Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz smokiii1 #10379 üzenetére
Használj Win10-et a játék kimondottan jobban kedveli jobban is fut. Nekem is nagyon csúnyán droppolt a játék, de nálam a DX12 megoldást jelentett az fps drop-ra minimum 50-re szokott leesni az is csak St. Quentin Scar mapon a többin általában 70+ fölött van. A CPU-t meg nekem is eszi a játék, de amíg stabil az fps nem érdekel, majd javítják valamikor
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
törölt tag
-
-
m3ss
veterán
válasz smokiii1 #13033 üzenetére
ps4-en nem jatszik senki? kivancsi lennek, hogy ps4 proval lesz-e konstans 60 fps multiban. mert sima ps4-en conquest kb a jatszhatatlan hatarat surolja, 30 fpsre siman visszaesik akcioban...20-24 fos jatekok meg elmennek, de ott sincs vegig 60 fps. singleben gyors. pedig elkepesztoen jo jatek, mar azon is gondolkodtam, hogy csak emiatt pc-t upgradelek...de ps4 pro kenyelmesebb es olcsobb megoldas lenne, kerdes hogy az tud-e 60 fps-t multiban...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
AAtt1la
aktív tag
válasz smokiii1 #13319 üzenetére
Olyan is volt,hogy 1-2 percre estem be mégis kaptam,máskor meg foglalhatok bármennyit nem ad,de az biztos nem hátrány ha jól teljesítel.
Azt csak gondolod,hogy nincs értelme a skineknek,más játékokban is bele vannak bolondulva.Fogadni merek nemsokára lehet majd igazi pénzért is venni ládát,és veszik is majd mint a cukrot. -
lofagi
addikt
válasz smokiii1 #14787 üzenetére
Nem low grafikán játszik amúgy. Az csak levezette a videóban,hogy miért jó. Mivel youtuber így a jó minőség neki fontos, ha megnézed a videóit akkor azért látni,hogy nem low a grafika. Van oktató videója amin elmondja,hogy miért jó a low, de ő ilyen különleges beállításokkal játszik.
- más -
Ma végre meg lett az összes:
És mit kaptam érte? A nagy büdös semmit! Köszönjük szépen Emese!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz smokiii1 #15737 üzenetére
Köszönöm, igyekszem kicsit komolyabb hangvételben előadni, a hasznos tanácsokat. Kár, hogy erre kevesen vevők. De nem baj.
Igen, egyelőre csak a battlepackekből lehet szerezni, s nem dobálja túl sűrűn az az igazság. A nagyobb packekből már jobbak az esélyek.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
válasz smokiii1 #15753 üzenetére
Ez nem tök random volt. Egész nap játszottunk haverral, DOM Empire's előtt kibontottam 2 ládát, mondom biztos bebugolt mert amíg ment a számláló vásároltam egy 900-ast is. Tök szenvedés volt. Utána egyik pályán sem volt semmi bajom, CPU sem ment 100% csak ilyen 50 körülieken. Se Scar, se Amiens nem okoz gondot, de később amikor átmentünk CQ-ra sem volt semelyik másik térképen bajom. Ugyanaz a jelenség a 64fős CQ-n mint a Dominationon... Valamilyen beállítás azon a mapon gubancot okoz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Drachande
tag
válasz smokiii1 #16678 üzenetére
Igen, ez még kérdés nálam, hogy a melegedése normális-e, fut egy Chrome, egy Origin és már 55 fok. Ha elindul a windows, akkor kb 45ön megy és egy idő után nagy nehezen lemegy 40re. Ahogy elindítok pl egy Total commandert, instant 55fokra ugrik. Viszont játékokban nem megy 70 fölé, a házam szellőzése jó, az oldala sincs rajt és 15 fok van a szobámban.
A GPU Core órajel az stimmel, a memória 2000 Mhz, de a gyártó oldalán 8000ret írnak, nem tudom, mennyire hiteles ez így. Csak a BF meg az Origin eszi meg a teljes procit, megnéztem. Más 0.5 százalékokat.[ Szerkesztve ]
-
válasz smokiii1 #16678 üzenetére
Ettől még érdemes megnézni. Pl. az Origin Helper Service (QTwebengine) képes 15-20%-ra leterhelni a procit ami bőven elég arra, hogy CPU limites legyen a rendszer indokolatlanul.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jety91
őstag
válasz smokiii1 #17831 üzenetére
Volt egy cikk itt PH-n (igaz a VR-ra vonatkozóan, de ugyanúgy igaz), hogy a mai leképező motorokat nem lehet annyira jól paraméterezni, hogy megfelelő FPS növekedést hozzanak a beállítások módosításakor. Kb ez a BF3 óta tapasztalom én is, hogy mid-high beállításokon fut jobban egy adott játék mint low-on. Ez nem a BF és a DICE hibája, hanem a mai architektúra és leképező motoroké inkább.
Mondom én ezt úgy, hogy én is tapasztalok néha FPS dropot, de én még egy hasonló grafikával rendelkező játékot sem láttam, ami nem droppolt volna és 1-2 éves. Ez a mai fogyasztó társdalom hozadéka sajnos
-
giornalista
senior tag
válasz smokiii1 #17831 üzenetére
processzor.
egyébként még jó, hogy csak ilyeneket olvasol. akinek jól fut, nem fogja minden meccs után beírni, hogy most se volt lag, drop, disconnect, stb.
kifejezetten kevés játékost érintenek ezek a hibák. más kérdés, hogy ettől nekik még nem lesz jobb, de a játék összehasonlíthatatlanul stabilabb és jobb build, mint a 3 vagy a 4 volt, és ha valakinél rosszul fut, akkor jó eséllyel (ha nem is 100%-os biztonsággal állítva) nála lesz a hiba.
-
kisza25
félisten
válasz smokiii1 #17836 üzenetére
volt olyan CPU-m és valamiért rosszabb volt a játék (bf4), mint előtte az i5-3470-el, le is cseréltem 1-2 hét múlva i5-4690K-ra, de valamiért az sem volt az igazi.
Mondjuk akkortájt álltam át win10-re és elégé sokat szívtam vele.
i5-6600-val 75-80 alá nem esik, ha igen akkor az VGA limit miatt van:
nálam így ment BF1 a Sapphire Platinum rx 470 4GB-al:gtx 1050ti:
DX11 fullHD gyári ultra (motionblure van kikapcsolva), sivatagos pálya 64 fő
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
17180, 235156, 1, 95, 73.058
43896, 601406, 0, 142, 72.989
és ahogy én játszom, minden low és látótáv ultra:
42628, 353156, 85, 158, 120.706
a 0 FPS az lehet, hogy ledobott asztalra, mert feljött az msi regisztráld ablakocska, mindkét mérésnél és ott is lőttem kirx 470:
DX11 fullHD gyári ultra (motionblure van kikapcsolva), sivatagos pálya 64 fő
41614, 400891, 76, 144, 103.804
fullHD gyári ultra (motionblure van kikapcsolva), sivatagos pálya a homokviharban:
20975, 201063, 80, 141, 104.321
és ahogy én játszom, minden low és látótáv ultra:
21307, 142953, 104, 192, 149.049[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
vendingo
veterán
válasz smokiii1 #17837 üzenetére
Nekem is CPU limitem volt (i5 2500k), aztán kiderült, hogy a háttérbe folyamat 25%-on tekeri a procit egy program. Ezt kilőve a proci csak 85-95% között ment játék alatt, megszűntek a hatalmas drop-ok, csak nagyon ritkán jelentkezett bizonyos mapokon. Azóta vettem egy i7 2600K procit, azóta se drop, se semmi, a proci használat meg 60-70% között, extra stabil magasabb fps-el.
i5-el sokszor esett 60 fps alá medium beállításon, most i7-el nem nagyon megy 65-70 alá highon.
Ennek a játéknak nagyon kell a 8 szál.
Jövő héten jön még 8gb ram, várom a további csodákat tőle.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
válasz smokiii1 #17867 üzenetére
Azért nézz kicsit jobban rá azokra a játékokra. Egyik sincs ősszetettségben a közelében sem egyik BF-nek sem. Statikus, kicsi max közepes térképek, sokkal kevesebb játékos. BF alá kell a CPU mert ezeket a háttérben számoltatni kell. Amikor 64 játékos átrendezi a terepet akkor van min erőlködjön.
-
feenty
aktív tag
válasz smokiii1 #17937 üzenetére
Bezony az lesz, hogy később veszek majd alaplapot, mert most jöttem rá, hogy ha azt is cserélek akkor kell egy új ház is, mert a mostani Thermaltake Armor a30i-be csak mATX megy.
Most veszek egy procit, meg esetleg egy (szerintem NZXT Source) házat, pénzhez egy hétre meg valami normális lapot a proci alá. Egyelőre meg bőven elég lesz nekem alap órajelen is.Na sorry, már nagyon off irányba megyek, visszább veszek inkább és csapatok valamit BF-ben, hátha a full részegek ellen lesz valami esélyem
[ Szerkesztve ]
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
-
bul07
nagyúr
válasz smokiii1 #19458 üzenetére
Többet nyernek mint vesztenek, mert hogy kicsit köhögnek az nem befolyásol olyan sokat
Amúgy a csapatársai elé szoktam dobálni ahonnan várható az ellenSuez pályán kifejezetten hasznos ha a B,C,D pontokra hajt a csapat
Argonne Forest pályán ha megvan a C akkor a gázzal szépen távol lehet tartani a másik oldaltAmúgy én a gázt azért is szeretem mert jelzi ha van a közelben ellenség, eldobom jobbra balra és ha valaki belefut már tudom is hogy közelben vannak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
giornalista
senior tag
válasz smokiii1 #19464 üzenetére
nem lenne késő még most sem belenyúlni egy jó balance-szal. mondjuk, hogy ne legyen mindenkinél gázmaszk... hát, nem tudom. akkor viszont a damage-t kell csökkenteni, de masszívan, hogy el lehessen menekülni. most mire felveszem a gázmaszkot, már lemegy 30 életem, ez nem elég ahhoz, hogy kirohanjak belőle.
de azt nagyon pártolnám, hogy ne legyen minden gránáthoz hozzáférése minden classnak.
-
bul07
nagyúr
válasz smokiii1 #22071 üzenetére
Aki nem a világ végén bujkál hanem bent van a sűrűjében annak bizony a 20-30 másodperc is egy örökkévalóság
(#22056) N@idia
Holnap reggel pontos értékeket tudok mondani hogy mondjuk 30perc alatt mennyi internetet eszik meg a játék
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest