Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Pulsar
üzenetére
nekem eddig csak max kicsit csöpögösök voltak.
Milyen modellt nyomtattál, ami csak kinyomtatva tartotta a vizet? (Nem 1 percig tesztelve, hanem mondjuk napokig...) Kipróbálnám.
De erre nekem bevált egy elektronikai részlegben is használt speciális lakkréteg. (bemegy minden résbe, repedésbe is) Eddig mindent kibírt, még a mosogatógépet is.
(anyós benézte, azt hitte lehet ott is mosni, szerencsére petg-böl volt) -
JasL
őstag
válasz
Pulsar
üzenetére
Semmiképpen sem szabad beváltani addig, amíg nem akarod használni!
Bambu Lab coupon expiration dates vary depending on the coupon type, but a common timeframe for new subscriber coupons is 14 days after receipt, while referral coupons might be valid for 7 days from the date of claim. Gift card validity is often 180 days, and other promotions can have different durations.
Ha fél éven belül levásárolod, inkább a gift card-ot gyűjtsd. Abból még nyomtatót is tudsz olcsósítani/venni ingyen.
-
Imy
veterán
válasz
Pulsar
üzenetére
Nekem is van 0.2, 0.4 (tartalékba egy komplett és egy elektronika nélküli)), 0.6, 0.8. Vázát mióta meg van az X1C nem nyomtattam, így folyamatosan a 0.4 van benne. A flow miatt a 0.6-nak nem láttam előnyét, 0.8 szintén, 0.2-re meg nem volt szükségem. Így felesleges pénzkidobás volt csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(anyós benézte, azt hitte lehet ott is mosni, szerencsére petg-böl volt)

poli27