- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Ja, amúgy jól rába..ktam, PA-CF eldugította a hardened steel 0.4-es fúvókámat, de nem akkor, hanem utána, amikor PLA-t akartam nyomni.. szépen el is darálta a filát az extruder gears, hogy se előre se hátra ne lehessen kioperálni.. teljes bontás lett a vége, extrduert is szét kellett kapni, jó kis este volt. Ott felül amikor csavarhúzóval próbáltam lenyomni a PTFE couplert, megcsúszott a csavarhúzó, és szépen átszakítottam a filament sensor szalagkábelét... úgyhogy rendelhettem bambu-tól, a 13 euros- alkatrész 29 euro-ért jön, mert 10eur szállítás meg 5 áfa... jó drága upgrade lett
és most nincs is nyomtatóm, de holnap kell cucc, úgyhogy valszeg előkaparom a pincéből az mk3s-et.. még jó, hogy nem vitték el gombokért!
-
JasL
őstag
válasz
poli27 #12186 üzenetére
Tanultak, elengedik a saját vasat és átköltöznek felhőszolgáltatóra. Azért 1 hét leállás már 10 éve is vicc lett volna, csak rossz vicc! 24-48h, ami ebben a korban a tényleg nagyon max!
Egyébként volt pozitív hozadéka is a dolognak nálam, sikerült végre kitakarítani a számítógépházat
Ilyen lett és hogy kapcsolódjon a 3D nyomtatáshoz is: vettem aliexpressről porszűrő hálókat, méregettem, CAD-eztem, és végül nyomtattam bele PA+CF-ből hálótartókat oldalra meg elölre is:
Még így is egész jó a szellőzése, 36 fokos a kompakt víz egy 9950X alatt 25 literes házban. -
JasL
őstag
Hát üdv újra mindenkinek! Hiányzott már nektek is?
2 mp-el maradtam le
-
JasL
őstag
válasz
Sketch001 #12114 üzenetére
Ráadásul a review-k szerint a H2D nem éri meg a felárat. Ahogy az X sem a P kijövetelével. H2D szerintem a dupla fúvóka miatt azon az áron egyáltalán nem volt vonzó ajánlat, de az S olcsóbba, és csakis a nagyobb építőtér miatt már az lehet annak, aki nagy cuccokat nyomtat. Szerintem ha kijön az S, sokkal többet el fognak adni belőle, mint D-ből és nem csak arányait tekintve. X-et nyilván senki nem vesz már szinte, ha azt nézzük hány P-t adhatnak el, és miért is vennének, ha kis nyomtatós farmot akarok építeni, X-ből 10 gépem lesz, P-ből közel 20, és rohadtul nem mindegy, hogy mennyi pénzt tudok visszatermelni vele egységnyi idő alatt. A két gép (X és C) pedig teljesen ugyanaz, amivel az X többet tud, az egy drága, majdnem P árú parasztvakítás lett mára.
-
JasL
őstag
Pici dolgok mehetnek ragasztó nélkül is, max letépi az alját pár réteg vastagságban, azt le tudod műteni a lapról minden más nélkül. Ezért modntam, hogy piciben kezdd, hogy nehogy baj legyen belőle. Ezek a TPU-k olyanok úgy képzeld el, mint azok a ragasztórudak melegragasztó pisztolyokba, csak kicsiben: rugalmasak, hőre megfolynak, aztán ragadnak mint állat egymáshoz, PEI-hez. Kicsiben kezd, akkor nem károsodik az acéllemezen a védőréteg, aztzán ha azt tapasztalod, hogy túlságosan ragad, akkor mehet a 3dlac spré. Meglátod, TPU és TPU között is van különbség, én már vagy 3 félét próbáltam, és mind tok máshogy viszonyult a laphoz.
-
JasL
őstag
Semmiképpen se a smooth PEI lapra! Most tépkedtem le egyik nap róla TPU-t, még szerencse, hogy vékony volt a tapadási felület (tömítőgyűrű, 1.5 mm-es fallal), azért így is pár réteg a lemezen maradt (leszakadt az alja). AMS kizárva. Én arany lapra nyomnám a külső cuccról. Valamitn még egy fontos dolog! TPU fila profilt használj, és első körben még így is állítsd SIlent-re a nyomtatást, mert akkor felezi a sebességeket! Legyél türelmes, 150-200 (PLA) helyett 20-30mm/sec a TPU nyomtatási sebessége. Valamint nagyon ajánlom, és tartsd be, hogy először nyomtass valami vékonyfalú csövecskét állítva, és utána próbáld meg leszedni, emrt ha csak fogóval fog lejönni és a következő modell nagy felületen hozzátapad a lapodhoz, az olyan lesz, mintha ráintegrálódna, és ki fog szedni darabokat a PEI fóliából garantáltan (velem megesett), és tönkreteszi a lapot. Szóval szép lassan nyomtass vele, és először csinálj próbanyomatokat, mert itt nagyon könnyen rá lehet b*szni és drága hibát véteni! Amúgy a technikai magyarázat, hogy mirét kell lassan: tömködi bele a rugalmas anyagot az extruder, csakhogy ő még a csövön belül is szeret elhajlani ha tud, izeg-mozog, de nem nyílegyenesen megy a nozzle-ba, próbál meghajlani. És ha már a nóziban van, akkor előbb összetömörödik, aztán kilő. Van, hogy másodpercek múlva kezd el folyatni, ahhoz képest, amikor mondjuk egy PLA már kijön a végén, mert előbb nyomást épít fel.
-
JasL
őstag
Az az anyag ezek szerint kisebb overhanget tűr el, ez nem egy bedrótozott dolog, hogy minden gyártó minden tekercse elviseli az alap gáyri beállítást. Lejjebb kell venned a szögét, és akkor már fel is akarja majd állványozni valószínűleg, azt gondolom nem akarod. Marad a más anyagból nyomtatás.
-
JasL
őstag
Jó lett így már. Persze érdemes elolvasni hozzá a bambu oldalán a v2.0 logot, mert vannak dolgok, amik elsőre bonyolultnak tűnnek. De van benne annyi javítás már, hogy megéri. Pl az organikus supportok generálásán is sokat javítottak, meg az interfész layereken is, szóval nem sima ráncfelvarrás ez már.
-
JasL
őstag
Kijött a v2 bambu studio javítása pár napja, és végre egyértelművé tett sok mindent, javította a logikai hibát az eszközkezelésben is (AMS). Törölhető a v1 installer.
-
JasL
őstag
Háát, sokkal nagyobb lett a H2D mint a karbon!
-
JasL
őstag
Nem engedte szerkeszteni az előző hsz-t: érdekességképpen elmondja az interjúban, hogy a H2D jelentése: Hybrid 2 fejes... így már érteni a nevet.
-
JasL
őstag
Dr Tao (Bambu Lab vezérigazgató) beszélgetése CNC Kitchen-nel a H2D-ről: videó
-
JasL
őstag
válasz
blountex #11104 üzenetére
Szerintem ha kell a két fúvóka, és az is csak gyakran és eltérő anyagos támasztékos nyomtatásoknál (PLA+PETG stb), és tényleg nagy tárgyak gyakori nyomtatásánál van értelme, máskülönben a 3db P1S 3 fejjel olyan irdatlan sebességet rámér 1 db H2D-re, hogy füstöl a vereségtől. Plusz ha az egyik P1S elromlik, a másik kettő fossa tovább az anyagot. Ez a gép tényleg csak akkor éri meg az árát, ha 1) kurva gazdag vagy és már nem tudod hova tegyed az árát és azt veszel amire vágysz 2) pontosan kell az ekkora térfogatú nyomtatás, mert pl RC repcsiszárnyakat nyomtatsz, ahol nem jó a többdarabos. Azért ha valaki odajönne hozzám, hogy figyu srác, most vettél 3db P1S-t, én meg egy H2D-t, cseréljünk, tuti hogy elhajtanám. Szerintem sokkal több most a vágy faktor a legtöbb esetben erre a gépre, mint a valós igény.
-
JasL
őstag
Más is tapasztalta, hogy mintha kevésbé lenne diavetítés sebességű az új firmware-rel a P1? Vagy a Bambu Studio v2-től van? Nem tudom, mintha 1fps-ről felment volna 3-ra nálam, sokkal gyorsabb a videó.
-
JasL
őstag
Esetleg akinek a töke tele van az új v2 Bambu Studio-val, mint nekem, itt a legújabb v1-es verzió a bambutól: Február 25-i.
-
JasL
őstag
Pár hete nem nyomtattam, frissült a bambu studio és... Synchronise now-t nyomtam... nem értem, mi a franc ez a mapping meg overwrite meg a másik két jelölőnégyzet? Meg miért 3 spool van utána a slicer-ben, amikor kettő guriga van csak betöltve? Valaki elmagyarázná nekem, mi ez az agyrém plz!! Totál nem értem mi van, meg hogy a 4-es slotban levő gurigát miért kettesnek jelzi! (P1S amúgy)
-
JasL
őstag
Én sem. Sosem vettem le az üvegtetőt P1S-ről, mégis minden nyomatom szép, PLA, PETG, akármi. Viszont a szellőzőnyílásokat nem is dugaszultam le ahogy kb mindenki (nincs hátul ajtócska, felül a kis lyuknak dugó stb), mert kb minden lyukra van 25 féle megoldás makerworld-ön. Tök felesleges. Egyedül csapágy védőket nyomtattam a Z tengelyre meg hátul poop elkapót, meg az oldalsó ventire rácsot. Aztán ennyi, nem kell ezt upgradelgetni és jó marad.
poli27: ennyirét ez az encolsure kész horror! A nyomtató árának kb fele, arról nem is beszélve, hogy ilyen extrém olcsó kategóriás nyomtatóhoz inkább egy gáyri doboz mod jobban áll
Kivágod a kartondoboz elöl ajtócskának, ha van akril lapod lehet belőle ablakos ajtó, vagy átlátszó filament tároló zacskó kivágva is jó
Szerintem állati nagy pazarlás ennyiért ilyen kategóriájú nyomtatóhoz az a burkolat, ráadásul ronda is. Meg nem arra van.
-
JasL
őstag
H2D.. hát ez nem H2O, ez nem lesz létszükséglet
-
JasL
őstag
Amúgy mindenki tök ügyes, hogy gyártjátok a paraméterezhető modelleket! De komolyan! Szóval csak megdícsérni akartalak titeket, csak így tovább!
-
JasL
őstag
Jegyzet: AMS térfogata: 11.66 liter az alsó rész, 6,471liter a felső rész, tehát kompletten 18,131 liter térfogatú. Ez 42%-os páratartalom mellett 20 C-n 0,132gramm vízet tartalmaz, , ha a páratartalom 20%, akkor 0,063 gramm. Kis ráhagyással a többlettérfogat miatt, egy RS1 membrán elégséges egy AMS folyamatos szárításához szilikagél nélkül. Folyamatos üzemeltetés mellett havi 12 ft-ba kerül 7/24 bekapcsolt állapotban. Kell hozzá egy VREG2 is. Hm... jön a szülinapom úgyis
Lehet kicsit meg lesz furkálva az AMS-em. Alkatrész árban 55.6 EUR + szállítás + tax = 80.64 EUR. Kicsit tele a tököm vele, hogy 1-2 havonta mikrózgatni kell a gyöngyöket meg játszani velük.
-
JasL
őstag
válasz
ptesza #10735 üzenetére
Még anno MK3-amnál votl olyan, hogy TPU98A-t rányomtam a smooth pei lapra, és amikor leszedtem, darabokat tépett ki belőle. Az volt az első és utolsó olyan nyomtatásom
Azóta már megoldottam én is
Amúgy az elmúlt 8 évben a legnagyobb szívást egy fa tekercs okozta smooth pei lapra nyomva... na az emlékezetes volt
ahhoz képest minden egyszerű
Joshi: ha rámrohadna 3db 30ezres tekercs, az drágábbra jönne ki
Én még jó áron vettem, talán 6000ft-ért.
poli27: ez egy jó ötlet!
-
JasL
őstag
[link] 300x300x1.5mm-esből vágtam Dremellel. Gyári lapot rajzoltam körbe filccel.
-
JasL
őstag
Hát simán ráraktam, és a sarkait nem csiszoltam elég szűkre, ezért azok kicsit szorultak, így 2 ponton rögzítve volt hátul, elöl meg a saját súlya húzta le.
Egyébként állati ütős fehér lapra nyomtatni feketével, látszik minden, meg a fehér jól visszaveri a fényt, sokkal világosabb így a kamra.
-
JasL
őstag
Na kinyomtattam az alkatrészeket... te jó isten, hogy ez a G10 mennyira tapad a PA-hoz! Alig bírtam letépni róla, még kihűlt állapotban is! Ilyen tapadást még soha nem láttam (ja de, PEI-hez TPU-t), ez valami brutális! Majdnem mintha pillanatragasztó tartaná össze őket. Instant imádat! Végre tudok bambun is PA-t nyomtatni
-
JasL
őstag
Na, itt a G10-es lapom kivágva (házilag kézzel) a PA nyomtatásomhoz. A nagy kérdés, hogy ezt most hogyan rögzítsem a P1S-be? Merthogy ez aztán nem mágneses!
-
JasL
őstag
Eddig jól halad, azt hittem instant fel fog pöndörödni a széle vagy elmozdulni. 2 centi magas kb, kíváncsian várom, kijön-e egyben.Mod: na már kezd is feljönni, mérleghinta hatás már megvan. Megvárom, hátha sikerül így is.
Mod2: nem nyert.. teljes leválás, elmozdulás. Másik lap kell.
-
JasL
őstag
Oké, eldöntöttem, hogy márpedig ilyet akarok nyomtatni a P1S-sel: Anyag. Gyári arany vagy Smooth PEI lapra kellene inkább próbálkoznom? És mennyire ajánlott az adott laphoz 3DLac?
-
JasL
őstag
Vannak foodsafe anyagok is régóta, sőt vannak antibakteriális anyagok és antivirális anyagok is. Ráadásul ezeket itt gyártják Magyarországon!
-
-
JasL
őstag
De nem ezt nézem. Hanem hogy függetlenül attól, hogy mi a cél vele, hibátlan minőséget produkáljon. Mondjam azt a vásárlóimnak, hogy "bocs, kicsit csíkos lett, de legalább olcsón vettem a nyomtatót!"? Ha már kiadok rá több százezret, mindegy, hogy 250 vagy 350, csak legyen jó.
-
JasL
őstag
Azért a Kobra S1-et ne hasonlítsuk már a P1S-hez
Olyan csíkokat húz a nyomatba az S1, hogy fáj nézni, amikor több színt használsz! 100ezerrel olcsóbb, és olyan is!
-
JasL
őstag
Hát nézd, 8 éve nyomtatok, és még nem hiányzott az ABS se az ASA, soha nem nyomtattam ilyenekből. PLA, PETG, TPU volt rengeteg, kb mindenre is elég. Nyomtattam még PA-t is, de azt nem a P1S-emen. Az csak akkor kell, ha technikai alkatrészt nyomtatsz (én pl. RC autó pótalkatrészt), de hétköznapi cuccokhoz nem. Ha feljebb akarsz lépni, akkor pont ne az ABS/ASA tartson vissza, mert egy jobb PETG-CF nem sokkal van ezektől elmaradva. P1S inkább az AMS miatt jó, életemben nem volt ilyen könnyű elindítani egy nyomtatást különböző anyagokból. Szerintem kezdésnek elég az A1.
-
JasL
őstag
-
JasL
őstag
De eléred, csak furmányosan. Én ezt remote desktoppal oldom meg, bekapcsolódok az asztali gépre, aztán azon csinálom a dolgokat, mintha ott ülnék a gép előtt, de amúgy ja, LAN only módban nincs Bambo mobil app működés engedélyezve. Én még telefonról is tudok így nyomtatást indítani, csak nyilván máshogy.
-
JasL
őstag
Pár hónapja vagyok ennek a csoportnak az aktív résztvevője, viszont az élet úgy hozta, hogy el fogok tűnni innen. Nem a nyomtatást hagyom abba, csak úgy érzem, tovább kell lépnem, más pontokon kell több időt szentelnem az életemnek. Remélem senkiben sem fog űrt hagyni a hiányom
Lehet majd néha beugrom olvasni és talán írni is, de nem tervezem. Remélem párotoknak tudtam hasznos tanácsot és ötleteket adni!
Minden jót! -
JasL
őstag
válasz
Emunem #10434 üzenetére
Ilyet bárki tud szerintem 30 perc alatt tervezni, de tessék, itt van: Orszi-porszi alkatrész
-
JasL
őstag
Sajna eltört ma a gyerek orrszi-porszija. Még jó, hogy volt itthon egy 3D nyomtató meg értek kicsit a CAD-hez is:
-
JasL
őstag
válasz
Emunem #10426 üzenetére
Röhögni fogsz, de ez kurva nagy szám! Irdatlan mennyiségűt el fognak adni belőle, brutális haszonnal! Most nagyon rá van pörögve a világ az ilyenekre, nem véletlenül hoztak ilyet, volt ott piackutatás bőven! Ez nem a maker-eknek szól, de nagyon ütős téma.
Ezt akár még a LEGO is megérezheti. Főleg, hogy csak a bambu idén 3-4 millió nyomtatót fog eladni.
-
JasL
őstag
Én inkább emelném a hőfokot, tálcát 60-ra, a sebességet levenném 50%-ra az alsó 1-2 centin (azért, hogy kisebb legyen a hőmérsékleteltérés közöttük, akkor kisebb a feszültség is), PLA-ét levenném 200-ra, ha az nem segít akkor inkább fel 220-ra. Ha egyik se használ, akkor más anyag után néznék, vagy 3DLac a tálcára (ez bambuknál szerintem amúgy konkrét gányolás). A silk anyagok nálam nem szoktak vetemedni, gyári tálcára úgy leragad, mint a pinty. Persze nem voltak alkoholozva, cérnakesztyűben kezelem már a nyomtatókat.
-
JasL
őstag
válasz
H2o-pok #10415 üzenetére
Hát erről fogalmam sincs, 2mm az brutál sok! Nekem bambukkal ilyen soha nem fordult elő, még az A1 minim is röhögve kinyomtatott 10x10cm sík 2mm alapzatot nulla elválással! Ezt röhögve ki kellene tudnod nyomtatni, simán össze tudtam két darab 10x10cm-es síkot is ragasztani! Pedig itt aztán már lenne oka vetemedni! (a felső szürke tálca valójában csak 2mm-es az alsó felületen, mégis síkban van)
-
JasL
őstag
Megjelent a 3D jake kínálatában a híres szilikonzsír és olaj is.
-
-
JasL
őstag
10100 a fehérebb.. hidegebb fehér, de az én ízlésem szerint ez a fehér fehér. A másik kicsit sárgás.
Nekem is van egy kérdésem: A P1/X1 csontra el tudja használni a spoolról az anyagot? Semmi maradék? Elég fura. Ami az extruder kerék és a nozzle között volt pár centis darabka, az hova tűnik el?
-
JasL
őstag
Van boost tokenem cserére. Vki?
-
JasL
őstag
válasz
sonny007 #10321 üzenetére
Nagyon felesleges ebben sok cucc. Purge wiper szerintem felesleges, a part cooling fan is. Én egy db hardened hotendet vennék, amit beleszerelek, a hardened extruder gear-t (ez is beszerel), és ha sokat akarok locsolni rá, akkor hotend cooling fan max tartalékba. A purge wiper az oké, szerintem a szilikon zokni is, bár az 1 évig nem kell, ha jól csinálod. Filament cutter elvileg volt tartalék a dobozban, nem? Hotend heating assembly-t se venném meg instant. Amiket megspórolsz, inkább más tipusu heatbed jobb ötlet. Amúgy azért nem szokás túl sokat költeni, csak tényleg azokra, ami ha elromlik, instant megáll az élet, mert sokszor egy idő után az ember inkább nagyobbat/gyorsabbat/zártat/jobbat akar, és gépestől adja el féláron az új alkatrészeit. Kár túl sokat alkatrészbe fektetni.
Én ebből a listából felülről lefele csakis ezeket venném meg sorrendben:
1, 5, 7, 8, és 9 csak ha nem volt a dobozban. -
JasL
őstag
Plusz a Glow anyagok is edzett acélt kérnek, valamint a steel- bronze fill, stb. Annyival másabb nyomtatás közben, hogy az egyik 2 hét alatt eldarálóldik ha oilyanokat nyomtatsz sokat, az edzett acél meg nem. Nálam mindig első lépés volt az edzett/keményített fúvókára váltás, hogy ne kelljen később azon gondolkoznom, hogy mit nyomtathatok vele és mit nem, meg nyugodtan felejtsem el ezt a kérdést is. Meg amúgy is elfelejti az ember egy idő után, nyugodtabb így a nyomtatás. Minőségileg nincs különbség, legalábbis addig, amíg az abrazív anyagok meg nem eszik a simát. Én mindig megveszem az edzett acélt, a gyárit meg elrakom tartaléknak (az a gyengébb úgyis, de pár hetet elbír az is bármilyen anyagot, amíg nem jön új edzett fúvóka.)
Amiből érdemes tartalékot tartani, és ebben a sorrendben: fúvóka, hűtőventi, fűtőpatron (komplett hotend igazából értelmesebb vásárlás és nincs vele szívás átszereléskor és minden benne van és nem is drága), opcionális extra építőlap. Ezek azok, amik talán leginkább hajlamosak egyik percről a másikra elromlani, a többi alkatrész (pl szíjak) inkább lassú degragálódás áldozatai, nem érdemes előre megvenni mert annyit simán kibírnak, mire megjön a futár az újjal. A fúvóka viszont eltömődik hirtelen valami karbonszállal, aztán annyi, valamikor nem is sikerül kipiszkálni még cold pullal sem, vagy utána már féloldalasan kunkorin löki ki a szálat (megtörtént eset). A többi tartalék elem (pl alaplap) meg azért nem éri meg tartani, mert nem kopóalkatrész és túl drága is betárazni belőle. Tehát inkább a kopó alkatrészek, amik anyagot kezelnek, azok mennek inkább hamarabb tönkre (de NEM hamar!). Nekem volt olyan nyomtatóm, hogy 5 évet ment gyári motorokkal, még azt se kellett soha cserélni benne. Amik 5 év alatt elromlottak, a fűtőszál 1x, venti 4x, fúvóka 1x, lap 2x (mind a két oldala dara lett vagy kikopott).
-
JasL
őstag
Ha valaki utólag akar AMS lite-ot a minijéhez, és elég neki két szín vagy kétféle anyag, viszonylag olcsón van lehetőség egy kis DIY-jal kihozni egy AMS Lite-ot. Elég hozzá megvenni az AMS Lite motherboard-ot és egy feeder unit-ot, és kis nyomtatással máris kész a kétszálas AMS UltraLite. 144 EUR a két alkatrész és egy AMS Lite kábel, és közvetlen nyomtatás van szárazdobozból. Mehet vele máris az anyagok/színek keverése, összefűzése (pl TPU könyök integrálása két végelembe, ragasztás nélkül egyben nyomtatva).
-
JasL
őstag
Újabb rohadt nagy fekete pont a SUNLU fehér PLA-nak... 1 hónapig kint volt a szobában a printerre akasztva, 5 helyen tört el filament kiadáskor, és még a csőben is darabokra, így ki kellett kínlódni az A1Mini-ből és egy másik filamenttel kipiszkálni a romot. Senkinek nem ajánlom ezt a ropi filamentet! Minden más gyártó sokkal jobban bírja.
-
JasL
őstag
Ezért nem használunk grid infillt
Videó
-
JasL
őstag
Ha már gyári anyagokról van szó... ugye jól sejtem, hogy ezt a bambu lab tekercset még nem használta senki itt? És sejtjük, hogy miért
Mi volt a legdrágább gyári tekercs, amit valaha vettetek vagy használtatok?
-
JasL
őstag
[link] ezt próbálta már valaki? Régóta szemezek vele, csak nem tudom, hogy jó-e.. pedig lenne pár tekercs itt, amihez jó lehetne! A gyártó pedig elég megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÚJ Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! KFHNWFGYVW
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR