- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
Az a baj, hogy nem tudom megmérni, hogy pontosan hol lehet a probléma, mivel nincs eszközöm, illetve nem is értek hozzá.
A kattogás igazából nem olyan feltűnő, csak akkor venni észre, ha hallgatod. A kattogás igazából csak akkor jelentkezik, mikor a hálózatra csatlakoztatom a gépet. Cseréltem DC csatlakozókábelt, de a probléma továbbra is fenn áll. Ezért gondoltam rá, hogy esetleg zárlat lehet valahol.Milyen kilátásaim lehetnek szerinted?
-
Motar
tag
Kicsit utána olvastam, mert nem vagyok ezzel egyedül. Egy régebbi verziót írnak CCC 13.4-et.
Sajna az egyik verzió telepítése közbe elment teljesen a kép, így le kellett lőnöm gépet. Így viszont nem tudom se törölni azt, se felrakni az ujjat.
Ötlet, hogy ne kelljen az OSt újra raknom? -
V.Stryker
nagyúr
Remélem,hogy az lesz, mert amikor a Samsung notiba beletettem, akkor ott is volt kép, de ugyanolyan kékes sz@r. Jövő héten megkapom az új kijelzőt, akkor majd minden kiderül.
Viszont az megnyugtató, hogy ha van kép, akkor már okés lehet a dolog.
Még ott volt a kérdés ugye, hogy az eredeti kijelző WXGA felbontású csak és nem-e spóroltak a szalagkábelen, hogy a FullHD-s verziókba mást tettek. De mikor betöltött a windows, akkor a felbontás faszán full hd volt, csak kék volt a kép. Itten indult a pánik, hogy zsír új kijelzőből egyből benyalni egy rosszat, hát elsőre nem arra gondolsz.
De aztán elment a főnököm haza és a notiját szétkaptam gyorsan és azzal kipróbáltam.
-
hxd2ODR
csendes tag
Nem kellett azokat felszakítani, én úgy látom, hogy azok nincsenek rögzítve, most direkt szétszedtem egy régebbi kijelzőt, és annál is simán ki lehet venni a különböző rétegeket. Basszus...2 hónapja kerestem ilyen kijelzőt, tegnap elött végre sikerült is szereznem, erre elbaszom?! ÁÁÁÁÁ....
-
_ak_
addikt
Ja hogy notinál cserés a művelet? Na ezt nem tudtam, ezért nem akartam okos lenni.
Vagyis akkor ez a minőségibb, de drágább megoldás, mert reflow vagy reball esetén nem nagyon szeretnek garanciát adni, ami valljuk teljesen érthető. Ennek függvényében érdemes dönteni, hogy megéri-e akár 10-15k-t.
-
Angel2014
addikt
Most már itthon vagyok tudok normálisan írni ....nyilván mindenki a saját felelősségére csinálja ha úgy látja.
Na most azt nem írta milyen árfekvés a gép mert egy ilyen szerviz 30k nál kezdődik.
A lányom fujija semmit sem ért így egy ilyen módon [link] életet leheltem bele....A dell allienvarémat biztos nem kockáztatnám meg ilyen technikával. -
_ak_
addikt
HP EliteBook 8440p hűtőborda rögzítő rugós csavar:
Persze elfejeltettem pontosan lemérni, de a kép alapján, ha figyelembe veszem a gyári adatokat, akkor 10mm hosszú az egész és 2,5mm hosszú a csavaros rész.
szerk.: ja és volt egy kis fehér műanyag alátét is a borda és az alaplap között.
Köszönöm!
-
anorche1
őstag
1. A volt nem fogyasztás, hanem feszültség.
2. Pont, hogy az 1600mhz -es megy alacsonyabb feszültséggel, mivel az ddr3L -es.Van olyan aki ezt már próbálta, és tud nekem biztos infót írni? A legjobban csak az érdekel, hogy lehet bármi baja a gépnek. Ha nem, akkor kipróbálom, max valamelyik ram nem fog menni.
-
bdani94
tag
-
bdani94
tag
Bocsi a Dupláért.
Újra Raktam Win8.1 a helyzet változatlan sajnos..A Gép egy Dell insprion N5010 Laptop i5 8gb ram..a Win7 kérdés és probléma mentesen elfutott...Mikor megnézem a Videókártya adatait annyit mutat az Everest is hogy " Ati Atombios 256 MB" Közbe 1gb kellene lenni és nem 60Hrzen és 1024 en pörögnie..szóval rejtély számomra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged