Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #12350 üzenetére
zola nem beszél.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
válasz Snip3r_HUN #12350 üzenetére
Mert nem is beszéltem!
-
X Factor
addikt
válasz Snip3r_HUN #12344 üzenetére
Ez lenne nekem a must have monitor, csak az a fránya hajlÍtás úgy idegesÍt. Ráadásul anélkül, lehet megállna 100k-ban.
Make things work
-
zzola
titán
válasz Snip3r_HUN #12359 üzenetére
Holnap már megyek dolgozni, így csak délután/este/éjjel leszek....
-
takogeri999
csendes tag
Uraim !
Win 10 vagy Win 7 a játékhoz ?
Milyen tapasztalatok vannak ?
Köszi előre is a válaszokat !
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz takogeri999 #12362 üzenetére
A tapasztalatok szerint csakis win10 és dx11. Win7- est nem szereti a játék
[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
@rglaaf
veterán
hosszú hétvége legjobb momentuma amikor 4 egymás mellett fekvö snipert agyoncsapkodtam a gyal.ásóval nem is értem hogy lehet ennyi kretén
PSN:BiZzare_0 ️
-
takogeri999
csendes tag
Köszönöm a válaszod , bíztam benne, hogy talán Win 7 - el több fps t lehet kicsikarni, egy videót találtam , amin a bétát tesztelték ,ott a win 7 teljesített jobban , igaz azóta volt 3 driver plusz patch a játékra .
Patch előtt jobban futott nálam a játék , szerintem mindenkinél ... -
-
steele80
senior tag
Segítsetek már légyszi! Sehol nem találom, hogy a fegyverre a skineket hol lehet rárakni? A companionban megtaláltam a lehetőséget, de ott nem tudom abszolválni, mindig try again van.
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #12340 üzenetére
eddig monitor nélkül játszottál?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
steele80
senior tag
válasz Stauffenberg #12372 üzenetére
Én böngészőből kezelném, ott nem működik.
-
steele80
senior tag
válasz Aventador91 #12375 üzenetére
És azt hol keressem?
-
-
veterán
válasz takogeri999 #12370 üzenetére
Igen, csak a vsync miatt 60fps, egyébként olyan 60-90 fps körül megy.
Ha vkinél bármelyik oprendszeren rosszul megy a játék alacsony GPU kihasználtság mellett, arról az SZVSZ az Origin tehet, mert bizonyos konfigokon vmiért nekiáll enni a procit játék közben QtWebEngineProcess.exe néven (ebből több is fut a háttérben), ezeknek nem kellene 1-2%-nál jobban használni a procit, viszont sokaknál 2 számjegyű procihasználatot produkálnak ezek a folyamatok, és azért akad a játék (ugyan ez okozza a gondot BF4 alatt is).
Hivatalos megoldás a problémára, amiről nem tudom, hogy működik-e: QtWebEngineProcess Hogging System Resources[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz takogeri999 #12365 üzenetére
A win 10-et azért javasoltam mert itt a fórumon többen is panaszkodtak a win 7-re, a win10-re pedig szinte senki.
Természetesen ettől még futhat jól a win 7-en is, csak a fórum tapasztalatok alapján jobb a win10.
Sokan azt mondják a béta jobban futott, meg kell 16gb ram, nálam ugyanolyan jól fut a teljes játék is mint a béta és 8gb is elég. Szóval sok mindentől függ, emiatt még ne rakj fel másik oprendszert, ha tudod próbáld ki előbb.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
N@idia
őstag
A probléma valóban meg van, de nem megoldás az ha felrakod a régi klienst, mivel ahogy felraktad azonnal frissül az origin és újra ott a QtWebEngineProcess.exe. Sajnos a frissítést nem lehet kikerülni, mert amíg nem frissül nem hajlandó elindulni az origin, ergo nincs megoldás a problémára
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
lacus83
senior tag
Ahogy telik az idő és már lassan annyit ölök mit halok kezd hatványosan tetszeni
Jó eddig is tetszett, de a sok respown kill az agyamra tolta az adrenalint.
A sok sniperes meg már nem idegesít, én rohangálva legalalább élvezem a játékot, nem kuporgok egy távcső mögött hogy hátha arra téved valaki.Szóval alakul ez,játékos listára addig nem íratkozom még nem fejlődöm egy kitűzött szintre.
Fps és cpu kijelzésem még mindig nincs, afterburner helyett nincs valami Radeon mellé?
Megnyugtatás képpen I5 8Gb ram 64 fős szero sem laggol.
Szóval nem kell ennek I7 meg 16 Gb ram,Vga meg bírjaAventador:
Persze nem is gondoltam hogy nem
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Rico45
őstag
válasz Aventador91 #12387 üzenetére
Sziasztok! Hol érdemes megvenni a játékot jelen pillanatban?
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Aventador91
őstag
off
van köztetek aki szemüveges? ma lett kész az új szemüvegem. valakinek volt már olyan hogy új szemüveggel trapéz alakúnak látta pl a monitort szemből? és facebookon amikor görgetek olyan mint a star wars főcim szöveg effekt valaki hallott már hasonlót vagy tapasztalt?
-
etejedu
őstag
Nos fos net (magas ping értékek, ki is jelzi a játék hogy valami nem stimt a kapcsolatban... ) és szar gémer laptop mellet még jobban idegesít, hogy nem lehet ölni a support class néhány fegyverével .
vagy az csak hab a tortán?Szóval nem sok a különbség, ha a Battlefield 1 mellett csak nézem a kijelzőt vagy aktívan csapkodom a klaviaturát és kinyomom az egerem szemét.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Aventador91 #12391 üzenetére
Szia, igen, cilinderes a szemed, az agyadak át kell állni, 1-3 nap kb. attól függ mennyi idős vagy
Nálam is ez a szitu új szemüvegnél[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Ármester
válasz lacus83 #12386 üzenetére
Afterburner jó a Radeon mellé is.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
guftabi96
addikt
Empires Edge, gyerek c-vel szemben fent fekszik a hegy tetején, és onnan csattog.
3. halálnál (+ végig néztem, hogy mit csinál, amikor meghaltam, nem nyomtam space-t) megjegyzem, hogy igazán csinálhatna valamit, (azon kívül, hogy a mi csapatunkat idegesíti, a saját csapatát meg nem segíti (miénk volt C))
Erre én vagyok a butthurt... Nagyon kéne az a sniperlimit, legalább tizedelődnének ezek az istenbarmai..Most már azzal a buggal is találkoztam, hogy nem hajlandó "célozni" a játék, jobb klikkre a fegyver ugyan ott marad. A zoom az megvan, csak hát így nem lehet célozni.
A spawn még mindig olyan, hogy még egy alfa állapotban lévő játéknál is elszégyellném magam a fejlesztők helyében... Térképen nem látok, nem is foglalják a pontot, beéledek, és már csak azt látom, hogy égek... berakott a lángszórós tank tüzébe..
De sikerült beélednem egy bayonett charge-ba is
Inkább lenne valamivel rosszabb a grafika, csak csinálnák meg normálisan... és nem azt kellene néznünk 2 héttel is a megjelenés után, hogy HC: coming soon, custom servers: coming soon..., meg a menü se lenne egy használhatatlan vacak, a party-rendszerrel együtt.
(Egyébként biztos vagyok benne, hogy csak matchmakinget akartak a játékba, custom szervereket nem.)(#12343) daveoff
Eddig nekem sem volt gondom a shadowplay-jel, de Bf1-ben nagyon sokszor csak a hangot veszi fel, a képet nem (helyette csak egy paca van), illetve mióta frissült a geforce experience, azóta utólagos mentésnél sokkal nagyobbat droppol, és sokkal tovább is tart a drop.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest