Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:31:37

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11205) Neeem


Neeem
lelkes újonc

Sziasztok!
Korábban írtam ide a Railway shipping-gel kapcsolatban, hogy nincs TN, ami nekem furcsa volt. Akkor mondtam is, hogy a csomagot 08.12-én rendeltem, állítólag 13-án adták fel.
Na mint kiderült ez nem így történt. 08.21-én láttam, hogy megváltozott a dátum, 21-re. Ekkor kaptam számot is (ami egyébként totál használhatatlan volt, hiszen nem volt köthető sehová). Írtam az ügyfélszolgálatnak hogy akkor most mi van, igazából most adták e fel, mire mondták hogy igen, most, és 25 napon belül frissül a TN. Nekem ez így meg is felelt, aztán eltelt 2 hét, és most feltűnt, hogy eltűnt a visszaigazoló gomb a rendelés mellől, gondoltam megnézem mi van vele. A szallitasi dátum jelenleg már 09.06, és kaptam egy UPS-es tracking-et is, ide a banggood egyébként nem hoz semmilyen tracking info-t, a 17track-kel egy 08.24-i bejegyzés látszik "Germany, Order Processed: Ready for UPS".
Ez azt jelenti, hogy a csomag már Európában van, és valószínűleg hamarosan átkerül a UPS rendszerébe? Mármint ez kissé még korainak tűnt annak fényében hogy mennyi időt ír erre a szállítási módra.
A kérdés azért merült fel bennem mert bár a 17track nem szentírás, de szerinte már 24-e óta létezik ez a TN, Ami igazából 3 nappal a csomag vonatra rakása után volt, szóval nekem kissé érthetetlen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.