Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Bocsánat hogy csak most válaszolok.
Sokat keresgéltem hogy kezdőként mit lenne érdemes és a P2S-re esett a választásom, de akkor nem alaptalanul, jó döntés megvenni szerintetek is. Olvasgattam hogy van a is a topicban néhányotoknak ilyen nyomtató.Gondolom főleg az első időkben jó sok filament fog a kukában landolni rossz beállítás miatt? De ez mondjuk akkor is megeshet csak nyilván jóval kisebb százalékban amikor már túl vagy jó pár nyomtatáson, és mondjuk a beállításokon már nyomtatás előtt látod hogy várhatóan hőfok gond lesz, vagy sebesség gond vagy akármi más.
Néztem hogy akinek papíron van rajta annak lehet olyat is hogy nyomtat magának egy összepattintható kis spoolt és akkor azzal kerül be az ams-be így kisebb eséllyel lesz gondja a papírhengerrel adagolás közben?Láttam hogy azért Allegron jó sokan vesznek sunlu filametet jó áron, úgyhogy biztos hogy nem csak bambut fogok majd próbálni hanem mást is. De pl ahogy látom bambu filamentet úgy éri meg hogy többen összefogtok és nagyobb mennyiségbe már kellemes áron lehet hozzájutni.
Köszönöm az infókat!
Sketch001
Ha már azzal veszem akkor eladni tuti nem fogom, mert jól jön hogy egyszerre több szín is be van tárazva.
PH-t régóta használom és nem nagyon volt olyan gondom amit más segítségével ne sikerült volna megoldanom úgyhogy biztos fogok majd segítséget kérni főleg az elején ha elakadok valamiben. Még ha nem is mindig pontos infót ad de gondolom chat gpt is néha hasznos lehet ha elakad az ember valamiben, vagy valami nem úgy sikerül ahogy kell?
Arageus
Mindenképp AMS-es verzió lesz ha eljutok a vásárlásig.A filament profil az ugye az anyagtípus, extruder hőfok, tárgyasztal hőfok, hűtés hogy kell-e, szín meg ilyenek?
A nyomtatási beállítás alatt azt érted ahol meg kell adni a rétegvastagságot, falakat, kitöltést, kitöltés mintáját, nyomtatási sebességet meg ilyeneket?
Gondolom egy olyan embernek aki most csatlakozik bele ebbe a világba annak ez kicsit "magas" lehet, vagy pedig alapból minden letöltött modellnél vannak beállítások, és azokon igazából finomítani kell csak hogy tömörebb legyen, lassabb legyen a nyomtatás?Igen ezt láttam én is hogy lehet nyomtatni spoolt ami erre megoldást jelent.
Elsőre úgy is PLA PETG lenne amit szeretnék használni.
Köszönöm a te segítséged is!

Amúgy a garancia miatt érdemes inkább itthonról drágábban megvenni vagy lehet a bambu eu store-ból is ha lesz egyszer készleten? Itt igazából a support-ra értem hogy mennyire gyorsan reagálnak a hibákra, vagy mondjuk egy olyan szervizeltetés mennyi idő hogy a gépet vissza kell küldeni ha van ilyen egyáltalán?
-
ptesza
senior tag
Nem értem miért kell mindig nekimenned annak kritikát fogalmaz meg.
Én speciel ilyenre gondoltam. Ebben át lehet kötni a tekercset és vissza lehet vákumozni. Van olyan , hogy nekem is csak egy kicsi kell belőle de ilyenkor be kell vezetni egy új spoolt. Ami amúgy 0,25kg a Bambunál és majdenem 10 euró.
Sok spoolt nyomtattam de végül találtam eggyet amit erősen megdolgoztam. Eltávolítottam a felesleges részeket optimalizáltam a nyomtatást-
Így 2h48min - 131g lett az eredmény. Szerintem ennél gyorsabb nincs a MakerWorldön.(Már régen néztem) PLA-t ne használjon hozzá senki mert a szárítóban megnyekken...
A prfilok közt van amiröl beszélek csak kicsit lejjebb.
-
doc
nagyúr
Hogyne ertenem
Hisztizel es hulyesegeket beszelsz."ha leveszem a rollnit, akkor szétcsúszik a maradék filament." - rosszul raktad el (illetve a kirohanasod alapjan valoszinuleg spool nelkul hasznaltad). user error.
"üres rollnit kellene használni, de ha nincs?" - ha nincs, az azt jelenti hogy vagy csak refillt rendeltel, holott egyertelmuen oda van irva hogy van spoollal egyutt, van kulon spool meg van refill is. Vagyis user error. Vagy a masik opcio hogy volt de kidobtad, ez szinten user error

"Szanalmas" hogy valaszthatsz hogy akarsz-e hozza spoolt vagy nem

-
doc
nagyúr
Mi szanalmas ebben? teljesen egyertelmuen le van irva hogy van spoollal egyutt, lehet venni spoolt kulon, es lehet venni refillt is. Ha veszel akar egyetlen egy 'normal' filamentet spoollal egyutt, utana mar vehetsz olcsobban refillt, es hasznalhatotd ugyanazt a spoolt ujra es ujra, nem kell megvenned csak azert hogy eldobd. Ha meg keves, nyugodtan nyomtathatsz magadnak, vagy akar a mas gyartotol szarmazo spoolt is ujrahasznosithatod
Inkabb az a szanalmas ha kotelez a gyarto arra hogy minden filahoz megvedd a tekercset is, amire semmi szukseged, csak szemetet termelsz vele.Ja, es az ujat ratenni nagyon egyszeru, van szep magyarazo abra hogy hogyan kell.
-
Joshi
titán
Megtaláltam a maradék narancssárga filamentet. De basszus, ha leveszem a rollnit, akkor szétcsúszik a maradék filament. Én azt értem, hogy az üres rollnit kellene használni, de ha nincs? Mekkora f_rágóság ez Bambutól. Refill mi? Szánalmas, főleg hogy jóval drágább a filamentjük mint az átlag. Amúgy az újat rátenni se egyszerű, azért nagyon óvatosan kell bánni vele. Ha nyomtatás közben összegubancolódik a szál, akkor rácsapok Bambu orrára az biztos.

-
Sketch001
junior tag
Dehogy. Csak bazinagy és nehéz. És 25 kiló fölött a legtöbb szállító cég arany áron dolgozik. A nyomtató maga 30 kiló, és tetemes méretű. Ez ilyen. A vicc hogy 3dee gyanúsan olcsón adja még most az erős huffal is bambu alatt van, cserébe a személyes átvétel is 20k ami azért kérdéseket vet fel nálam...
-
Imy
veterán
Nem olcsó ahogy Te is írtad, de ez tényleg működik.
Pár sorral feljebb a H2D-t "szidták", de nem is értem miért? Vannak vele gondok, de melyikkel nincs, és mennyi óra / gépből? A többivel is van. Mondjuk nekem az X1C-vel nem volt semmi, és a H2D-vel sem, igaz utóbbiban 100 óra sincs. Az X1C 1800 órával ment el, az sem sok.
-
doc
nagyúr
Igen, ezert nem ertem mi ertelme a nyomtaton allitani a filamentet. De akkor csak annyi, hogy a slicer be tudja olvasni adott nyomtatorol, es ne kelljen nekem kivalasztani a listabol? Igy ket, AMS nelkuli nyomtatonal ez nem tunik tul fontosnak
bar ha meglesz az AMS akkor valoszinuleg tenyleg hasznos lesz. -
Gh0sT
addikt
A teljesség igénye nélkül pár idézet azokból a youtube tesztekből, amiket eddig megnéztem.
Joel (3D Printing Nerd)
„A felület annyira sima, hogy olyan érzésem volt, mintha gyárilag készült darabot fogtam volna.”
„A nyomatok pontossága kiemelkedő, még kis részeknél is.”mpoxDE
„Az illesztési pontosság döbbenetes, semmit sem kellett utólagosan csiszolni.”
„A többanyagú nyomtatás eredménye lenyűgöző, éles határokkal.”Robert Cowan
„A legjobb nyomatok, amiket valaha láttam ezen a méretosztályon.”
„A rétegvonalakat alig lehet látni, még közelről nézve is.”
„A méretpontosság és részletesség a gyári szinthez közelít.”M.M’s Prop Shop
„A legszebb ASA nyomatok, amiket valaha készítettem, a rétegvonalak gyakorlatilag láthatatlanok.”
„A nyomatok illeszkedése tökéletes, minden darab úgy csúszott össze, mint egy LEGO.”
„A textúrákat elképesztő részletességgel adja vissza.”CNC Kitchen:
"Nagyon lenyűgözőnek találtam a nyomtatási minőséget, még a komplexebb részeknél is. A duál fúvókák közötti kalibráció is kiváló, az átlapolt színek találkozása alig észrevehető"
„Az apró részletek is nagyon tiszták, alig voltak látható rétegvonalak vagy rezonancia okozta hibák.”
„Az encoder plate és a kalibrációk kombinációja tényleg segíti a gépet abban, hogy kiemelkedően pontosan nyomtasson.”
„Még a vékony falú részeknél sem volt delamináció vagy torzulás. Ez részben a zárt kamrának is köszönhető.” -
blountex
senior tag
A PVA kérdésedre válaszoltam, amit fentebb feltettél.
Ha lenne bambu gépem biztos kifognék egy hibátlan nyomtatót

De sajnos nincs.Jó régi hsz, sikerült azóta megoldást megtalálni rá?
Milyen filamenttel volt az nyomtatva?#10896 Joshi
Még is az emberek többségének a több színnel való használat jön le elsödlegesen, mert úgy is reklámozzák a készüléket, de igen a több anyaghasználat is jogos.
Valójában milyen felhasználási körülményeknél lehet szükség a több anyaghasználatra? -
blountex
senior tag
Nem, mert 1 fejjel macerás, másfelől AMS-el erre már lenne lehetőség már amelyik támogatja (Kobra S1 pl nem, de bambu igen)....
Igen drága, de jó is az amikor olyan helyre van hozzáragadva a támaszanyag, ami nehezen eltávolítható, vagy eltávolíthatatlan, és jó lenne egy sima felületet kapni.... és sokszor egy azon anyagból való nyomtatáskor nagyon odaragad a tárgyhoz a támaszték, de hát 1 fejnek ez a hátránya.
Mellesleg úgy tudom nem kell az egész support anyagot abból nyomtatni, elég ha csak a utolsó néhány réteg olyan.Itt most nem a minőség a kérdés, mert a bambu a nyomtatóikkal eddig is garantálta....
Prusa XL-nél azt lehet felhozni, hogy max 5 fej és vége, hisz nincs AMS rákötve ami pluszban adagolja a különböző filamenteket, ha csak nem manuálisan cseréled....
Azonban általában az ember legtöbbszőr 1 színnel nyomtat esetleg belevisz még 1 színt, hogy jobban nézzen ki a tárgy, a 3-4-5 már ritkább...
-
blountex
senior tag
Még mindig nem értem mi bajod van a H2D nyomtatóval, miért lett szar.
Most a lézert hagyjuk, mert az opcionális dolog, mindenki eldöntheti kell-e vagy sem.Nézzük az elejét.
Számomra az AMS rendszer bár tök jónak tűnt, de ahogy a tapasztalatok alapján olvastam sokan a rengeteg hulladékra panaszkodtak, és a hatalmas nyomtatási időre.
Megéri használni?
A lehetőség adott, de ebben a formában ez így nem az igazi.Mit csinált a bambu?
Ezeken javított.
2 színnel nincs hulladék, több színnel egy kevéske, de közel se akkora mint az egy fejnél.
Nyomtatási idő minimum a negyedére, de több esetben akár a felére is csökken(het).
24 színt is képes kezelniMacerás support eltávolítása esetén nyugodtan betudsz a második fejbe készíteni egy PVA ami nagy előny olykor.
Új AMS miért is drága?
Nézted te egyáltalán az árakat?
Akció nélkül a régi AMS többe kerül mint az új!
De akciósan is csak 43 eróval több, ami nem vészes.
Az update pedig pont annyi, amennyire szükség van, hova fejlesszék tovább?Piacon még mindig nagyon kevés a dual nozzles, idexes rendszer, és mindközül a bambu az egyik legolcsóbb.
Ott a BNC3D, Ultimaker, Craftbot jóval drágábban.
-
JasL
őstag
Hát simán ráraktam, és a sarkait nem csiszoltam elég szűkre, ezért azok kicsit szorultak, így 2 ponton rögzítve volt hátul, elöl meg a saját súlya húzta le.
Egyébként állati ütős fehér lapra nyomtatni feketével, látszik minden, meg a fehér jól visszaveri a fényt, sokkal világosabb így a kamra.

-
blountex
senior tag
-
JasL
őstag
De nem ezt nézem. Hanem hogy függetlenül attól, hogy mi a cél vele, hibátlan minőséget produkáljon. Mondjam azt a vásárlóimnak, hogy "bocs, kicsit csíkos lett, de legalább olcsón vettem a nyomtatót!"? Ha már kiadok rá több százezret, mindegy, hogy 250 vagy 350, csak legyen jó.
-
Emunem
őstag
van bambu saját tpu-ja, ami már az...
A továbbiakban ezt a vitát kérlek az általános 3d csopiba, köszönöm.
-
blountex
senior tag
Úgy látom én is, hogy a P1S-nek lenne az ellenfele jobb áron + előny a filament szárító + led lámpa + spagetti érzékelés, skip objection (jelentsen ez bármit is) - utóbbi kettőt csak az X1C tudja.
Viszont jóval kevesebb a saját gyártott anyaguk.
Jóformán csak pla , petg , asa, abs, tpu és ezek sem mind kompatibilis a ACE-val, TPU biztos nem.Ami bambu mellett szólna az a nagyobb AMS filament támogatottság mint TPU, PC, PVA és saját pla, abs, petg supportjuk.
Lassan időszerű lenne egy új P1S reviziót villantaniuk új AMSel, touchscreen kijelzővel, AI detectionnal.
-
Vesa
veterán
Nekem is tetszik a Kobra S1, de ez egy vadiúj gép, nincs vele sok tapasztalat. Az A1 viszont már piacon van egy ideje, a kezdeti nyűgjeit javították, a szoftveres rész és az ökoszisztéma nagyszerű. Ettől függetlenül, nyilván mindenki eldonti mit vásárol meg, és természetesen az S1 is egy lehetséges választás, biztató amit eddig láttunk és jó az ára, de én egyelőre nem venném meg mert az ár nem minden, és sokszor fáztam már rá új tech.-re. Majd kb. 1 év múlva. Bár mivel nekem már van P1S, nem hiszem, hogy ahhoz képes ugrás lenne (kivéve talán a szárítót, de a gyakorlatban eddig még nem volt problémám vizes filament miatt és van már szárítóm is). Új belépőknek viszont lehet alternatíva, főleg, mivel zárt, az A1 meg nyitott. Szóval érdemes ajánlani a Kobrát, de mindig hozzá érdemes tenni, hogy nincs még vele túl sok konkrét tapasztalat. Aztán az érdeklődő majd dönt. Én nem tudom ajánlani, mert nincs vele személyes tapasztalatom, ellenebn az A1-el és a P1S-el van, tehát azt bátran merem ajánlani.
-
Thome
veterán
Írtad a 3D csopiban, hogy miért írtam minimum összeget: hát mert tele vagyok mint a délibusz!

Egy bitang nyomtatót szerettem volna első körben, hát na, vannak elcseszések, de tanulom, és fogok még itt hisztizni, ha elfingik valami.
De most csak nyomtatom a figurákat, ami kifér, meg a festés. Valami kreatív hobbit sikerült találni.

S igen, elégedett vagyok, igaz a 4 perces unboxing videónak 1 órába telt, mire a végére értem, de maximálisan megérte!
-
paler
aktív tag
Nekem azt tanították, ès én is azt vallom hogy kérdezni nem szégyen, főleg okosabtól. A fórum meg egy olyan hely ahol ezt az ember megteheti, ha valamivel nincs tisztában.
Nos akkor kérdem én, neked ezzel mi a problémád?
Ja, meg a kollégámnak soha nem volt Bambulab nyomtója, ezért mertem feltenni ezt az együgyű kèrdèsemet pont a Bambulab fórumban.
-
paler
aktív tag
Sajnálom hogy csalódást okoztam...de én ilyen korlátolt vagyok

A nyomtatással kapcsolatba sok mindenről beszélgettem vele az elmúlt pár napba.
Pl. anyagok, nyomtató típusok: mozgóágyas, corexy, portálrendszerű, sínredszer stb.zárt vagy nyitott rendszerű, modellező és szeletelő programok, marketing (bulshit) dumák, nyomtatási sebességre és gyorsulásra vonatkozóan.
Filamentek, filament szárítóra tippek, tapadási hibák is volt téma közöttünk.
De sok téma majd a gyakorlatba válik számomra egyértelművé. Talán túl sok is volt a téma és az információ számomra.
-
paler
aktív tag
A másik meg hogy aki azzal jön hogy a barátja/haverja/ismerőse mondta... Na ettől eldobom az agyam.
Na most ezzel mit kezdjek...attól hogy meghallgatom az ő véleményét, az akkor is csak 1 vélemény..a fórumon meg csak több embernek a véleményét\tapasztalatát eltudom érni ezzel kapcsolatba.
aztán meg még én vagyok a bunkó ha visszakérdezek.
Na erre kiváncsi vagyok hogy ezt én hol írtam rólad
Egész pontosan ezt írtam:
De úgy látszik hogy Joshi fórumtárssal nem egy nyelvet beszélünk vagy csak kötözködni akar, vagy elfelejtette hogy annó valamikor ő is volt kezdő/láma a nyomtatás világába
Itt bárhol is írtam hogy te bunkó lennél? Szerintem nem...de én kérek elnézést
-
paler
aktív tag
Mint ahogy írtam, szerttem volna ezt tisztázni, és nem utólag amikor már itt van a gép, meglepódni\szembesülni a tényekkel. Szerintem pont erre vannak ezek a fórumok, hogy az ilyen kezdő\láma kérdéseket megválaszolják. Mint ahogy írtam is, az ismerősömmel történt beszélgetés kapcsán fogant meg bennem a kérdés, mivel a 180x180-as munkatér nem valami nagy, de ha azt sem tudom maxra kihasználni, akkor lehetséges hogy inkább elgondolkodom egy nagyobb asztalú gép vásárlásán.
Teljesen felesleges azon agyalni, hogy mekkora modellt tudsz nyomtatni, mert minden bed méretnél belefuthatsz abba, hogy már kicsi lesz.
Ez részemről nem is kérdés, láttam a fb-on ~2,4m nagyságú kardott is, ami több részletbe lett kinyomtatva.
[kép] -
adriankoooo
senior tag
ptesza:
köszi, jó tippeket adtál amiket majd holnap kipróbálok. Most csak alulról kapott egy színezést, szerintem az csak egy rétegnyi.
Joshi:
Bambu PLA filament, ahogy írtam. Gyári hőmérséklet beállítás (240), nyomtattam temp towert is, de kb. ugyan úgy néz ki minden szinten. Layer height, alap 0.10mm.
Viszont! Bambu küldött egy teszt fájlt, hogy nyomtassam ki és voilá:
Még mindig van egy kis érdesség a szélén, de a többi része szinte hibátlan.
Csak egy nagyon kis under extrusion az egyik sarokban:
Amint megnéztem a teszt fájlt, csak az Initial Layer és Initial Layer Infill speedben különböztek. Gyárilag 40mm/s és 70mm/s van megadva, a teszt fájlban 15mm/s és 40mm/s. Miért nem ez a gyári érték akkor, nem értem.
Ki is nyomtattam újra a kulcstartómat, szerintem a változás hatalmas, bár egy két keskenyebb vonal még nem okés, de majd módosítok magán a logón (=vastagabbra csinálom):
Infill itt Hilbert Curve.
-
cross56
senior tag
Köszönöm.
Ezekre kell csak figyelni? Úgy tudom gyakran a tapadással is gond szokott lenni. Érdemes itt már valamit használnom a jobb tapadás érdekében, vagy a texturált PEI lap itt is jól teljesít?#10335
JasL:ABS-em van csak jelenleg, illetve az ABS-szel való nyomtatást nem itthon fogom csinálni.
Egyébként Golf 2-höz szeretnék beltérbe nyomtatni ABS-ből. De felületkezelve lesz, így az UV nem lesz rá hatással. Gondolom így az anyagválasztás jó lehet.
-
Tarokk79
aktív tag
Van pénzem rá, de azért nem szeretnék feleslegesen sem kidobni pénzt az ablakon. Ezért is gondoltam az A1 mini-re, mert ahhoz, hogy bevásárlókocsi kulcsokat, meg társasjáték inserteket nyomtassak elég lehetne az is. De tény, hogy félek a kisebb mérettől még ez a 22 cm is néha kicsi volt.
A több színű nyomtatástól kicsit elvetted a kedvemet (bár amúgy is voltak kételyek bennem), de az is tény, hogy combo-ban sokkal olcsóbb, mintha utána rendelnék külön AMS-t, ha meggondolnám magam.
Most pl. egy hete semmit sem nyomtattam ki, ezért is gondolkodok azon, hogy hogyan tároljam a filamenteket.Nem sietek sehová. A Creality itt van, ami kell most ki tudom nyomtatni. De most pont fogyok ki az ötletekből. Most ezen a kettőn gondolkodom:
kártya keverő és kártyatartó. -
Tarokk79
aktív tag
Szerintem leginkább PLA-val nyomtatnék, de most meg sem próbáltam mást, mert mindig bajom volt a mostani gép megfelelő beállításával. Van egy PETG és egy ASA tekercsem is, de elő sem mertem venni
. Ezek szerint utóbbit jobban is tettem.PLA után azért kipróbálnám a PETG-t és a TPU-t is, de utóbbit nem hiszem, hogy sokat nyomtatnék, csak a kíváncsiság hajt.
Az utolsó mondatod újra gondolkozóba ejtett, mert ezt pl. nem is tudtam (max csak sejtettem).
-
Tarokk79
aktív tag
Hát lényegében két eléggé távoli verzióm van. Vagy az A1 mini, vagy a PS1 combo.
Az jár a fejemben, hogy vagy kis dolgokat nyomtatok majd egy színből.
Vagy ha több szint használnék, akkor már esetleg nagyobb dolgokat is nyomtatnék, akkor meg jó lehet a zárt AMS, hogy tároljam a filamenteket(?).
Attól félek, hogy az AMS light nyitott és, ha ott tárolom a filamenteket, akkor tuti problémám lesz belőle. A négy színt meg mindig befűzni lehet sok idő lenne. -
rodman73
aktív tag
14100+3070 és 32 gb ram. Volt 1-2 modell, ahol azért elég sokáig tartott a szeletelés, bár ezek elég bonyolult modellek is voltak.
autók például vagy amikor kiírja a bambustudio hogy 1 milliónál több háromszöget tartalmaz a modell, akarja egyszerűsíteni? Procit cserélni fogok a közeljövőben, azért kérdezem hogy miket nézegessek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Goddess of Victory:Nikke
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

bar ha meglesz az AMS akkor valoszinuleg tenyleg hasznos lesz.

Bocsánat, nem tudtam, hogy van akit zavar.

poli27