Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Én is sokat gondolkodtam, hogy A1 vagy P1S combot vegyek. Végülis P1S lett és csak azt bántam meg hogy nem X1C-t vettem.
de hobbi szintre tökéletesen elég a P1S, az A1 és az A1 mini szerintem kezdőknek való, mondjuk én is az vagyok és egyelőre csak a környezetem szórakoztatom a nyomtatásokkal. Tényleg lassab a sokszínű nyomtatás, de a végeredmény viszont magáért beszél. Próbáltam akrillal festegetni őket, de közelében sincs annak mint amit több színből nyomtatsz. És akár két színnel is tök jó dolgokat lehet csinálni. De ha van már egy creality géped akkor hajrá P1S. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óvodások homokozója
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de hobbi szintre tökéletesen elég a P1S, az A1 és az A1 mini szerintem kezdőknek való, mondjuk én is az vagyok és egyelőre csak a környezetem szórakoztatom a nyomtatásokkal. Tényleg lassab a sokszínű nyomtatás, de a végeredmény viszont magáért beszél. Próbáltam akrillal festegetni őket, de közelében sincs annak mint amit több színből nyomtatsz. És akár két színnel is tök jó dolgokat lehet csinálni. De ha van már egy creality géped akkor hajrá P1S. 
poli27