Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 1

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:34:41

LOGOUT.hu

Battlefield 1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7001) gyilok82


gyilok82
csendes tag

(#7002) lofagi válasza k-adi (#6991) üzenetére


lofagi
addikt

Egyáltalán nem meggyőzni akarlak a nem igazadról, mert nyilván a te szemszögedből neked lesz igazad, de ahogy én látom ezeket a kérdéseket.

1. OP tankok kérdése - jelenleg a bétában mint tudni lehetett, bugos volt a fejlődés, a Rocketgun csak a 2. lvltől lehetett volna elérni, de erre csak a végén volt lehetőség tömegesen. Amúgy jelenleg az assaulton kívül nagyon más nem is tudott a tankok ellen menni, viszont nem kérdés, hogy a teljesben biztosan több lehetőség lesz a tankok ellen. A support pl semmire sem volt jó jelen állás szerint, pedig neki még ott lesz a mortar a kiszivárgott kép alapján. Szóval addig lesznek a tankok OP-k amíg az emberek unlockolják az eszközöket.

2. Pálya Ebben nagyon vitatkozni nem lehet, a betázóknak ez volt kiszabva. Szerencsésebbek közé tartozom, akiknek volt lehetősége kipróbálni az ALPHA-t és így már 2 pályán szerzett tapasztalatok alapján mondom. A vihar menő volt itt is ahogy az eső/köd a másik pályán, gondolom ez lesz az új levolution a behemótokkal egybekötve. Vonat / léghajó, mind2 nagy fun és jól mutatott a pályákon, szerintem ezek pozitívak. Mind2 pályán tele voltak sniperekkel, ahogy az összes pályán a BF4-ben is. Emléxem Shanhaion is mennyire szidva voltak a sniperek. Ez nem a játék hibája, az emberek (nyilván nem mindenki) egyszerűen jobban szeretnek ülni/feküdni egy helyben és onnan puttyogtatni. Az "E" pontot én sem értem a sivatagi pályán, de nyilván meg van az oka.

3. Sniper téma Így is jól sikerültek ebben a részben, nem még ha minden alkalommal kill lenne 1 lövés. Egyébként én toltam egy olyan sniperrel amin nem távcső volt, hanem a medium scope, s közel harcoltam vele, nekem az rémlett,hogy az egyből ölt. De nyilván veszélyesebb.

4. A ló ezzel egyetértek. Inf ellen szuper élményt biztosít. A hpja szerintem tök mind1, mert felesleges lőni a lovat, ha az embert is simán ki lehet lőni róla.

5. Pálya design nekem bejött. Leszámítva az E pontot.

6. Charge ezzel megint egyetértek. Az egyik legnagyobb feeling rárontani valakire, aztán a mellette lévőre egy nagy suhintás. Hál Istennek nem találtak ki counterütéseket, így ha a reakciód neked a gyorsabb akkor bizony végre elnyered a jutalmad. Nagyon idegesítő volt a 4-ben, hogy te vagy a gyorsabb és a végén mégis te húzod a rövidebbet.

S végül igen, a tendencia manapság az,hogy csapatjáték, ez sajnos a public szenvedi el. De ez megint nem gondolom,hogy a játék hibája. Gondolom ők is szeretnének összehozni egy jó Esportra való játékot. Ezen dolgozik manapság mindenki.

Sajnálom,hogy sokan vannak így, mint te, hogy nem veszik meg a játékot a Beta alapján. Mert bár ha nem is félkész a játék, de szerintem messze áll a teljestől.

(#7003) stoon Csak a menüre írnám azt,hogy amikor anno bejött a battlelog akkor meg mindenki azt szidta,hogy minek a böngészőből indítani egy játékot. :)

S arra a repülős körre én is emlékszem, az nekem is nagyon bejött. :) Azért én még bízom benne,hogy lesz még ilyen a jövőben, ha érted mire gondolok! :)

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#7003) stoon


stoon
őstag

hát ha már végszavak vannak beszállok! :DDD bár biztos sokak szerint inkább ne! :D
még ha hihetetlen a topik elejét olvasgatva biztos páran akik olvasnak is ,láthatták hogy "artika" (én lennék) nagyon várta a bétát!a gém elődjeibe rengeteg több 1000 órát töltött! voltak jó és rosz napjaim a játékokkal de ez nem az a topik! eljött hát a nap hogy a "tanyanet" mely fél évszázad alatt letöltötte ezt a pár gigányi bétát! szerencsére hardverles gondjaim nem voltak! (bár itt sokan jeleztek több problémát!)

elsőként a menü megrémisztett, mi ez? mi ez a sz@r ?hol van a battlelog legelső tapasztalati élmény még játék nélkül ért és ez bizony negatív volt! nem értem hogy ami több éve bevált és szeretik miért veszik el tőlünk ! rengetegen linkelték hol lehet +nézni a statot máig nem tudtam megnézni!ez volt talán az egyetlen ami számomra elérhetetlen volt a játékban! nem nagy dolog de én szeretem nézegetni mi az amit már feloldottam dogtag-ek stb!tehát én csak másét láttam! :F ettől eltekintve minden más elérhető volt a játékban számomra!

nem tudom pontosan mennyit játszottam vele de 30+ lettem a gémben, bár csak az első napokban játszottam vele!

előttem már leírták hogy publikon egyedül lehetetlen jó játékélménnyel távozni! ezt sokszor megtapasztaltam de egy ideig kitartottam!

ekkor már volt olyan, hogy ismerősökkel egy szerverre "SŐT" egy oldalra és még olyan is volt hogy egy csapatban voltunk! ez már kicsit jobb volt de az érzés hogy ezazezazezaz ne hagyd abba nem volt!

repültem fagi-val, jó volt. talán az egyetlen olyan élmény amire azt tudom mondani ez igen ! bár lelőttek, de hát ez azért így kell hogy legyen!elég jók voltunk együtt sok enemyt leszedtünk!(inkább ő :DDD )

tankal volt pozitív statom de élménynek nem mondanám nem kezdek el linkelgetni e péniszt felesleges! én egy kicsivel több járműre vágytam( talán az előző szériák miatt megszokott járműfelszereltségből) így egy igazán jó tankcsata nem volt vagy hogy egymásnak vállvetve berontunk az enemy sorai közé roudkillekért!
jobbára mindent ki tudtam próbálni egyedül talán a vonatot nem bár attól még a !votenuke is jobb szerintem!légvédelmi pufogtató iszonyat tetszett bár 10-ből 9-szer csipa szedett ki! vártam a játékba azt hogy ne legyen noskill fegyver ez alatt az mbt-law stinger stb fegyvereket értem! ez megtörtént viszont ami szvsz borzasztóan op lett az a csipa !!!!! (persze valahol érthető hogy mindenki azzal ment akinek nem vagy nincs ismerőse a gémben! hamar kiderült hogy jó statokat (szándékosan nem eredményt írtam mert az a teljesítmény után van/jár!!!)ezzel sajnos más egyedül álló "kis társa játékélményét erőteljesen csökkent! rengetegen a tank kempelést (stathuszárok) csapat támogatásnak hívják !!!! szerintem ebbe kár belemenni! egy nagyon fontos dolog ami a bf3 óta kifejezetten sz@r! mégpedig a szpottolás! ,és itt egyeltalán nem a homokviharra gondolok ,hanem arra hogy kb 10 ből 9szer amire beszpotolom az enemyt lelő javarészt a csipa bár fordult elő más kasztú emberke is(ritkán)!tehát sokszor nem csak nem használják a q gombot hanem nem is tudják használni , mert nem spottol!

a pálya szvsz ,a pontok elhelyezése ,ezen járműpark mellet, igencsak rossznak mondható,legjobb szó rá talán a gagyi!

vártam sokat hogy elkapjon az az érzés legalább jójó a prémiumot ne ,de legalább az alapot vegyem meg!
de...........semmi .......semmi hát talán (sajna alfát nem játszottam)nem ez a map vagy több jármű vagy valami ! de sajna még az ásós "tarkónvágás" sem jött be mint ahogy vártam!

összegezve:rettenetes csalódás nekem ez a játék! talán ha olcsó lesz (márpedig az én meglátásom szerint az lesz), talán ha még lesz aktív játékos gárda/társulat akivel szívesen játszanék együtt és a topikot olvasva és a zsátubét nézegetve meggyőződök arról hogy érdemes már "annyit" adni érte akkor ,de csak akkor ,talán megveszem (bár erre nem sok esélyt látok)

nem lehet azt mondani ,hogy játék "élmény" nélkül írtam le ezt a pár sort ,de ez a játék olyan 2. osztályúnak érzem!

türelmetlenül várom a játék folytatását talán jobb fordulatot vesz ....jó irányba tereli az a közönség aki most esetleg "nemmel" szavaz a játékra!

ui.: a szemellenzős cső látoknak nem kell kommentelni ,nem feszültség keltésnek írtam ...csak véleményem osztottam meg más topiklakó kollégákkal!
egy 10-es skálán eddig 2.5 a játék nálam!

(#6999) gyiku: a sivatagba nem is tudtad volna :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

(#7004) k-adi válasza lofagi (#7002) üzenetére


k-adi
nagyúr

Én értem hogy ez csak béta meg minden, de lényegében ez egy (teszt)demo és vásárló "csalogató" (mivel rendes hivatalos demo manapság már nincs.. az EA/origin access fost nem tudom hogy működik ).
Ezzel akarják "eladni", megszerettetni a terméket (tesztnek álcázva). Nos, nem sikerült.
A pálya szar, sok a sniper.

+ Dtomka linkelgethetnék én is statokat tankokkal 30-3al és társai de minek? publikon ilyen statot összehozni nem kihívás hülyék ellen...

(#7005) kisza25 válasza stoon (#7003) üzenetére


kisza25
félisten
LOGOUT blog

hiányozni fogsz :O

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

(#7006) majnkopf válasza k-adi (#6991) üzenetére


majnkopf
tag

Szerintem a tank max. inf ellen op abban az értelemben, hogy keveset tud tenni az inf ellene, mid-long távon esélytelen miközben a tankkal odapörkölsz nekik. ami nem feltétlenül baj csak ezt úgyis nerfelni fogják, viszont más tankok ellen vagy a rögzített lövegeket tekintetbe véve már nem annyira.

a sniper test lövés valóban lehetne halálos legalább 100 méteren, mert nevetséges, bár úgy még több kemper lenne.. sajnos nehéz megoldani ezt :( bár én is inkább afelé hajlok, hogy lehetne erősebb

(#6998) Dtomka: ez a játék szerintem sem éri el még az előző részek mércéjét sem. lehet, hogy te vagy túl optimista nem, mert nem modern warfare hanem vh a környezet ;)

(#7002) lofagi: én azt nem értem aki tankban ülve löveggel lövi az infet, a soti akkora egy op, hogy hihetetlen. 60 méterről simán 1 hit a testlövés is. nem mondom, hogy rossz, de ez nagyon sok embernek nem fog tetszeni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7007) mettek válasza stoon (#7003) üzenetére


mettek
addikt

engem a bf3 szippantott be anno, nekem az volt az etalon a hibái ellenére is. Ez most ahhoz képest kevesebb minden értelemben. Engem sem kapott el a nagy bf láz mint anno. Hozzátenném azonban hogy az alpha térképet sokkal jobban élveztem (ez olyan mint a 4-ben a sivatagos map, azon sem játszom soha mert nem tetszik) . A másik hogy ez az I. vh más játékstílust kíván, itt nem lehet annyira rohangálni hogy majd a jobb reflexekkel belenyomsz egy tárat a szembe futóba mert alapjaiban eltérőek a kasztok fegyverei, itt ehhez kell alkalmazkodni, minden kasztnak megvan a stílusa amit alkalmazni kell. Szerintem ez most nem olyan pörgős mint a korábbi részek, itt talán több csapatmunka kell és ezért olyan rosszak a benyomások mert a sok kis open béta noob beszabadult a játékunkba :DDD és azt sem tudta hogy eszik e vagy isszák.

Én a végére egészen ráéreztem, meg kell nézni a többit térképet is illetve hogy milyen plusz dolgok jönnek esetleg. Én sem rendeltem elő, kivárok de esélyes hogy megveszem megjelenés környékén az alapot.

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#7008) kriszpontaz válasza Dtomka (#6998) üzenetére


kriszpontaz
veterán

A Q spot nálam sokszor (az esetek 80%-ában) egyáltalán nem működött.

(#7009) fornettisuti válasza kriszpontaz (#7008) üzenetére


fornettisuti
veterán

Nálam se, pedig püföltem, ahogy szoktam. A spotolt ember/jármű csak nálam volt alig észrevehetően "megjelölve"; értsd eddigi bfekhez képest, alig látszódott a képernyőn a jel rajta.

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#7010) stoon válasza kriszpontaz (#7008) üzenetére


stoon
őstag

a bf3 óta van nerfelve mert ha vaktában is nyomtad a Q-t akkor is tudott vkit spottolni!most már az van ha rá zummolok sem spottol nagy többségben! ezért elég kiábrándító tud lenni! de hát ezt csak az tudja aki használja is nem csak mondja!! :P :DDD

steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

(#7011) guftabi96 válasza kriszpontaz (#7008) üzenetére


guftabi96
addikt

Én is ezt vettem észre.
Volt, hogy pár méterre volt tőlem a tank, és nem tudtam bespottolni, akármit csináltam.
Nagyon remélem, hogy ezt javítani fogják.

#KeepFightingMichael

(#7012) kriszpontaz válasza stoon (#7010) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Nem nerfelve van, csak van egy cone amibe bele kell hogy essen (célkereszt +- valamennyi sugár). A BF1ben ha az orrom előtt volt akkor sem spotolt.
A spot meg amúgy sem ért semmit. A minimap-en egy enemy sem volt látható. Ha spotoltál, akkor is csak egy üres karika volt egy ideig a spot helyén. Ha arrébb szaladt a delikvens, már nem látszott.
Amit nem bírtam értelmezni az az volt, hogy a saját csapattársaim egy része üres körként, más meg teli körként látszott. Ez a spot/nem spot jele volt (mármint hogy őket spotolták vagy nem)?

Ja meg még valami:

Rush alatt ha a saját "mcom"-hoz odamentél, lehetett vele Artillery strike-ot kérni. Én többször megcsináltam, semmi nem történt.

[ Szerkesztve ]

(#7013) spanglee001 válasza kriszpontaz (#7012) üzenetére


spanglee001
addikt

na ez jó kérdés, erre én is kiváncsi lennék

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#7014) CptAdamica


CptAdamica
veterán

(#7015) M^xx válasza guftabi96 (#7011) üzenetére


M^xx
aktív tag

Én meg azt remélem, hogy így marad, de azt sem bánnám, ha nem lenne spot.

Free ts3 szerver IP:battlezone.hu

(#7016) lofagi válasza kriszpontaz (#7012) üzenetére


lofagi
addikt

Ha minden igaz, akkor azokra az ellenfelekre ment a támadás akik spott alatt voltak.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#7017) guftabi96 válasza M^xx (#7015) üzenetére


guftabi96
addikt

Arra ott a HC :D
Én így szoktam meg a Bf-et, nekem ez a játék része.
Már annyira reflexből jön az egész, hogy azt veszem észre, hogy csgo-ban is próbálok spottolni :DDD
Észre se veszem, hogy folyamatosan nyomogatom a Q-t.

#KeepFightingMichael

(#7018) kriszpontaz válasza lofagi (#7016) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Akkor ezért nem történt semmi mert nem volt spot :D.

Kitöltöttem a kérdőívet, adtam a szájuknak :D.

(#7019) M^xx válasza CptAdamica (#7014) üzenetére


M^xx
aktív tag

Nekem kb ez a véleményem:

conquest az egy szánalmas mód gyerekeknek való, jó lenne már kitalálni valami alapjában újat, hogy a pontoknak legyenek stratégiailag fontosabb szerepük, nagyon felháborító, hogy a járművek lőszer készlete végtelen míg az infantry kapacitása korlátozott, járművekbe születés külső nézet is egy vicc!!! Ez nem egy normál módhoz méltó, talán kellene egy low mod ahol mindenféle segítséget be lehetne tenni és a normál módból ezeket kihagyni!!! De számos ordító hiba van a játékban úgy ahogy az eddigi részekben is!!! Csak azt várom, hogy jöjjön egy konkurens min 48 fős multiplay lövölde és ezt elássam a föld alá. A csapattársra születést ki találta ki amúgy? Reális dolog ez? Játszik ez az ember a játékkal? Szánalom az egész kiábrándító ez az irányvonal! stb...

Free ts3 szerver IP:battlezone.hu

(#7020) spanglee001 válasza guftabi96 (#7017) üzenetére


spanglee001
addikt

ó hányszor váltottam késre emiatt :DDD
szoktál még csézni?

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#7021) CptAdamica válasza M^xx (#7019) üzenetére


CptAdamica
veterán

Csapattársra születés már évezredek óta létezik és ugyan úgy lesz HC mód, ahol a segítségek kikapcsolhatók.

Megyen!

(#7022) Popes válasza M^xx (#7019) üzenetére


Popes
őstag

Ezek szerint ez nem a te játékod, ne erőltesd. :N

Deus ex machina

(#7023) guftabi96 válasza spanglee001 (#7020) üzenetére


guftabi96
addikt

Ismerős :D
Szoktam még, bár most vagy 2 hete nem játszottam.
Nem is vagyok jó benne (nova2 powa :DDD). Biztos, hogy ha megtanulnám, hogy melyik fegyver hogy szór stb, akkor ügyesebb lennék, de annyira viszont nem érdekel a játék, hogy ilyenre sok időt fordítsak.
Nem rossz játék, de nekem a BF jobban fekszik, és jobban is élvezem a játékot. Ha nem játszanánk többen, akkor nem is játszottam volna vele. Tehát inkább a társaság a fő ok, amiért játszok vele.

Szerk: van ám szóismétlés, mindegy, nem szerkesztem át, a lényeg érhető :D

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#7024) spanglee001 válasza guftabi96 (#7023) üzenetére


spanglee001
addikt

felvehetsz sztímen ugyanez a nevem, ha ts en is tudsz lenni, mi is néhanapján toljuk arany AK ról már visszaestem nova 3 ba :DDD el lehet vele szórakozni, mi sem vesszük komolyan, de amikor 30 eurós skinek esnek, akkor lehet vásárolni belőle :DDD

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#7025) fornettisuti válasza M^xx (#7019) üzenetére


fornettisuti
veterán

Ide hiába írod, visszább a link a kérdőívhez, ott lehet panaszkodni.

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#7026) stoon válasza kriszpontaz (#7018) üzenetére


stoon
őstag

+1 kérdőív pipa!

(#7017) guftabi96 :spottolás hc-n is van a pontot megkapod érte ha spottolsz és lelövik + a leszületés előtt a téképen fent lesz csak hogy tudd hova érdemes születni! egyedül a játékban nem látod a 3szöget :DDD

(#7025) fornettisuti: mindegy itt vagy ott a végeredmény kb ua .....semmi!

[ Szerkesztve ]

steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

(#7027) lofagi


lofagi
addikt

Nyugodtan le lehet már törölni a BETA-t? vagy esetleg még lesz valami?

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#7028) Laraxior válasza lofagi (#7027) üzenetére


Laraxior
titán

Én már töröltem. Most már a teljes jön.

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#7029) CptAdamica válasza lofagi (#7027) üzenetére


CptAdamica
veterán

Szerintem törölhető, ha eddig nem volt plusz móka, akkor ezután sem lesz. :)

Megyen!

(#7030) k-adi válasza kriszpontaz (#7012) üzenetére


k-adi
nagyúr

Rushban a védők - telegráf artillery-nél nálam se történt semmi... :( lehet bugos volt a bétában az is :U

(#7031) spanglee001 válasza k-adi (#7030) üzenetére


spanglee001
addikt

nálam sem történt, de a kérdőívben kérdezgettek róla :DDD

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#7032) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Na akkor ujra: ;]

Ennyi camo eléglesz? [link]

Fegyverek

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#7033) gali777 válasza SkyS1gn (#7032) üzenetére


gali777
őstag

nem.

(#7034) fornettisuti válasza k-adi (#7030) üzenetére


fornettisuti
veterán

Elvileg a spotolt ellenség kapott volna az áldásból.

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#7035) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Gadgets

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#7036) sixpak


sixpak
nagyúr

Hi.
Sorry az OFF miatt, van valakinek itt Logitech g19s billentyűzete?
Lenne pár kérdésem tőle pm-ben, mielőtt megveszem.
Thx.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#7037) zzeN


zzeN
aktív tag

Kilenc pálya lesz benne rajtkor:
Argonne Forest
Amiens
Chateau
St.Quentin Scar
Monte Grappa
Empire's Edge
Suez
Sinai Desert
Fao Fortress

Pár új infó a játékmódokról:

Conquest: 64
TeamDeathmatch: 24
Breakthrough/Operations: 40
Domination: 24
Possession: 24
Air Superiority: 64
Conquest Small: 40
Rush: 24
But now we have a little bit more info on Operations, Possesion and air superiority
Operations:
-first of all see this post (https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4rnhdw/bf1_operations_game_mode_info_from_files/). In addition to that info now we know that:
-The vittorio veneto opereations is called Iron Walls
-The capture points are flags and not Mcoms
-There will be a sudden death mecanich for when you end the reinforcements
-There won't be a clear winner/loser. The game rates your attack/defense so even if you don't reach the last sector as attackers the game will still award you for the "effective attack". Same for defenders.
-The recedent point confirms that this is not a thugh of war scenario but there are attackers and defenders, like in Rush.
It's basically like turning point from battlefront
Possesion:
-official description: Find messenger pigeons and send messages to your supporting artillery to take out the enemies.
-piecing together the various info i think this is how the game works: a pigeon spawns in the center of the map and the teams must capture it. Once captured the carrier of the pigeon will start to write a message (if you stand still you write faster) and the rest of he team must defend him from the enemy. Once the message is written you release the pigeon (must be outdoors) and the artillerry will take care of the enemies. The team that delivers most pigeons wins. It's very similar to the team defender gamemode from MW3 if you want a comparison.
Air Superiority:
-Now it's called Airship Raid
-No other info apart the fact that destroying airships is the objective

(#7038) Frod válasza SkyS1gn (#7035) üzenetére


Frod
addikt

a Scout-nál az a Trench Shield mennyire lesz már OP? :D
így is végig ment a távcsöves hentelés, hát még ha lerakhat maga elé pajzsot.

ja egyébként a K Bullet jó valamire? mármint azon kívül, hogy a tankokat tudom vele lőni 4-5 hp/találattal?

Do you see the white shadow?

(#7039) AAtt1la válasza zzeN (#7037) üzenetére


AAtt1la
aktív tag

A tizedik meg jön decemberben ingyen.

(#7040) oriic válasza zzeN (#7037) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Argonne Forest
Amiens
Chateau
St.Quentin Scar
Monte Grappa
Empire's Edge
Suez
Sinai Desert
Fao Fortress"

Van arról szó hogy ez a 9 pálya hány helyszínt jelent?

Live-Die-Respawn

(#7041) blaca83 válasza zzeN (#7037) üzenetére


blaca83
őstag

Az Argonne Forest az ami a legjobban felkeltette a figyelmem.
Képek alapján erre vagyok a legjobban kíváncsi. ;]

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#7042) }{3@Đ$}{0ot


}{3@Đ$}{0ot
addikt

Battlefield Bonus Round :DDD

™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||

(#7043) #02119936 válasza }{3@Đ$}{0ot (#7042) üzenetére


#02119936
törölt tag

Ezen jót nevettem. :K

(#7044) Xaels válasza zzeN (#7037) üzenetére


Xaels
félisten

Köszi az infokat. Betettem egy részét a téma összefoglalóba is :R

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#7045) fornettisuti válasza zzeN (#7037) üzenetére


fornettisuti
veterán

Galamb lövészet is lesz?

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#7046) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Possesion:
-official description: Find messenger pigeons and send messages to your supporting artillery to take out the enemies.
-piecing together the various info i think this is how the game works: a pigeon spawns in the center of the map and the teams must capture it. Once captured the carrier of the pigeon will start to write a message (if you stand still you write faster) and the rest of he team must defend him from the enemy. Once the message is written you release the pigeon (must be outdoors) and the artillerry will take care of the enemies. The team that delivers most pigeons wins. It's very similar to the team defender gamemode from MW3 if you want a comparison.

Ez má a gémmód. Édes istenem. Már komolyan nem tudnak jobbat kitalálni.

Ez meg kimondottan tetszett:

-The recedent point confirms that this is not a thugh of war scenario but there are attackers and defenders, like in Rush.
It's basically like turning point from battlefront

[ Szerkesztve ]

(#7047) spanglee001 válasza kriszpontaz (#7046) üzenetére


spanglee001
addikt

szinkronosba nemvót? :DDD :B

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#7048) prokxy válasza kriszpontaz (#7046) üzenetére


prokxy
veterán

Javasolj nekik jobbat! Ha meg csak a CQ és a Rush lenne, akkor pedig azért fanyalogna a nép.
Főleg azoktól jó ezeket hallani, akik meg sem veszik! :D Én sem megyek a Titanfall 2 topicba, h nemtetszésemet nyilvánítsam ki 100x, miközben az ára sem érdekel, nemhogy megvegyem! ;)

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#7049) kriszpontaz válasza prokxy (#7048) üzenetére


kriszpontaz
veterán

De most komolyan. Kergess egy galambot a pályán. Ha elkapod, próbálj írni levelet. Ha állsz gyorsabban írsz, ha mozogsz, remeg a kezed. Amíg írsz, az írástudatlanok körbevesznek hogy ne sebesülj meg. Ha megvagy, engedd el a galambot, de ne a szobában, mert nem talál ki. Várd meg az ágyútüzet. Irány újra galambot hajkurászni.
Ez egy vicc.

Főleg azoktól jó ezeket hallani, akik meg sem veszik! :D Én sem megyek a Titanfall 2 topicba, h nemtetszésemet nyilvánítsam ki 100x, miközben az ára sem érdekel, nemhogy megvegyem!

Ehhez jobb ha nem szólok hozzá mert szájkarate lesz. Nemrég még egy fél oldalas regény írtál miért szar a játék, és pont azokkal vesztél össze akik egy az egyben ezt írták le. Ne legyél már ekkora fan.

[ Szerkesztve ]

(#7050) fornettisuti válasza kriszpontaz (#7049) üzenetére


fornettisuti
veterán

"Amíg írsz, az írástudatlanok körbevesznek hogy ne sebesülj meg."
😃

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 1
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.