Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy Asus netbook azt produkálja, hogy egy ideig van internet wifi-n aztán meg nincs egyszerűen nem enged csatlakozni.
Most visszakerült hozzám és látom, hogy a hálózati kapcsolatok/adapter résznél nincs ott a wifi adapter így internet sincs.
Csak ezek vannak jelen:
- Helyi kapcsolat TAP-Windows Adapter V9
- Helyi kapcsolat 2 TAP- Win32 Adapter OAS
- Helyi kapcsolat 3 TAP-Windows Adapter V9#2Mitől tűnhet el a wifi adapter?
számomra eddig rejtélyOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
hoax
senior tag
válasz anonymus89 #21705 üzenetére
Vagy a wifi adapter ment tönkre, vagy a chipset kezdett el szórakozni. Cserélj wifi adaptert és rögtön kiderül!
Don't panic!
-
sityu17
tag
-
hoax
senior tag
válasz anonymus89 #21708 üzenetére
Amelyikhez a legkönnyebben találsz driver-t... Próbára mindegy!
[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
anonymus89
addikt
Sajnos nem változott a helyzet, olyan mintha meghalt volna. Az eszközkezelőben nincs jelen felraktam a chipset drivert még1x de újraindítás után így sem jelenik meg.
Mit lehetne még tenni? (maga a wifi állapotjelző led világít folyamatosan)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
voyager4.4
senior tag
válasz anonymus89 #21710 üzenetére
Nézd meg egy live linuxxal, hogy működik-e a kártya. Még ha broadcom akkor is mennie kell liveban.
no fate but what we make
-
hoax
senior tag
-
anonymus89
addikt
válasz voyager4.4 #21711 üzenetére
Szétszedtem kivettem a kártyát picit kitakarítottam majd vissza de most sem látja. Eddig amúgy hol ment hol nem.
hoax: Asus x200m
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
vadkutya01
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy laptopot előtelepített Windows 8.1-gyel. Raktam bele ssd-t, amire a hdd-ről klónoztam a windowst, mivel termékkulcsot külön nem kaptam hozzá és csak úgy simán nem tudtam volna telepíteni ssd-re.
Olvasgattam kicsit és több helyen is írták, hogy a biosban van tárolva a kulcs és tiszta, újratelepítés nem lehetséges, csak a merevlemez recovery partíciójáról oldható meg a windows visszaállítása.
Emiatt nem tudom úgy particionálni a merevlemezt adattárolásra, ahogy nekem kellene. Van egy 370 gb-os, amin a windows van és van egy 500 valahány gb-os partíció.
Az egyik ismerősöm azt mondta, vannak programok, amik kiolvassák a kulcsot a biosból. Ha megvan a kulcs, akkor a merevlemezt szerintetek 0-ra gyalulhatom és utána szabadon hozhatok létre partíciókat?
A lenti linken a microsoft hivatalos szoftvere található, amivel pl. az előtelepített windows tulajok tudnak telepítő médiát létrehozni.
Megerősítést kérnék a hozzáértéktől, hogyha ezzel megvagyok(telepítő média), ezután az ssd-re a kulccsal bármikor újratelepíthetem a windows-t és a merevlemez recovery partíciója nem fog kelleni?!http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/create-reset-refresh-media
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz voyager4.4 #21711 üzenetére
Nem tudom egészen pontosan mit takar a live linux de amivel próbáltam: knoppix, Hiren's boot cd mini xp, gparted.
Wifi-t nem dobott fel nekem, ha rádugtam a hálókábelt akkor egyből volt wifi.Így mi lehet a gond?
-
voyager4.4
senior tag
válasz anonymus89 #21715 üzenetére
Egy friss ubuntuval még tehetnél 1 próbát. Bedobod a dvd-t/usb-t és a "rendszer kipróbálását" választod, úgy látni fogod, hogy mi működik. Amikor bedugtad a "hálókábelt" akkor biztos wifin volt net utána, nem az UTP-n jött ? Elég hw hibának tűnik nekem.
no fate but what we make
-
anonymus89
addikt
válasz voyager4.4 #21716 üzenetére
Én hülye háló kábel csatlakoztatása után
nem wifivolt hanem net elérés....
Tehát volt internet de csak akkor ha az utp kábelt csatlakoztattam.
Felhívtam az Asus MO.-t ők mondták szerviz lesz küldjem vissza a készüléket.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
mttssz
senior tag
válasz vadkutya01 #21714 üzenetére
Azt hol olvastad hogy mivel a BIOSban van a kulcs nem tudsz újratelepíteni rendesen? Működik az úgy is, csak a jelenleg rajtalevő verziót kell felrakni és megától beaktiválja magát.
-
félisten
válasz vadkutya01 #21714 üzenetére
Szia
Gugliba ird be: Rweverything kb 3-4. Találat leírja hogyan használd kulcs olvasásra. (linket nem tudok adni telorol)
-
fbeni91
tag
Üdv. all!!!
Tudna nekem Bárki Segíteni???
HP Compare 8510P Laptopba keresek Hűtést! akár venti nélkül is!
De sehol sem találok. a VGA hőcsöve el szált. semmennyi hőt nem szállít. viszont a gpu felett 2-3 perc alatt rettentő forró lesz! és a laptop ki kapcsol!
Újra pasztáztam. venti megy. kifújja a levegőt ami kb hideg!!
S.O.S!!!!
-
bdani94
tag
válasz szabonagyur #21624 üzenetére
na most kicsit hülyének érzem magam Hol lehet és tudom ezt megnézni? illetve átállitani ?
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
félisten
-
vadkutya01
csendes tag
MaTMaN és szabonagyur, kössz a válaszokat! A kulcs már megvan és ha legközelebb nem aktiválna automatikusan, ott lesz talonban felírva.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Lenne egy lenovo G580 gép a a kijelző panelja igencsak megült és kicserélném, eredetileg egy ilyen volt benne: 15,6"-os HD-kijelző (1366 x 768)
Ezt ki lehetne cserélni szerintetek 1600x900-as panelra? [link] És ha igen akkor hogy a szalag kábelt is kell cserélni?
Mert szalagkábel csere megoldana az interlaced problémát is?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Vettem egy asus X552L laptopot. olyan gondom lenne vele hogy wifit nemtudom sehogy bekapcsolni.
Biosban nincs tiltva, eszközkezelő nem látja (ellenben egy ismeretlen hálozati vezérlőt igen, amit persze nem lehet frisiteni) van 4 driver gyártó oldalán, bár kimondottan ehhez a típushoz nem találtam (X552LA és X552LD van) egyikkel sem megy.valakinek valami ötlet? win7 az oprendszer frissen rakva...
-
tserrof77
őstag
válasz intercooler #21725 üzenetére
Szia!
Innen töltsd le a Segédprogramok alpontból a Wireless Console-t, utána már tudod majd telepíteni a wifit.
Az, hogy a teidben melyik van, a következő képpen tudod kideríteni:
Eszközkezelő--> jobbgomb az ismeretlen eszközön--> Tulajdonságok --> Részletek --> Tulajdonságoknál a lenyíló listában "Hardverazonosító" --> Ami az "Értéknél" van, kimásolod vágólapra, gugliba be, és találatoknál ki fogja a nevét már hozni.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
tserrof77
őstag
válasz intercooler #21727 üzenetére
Broadcom
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok!
A laptop kisebb mozgatás hatására is kikapcsol. Magyarul, ha kicsit kintebb, vagy bentebb hajtom kb 10°-al.
Érdemes nekiállnom otthon bütykölni? Ha igen, akkor mit próbáljak? Vagy mindenképp vigyem szervizbe? Nincs már rajta garancia.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Keil Walker #21730 üzenetére
Csak a kijelző kapcsol le, vagy az egész gép. Ha a kijelző, akkor jó eséllyel szalagkábel hiba. Ha az egész gép, akkor más a bibi.
Ha esetleg pontosabban leírod a hibajelenséget, ill. megmondod, hogy milyen típusú gép, talán több segítséget fogsz kapni. -
NLZ
tag
15.6" monitornál mennyire más, hogy 1366x768 vagy 1920x1080?
Programozásra és dokumentum írásra kéne, ott azt hallottam, hogy segíthet a nagyobb felbontás. -
félisten
-
Keil Walker
aktív tag
Szóval, a laptop típusa emachines E730zg (acer).
Mozgatás hatására kikapcsol és újraindul.
Kiírja, hogy Windows hiba utáni helyreállítás, normál módú indítás stb..
Win7 fut rajta.
Van amikor elég neki egy kis mozdulat, máskor meg rendesen hajtogatni kell, hogy előjöjjön[ Szerkesztve ]
-
bdani94
tag
válasz szabonagyur #21722 üzenetére
hát 4gb ram van a gépbe...viszont ebböl csak 2 lát a Win is meg a Bios is...és ez nem elég mert kurva lassan bootol be a windows is..szal igazábol ötlettelen vagyok
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
mutyi
senior tag
Van itt valaki, aki tudna segíteni érdemben HP notebook garancia kiterjesztés vásárlásával kapcsolatban?
Privátban pls. -
Kbali
nagyúr
válasz Keil Walker #21736 üzenetére
Akkor ott valami az alaplap körül nem kerek. Akksija jó még? Gondolom garancia nincs már rá? Ha mégis, akkor szerviz. Ha nincs akkor keresni kell egy olyan szerelőt, aki diagnosztizál és ad ajánlatot javításra.
-
Keil Walker
aktív tag
4 éves, nincs már gari. Az akksi már nem olyan, mint régen, de azért még egész jól bírja.
Esetleg van tippetek, hogy az általatok feltételezett hiba javítása kb. mennyibe fog kerülni?
Azt terveztem, hogy ha ez meg lesz oldva veszek bele még RAM-ot plusz egy SSD-t és vidáman elleszek vele még egy ideig.
De ha túl drága, akkor inkább befektetek egy újba. -
tserrof77
őstag
Nem akarok kötözködni, de ez -tapasztalataim szerint- gépfüggő. Azért is írtam zárójelben a vga chip hibát. Erre kell egy jó, panel szintű javítással foglalkozó.
-
fbeni91
tag
Üdv. all!!! SEGÍTSETEK MÁR!!...
Tudna nekem Bárki Segíteni???
HP Compare 8510P Laptopba keresek Hűtést! akár venti nélkül is!
De sehol sem találok. a VGA hőcsöve el szált. semmennyi hőt nem szállít. viszont a gpu felett 2-3 perc alatt rettentő forró lesz! és a laptop ki kapcsol!
Újra pasztáztam. venti megy. kifújja a levegőt ami kb hideg!!
S.O.S!!!! -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Hozzám került egy egy Toshiba SatellitePro C650, mert egy sima win7 újratelepítés után, az első frissítések megérkezésével elszállt a wifi majd a lan port. Ismerős elmondása alapján egy újbóli reinstallal jó volt addig, amíg nem került fel megint az updateren keresztül a frissítés. Majd megint nem akart működni. Utána egy ideig jó volt úgy hogy visszaállította a frissítést, de azóta megint rossz és a lan sem akar működni.
Így jött hozzám a gép.Benéztem az eszközkezelőbe, és ott volt az atheros ethernet és wlan is, csak nem volt dirver fent nekik. Leszedtem a toshiba honlapjáról a szükségeset, telepítettem, erre eltűnt az eszközkezelőből a wlan és azóta nem is láttam...
Pedig újrahúztam egy win7-et, meg telepítettem a toshibás programok többségét, de nem sikerült elővarázsolnom. Most egy win8.1 van fent, de az sem látja..
Ilyenkor mi a kutya füle van?
Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest