Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok. Adott egy LG E900-as telefon. Olyan gondom van vele hogy a képeket ha elforditom (auto rotate) utána nem áll vissza eredeti formába ha függölegesben van a telefon. De ugyanez igaz a böngészöre is. Én erössen az accelerometerre gondolok hogy valami nem stimmel. Esetleg vkinek valami tippje volna? Ujrakalibrálás kell neki vagy mi ?
Elöre is köszi.
-
blt.62
őstag
Szio!
Megtudnátok írni,hogy a C7-nél hogyan és hol lehet beállítani,hogy ne küldjön Sms-t ha nem tudok fogadni egy hívást? Nagyon fontos lenne.MegtorloXp
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni 2 telefon szoftverét a Nokia Software Updater segítségével (mind a 2 Telenor-os): az egyik egy 6303i Classic, a másik egy C2-01. A 6303i-hez látom is a legfrissebb verziót (10.80) a nokia.hu-n, de a C2-höz csak a nokia európai honlapján van fent a legfrissebb (11.0) a magyaron nincs. Kérdéseim:
1. Jó az úgy ha a Nokia oldaláról letöltött NSU-val frissítek vagy a szolgáltató honlapján kell erre vonatkozóan keresgélnem?
2. A C2 frissítéséhez próbáljam meg letölteni az európai oldalról az NSU-t és akkor lefrissíti vagy hagyjam és majd a magyar NSU ha tudja lefrissíti ha nem nem?
3. A frissítéssel garancia vesztés jár? (Azért kérdezem, mert olvastam egy másik topikban, hogy egy srác azért vár(t) a frissítéssel, mert a szolgáltatója még nem hagyta jóvá a legfrissebb szoftvert)Elnézést ha rossz helyre írtam a kérdésem, de úgy gondolom, hogy ebbe a topikba még belefér.
A segítségeteket előre is köszönöm!
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
legenda
válasz ///Krisz\\\ #22605 üzenetére
a nokia honlapjáról húzd le a telefon típusához adott utolsó nsu verziót (nokia pc/ovi suite - előbbi régebben csak hivatkozást tartalmazott hozzá, utóbbi már integráltan tartalmazza), és azzal mehet! a szolgáltató is a nokia oldalára irányít!
az nsu a telefon product code azonosítója alapján állapítja meg, hogy milyen régiós/nyelvet tartalmazó, független vagy valamilyen szolgáltatós firmware verzió kell rá, és azt fogja letölteni és felhúzni! jkülön jelzem, hogy attól még nem lesz független a telefon, hogy esetlegesen független firmware verzió kerül a szolgáltatós készülékre!
az nsu általi frissítés alapban nem jár a garancia elvesztésével! akkor van gond, ha valaki nem bírja kivárni, hogy a szolgáltatatós készülékére megjelenjen a szolgáltatós firmware verzió, és függetlenre módosítja a készüléken a product code azonosítót, és úgy frissíti a készülék firmware verzióját az nsu által; az nsu rögzíti a nokia adatbázisába, hogy adott imei számú készülék milyen product code azonosítóval lett frissítve, és külön jelzi, ha az eltér az eredetitől! ez garanciális ügyintézésnél/javításnál visszakereshető, és így bukó lehet a jótállást!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz ///Krisz\\\ #22607 üzenetére
nem is azért írtam a függetlenes megjegyzést, csak sokan tévedésben vannak ezzel kapcsolatban, buherálják a pc azonosítót, felhúzzák a független firmware verziót, ezzel erősen veszélyeztetik a jótállást, és még független sem lesz a telefonjuk...
amúgy igazán nincs mit!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
VINIKOR
senior tag
Nézegettem a miniSD kártyákat. A Kingmax márkanév mennyire jó? Egész jó árban vannak.
-
Picur9
csendes tag
Sziasztok kérdésem lenne nem tud valaki pontos leírást vagy videót sciphone i68 4g érintő kijelző cseréhez vagy nyíregyházán esetleg miskolcon nem foglalkozik vele valaki? Már meg van hozzá mindenem csak cserélni kellene. Köszi
-
aggleány
addikt
válasz gabo9201 #22576 üzenetére
gabo9201:
Miért gondolod, hogy a linken lévő telefon Androidos? Nem láttam leírva sehol, bár az is lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet. A töltő része viszont biztosan nem a szabvány Android, úgyhogy ha az nem az, akkor rendes Android nem futhat rajta.
Greorg:
Gyere át ide, itt tudunk segíteni a választásban. Abban a kijelzőméretben, amit Te keresel, nem nagyon van Androidos teló, aminek nagyobb felbontású lenne a kijelzője, én egyedül a ZTE Blade-et tudom. Nem olyan kicsi a 3,2" sem, ha nem teszel mellé nagyobbat, nem fogod kicsinek érezni. A Moto Defy-nek 3,7" pedig szintén nem nagy, mert kicsi a "körítés".
-
tag
válasz Gregorg #22595 üzenetére
Én arról a 2 LGről lebeszéllek, mert nagyon be tudnak lassulni, főleg a gd880 (családban van 4 LG telefon, köztük a gd880 is) (de ezek csak a ZÁRT LGkre igazak!)
Androidos vonalon a Galaxy Ace a nyerő ennyiért.
Ha mindenképpen Symbiant akarsz, akkor szerintem ebben az árkategóriában a Vivaz-t nézd meg.
Windows fronton sajnos nem tudok segíteni -
hekkerman
tag
Csáó
Mostmár megérdeklődöm, hogy mi a fene ez. Van egy Nokia 5230-am, de nem ez a lényeg, hanem hogy ki akar menni netre. Mivel napi netem van, ezért nemjó, ha 1kb-ot csinál valamit. (most 5 kb ment el, de nemtudom, hogy tudott-e csatlakozni)
De eleve, mi akarja használni a netet?
Kb egy hónapja vettem észre, hogy éjszaka vagy 10-szer csatlakozni próbált.
A net konfigurációját megváltoztattam egy asdf nevűre, amivel "elvileg" nem tud netre menni, illetve a 3g-t is letiltottam, volt már bajom ebből. De jön az sms, hogy szia, látom nem tudsz csatlakozni, ezért elküldjük a net helyes beállítását.Nos, mi lehet, ami kimenne netre? Nincs szétgányolva, új szoft van rajta, de két játékot feldobtam rá. Régen tele volt mindenféle programmal, skinnel, és nem fordult elő ilyen.
Az új szoftba lehet valami? Bár frissítés előtt volt az előző kísérlete. Valami symbianos vírus talán?
Nincs valami pontosabb előzmény valahol a teló mélyénLehet, hogy egy gigászi méretű összeesküvés van a háttérben, amiben pénzt lopnak ilyen módon az emberektől
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Miért nem lehet Samsung Jettel Opera mini 5vagy6 sal wifi vel bongeszni...csak 3G és stb mobil nettel?
-
avanglion
csendes tag
Nokia C1-01-re milyen felbontásban konvertáljam a videókat, hogy lejátssza a képet is, ne csak a hangot, ugyanis ma átküldtem a telómról egy 640x480 felbontású videót az osztálytársam Nokia C1-01-re és képet nem játszott le, csak hangot.
Nokia N97
-
VINIKOR
senior tag
Elképzelhető, hogy a Samsung Wave II-t Androiddal is kihozzák?
Amúgy mivel lehet bővíteni egy okostelefont? Mennyivel van jobb helyzetben egy androidos telefon egy Badáshoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz #40993792 #22623 üzenetére
android lényegében teljessen korlátlan igaz én is nemrég óta vok benne a táborban de minden program megtalálható a bada meg a samsung oprendszere és ezért asszem csak a samus programok mehetnek rá amiből gondolom nem sok van épp ezért az iesfajta oprendszerek nem jók az android szinte oan mint egy win mobile os szal androidnál a pont
Xbox One: bandymnc
-
artiny
őstag
Valamit elrontottam a telefonomon
Leakartam tiltani az internetet,hogy feltudjon menni
*7465625*28638# = Auto Network lock ON - ezzel#7465625*28638# = Auto Network lock OFF
#SIMLOCK*AUNET#amit erről az oldalról néztem:http://samsungjetonline.blogspot.com/2010/02/samsungjet-admin-codes-and-test-codes.html egy samsung jet s8000 ről van szó.
Lekapcsoltam,átcseréltem egy másik sim kártyát azóta a saját simmemnél is azt csinálja ,ha felkapcsolom a telefont kiírja,hogy adja meg a hálozati kulcsot...de nem tudom mi lehet az.(ezt írja ki más simnél is)
Kivettem és sim nélkul beirtam a #7465625*28638# kodot...kiirta,hogy valmi deactiveted,lekapcsoltam visszaraktam a simet de újra kiírja bekapcsolásnál,hogy hálozati kulcs..és nem lehet tovabb lepni....hivni,stb...nem megy tovább a menube. -
Lenry
félisten
Barátnőm Samsung U900 Souljának a képernyőjén függőleges kék és rózsaszín csíkok kezdtek megjelenni...
tudtommal nem esett le, nem érte semmilyen fizikai bántódás, tokban van mindig...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Bass
addikt
Sziasztok
LG optimus One P500-ban ugye van GPS,és ha igen mit lehet használni rajta?
Köszönöm"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
-
KrAt
veterán
Van rá vmi lehetőség, hogy egy sima egyszerű mono, de BT2.0-s headseten keresztül Androidon vmi zenét hallgassak? Nem baj, ha nem jó a minőség, bringázás közben kéne..
-
artiny
őstag
Zsolt_72:Köszi szépen!
Van aki úgy használja a feltelepített OPERA MINI 6 böngészőt a telefonján, hogy az a wifitől kapott netet használja?
probaltam regebbi verziot ott is csak akkor keres,ha a fizetos mobil neten keresztul bongeszek....
SAMSUNG JET S8000 sem van.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuditt
tag
Sziasztok,
Nokia 6303i telefonom van, és nem tudok vele fényképezni, azt írja, hogy "a művelet sikertelen", majd "a kamera készenlétben". Nemrég volt rajta frissítve a szoftver. Van úgy, hogy gondol egyet, és sikerül vele fényképezni, de ez a ritkább eset. Mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs