Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz CsIrKeRaToR #18238 üzenetére
Szeva!
Játék közben monitorozod a gépet? Nézni kellene, hogy a VGA/CPU/RAM trió hogyan viselkedik játék közben.
Domination módban próbáltad, ahol kevesebb a játékos illetve nincsenek járművek? Vagy nagy 64 fős pályákon játszol? -
voodoo98
addikt
válasz v!ct0y #18253 üzenetére
Én is a 29-esben vagyok, nagyon mondják már a T-t, de csak nem jön. Elvileg évvégéig mindenhol lennei kell nem ADSL netnek (120/10, most 12/1,5 ADSL van ), ez talán törvényi előírás.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
hatnor
tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban nem találtam, de biztos 1000en megkérdezték már, ezért elnézéseteket kérem!
Standard editionnal megkapom-e a Giant Shadow mapot?
Deluxe editionnal ugyan úgy fizetősek lesznek a későbbi DLC mapok, mint a standard editionnal?, vagy lesz valami plusz még hozzá, mert ez a pár skin meg fegyver nem biztos, hogy megéri a pluszt.Köszönettel, hatnor
-
voodoo98
addikt
Igen. Induláskor ugye volt 3 napos elsőbbség is a deluxe-szal, nyilván ez elmúlt mint előny. Deluxe-hoz kapsz még 5 battlepacket. De akkor már a skinek miatt jobban megéri, mint 5 battlepackert. Origin-en egyébként még mindig akciós.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
giornalista
senior tag
válasz hatnor #18255 üzenetére
nem éri meg a Deluxe.
vagy a Standardot vedd, vagy ha érdekelnek a DLC-k, akkor az Ultimate-et. azzal minden DLC ingyenes lesz.
azt hiszem, külön a Season Passt nem nagyon szokták akciózni, ezért érdemes inkább beruházni a DLC+alapjátékra együtt, ha érdekelnek a későbbi tartalmak is.
ha előbb kipróbálnád, hogy tetszik-e annyira, hogy maradj a DLC-kre is, akkor fizess elő 4 euróért az Origin Accessre. ezzel kapsz 10 óra játékot, utána eldöntheted, hogy megveszed-e vagy sem. azért is jó ez, mert Access memberként 10% lejön az origines vásárlás árából, így ha pl. az Ultimate-t vásárolod meg, még olcsóbbra is jön ki az egyhavi díjjal, mintha anélkül vennéd meg. és kipróbálhatsz más játékokat is, Mirror's Edge, Battlefront, stb.
-
Frod
addikt
válasz megint én #18249 üzenetére
Én szoktam néha kapni, elvileg az a magyarázata, hogy a Frostbite motor utálja ha egy kártya húzva van, szóval ilyenkor vissza kellene venni rajta a túlhajtást.
Szintén zenész 660Ti tulajként, ami GYÁRILAG van magasabb órajelre lőve nem tudok mit kezdeni ezzel.
Egyrészt ahhoz túl laikus vagyok, hogy mHz-eket meg feszültségeket birizgáljak, másrészt a Dice menjen már a p***ba hogy ezzel is nekem kellene foglalkozni
Van egy hotfix-es driver ami pont a BF1-re jött (376.48) bár engem ezzel is kivágott - de változó, van hogy napokig nem csinálja.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
=WiNTeR=
senior tag
Friss BF1 tulajként kérdezném, hogy DX12 alatt a GPU usage mennyire konstans? Fury X alatt 0% és 100% között ugrál a kihasználtság, kb azonos ideig tartózkodva mindkét intervallumban (azaz kb 5 másodpercig 0%, aztán 5 másodpercre 100%, aztán megint nulla és így tovább). Ez normális?
6700K @ 4,7Ghz / FHD / 60Hz-en használom, FPS / GPU órajel nem ugrál, atomstabilan tartja magát ultrán 60-on.[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
nagyúr
válasz =WiNTeR= #18260 üzenetére
Szerintem normális, bár nincs FuryX-em... nyilván a vsync miatt van ez (ha jól értem 60-ra limitált), vagy valami limitálás/fogyasztás optimalizáló opció miatt.
Kapcsold ki és máris nem fog ugrálni szvsz.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz giornalista #18262 üzenetére
Így lesz, köszi az infókat!
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
hatnor
tag
Bétát próbáltam már, elfogadható a játék.
Sajnos a BC2 után mikor jött a Bf3 nekem annyira nem jött be, hogy ott ragadtam, meg a CS-ben(de azért durva, hogy 13 év után abba kellett hagyni, annyi csaló lett az újban...) a Bf4et is csak 1 hónapja vettem meg, mondjuk az már egész jó, bár a BC2-t nem tudták még felülmúlni.Ezért kérdeztem, mert én is úgy látom, hogy plusz 12eurot nem ér meg nekem pár plusz fegyvert meg skint (főleg, hogy napi 1-2 óra időm ha van rá), de ha később is ad még valamit a deluxe, akkor talán.
Ultimate meg sztem irreálisan sok, mondjuk az is, hogy kiadsz 36 eurot egy játékért és majd megkapod a plusz 16 pályát 50 euroért -_- de majd hátha a premium is lesz akcióban
Köszönöm a válaszokat! Szerintem akkor standard marad.
Egyébként magyar szerver van-e már? vagy esetleg ts ahová be lehet csatlakozni?
üdv, hatnor
-
sheep
addikt
De tudsz, MSI Afterburnerben simán lejjebb tudod venni a gpu órajelét, elmented azt hali.
Elég 50Mhz-t lejjebb vinni, legalábbis én így oldottam meg hogy a bf4 ne fagyjon le amikor 560Ti-m volt.
Egyből stabil lett, nem fagyott le sosem, előtte percenként kidobott.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
ADAM1337
nagyúr
válasz kriszpontaz #18267 üzenetére
Igen, múltkor visszamentem és nem értettem hogy tudtam azzal játszani anno(bc2).
Így is kihasználom a 45 centis egérpadot széltébe úgy meg egy idegbeteg voltam egy szorosabb meccsen.[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
Aham, ha jól emlékszem 3 féle csúszka volt az MSI Afterburnerben, és értelemszerűen a core clock (valami hasonló) amit lejjebb kell venni.
Mutatni fogja hogy mennyin megy a gpu, vegyél le belőle kb. egy 50-est.
Próbáld ki 900 körül, utána ne felejts el az 'apply' gombra nyomni.
Egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Aventador91
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18271 üzenetére
ezek a konzolos gameplay-ek szörnyűek a lassú irányítás meg minden és van aki ezt élvezi
-
v!ct0y
veterán
válasz Aventador91 #18272 üzenetére
Egy jobb konzolos lehet felaprítana a tankoddal együtt
-
zzola
titán
Szerintem nem. Van pár "szörnyű konzolos", aki porig alázná a pécéseket is...
Az élvezetre meg annyit, hogy nem mindenkinek van pénze/igénye többszázezres PC-re... -
giornalista
senior tag
kizárt dolog próbálj meg egyszer PC-n kontrollerrel játszani. semmi, semmi esély.
de felesleges master race-ezni. ez nem a játékosok tudásán, hanem a rendelkezésre álló hw-n múlik. azt elhiszem, hogy konzolon van jobb játékos, mint én PC-n, de ha egy csatatérre kerülnénk, én egérrel, ő kontrollerrel, szerintem nem sok kérdésünk lenne egymáshoz a meccs végén
-
daveoff
veterán
válasz giornalista #18276 üzenetére
nem lehet összehasonlítani a kettőt, technikailag meg sem oldható a pc vs. konzol, felesleges is ebbe belemenni.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Aventador91
őstag
repülőzni akartam kontrollerrel, aztán gondoltam kipróbálom gyalogosan is. hát... ez után már csak a guminő lehet rosszabb
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
a lassabb játékmenet nagyon tetszik a konzolokon. más kérdés, hogy semmivel sem lehetne rávenni, hogy konzolon FPS-ezzek, szerintem alkalmatlan rá. mégis, a játékosok 80%-a konzolon tolja a BF-et, szóval valszeg nem nekem van igazam
-
v!ct0y
veterán
Elárulom konzolon se lenne sok esélyed ha akkor kezdenél el játszani
-
Aventador91
őstag
válasz giornalista #18280 üzenetére
azért játszanak annyian mert olcsóbb mint egy pc, amit szinte évente kellene fejleszteni.
-
daveoff
veterán
válasz Aventador91 #18282 üzenetére
tanuld már meg használni a szerkesztés gombot légy szíves!
-
-
kisza25
félisten
mi ez a 160 hsz történt valami, vagy csak daveoff sz@r f@s h@gy ez a játék és Aventador91 stattjai?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Laraxior
titán
válasz kisza25 #18286 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
daveoff
veterán
válasz Aventador91 #18288 üzenetére
nyugalom, nem fogok semmi olyat törölni, nem kell aggódnod. a szerkesztést is csak azért írtam, mert a szabályzat kitér erre, és nem az első eset, hogy spammeled a topikot. no offense, tényleg!
de mostantól még egy hsz.-t nem szeretnék olvasni a server disconnected-el kapcsolatban...
-
F e Z o
veterán
Érdekes módon sok embernél - nálam is - rendesen megvan húzva proci, ram, vga, még sincs semmi problémánk. 375.70-es nV driverrel semmi gond, teljesen feleslegesen frissíti sok ember.
(#18286) kisza25 : Ha szegény már játszani sem tud a BF1-gyel, mert kidobálja, legalább a topikban tartson rendet.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
TTomax
félisten
Azért itt is elég sokat belefutok a sarkon befordulás utáni összecsuklásba,meg én veszem észre a tagot már fél tár benne van hitreg nélkül ö rámfordul és mintha egy golyó lennék,pedig 20felett sosincs a pingem.Elég jó a netem,és csak én használom.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
feco70
senior tag
Nem akarom le szólni a konzolt, nekem is volt boxom, de fps-t játszani szerintem nem igazán jó. A kolegámtól kérdeztem miért vesz boxot, a fiának bf1 egyetemben. Csak megnyomja a gombot, és minden játék fut rendesen. Mert ő nem álítgat, nem rakja újra a rendszert, nem vesz új procit, nem is ért hozzá, de ez nem is baj szerintem. De ez örökös vita marad.
-
Zso Ro
senior tag
Ma medic-ként toltam,egyre jobban tetszik.Ésszerű és lehet bőven aratni közel és távol is.
Ma sebeztem M1907-el egy 120-ast!!!!!! amibe nem halt bele az illető,majd visszalőtt 45méterről sotival és meghaltam.A 120-as sebzést sem értem,de ha már annyi,akkor haljon meg legalább kétszer,a sotit pedig azt hittem gyengítették.(magyar topikba magyarul) -
Ármester
válasz Zso Ro #18297 üzenetére
100-nál több sebzés akkor jön ki, ha két embert is meglősz, egymás után.
Pl. egyikbe beviszel 80-at, másikba meg 40-et.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
feco70
senior tag
Az az undorító, hogy meghalok, ahogy főlélesztenek, azonnal ki tudnak végezni. Nincs meg az a pár másodperc, hogy ne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest