- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, zenbookból érdemes Ryzent venni?
Egyetemista lánynak lenne szükség egy strapa verzióra általános használatra. -
anonymus89
addikt
Sziasztok van egy friss Rufus-om és egy Win 1022H2 isom. egy 2011-es Acer Aspire 5732Z-n szeretném kipróbálni, hogy műxik.
Készítettem MBR/Bios verziójú telepítőt viszont így nem látja F12 boot menu lenyomásu után a pendrive-ot.
Mit csinálok rosszul? -
anonymus89
addikt
válasz
SeniorTilla #43766 üzenetére
No megvan a típus is.
Akkor a lényeg, hogy cl19-es 2666mhz-es ramot keressek? -
anonymus89
addikt
válasz
SeniorTilla #43764 üzenetére
Igen-igen az is meglesz egy Samsung 2666mhz-es ram van most és amellé szeretnék még egyet akkor.
Mindenképpen samu legyen?tserrof77: gyári win 10 van rajta
-
anonymus89
addikt
Minden helyzetben az és ezt nem azért írom mert ssd-s notim van hanem tényleg ultra gáz.
Megnyitod akármelyik böngészőt és várni kell majd 1 percet. Indítok egy speedtestet és laggol nem a net sebességgel van baj.
Ezzel a géppel nem lehet számlázni sem am a szamlazz.hu-n megy mert csak akkor műxik jól ha hibernálva van és nem kell újra bekapcsolni másnap reggel majd elindítani a böngészőt.
A memória állandóan 3.5gb-on megy a 4-ből úgy hogy nem csinál semmit. -
anonymus89
addikt
válasz
SeniorTilla #43728 üzenetére
Köszi, az első találatot belinkeltem ahol egyezett a konfiguráció szerintem emagos lehet mert angol kiosztású a billentyűzet ráadásul.
Akkor sem értem ezek az alkatrészek egy asztali gépben vígan eldöcögnek.
Pyttawrx: volt egy kis asus netbookja abból vettem ki a 256gb-os ssdt és egyelőre az megy a hdd helyére. A winyó meg kap egy tokot jó lesz egyelőre úgy sincs még külső hdd.
Ramot megpróbálok szerezni meglátjuk.Köszi Mindenkinek!
-
anonymus89
addikt
Srácok most vett ismerősöm egy Dell 3593-as 10th i5-ös 4gb ramos 1TB hdd-vel rendelkező gépet és ez valami ultra csiga lassú gép.
Mit kell kikapcsoljak ki a biosban, hogy normálisan működjön végre?
Egyszerűen már a gép vizuális effektjeit kapcsolnám ki, hogy végre valami gyorsulát elérjek.
Mi az ami foghatja a háttérben mert ez így komolyan mondom használhatatlan.... -
anonymus89
addikt
Srácok segítsetek légyszi: anyós kapott még anno egy hp 266os notit ingyen. Tegnap még szépen leállt, ma meg már ha bekapcsolom fekete képernyő fogad max ventilátor hanggal.
Ramot ha kiveszem akkor helyesen sípol, elemet kicseréltem. Létezik ez az ajándék lónak ne nézd a fogát és eddig bírta kesz kifújt? -
anonymus89
addikt
válasz
baraczmate #39419 üzenetére
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni egy Lenovo ideapad 330-15igm touchpad driverrel kapcsolatban mert érintőpárna valamiért nincs még fent a win10-en.
se win update nem húzza le se a support oldalán lévő driverrel nem megy, hogy tudja görgetni. -
anonymus89
addikt
Srácok valaki használ Chuwi vagy Teclast notit esetleg? Tapasztalatra véleményre lennék kíváncsi.
Szemezgetek a TEclast F6 pro verzióval vagy Chuwi Aerobook-kal. -
anonymus89
addikt
válasz
MaxxDamage #38197 üzenetére
Köszönöm, kipóbáltam sajnos nem jelenik meg az első részlegben ahol le lehetne frissíteni a drivert mert azt írja naprakész.
-
anonymus89
addikt
válasz
MaxxDamage #38193 üzenetére
DriverEasy-t próbaltam azt hittem jó lesz de csak addig míg elkezdtem pingelni.
-
anonymus89
addikt
Fejlemény, mégsem jó sajnos egyik driver sem még a drivereasy által letöltött sem.
Nem tom mitévő legyek mert ez így egy fos. -
anonymus89
addikt
válasz
Pyttawrx #38178 üzenetére
Hamarabb megvoltam egy klónnal és voilá műxik is, az egyszer biztos az asus honlapján nem az a driver van fent.
Másik kérdés Rdp-ben otthon van valaki?
Próbálok kapcsolódni egy belső hálón lévő pc-re másik figyelő port megadásával, működik addig míg beírom a felhasználónevet és jelszót majd kapcsolódáskor le is dob....
Mi lehet még a gond? Ez csak sima win7 H&P amire csatlakoznék. -
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #37533 üzenetére
1,5 perc kell míg a tálcát meglátom, a windows defender feszt keres indításkor tudom nem egy erőmű ez a Lenovo Ideapad 320 AMD A6 7th gennel de hdd-vel picit lassú.
Mit lehetne még tenni a gyorsítás érdekében?
Már vírusirtó sincs rajta mert kegyetlenül belassítja. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy Lenovo ideapad 320-17ast gép típushoz.
Win 10 volt rajta win7-et szeretnék rápakolni, ami meg is történt viszont a touchapadot sehogy nem tudom életre kelteni.
Semmilyen driver-rel nem hajlandó működni, intel serial multipont touch drivernél ezt írja: "A Windows nem tudja ellenőrizni az eszközhöz szükséges illesztőprogramok digitális aláírását. Egy nemrégiben történt hardver- vagy szoftvermódosítás hibás aláírással rendelkező, sérült, vagy akár ismeretlen forrásból származó kártékony fájlt telepíthetett. (Kód: 52)"
Ha pedig Amd synaptic driver akkor Kód: 38 -ra vált.Drivereasy pro-val próbáltam még kerestetni hozzá de sajnos sikertelenül.
Mit lehetne még kipróbálni?
-
anonymus89
addikt
Sajnos eszközkezelő eltávolítással sem javult meg külső usb-s billentyűzetem meg nincs.
-
anonymus89
addikt
Srácok van egy Hp pavilion dm1 eepc az elején még működött a billentyűzet most meg egyszerűen semmit nem akar venni.
Létezik valamilyen gomb amivel le lehet tiltani akár fn+valami?
Kicsit utánanéztem és állítólag ilyet produkált ez a széria. -
anonymus89
addikt
válasz
mickemoto #36291 üzenetére
Ha az oldalon a "Milyen típushoz jó még?" - feliratra kattintasz ott találsz egy listát.
bisza:
Esetleg próbáld meg az M350-ben lévő Pro wireless B2200G-vel amit akár itt megveszel online és 14 napon belül elállsz ha mégsem. Driver itt sok van felsorolva próba cseresznye.
Ha jó akkor lehet kintről rendelni akár Aliról. -
anonymus89
addikt
válasz
balees #36283 üzenetére
Szia!
Mindkét kijelzős méretűbe u.a. megy: PCIe 3x4
15" 14. oldalon //17" 15. oldalon
GabbbbGyári akku piszok drága döntsd el Te megéri-e, utángyártott biztos van valamelyik boltban: laptophardware, notebookalkatresz.hu, intercell.hu. Vagy pedig használtan veszel gyárit akár itt HA-n.
-
anonymus89
addikt
válasz
Vesporigo #36275 üzenetére
Szia!
Részletes specifikációt itt is találsz:
2x16Gb mehet bele slotonként.
ssd-ből meg érdemes volna M.2-t belerakni: kingston wd green Természetesen mehet más márkájú is nem csak ezeket lehet.
De ahogy a kollega írta leggyorsabb módja amivel nem lőhetsz mellé cpu-z, speccy letöltéseJa a legfontosabb, ha megoldható érdemes lenne oda visszavinni ahonnan vettétek, rendeltétek vagy pedig olyan szervizbe, ahol a gyártó termékeit forgalmazzák és szervizelhetik.
-
anonymus89
addikt
válasz
Victoryus #36271 üzenetére
Örülök, hogy nem adod fel és kitartóan folytatod a projektet.
Ilyen adaptert vennél? -
anonymus89
addikt
Igen, a noti "Memory
DDR3L 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB , DIMM Up to 8 Gb" ddr3L ramot támogat azért van a végén az L jelölés mert (low voltage) kevesebb áramot igényelnek mint az L nélküli társai.
Van még DDR3U ram ami meg (ultra low voltage) 1,25V áramot igényel.mickemoto: azt csak azért javasoltam, hogy mozog-e közepe...
-
anonymus89
addikt
válasz
Atomgeszi #36260 üzenetére
Autohotkey script kezelő erre jó de én nem ismerem annyira.
Win 10 van a gépen?
Ha igen akkor annyi jöhet még szóba, hogy 3 ujjas mozdulatra be tudsz állítani saját shortcut-ot.
Toucpad/fejlett gesztus vezérlés és itt a balra jobbra funkciónál megadhatod a start recording gomb és beütöd az ALT+Bal gombot jobbnál ALT+jobb billentyűkombinációt. -
anonymus89
addikt
válasz
ezanickem #36251 üzenetére
Szia, én ilyen hasonló jelenséget egy 6 éves asus eepc-nél tapasztaltam, amiben végül wifi kártyát cseréltünk és azóta köszöni jól van.
Nem tudom hány éves gépről van szó de a leírásod alapján ezek szerint régen jól működött.
Elképzelhető, hogy haldoklik ha minden más benne lévő eszköz jól működik. -
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
válasz
Thunderzolee #36250 üzenetére
Akkor egy lehetséges ok már kilőve, inkább szalagkábel lesz az bár ez attól is függ mennyit volt nyitogatva.
Felnyitás-lezárásnál soha nem jött elő ilyen színprobléma? (vagy az inverter)
Victoryus: próbáld meg ne kiegyensúlyozottra hanem nagy teljesítményre állítani az energiagazdálkodási sémát -
anonymus89
addikt
válasz
mickemoto #36256 üzenetére
Akkor ott belül lesz a gond, igaz nem írtad mi és hogyan történt. Valószínűsíthetően megsérülhetett dc aljzat csatlakozóval együtt.
Akár ki is próbálhatod egy fogpiszkálóval megmozgatod óvatosan.
Ha cserélni kell mivel nem garanciás már inkább vedd meg külön a dc jack aljzatot ezt, ahogy utána néztem még forrasztani sem kell.(pont emiatt nem lesz olcsó) -
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
válasz
Notalab #36228 üzenetére
A legegyszerűbb valamilyen programmal akár aida64-gyel vagy speccy-vel megnézni milyen optikai meghajtó van benne rákeresel googleben és megnézed a méreteit.
Pana dvd író lesz benne valszeg ha még a gyári 9,5mm magas.Itt a legtöbbnek le van írva a mérete érdemes lenne hozzájuk hasonlítani.
-
anonymus89
addikt
válasz
Notalab #36225 üzenetére
Én nem láttam az alaplapon ilyen csatit, következő amin már van az E5-575-ös verzió.
Pont a Dimm 2 (memóriafoglalat) helye vette el ennek a lehetőségét, ezt az E5-575-ben úgy látom korrigálták.
E5-532GE5-575G
letix: nem egészséges maradjunk annyiban, hosszútávon tuti nem. (igen kipurcanhat hamarabb ha engem kérdezel)nem vagyok villanyász -
anonymus89
addikt
válasz
CptAdamica #36214 üzenetére
2k felbontást a Sandy bridge is tud max: 2560×1600-ig.
Próbálj a CCC-ben felvenni egyéni felbontásnál 2048 × 1080-at egy próbát megér.
Mindenesetre én kipróbálnám analóg kábellel is, már ha a monitoron van...letix: 19V 4.74A kellene alapesetben viszont nem tudjuk, hogy használod. Állandóan azon csüng vagy csak lemerül majd rádugod?
-
anonymus89
addikt
válasz
IMIIKE1998 #36200 üzenetére
Üdv!
AZ uac is ki van kapcsolva?
Érdemes lenne lefuttatni egy lemezellenőrzést a C meghajtón ha azon írja. -
anonymus89
addikt
válasz
Golyobis #36180 üzenetére
A legtöbb notiból biztosan eltávolítható a wifi kártya, de legkönnyebben a régebbi szériákból tudod.
A mostaniaknak biztosan meg kell bontanod az alját.
Ahogy javasolták akár eszközkezelőben le is tilthatod vagy fel sem telepíted a wifi drivert már ha win nem ismeri fel...
Muki 94Ki kellene zárni a hibát másik gépbe való teszteléssel szerintem. Volt már olyna winyóm ami 95%-os kondícióval rendelkezett 1 hibás szektorral de az az 1 hibás szektor pont elég volt ahhoz, hogy ne bootoljon be a rendszer.
RulaÉn mindent lementenék első körben, ami fontos aztán utána látnék neki particionálni.
Egyébként mivel egy partíció van neki futhatsz a beépített lemezkezelővel is.
Ha mégsem enged már kisebbre zsugorítani mert be van lakva akkor ilyen nagy tárterületnél sokáig fog tartani egy újraparticionálás. Easeus partiton master free pl. -
anonymus89
addikt
válasz
ph2012 #36162 üzenetére
Szia!
Milyen rendszer van a notin és mi a probléma? egy tutorial
-
anonymus89
addikt
Szia, a w7 serial megvan? Coa matrica?
Helyi fiok letrehozasanal nem ker email címet.
Azt lehet használni újratelepítésnél a későbbiek folyamán.
Azonban a Microsoft support szerint: "A díjmentes frissítési ajánlat keretében telepített Windows 10 jelen állás szerint, függetlenül a díjmentes Windows 10 frissítésre jogosultságot biztosító Windows 7 vagy Windows 8.1 rendszer licencétől, csak ugyanazon hardveren lesz használható és újratelepíthető.
Ahogy a Végre tudom hajtani a Windows 10 tiszta telepítését a felfrissítés után? című bejegyzésünkben is olvashatsz erről, a Windows 10 aktiválása a hardver ID alapján történik, tehát a díjmentes frissítéssel beszerzett Windows 10 az adott hardverhez kötött. -
anonymus89
addikt
válasz
dank3n #36125 üzenetére
Szia!
Ha jól olvasom akkor nem vetted ki az 1TB-os lemezt. Próbáld meg a Bios/Advanced/Sata configuration fül alatt a hdd-nek megfelelő portot letiltani és indítsd újra.
Network boot kikapcsolva a Bios/Main fül alatt?
Ha UEFI alatt telepítetted a win10-et akkor windows boot manager kellene legyen az elsődleges boot option.
Secure boot-ot kapcsold ki és nézd meg milyen opciók vannak még.
Vagy pedig boot menü szerkesztése opció
Victoryus:Akkor sikerült megtalálni a megoldást gondoltam hátha segít.
Nagy RAM topikból idézve "2. 2(*) lehetőleg teljesen azonos méretű, feszültségű, szervezésű, és azonos memória chip-el szerelt memória modul (Ilyeneket célszerű úgynevezett KIT ben vásárolni, igaz láttunk már olyat hogy két nem azonos modul is hajlandó volt a DC-re, ám a tapasztalatok 90%ában épp az ellenkezője szokott történni.)"
Ez könnyen kideríthető aida64, everest programokkal vagy esetleg biosban már látható belehelyezés után.
-
anonymus89
addikt
válasz
Brown ügynök #36122 üzenetére
Szia!
7 év az nem kevés idő esetleg volt szétszerelve, mikor tisztítottad utoljára?
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Meg kellene vizsgálni mennyi kraft jut be a notiba egy sima voltmérővel.
Kap áramot de lehet kevés neki, mivel nem írtad mozgatni kell a dugót, hogy töltsön így valószínűsíthetően az alaplapi töltőcsatlakozóval nincs gond.
persilolvasgattam pár oldalt utána nem írja sehol, hogy csak a nvme ssd-ket kezelné azaz pont nem olyat amit vettél.
Esetleg nem kérdezted meg a boltot, hogy jó lesz-e bele? (Láttam ide feltetted a kérdést de nem érkezett válasz) Aztán volt olyan is, hogy nvme ssd-t nem lát ennek más picit a csatlakozó kiosztása de bios frissítéssel sikerült megoldania a tagnak.
Ennyiben különbözik -
anonymus89
addikt
Üdv, esetleg érdemes lehet megpróbálni a quickset applicationt
KaszasKÉrdekes jelenség ott valami gikszer lesz mi használja 100%-ban a lemezt?
Alapértelmezettként nem szokott gond lenni a szolgáltatásokkal pláne nem egy ilyen korrekt gépnél. Mi lett még rátelepítve azon kívül, hogy felment a rendszer. Szoftvervédelem meg a win update nem dolgozik a háttérben? -
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
válasz
looser #36099 üzenetére
Ez így van csak szinten tartotta a feszültséget meg bebikázta ez épp elég volt neki, hogy észhez térjen.
Neki vacakolt az idő és dátum is de beállt idővel. Ez u.a. mint egy lithium akkunál ha határ töltöttség alá esik az intelligens töltők észlelik és nagyobb kisütéssel indítják a töltést. -
anonymus89
addikt
válasz
Pityu. #36097 üzenetére
Én azt hittem ki is cserélted az elemet vagy esetleg kimérted a feszültséget benne.
Ismerősnél hasonló volt a szituáció persze asztali számítógép, elmentek Horvátba 2 hetet állt a gép áram nélkül hazajöttek bekapcs és sokszor megállt a gép megfagyott.
Aztán eltelt 2 hét és megszűntek a problémák valószínűsíthetően visszatöltötte magát a CR2032 -
anonymus89
addikt
válasz
Pityu. #36094 üzenetére
Amit első körben javasolnék, hogy próbáld 1 percig nyomva tartani a bekapcs gombot aztán próbáld vissza kapcsolni.
Ha az akku kivehető akkor távolítsd el majd húzd ki a tápkábelt is miután ez megtörtént 20 másodpercig tartsd nyomva a bekapcs gombot. Aztán akku vissza, tápkábel bedug és kapcsold be.Egyébként mennyit nyitogatja a laptop kijelzőt fel, le?
-
anonymus89
addikt
válasz
Victoryus #36090 üzenetére
Sajnos ez így szokott lenn én sem tudok segíteni csak több szem többet lát alapon kutakodtam. A 2.-es videóban a srác is megfaragta egy picit a Lenovo "féle" otpibay-t. Van még egy video amiben megmutatja a 12,7-es és 9,5mm es optibay sata csatija nem is egy helyre esnek. Esetleg még 2 video: 1 2
looserPusztán jóindulat vezérelt, félre ne érts.
Pityu.Esetleg ha van előzmény le tudnád írni? milyen rendszerről van szó?
-
anonymus89
addikt
válasz
looser #36084 üzenetére
Szia, minden további nélkül esetleg a "Nagy ramos" topik összefoglalóját megnézheted sok hasznos információ van benne.
Időzítésnél és memória modul sebességnél is mindig a kisebb értékek dominál azaz, ahogy fentebb is írta a kolléga a gyorsabb a lassúbbhoz fog igazodni. -
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
válasz
Victoryus #36073 üzenetére
Üdv!
Amit sikerült kinyomozni, hogy 4Gb forrasztva van (gondolom jelenleg 8gb van a gépedben) ez alapján 16Gb-ig bővíthető de így max 12Gb-ig tudod egy 8-as modullal, amennyiben le tudod szedni a kis fém házat.
M.2-es port az S-ben van ebben úgy láttam nincs sajnos. Hdd-t csak natúr meghúzod ellentétes irányba a csatlakozótól és kicsit közben megemeled így kicsúszik a helyéről.
Esetleg leírhatnád picit részletesebben milyen otpibay-ed van, amin "nincsenek rögzítőfülek" és a "fröccsöntött takarólemez" miben befolyásolja a behelyezését... -
anonymus89
addikt
válasz
Newcrazy #36070 üzenetére
Szia!
Ahogy fentebb is írták egy SSd-vel jársz a legjobban ugyanis az már a jövőre is nézve is tovább mozgatható másik notiba ráadásul gyors. Én win7-et használok továbbra is nekem kb. 9s a betöltési idő és még csak nem is i3 v. a feletti procim van.
Sokan vannak úgy vele, hogy a win10-el kompromisszumot kell kötni ugyanis nehezen kontrollálható a win update sokszor akár óráig is frissít. Aztán ott a start menüje sokan visszakérik miért nem lehet olyan átlátható mint win7-ben máig működő. (erre megoldás a Classic start menu). Nem elrettentésként csak tapasztalatok miatt írtam le.abdulka1 tiszta sor csak egyelőre ezek az ötletek, lehetőségek állnak fent aztán majd amikor hozzád kerül lesz vele munkád...
w.miki
Én úgy látom annak külön helyezkedik el a bekapcs gombja így nem kellene cserélni az egész billentyűzetet.
Ha zavar cseréltesd ki picit utána olvasva külön cserélhető persze a noti szétszerelése után.
Érdemes megkérdezni valamelyik szervizt. -
anonymus89
addikt
válasz
abdulka1 #36066 üzenetére
Üdv!
Én véleményem szerint előfordulhat de inkább olyannal találkoztam, hogy egy Acer noti win7 alatt nem jött vissza alvó állapotból vagy nem lehetett alvóba helyezni.
Win 10-zel már ilyen gond nem volt mivel a driverek az új oprendszerhez voltak kitalálva.Későbbiek folyamán készíts egy mentést a friss telepítés után Acronis v. bármilyen mentő progival és legközelebb már csak vissza kell tölteni pikk-pakk 15 perc az egész.
FerNandorTölts le egy Process Explorer-t és érdemes áttanulmányozni mi is futhat még a háttérben valójában.
Aztán milyen beépülő modulok lassíthatják mind2 böngészőt azt hiszem Shift+ESC billentyű a böngésző saját feladatkezelőjének előhozatala.
Ha mégsem segít akkor Revo uninstaller fel és eltávolítani a böngészőket maradékostul. Persze előtte könyvjelzők, jelszavak lementése történjen meg. Bár egy ilyen művelet időigényes is egyben mikor nyomozni kell lehet jobban megéri egy újratelepítés vagy mentésből visszatöltés. -
anonymus89
addikt
válasz
abdulka1 #36057 üzenetére
Akkumulátornál én sem gondolnám, ennyi idő alatt leromlik az állapota de ez nem szentírás. Volt olyan új 5 hónapos asus noti a kezemben, aminek az 1TB-os hdd kondíciója leromlott 6 teljes nap használat után 80%-ra 2 hibás szektorral. Csodálkoztam nem töltött be a rendszer állandóan automatikus javítást akart....
Az ilyes fajta bekapcsoló gomb, ami sajnos nem a billentyűzeten van eleve nem túl célszerű. Hamarabb tönkre megy mint a fizikailag billentyűzeten elhelyezett.
Meglátjuk.
-
anonymus89
addikt
válasz
abdulka1 #36051 üzenetére
Szia!
Általános kérdés: bekapcsolásnál mindig 1. gombnyomásra bekapcsol?
Érdemes volna először vizsgálódni, tölts le egy aida64 progit és jó volna ellenőrizni az akku elhasználódási mértékét, amit itt találsz. Ha nem engineer verzió akkor nem fogsz találni töltési ciklus számot.
Ezek után lehetne egy újratelepítéssel próbálkozni, amennyiben nem állítottál az energiagazdálkodási sémákon. -
anonymus89
addikt
válasz
juliensorel #36046 üzenetére
Szia!
Ha biztosan törölni szeretnéd a magyar 101 gombos billentyűzetet akkor Gépház/Idő és nyelv/Régió és nyelv majd kiválasztod a Preferált nyelvek alatt a Magyar lehetőséget és Beállítások gombra kattintasz. Ekkor láthatod a magyar ill. magyar 101 gombos billentyűzetet melyre kattintva Eltávolítás gombbal kilőheted.
Ha mégis csak jól jön valamikor akkor 1-et visszalépve a Speciális billentyűzetbeállítások/Felülbírálás az alapértelmezett mód esetén legördülő listából kiválasztva megadhatod, hogy a magyar billentyűzet legyen az alapértelmezett, amit újraindítással ki is tudsz próbálni. -
anonymus89
addikt
válasz
DEJVID #36043 üzenetére
Ha nem indul F2-vel mikor meglátod a post screen-t akkor indítsd win 10 alól (gondolom ez van gépeden)
Gépház/Frissítés és biztonság/Helyreállítás/Speciális rendszerindítás majd ha betölt a gép akkor válaszd a Hibaelhárítás/Speciális beállítások/ UEFI firmware beállítások lehetőséget ekkor belép a biosba. -
anonymus89
addikt
válasz
Papooo #36012 üzenetére
Azaz igazság ez már megvolt, ki szeretném próbálni valóban nem érnék el semmi gyorsulást. Ugyanis a 160-asban keletkezett egy hibás szektor és a rendszert (win7) már be sem tölti.
Csak hiába dugtam bele a 240-es hyperx -et nem látja a bios.Egy alkdocube iplay10-en neztuk a VB-t mikor kartyaztunk. Tökéletes erre a célra nem bantam meg.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ki szeretném cserélni egy Packard Bell EasyNote Skype edition Gn45-ös 160GB-os hdd-jét egy 240Gb-os ssd-re miért nem látja a noti?
Tegyek inkább kisebbet 120GB-ot? -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Inkább sw-s kérdésem lenne egy lenovo notin valszeg win 10 frissítés következtében nem tölt be, nem lehet visszaállítani rendszer visszaállítással mert hibával elszáll, parancssorból bootrec- parancsokkal nem értem el semmit.
Mit lehet még tenni az ügy érdekében? -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #34238 üzenetére
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni egy Lenovo 100-15IBY laptoppal kapcsolatban, ami állítólag egy rendszer visszaállítás következtében nem működnek az usb portok.
Próbáltam már eltávolítani engedélyezni őket, volt frissítés driver easy programmal de sajnos nem változott semmi. Bios annyira puritán nem lehet letiltani őket szóval több ötletem nincsen sajnos.
Már idegesít, hogy mi az isten baja lett ami ennyire meglőtte a gépet.
2 port van rajta egy usb 2.0 és egy usb 3.0 egyik sem műxik.Köszi előre is!Megoldva mind2 usb port meghalt megy garanciába vissza mert még áramot sem ad egy pendrive-nak vagy egérnek.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy Lenovo 100-15IBY laptoppal kapcsolatban, ami állítólag egy rendszer visszaállítás következtében nem működnek az usb portok.
Próbáltam már eltávolítani engedélyezni őket, volt frissítés driver easy programmal de sajnos nem változott semmi. Bios annyira puritán nem lehet letiltani őket szóval több ötletem nincsen sajnos.
Már idegesít, hogy mi az isten baja lett ami ennyire meglőtte a gépet.
2 port van rajta egy usb 2.0 és egy usb 3.0 egyik sem műxik.Köszi előre is!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy vga csatival rendelkező notit szeretnék összetkötni egy csak hdmi csatlakozóval rendelkező tv-vel.
Milyen adapterekkel és kábellel oldható meg a legolcsóbban?
Filmnézésre lenne használva. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Asus x552C-nél az a hiba jön elő win 10 telepítés után, hogy az eszközkezelő képernyőnél állandóan leállítja és nem tudom állítani a képernyő fényerejét... ha elindítom akkor a következő gép újraindításnál megint leállítja valamilyen hibára hivatkozva.
A gépben van dedikált Geforce vkar is az integrálton kívül. i3 integrált és geforce 710M dedikált
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari