Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz ForRedGlory #12850 üzenetére
Inkább istenítsük a kamper snipereket! Az a tuti!
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
blaca83
őstag
válasz @rglaaf #12856 üzenetére
Merem remélni, hogy lesz és javítják a hibákat is...
Ez eddig egy nagyon "kiherélt" BF és hiába a szép új mapok és játékmenetek, ha a lényegre sz@rnak magasról.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
N@idia
őstag
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
lofagi
addikt
Leeroy Jenkins a Battlefieldben!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
SkyS1gn
félisten
Baszki most nyomtunk EMS-el egy attack plane kört. Kb 57-2 lett a vége, egyszer belementem egy bomber seggébe
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Főként sivatagos pályán textúra hibákkal nem találkoztatok? Egészen pontosan fehéren "villog" a homok, majd eltűnik.. Főként csak lehasalva látszik.
Arra már rájöttem, hogy Ultra/high texture quality-n jön elő csak, ha leviszem medium-ra, akkor eltűnik.
Még a béta idején 390-nél is találkoztam ezzel, de most is jelen van. Más is találkozott már ezzel?
Véleményem szubjektív...
-
Allien
veterán
El se hiszem, hogy NEM akad a játék! Mindössze, a nyominger origint kellett régebbire cserélni!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
-
spanglee001
addikt
megoldódottt a medál bug és elkezdte számolni, kb a lejárat ami hajnal 1 volt 10 percel előtte lett meg a heti összes
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
lacus83
senior tag
-
Redcaster
őstag
Letöltöttem a trial verziót, viszont nem tudok szerverre csatlakozni "Matchmaking fail" hibaüzenettel... Javítható valahogyan, vagy próbáljam meg később?
szerk.:
Következő próbálkozásra tovább engedett
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz laceszgamer #12867 üzenetére
BF4 nem akadt, anno. AMD A10 7770K, 8-12 giga ram (raktam bele, hátha), 7850 vga, win7. Az igazi problema, hogy az a hosszú exe több, mint 10%-ot nyomott rá tök feleslegesen...
(nem az origin exe)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
N@idia
őstag
válasz takogeri999 #12875 üzenetére
Gyengébb gépe van, mint neked nálad akadnia sem kellene. Ha akad nálad a játék ott nem a játékkal van baj, hanem valami nem kerek a gépeddel. Ha nem így fut nálad akkor dobd ki a géped Battlefield 1 i5 4670k @ 4.3ghz + GTX 970
-
takogeri999
csendes tag
válasz N@idia #12876 üzenetére
Házilag nem tuningolok CPU -t , de a K boost az aktiválva van a bios ban így 3.95 Ghz ketyeg , ami szerintem bőven elég .
EVGA GTX 970 FTW+ om van, nem azt mondom, hogy klasszisokkal jobb , de azért van különbség PNY és EVGA NYÁK , valamint hűtési technológia közt .
Én 2560*1440 p - ben játszom ( kint van az adatlapomon ) , hát hogy dobjam ki a gépem, ez viccnek is rossz .
Nekem kicsit leesik az Amiens pályánál az fps sajnos , nem sokat 3-4 egységet kb . Olvastam már ezelőtt, hogy több elemet tartalmaz a pálya és valószínűleg ez miatt , van benne logika , bár elég szomorú, hogy nem tudják úgy optimalizálni azt a pályát, mint a többit . Persze, ha ez a probléma .
Multiról van szó nálam , nem az egyjátékos módról , bár biztosan tudod .
Természetesen mindenki más és más szoftveres/hardveres környezetben futtatja a játékát , valamint szubjektív vélemények, tapasztalatok vannak, ahogy nálam is , mindenkinek más az igénye, elvárása , észrevétele . Viszont szuper dolog, hogy itt a fórumon sok mindent megtudhat az ember , sok - sok hasznos infóval.
Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és belinkelted ezt a videót , mert amúgy ez is egy jó kiindulópont . Nálam szerintem a felbontás lesz a probléma és hogy " high" - on és dx 11 - en játszom . V -sync el szuperül megy , akadás mentesen, csak az a fránya Amiens húzza be kicsit . Már beterveztem a GTX 1070 - et , azzal nem lesz probléma . Hozzáteszem, hogy az Origin béta kliens lett számomra a legjobb .
-
N@idia
őstag
válasz takogeri999 #12877 üzenetére
Akkor nincs itt probléma nálad a gond csak annyi a 970-en nem igazán elég 2560x1440-es felbontásra a kártyád amúgy is csak 3.5Gb és szerintem 2K felbontásnál biztos megkajál a játék 4-5Gb Vram-ot. A másik dolog a CPU "K"-s procid van és alapon használod ? Az ember azért vesz "K"-s procit, hogy húzza és legalább 4.5ghz-en futtassa. Nekem is 3570K- van jelenleg és eszem ágában sincs alapon használni csak a játék miatt 4.6ghz-en fut és stabil az fps még az "Amines" pályán is fix 60 van, igaz én FHD-ben játszom ultrán.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz Aventador91 #12845 üzenetére
Akkor játssz World of Tanks-szal....
-
takogeri999
csendes tag
válasz N@idia #12879 üzenetére
Érdekes , de megnéztem, volt amikor 3,8 GB Ram ot is használt , volt amikor egy kicsit többet is ... Igen, mert volt / van ez 500 mega ram anomália a GTX 970 esetében, hogy kevesebb , magyarul elcseszték, de nem hinném, hogy véletlenül .
Nálam úgy tűnik, hogy ki tudja használni a játék .Kipróbáltam 4.6 Ghz -en de megreccsent tőle szegénykém . 4,2 GHz -en stabilan ment mondjuk... Nah most teszek egy próbát . Hűtésem is megvan hozzá .
A magonkénti órajeleken állítottál csak ? Esetleg a magfeszültséghez is hozzá nyúltál ?
Köszönöm az ihletet !
-
bul07
nagyúr
Ha balf@sz az ellen csapat simán lehet jó eredményt hozni
Most reggel is volt egy ilyen kör, egy tankba voltam majdnem végig, a másik csapat nagyon béna volt, meg volt egy srác aki szerelgette alattam a járművet
És nem ám a pálya széléről a gyalogosokat, hanem a sűrűjében a zászlónál
Ha sokat játszik az ember egy egy kör betalál(Vak tyúk is talál szemet alapon)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
N@idia
őstag
válasz takogeri999 #12882 üzenetére
Nálam offset módban +0.060V-on van és minden turbó meg ilyen szarság ki van kapcsolva all core 46 és az intel speed technology is ki van kapcsolva, így nálam állandó 4.6ghz-en fut. Pontos leírást teljesen felesleges adnom neked, hogy nálam milyen értékek vannak beállítva, mivel az enyém régebbi proci mint a tiéd a nekem Z77-es lapom van régebbi, mint a Z87/Z97 ami neked van.
[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
En meg a 30 oram alatt egyszer nem ultem tankban , vezetokent, sose jutott meg !
I love latte-avokado !
-
pohár
félisten
volt régebben valahol szó róla, hogy ha nem működik a beállított billkiosztás (pl járműveknél), akkor nyomjak F1/F2-t, az megoldja, na most ezt hol kéne megnyomnom? beállításokban is próbáltam, ingame is, sehol nem használt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sabre
őstag
válasz N@idia #12879 üzenetére
Nekem is sajnos beakad néha illetve fps drop szépen van 40-45 környékére érdekes módon..
1680x1050, automata beállítás - medium, vsync off
SB i5 2500 @ 3800mhz / gtx 960 oc 4gb / 8 gb ram
Nem merek 64-es mapra bemenni cq-ra mert ott nagyon nagyok a drop-ok, 24es mapokon úgy ahogy játszható de ott is droppol szépen.
Vegyem le low-ra? Még egy ssd bedobása a gépbe esetleg segítene, ilyen jelegű swap okozhatja a problémát?
-
N@idia
őstag
Nem tudom az emberek, miért hintették el azt, hogy ha SSD-re teszik a játékot megszűnik az fps drop. Ez egy hatalmas tévhit annyit segít, hogy hamarabb töltenek be a pályák/texturák ezt leszámítva semmi előnye. Nekem sima HDD-n van és nem vagyok hátrányban azzal, ha 1-2 perccel később tölt be, mert úgy is meg kell várni a többieket addig el sem kezdődik a játék Haveromnak szintén 960 kártyája van és ő high-on játszik nála minimum 50 fps környékére droppol a játék, de átlagban 60+ felett van neki CQ 64 fős meccseket szoktuk játszani. Monitorozni szoktál játék közben ? Az Msi AB képes droppot okozni játék közben nálam legalábbis, amióta kikapcsoltam és csak fraps fut azóta nincs drop nálam szerencsére. Próbáltad már az origin-t frissíteni béta verzióra esetleg egy korábbi verzióra ? Mert ez a QTweborigin.exe vagy mi képes leterhelni olyan szinten a géped, hogy a játék nem tud normálisan futni, persze ez se mindenkinél jelentkezik. Nálam a korábbi verzióra való visszaváltás megoldotta.
(#12892) SabreHow to Disable Xbox Game DVR on Windows 10 Ezt is érdemes megcsinálni, de csak akkor ha win10-et használsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz takogeri999 #12882 üzenetére
semelyik monitorozó program nem tudja pontosan mérni a játékok vRAM használatát, meg ugye a rendszer RAM-ba is belenyúl a videókártya, szóval ott is van egy rész amit használ, szóval van mikrolag vs nincs mikrolag, ez meg sokszor nem mérhető programokkal, hanem csak szabad szemmel.
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
N@idia
őstag
válasz spanglee001 #12897 üzenetére
Ez igaz De a gyalogosnak van AT Rocket/Akna/Dynamit, amit ha használ hamar harcképtelenné teheti azt a gyorsan szerzett járművet
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz N@idia #12898 üzenetére
kivéve ha egy nagyon útált sznájpert droppoltatnak a repülőből egy megfelelő pontra, ami végig rálát a tankra és kiszedi a közeledő gyalogokat, sokan csak azt látják, hogy jaj kilőtt egy sznájper istenem, miközben te az ő általa védett járművet akartad. persze ez a ritkább sok csak kemperköcsög, de van kivétel
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
mate182
tag
Tisztelt fórumozók, sziasztok!
Látom, hogy van játékos lista. Ennek ellenére kérlek engedjétek még, hogy ide bigyesszem Origin nevemet.
msupercharged
Pc-n játszom. Aki gondolja küldjön egy friend requestet.
Persze lenne egy észrevételem. Valakinek produkált már olyat, hogy elsütom a fegyvert aim-al hiába van célkeresztben akár 10 méterre. Látom is ahogyan a golyó eltalálja, mégsem jelzi találat ként. Szimplán atmegy a lövedék az ellenfélen és kész....
[ Szerkesztve ]
Per mare, per terram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest