Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Én is sokat gondolkodtam, hogy A1 vagy P1S combot vegyek. Végülis P1S lett és csak azt bántam meg hogy nem X1C-t vettem.
de hobbi szintre tökéletesen elég a P1S, az A1 és az A1 mini szerintem kezdőknek való, mondjuk én is az vagyok és egyelőre csak a környezetem szórakoztatom a nyomtatásokkal. Tényleg lassab a sokszínű nyomtatás, de a végeredmény viszont magáért beszél. Próbáltam akrillal festegetni őket, de közelében sincs annak mint amit több színből nyomtatsz. És akár két színnel is tök jó dolgokat lehet csinálni. De ha van már egy creality géped akkor hajrá P1S. 
-
Joshi
titán
válasz
Tarokk79
üzenetére
A PETG kb ugyan az mint PLA, pontosabban nem kell hozzá zárt nyomtató. Nyugodtan nyomtathatod azt is.
A leírtak alapján én inkább egy A1 Combot vennék. Ez nagyobb mint a mini, de még jóval olcsóbb mint a P1S Combo.
A Bambu hivatalos oldaláról kell rendelni a webshopban az EU kiválasztásával. Arra érdemes figyelni, hogy mostanság Bambu ki van/volt fogyva a termékekből. Ez ugyan úgy kihat az esetleges viszonteladókra is (hiába nem írják).
Ettől függetlenül, ha van pénzed erre a hobbira, akkor mindenképpen a P1S Combo a legjobb vétel. Minden tekintetben.
-
Joshi
titán
válasz
Tarokk79
üzenetére
Akkor még vedd hozzá hogy mégis milyen anyaggal akarsz nyomtatni? Az AMS (zárt is) nem alkalmas a hosszútávú filament tárolásra.
Alapvetően azt döntsd el, hogy milyen anyagot szeretnél nyomtatni. Az ABS/ASA jó minőségű nyomtatásához elengedhetetlen a zárt ház.
Az A1 Mini és a P1S Combo ég és föld. Árban is és mindenben is.
A több szín használata nagyban megnöveli a nyomtatási időt és a filament hulladékot. Nagyon megnöveli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- OLED TV topic
- OTP Bank topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de hobbi szintre tökéletesen elég a P1S, az A1 és az A1 mini szerintem kezdőknek való, mondjuk én is az vagyok és egyelőre csak a környezetem szórakoztatom a nyomtatásokkal. Tényleg lassab a sokszínű nyomtatás, de a végeredmény viszont magáért beszél. Próbáltam akrillal festegetni őket, de közelében sincs annak mint amit több színből nyomtatsz. És akár két színnel is tök jó dolgokat lehet csinálni. De ha van már egy creality géped akkor hajrá P1S. 
poli27