Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:31:37

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1885) maj-viktor válasza axlfsi (#1883) üzenetére


maj-viktor
őstag

Hidd el a Paypal védelem sem "szent" láttam már cifra ügyeket, melyeket a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére se termék - se refund lett a vége... hiába volt TN (más TN-t kapott, mely más címre kézbesítettek, stb.) Nekem szerencsére csak pár nagyon problémás ügyem volt, de azokat végül sikerült szerencsésen megoldani, csak nekem sokan írnak... és próbálok segíteni, ahol sokszor már csak 50%-os sikert tudok elérni, mert túl későn szólnak, stb. tipikus "kezdő hibák", 0értékeléses vásárlás, átverés, csaló, kamu TN, túl hamar akarja megkapni, 1hét alatt, amikor mondom, hogy 1hó az átlag, stb.

Problémás ügyekről:
order@banggood.com e-mail probléma leírás 24-48óra válasz és általában még 1-2 e-mail váltás és problémák megoldva vagy van a belső levelező ticketük is ugyebár az ugyanez...

Ám pont tegnap - ma váltott át csomó vagy 5-10csomagom státusza (pont az elmarad szeptemberiek) postás jött is, hogy egy egész zsáknyi pakkom van! Bekéne érte menni (nálam mostmár ez kezd gyakori lenni... már szinte külön embert kéne csak az én csomagjaim kezelésére fogni itt! :D Mert ha most a kézbesítő csak az én csomagjaimat fogja meg és hozza, senki más levelét, nem tudja már hozni - ugyebár így gyalogosan - biciklivel - motorral, stb. a kocsis postás meg a "csomagos" és csak a túlméretes levelekkel jön... így a kisebb csomagok simán a biciklis-motoros kézesítőnél landolnak)

Így ha jól néztem a legrégebbi csomagom ilyen okt. közepei lesz... szal ott is már egy 30nap megvan! (azért írom én mindig.. legalább 45nap és türelem)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.