- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Végre valahára feladták a P1S Combo-mat.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes majd valamit fejleszteni rajta, vagy beállítani?Másik nyomtatómból még maradt pár megkezdett tekercs filament. Azt majd Generic-nek beállítva Ams-ből ugyanúgy tudom használni?
Illetve mik most a legjobb praktikák filament tárolásra?
Jelenleg vákuumzacskókban tárolom őket, egy kis silica gellel. Illetve gondolom érdemes lenne beszerezni egy filament szárítót is. -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Nem akarok már nagyon ezen rugózni, de egyébként a p1s nem volt raktáron eu-ban, így nem tudták egyből küldeni. Tehát pre sale-lel vettem meg. Az oldal akkor azt írta, hogy kb január 31-én lesz feladva a nyomtató.
Na most ha nem volt nekik raktáron, akkor gondolom csak kínából várják ők is, ahol most épp 1 hónapos leállás van. Kezdjek aggódni, hogy 31-én sem lesz feladva, vagy azért az oldalon tényleg a valóságot szokták írni?
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Pár napja megrendeltem a P1S-t a Bambutól, illetve filamenteket is hozzá. A filamenteket már másnap fel is adták, a nyomtató meg még előkészítésre vár. Ez normális, hogy így ülnek rajta? -
cross56
senior tag
válasz ptesza #10049 üzenetére
Szuper. Akkor ezek szerint az X1 touch is tényleg kompatibilis a géppel? Bár mintha azt olvastam volna, hogy azt külön nem lehet kapni, csak használtan esetleg.
Egyébként ha a gyártótól most berendelném a P1S-t, akkor a holdújév miatt most sokat kéne rá várnom mi? Már csak azért, mert hiába van raktáruk eu-ban, gondolom a megrendelést Kínában dolgozzák fel.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Akkor most végülis minden oké még is? Legalábbis nekem ebből az jött le, hogy azért nem olyan durva a helyzet, mint ahogy be lett harangozva.
Mert a napokban olvasottak alapján azért elgondolkoztam, hogy így érdemes-e beruházni ilyen nyomtatóba.
Bár nem tudom, hogy ez egy átlagfelhasználás mellett pl engem mennyire érintene. Úgy tudom a gyári szeletelő is tök jó. -
cross56
senior tag
válasz ParadoxH #10005 üzenetére
A 3Dee a hivatalos magyar forgalmazó. Szóval akkor lényegében mindegy honnan rendelem, mivel árban ugyanott vannak ezek szerint?
Igen, az igaz, hogy rutinos nyomtatónak számit. De ha esetleg idén jönne egy olyan utód ami még fejlettebb, akkor hátha az érné meg jobban. Csak emiatt gondolkoztam el ezen.
Vagy még pár évig ez sem számít majd elavultnak?[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
3D nyomtatós csoportban is sokan ajánlották a Bambu nyomtatókat, erősen el is gondolkoztam a P1S Combo megvételén, viszont pár kérdés felmerült még bennem.
Ez a gép 2023-ban jelent meg, lehet, hogy idén jön újabb modell belőle? Érdemes lenne megvárni?
A másik fórumot visszaolvasva úgy láttam a gyártó weboldaláról ajánlják a megrendelést, mert onnan ÁFA nélkül is meglehet vásárolni a gépet.
Viszont én úgy látom, hogy ott is rászámolja a TAX-ot, amivel 868 Euro lesz a P1S Combo ára, ez kb 360.000Ft. A magyar 3DEE weboldalán pedig 367.000Ft-ért lehet megvásárolni. Akkor nem érdemes inkább magyar oldalról rendelni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Mikrotik routerek
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest