Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
én is csináltam egy videót, a vége a lényeg, pörgessetek bele... szerencsére a mikrofon felvétel nem volt bekapcsolva, szóval nem halljátok a dicsérő szavakat tőlem...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Frod
addikt
válasz giornalista #18648 üzenetére
köszi, én dobtam rá egyet
még egy éve nagyon, nagyon szerettem volna (nem voltam nagy multis, sosem telt rá - ezért engem annyira nem zavartak a játék hibái, de imádtam a bétát) viszont most már nem fogom megszerezni, mert idén úgyis jön az új, ez meg teljesen ki fog kopni.Do you see the white shadow?
-
DonDennis
senior tag
válasz Aventador91 #18653 üzenetére
Én még 1-t se játszottam csak CQ. Nekem BF=Nagy map sok ember, foglalás, járművek. Ha ilyen kicsi rohangászós henteléshez van kedvem felmegyek CS-be valami d2 TDM-re. Amúgy tényleg fura ez a célkereszt én így a videó alapján nem is látom ezt a színt, gondolom szar youtube sokat ront rajta de kifejezetten zavaró, de ez is megszokás kérdése gondolom.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
daveoff
veterán
válasz Aventador91 #18653 üzenetére
általában conquest, vagy operationt játszunk, néha rusht, meg bemelegítésnek szoktunk menni pár kör galambot. arra tökéletes, hogy belője magát az ember. meg tisztában voltam vele, hogy úgyis levág a játék, csak pár beállítást akartam kipróbálni, ezért mentem most galambozni, de amúgy nekem bejön ez a játékmód.
csak CQ azért elég uncsi lenne, kell a változatosság.
(#18654) DonDennis: többek között ezt a célkereszt színt próbáltam ki most, haverjaim ezt használják, és elvileg ez a szín üt el a legjobban mindentől, ez a lényege
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
köszönöm szépen
én nem bántam meg, hogy most megvettem volt Access-em, így kipróbálhattam kvázi ingyen, a hangulat megfogott, néha jó lesz pötyögni benne. kicsit tartok az újtól, a Star Warsban szinte kizárólag az eredeti trilógia karakterei és történeti szálai érdekelnek, a 7-es film nem is igazán tetszett, szóval kíváncsi leszek, hogy mi lesz a téma. nem hinném, hogy újra az eredetit játékosítják meg.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz giornalista #18656 üzenetére
Nekem a 4, 5, 6 , vagyis történetileg az 1, 2, 3, jobban tetszik mint a régi részek. darth vader "születése" nekem olyan hidegrázós, bokaösszefosós rész. nagyon bejön. [link]
-
daveoff
veterán
válasz giornalista #18656 üzenetére
A videó még ok volt, de a játékot ne itt beszéljétek ki, van saját topikja.
-
daveoff
veterán
válasz giornalista #18660 üzenetére
elején nem dobált le, olyan 80-as szint felett kezdte, 100 óra körül. de most már minden körben, érthetetlen. most kipróbáltam, az ír szervereket, hátha a holland szar valami routing miatt, de azok is ledobálnak....
-
-
Frod
addikt
elkezdtem csinálni a heti medált, (medic) a rifle grenade-et most először használom, 140 óra játék után. eddig totál nem érdekelt. eleinte tartottam is tőle, hogy biztos itt bukok majd el, de egészen jópofa dolgokat lehet csinálni vele
Do you see the white shadow?
-
törölt tag
valami webes felületen vissza lehet nézni a scoreboardokat ?
Egy körben első lettem a győztes csapatban, szóval lementeném : DDD
Az origin panelben nem lehet játékközben képernyőmentést csinálni?
-
N@idia
őstag
válasz jety91 #18674 üzenetére
Kb 1x ültem tankban ezt te is tudhatod, ha ott voltál és azt is szétszedtétek 1 perc alatt 98%-ban gyalog voltam csak folyamatosan mögétek kerültem service star-t kaptam a M1918 Trench fegyverre és azt 100 kill után ad
(#18673) daveoff Operations módot játszottam és az első pályát elvesztettük, de a második pályán 3x vertük vissza őket esélyük nem volt olyan szinten összeszedte magát a csapat, csak ámultam rajtuk...
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
jety91
őstag
válasz N@idia #18677 üzenetére
3x seggbe lottelek csipaval de mindig 97et sebzett, tudom hogy csaltal
Ezt a statot annak is koszonheted hogy nalunk volt 5 medic es vagy 15 support. Medicek kozul is szokasosan a sok idiota nem volt kepes eleszteni sosem kb.
Amugy az elso palyan voltam rad mocskosul merges, mert nem ismered azt a nemzetkozi jelzest, hogy ha jobbra-balra forgatom a fejemet es te tankban ulsz, akkor nem lohetsz le Erre te telibepuffantottal 5m-rol
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz jety91 #18678 üzenetére
Persze, hogy csaltam a dice jó munkát végzet és remélem a spawn rendszerhez sose fognak hozzá nyúlni
Ezt a statot inkább a csapatnak köszönhetem, hogy 10 méterenkét dobálták a medic/lőszeres ládákat és valahogy elkezdtek éleszteni játékosokat, így volt esélyünk, de tankozni szinte lehetetlen volt azonnal kilőtték őket, ahogy a vonatot is amit én lőttem ki Kaptam is a pontokat érte
Az első pályának olyan hamar vége lett az se tudtam mi van folyamatosan vissza kellett vonulni olyan szinten támadtatok, de a végén azért megfogtunk benneteket
Felvettelek Origin-ben
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
daveoff
veterán
válasz N@idia #18677 üzenetére
értem, gondoltam, hogy nem cq, ott nem lehet ennyit ölni. sokat játszunk operationt, de kaiserschlacht-ra nagyon ritkán megyünk, mert az első map(scar) nem a legszerencsésebb, kemper paradicsom. na majd megyünk pár kört, hátha én is belefutok egy ilyen enemy csapatba....
-
voodoo98
addikt
Ha tankozok, akkor szoktam néha látni az emberek feje felett vagy egy halál (mint medicnél, hogy lehet éleszteni) vagy egy felkiáltójel-tank icon-t. Ezek mint jelentenek? Mit akarnak jelezni?
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
DonDennis
senior tag
válasz voodoo98 #18685 üzenetére
Kurzor a tankon és megnyomod a Q-t. Vagy hosszan nyomod a Q-t és kiválasztod a listából. De kb eletet hamarabb dobnak vagy lőszert, megállni nekem sose szoktak ha lövöm fegyverrel, hogy észre vegyen akkor se.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
SkyS1gn
félisten
Egész délután Rush-oztam, nem is játszottam még szerintem, kb az összes map lement oda-vissza oldalon, többnyire nyertünk faint volt. SMLE + Mars agressive recon style. Kivéve mikor tank volt akkor assault. Na meg a mortar tankot vittem én is mindíg, dobtam a füstöt társaknak mikor armoltunk akkor meg a gázt hogy ne tudják defusolni
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
törölt tag
na a multkor " az ilyen minek játszik " sztori margójára: ma volt egy 1 kill 18 die meccsem Na mit szólna ehhez az akkori úriember ? Délután volt, nem szoktam olyankor játszani, tovább nem is erőltettem. Láttam hogy nem megy
Előtte aló nap hajnalba 3óra körül csapat első voltam nemtudom már milyen aránnyal
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz #81556480 #18693 üzenetére
Ki a rossebet érdekli mit beszélnek. Minek játszik... mert megvettem.
Van amikor én is hulla fáradt vagyok, felmegyek, mert szép a grafika, ugrálok egy kicsit, de sokat nem tudok hozzátenni a csapathoz. Baszok rá.
Fizettem érte nem keveset. akkor játszok és úgy ahogy akarok, amennyiben nem sértek játékszabályt.
Márpedig a negatív stattal nem sértek.
Veszít a csapat? Ajjajj... mi lesz akkor? Játék... A munkahelyemen is dolgozom a lusták helyett is, vagy akik lassabban dolgoznak. Itt is lehet párszor olyan, hogy helyettem játsszanak"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
guftabi96
addikt
-
törölt tag
Na örülök hogy egyetértetek valamennyire
És igen , volt olyan hogy egy bedobott gránát mellé spawnoltam, és azonnal kaputt.
-
TTomax
félisten
Van kinn uj beta nV driver a crashre meg a "fekete pundigra"... [link]
Azért linekelem mert leginkább BF1 hotfix....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest