Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz guftabi96 #11301 üzenetére
Foglalj már el elsőként egy zászlót a drága tankoddal!
Defender? Alattad az infantry 10-et foglalt, míg te csak lőtted a gyalogságot!(#11305) guftabi96: És akkor jössz te. Megvárod míg támadják az emberek akik be mernek menni a zászlót foglalni. Még mindig egyet sem foglaltál el.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
guftabi96
addikt
válasz boogie84 #11303 üzenetére
Mert megvédeni nyilván nem kell a pontokat, ha foglalják őket
vigyázni a tankra =/= végig egy sziklán campelek.
hanem
vigyázni a tankra=nem megyek be a legszűkebb helyekre, ahol semmi esélye a kis tanknak.
Kegyetlenül idegesítenek a camper majmok, én nem fogok piknikezni.
(Bár lehet, hogy neked van igazad, és te jobban tudod, hogy én hogy játszottam abban a körben )Nem, nem így történt
Bár látom, hogy a zárójeles megjegyzés igencsak kezd igazzá válni[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
prokxy
veterán
válasz guftabi96 #11305 üzenetére
81-1-nél én is ezt kaptam a BF4-ben, szóval megértelek!
Tudom milyen játékstílussal játszol, szóval np!Lehet, amúgy irigykedik!
Tankkal én sem megyek be a sűrűbe, mert akkor pikk-pakk vége lesz, ésszel kell vele játszani. Persze megyek foglalni, de csak a húzó szélére.
Mivel a BF4 óta a járművel úgy megyek be a pontra, h kb rettegek, mert 1 infes kb azonnal mobility-re vág, majd onnan ki is nyuvaszt, igen 1, megfontoltabban játszom én is. A BF1-ben már 2 kell hozzá, de egy is ki tud csinálni ha nagyon ügyes![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
guftabi96
addikt
válasz boogie84 #11307 üzenetére
Prezentációt ne tartsak?
4-ben elég sokat játszottam Iramon (az utóbbi időben meg szinte csak ott), ott is bárki meg tudja erősíteni, hogy nem éppen a camper játékstílust részesítem előnyben.(#11306) prokxy
Ugyan, látod, van aki még nálam is jobban tudja#KeepFightingMichael
-
gyiku
nagyúr
azt is nagyon birom, hogy jatszik egyszerre vagy 10 friend, meg is csak 1re lehet joinolni...
hüllő
-
Lendova
őstag
-
X Factor
addikt
DX12-ben, alt-tab nál nektek is kifagy? 16.9.2 driver.
Make things work
-
Kephamos
addikt
Valaki sikerrl járt a tecsóban?
-
FReak_
tag
A mosonmagyaróvári tescoban még 1 pc , és 1 xbox változat még volt.
steam id : FЯeak_
-
Snooker
senior tag
Az egri Tesco-ban nem volt reggel (7.30). Azt mondta az egyik ott dolgozó, hogy nem érkezett egy sem a tegnapi szállítmánnyal és nem tudja, hogy mikor fog.
-
guftabi96
addikt
Na igen.
Eleinte nem szerettem, de most már hiányzik. Egyáltalán nem volt olyan rossz, mint ahogy azt sokan mondják. Főleg, hogy egy sima launchernél sokkal több volt.
Meg legalább nem tekerte 100%-on a gépet, amíg várakoztál, hogy becsatlakozz a játékba[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
törölt tag
Látom most már bf1-ben is lehet vadászni a bolhásra.
-
Laraxior
titán
Nem akarok megbántani senkit, de egy tanknak nem is az az elsődleges dolga, hogy pontot foglaljon.
Sokkal hosszabb a spawn ideje, mint egy gyalogosnak.
Ki az a hülye, hogy berongyoljon egy ellenséges pontra ezekkel a lassú, böhöm konzervdobozokkal?A tanknak az a dolga, hogy az ellenséges túlerőnél támogassa a gyalogságot, amíg elegen nem lesznek ahhoz, hogy az övüké legyen a pont.
Illetőleg az ellenséges páncélos egységek kiiktatása, de legalább feltartása, amíg szintén megérkezik a gyalogsági támogatás.
Mint a sakkban. A gyalog előre, aztán jöhet a huszár, bástya, királynő... Azokat kell védeni, a többi mind-mind feláldozható."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #11323 üzenetére
Az még nekem nem derült ki, hogy miként kell végigjátszani a singlet, hogy az összes camo/skin meglegyen...
A tankos nem izgat annyira, landshippel nem is megyek szinte, de a fegyverekre érdekelne.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
laposonly11
senior tag
Kökiben reggel 09:30 kor nem volt, lehet hogy elfogyott addigra...
Ordo est anima rerum.
-
guftabi96
addikt
válasz Laraxior #11324 üzenetére
Már a BF4-ben is vigyázni kellett, hogy hogy mész a tankkal, mert pillanatok alatt jött a mobility, itt meg aztán pláne kétszer is meg kell gondolni, hogy hogy használod a tankokat, mert nagyon lassúak. Ráadásul itt aztán nincs semmi védelem, ha olyan helyre mész (főleg a kicsivel) 2 assault pikk-pakk kinyitja azt a bádogdobozt
És itt nincs az, hogy ha kiszedtek, akkor egyből ülsz bele a másikba. Itt sokkal értékesebb egy tank, mint a korábbi részekben. Azokban azért nálam is többször becsúszott a yolo stílus
Azt mondjuk nem tudom miből gondolta a kolléga, hogy én nem csináltam semmit egész körben, de őszintén szólva nem is igazán érdekel, csak az ilyen stílusra meg hamar berágok.
([link])#KeepFightingMichael
-
lacus83
senior tag
Kecskeméti nagy Tesco Pc nincs,kis Tesco Pc még egy darab.
Nagy Tescoban azt mondta az ürge hogy 2 dbjával vitték egyszerre és nem érti miért.
Loool
Jah és ezt hogy reggel 10 kor volt ez az álapot.
Én még itt vagyok, gondolkozok elvigyem e a másik Pct is de azért az 1-2 ezer haszonért nem veszem el annak az egy embernek az örömét aki még ide jön.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Laraxior
titán
válasz lacus83 #11334 üzenetére
Akkor hamarosan várható itt az aprón is 12990-ért a dobozos változat
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ZeroX92P
tag
siófoki tescoba van még bőven minden verzióból
-
X Factor
addikt
Van itt társaság, akik szokták együtt nyomni esténként? SzÍvesen becsatlakoznék valahova.
Make things work
-
bozsik84
tag
Aki PS4-en játszik vegyen fel, 2-en már vagyunk a squad-ban (medic, support), kellene még 2-3 ember.
Így is, hogy csak ketten voltunk tegnap a mi squadunk szerezte a legtöbb pontot, PTFO
PSN ID: zsonom
psn id: zsonom
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #11339 üzenetére
Szép, melyikkel a 3 közül?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
Battlepackhoz eddig is írta, hogy revision 2?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz sixpak #11343 üzenetére
...és akkor ez most micsoda vajon?
(#11344) prokxy: Én eladtam minden skint, vettem, belőle 900-as pakkot, de nem adott boostot
-
sirszevenap
addikt
válasz Kephamos #11345 üzenetére
Én ezt elég komolyan limitálnám ilyen akcióba, hogy 1 fő egyet vehessen (Max kettőt, ha valakinek viszi... De mondjuk erre is lenne ötletem, hogy bizonyítsa, hogy nem viszont eladásra veszi mások elől elvéve a lehetőséget).
Barátnőm elől Debrecenbe csak az összeset vitte el a csávó, így szegényt hiába küldtem el a város másik végébe. Szeretném azt hinni, hogy magának és a spanjainak vette az illető, de erősen kétlem. Ha így van , használják egészséggel, semmi gond. Ellenben 2 ezer forintokban látni a hasznot... hááááááát... Rendben aki a kicsit nem becsüli, de nem ilyen esetekben kéne ezt kijátszani.
Bankkártyával? Hát persze!
-
gyiku
nagyúr
válasz sirszevenap #11347 üzenetére
azert erdekes ez. leszolod azokat, akik 2k haszon remenyeben megvettek a keszletet, holott te meg 3k-t akartal sporolni az akcios vasarlassal. magyarul az o 2k hasznuk elitelendo, a te 3k-d viszont rendben van. oke.
hüllő
-
sagem
addikt
Srácok, aki esetleg lemaradt és magának/ismerősnek vette volna: cdkeys.com, csomóan ott vettük és megbízhatóak, egyből jön a scannelt cd kulcs, semmi baj nincs vele, 12500 Ft környékére jön ki (ha likeolod a Facebook oldalukat és még nem vásároltál náluk, kapsz egy -5%os kuponkódot)
Mondjuk a dobozos verziót lehet ajándékba is adni, mert az jól mutat, ez meg csak egy kód ugye és ja, konzolosoknak ez sem gyógyír..
Főleg konzolra volt durva ez az akció, de olyat látott egyáltalán valaki a Tescoban?[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest