyanok igen. Az elején aki hamar betölt, az nyer, utána pedig szerencse. Én néha repülőre szoktam várni. Conquesten a repülő lezuhanása után 2 perc múlva spawnol. Ha leszednek, gyorsan megyek egy kicsit infantry és kb. 1.5perc után redeploy, ha addig nem haltam meg. Legalább addig sem ülök tétlenül.
-
giornalista
senior tag
válasz RaGi91 #18990 üzenetére
van erre esetleg valami egzakt, pontos idő? mert én hol ennyit, hol annyit tapasztalok, nem tudom követni. ha olyan tankba ülök, amit zászlóról hozok el, gyakran ha kilövik alólam, egyből ott van a spawn menüben. máskor perceket várok rá és nincs semmi.
egyébként a legbiztosabb az SSD és a meccsek elején gyorsan beülni, igen :/ érdekesen oldották meg ezt is.
gondolom a következő Battlefieldben RNG lesz ez is, micro transactionnel megspékelve
-
Laraxior
titán
válasz whitezo88 #18989 üzenetére
NVMe SSD a kulcsa a tanknak az elején
De ha nem jut, akkor meg kell várni amíg az első pontot elfoglalják, mert ott is lesz egy. Legalábbis Amiensen."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bul07
nagyúr
válasz RaGi91 #18990 üzenetére
Na ez a pálya betöltési idő is furcsa
Nekem egyik pályát szempillantás alatt betölti de van olyan pálya amit olyan sokára hogy az első pont már el is van foglalvaNem értem miért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
RaGi91
senior tag
válasz giornalista #18991 üzenetére
Hát igazából csak a repülőről tudok nyilatkozni, mert tankozni sose tankozok.
A te repülőd a lezuhanástól számítva 2 perc után spawnol. Ha hamarabb spawnol valamelyik, akkor az vagy lezuhant csapattárs gépe, vagy új elfoglalt pont, ami ad gépet (pl. Monte Grappa, Sinai Desert).@bul7 Passz. Én mindig elsőként töltök be (SSD-n van), pedig nincs egy combos gépem. Mindig vannak még gépek.
-
bul07
nagyúr
válasz RaGi91 #18994 üzenetére
Na ez az nekem is SSD van, egyik pálya ahogy lejár az idő be is tölt de a többség nagyon sokáig tököl és sokadiknak érek be a pályára
És tényleg van egy két pálya amit olyan sokáig hogy az első pontot már foglalják mikkor belépekMeg előjött megint a memória kevés kilépés, meg nekem is előbújt a server disconnected(telekomos nett)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Kucsek
aktív tag
Nálam a betöltési idő patch-ről patch-re rosszabb lett, nőtt. Amúgy Amiens pálya tölt a legtovább.
Mondjuk teljesen random a töltési idő is. Mert néha mint nálad, azonnal bent vagyok, vagy szarakodik. Lehet szerver függő is.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
S1M0N
senior tag
Gyula, odorgg, és a többiek!
Köszönöm a játékot, nagyon jó volt értelmes squadban játszani. -
RaGi91
senior tag
Tényleg passz. Egy dologban "jobb" a gépem a tiednél, hogy nekem 16GB ramom van, de az is ddr3-as.
Szervertől nem hiszem, hogy függ, mert amikor én betöltök MAX. 2 ember ready-zett be, de általában még senki. Lehet szerencsém van. Legalább ez működik, mert FPS-em az nem igazán van -
Zso Ro
senior tag
válasz #74018560 #18979 üzenetére
tekerd fentebba resolution scale-t és máris hanyatt vágja magát a géped.a frame limiternek miért van értelme?szándékosan nem fogom korlátozni,megtette azt a DICE.
#18992 Laraxior
Épp most költözök át egy ilyen SSD-re.Eddig is gyors volt a bejutásom,de ez amit tud....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest