Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Nokia N97 minivel kapcsolatban kellene segítség nekem SOS-ben.
1, Összecsukott állapotban bejövőhívásnál hogyan tudom felvenni a hívást mert hiába nyomogattam a zöld gombot,nem csinált semmit. Ha jól emlékszem egy zöld meg egy bordó csíkon írt ki valamit,de nem emlékszem,hogy mit.
2, A főképernyőre kiraktam a gyorsindító ikonokat,de a naptárbejegyzéseket nem rakja ki,csak úgy tudom megnézni ha rányomok a naptár ikonra. Biztos van megoldás rá,hisz ezt az 5800-am is vígan tudta. Előre is köszi!MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek Nokia C7 vagy Samsung Wave???? Mindkettő 60 ezer körül lenne,de nem tudom melyiket kellene megvennem.
Ha fontos nekem a média,minőség,jó aksi, viszont nem kell GPS és Internet is csak addig míg frissítem az időjárást,nem akarok programokat rakni rá,néha fotó és zene.Naptár és jegyzet,és mint telefon mindig. A Wave-t megkapom 60 ezerért. A C7-t 65-ért.Természetesen használt,de teljesen újszerű mobilokról beszélek.
Vagy ezekre az igényekre megfelel nekem a másik kedvencem a SE W995? 40-ért újszerűt lehet venni és nekem nagyon bejön a zenei rész miatt.
Nem tudok választani,segítséget kérek. Az érvek és ellen érvek rengeteget segítenek!
Előre is köszi!1, C7 új,külföldi nincs gari rá, 60 ezer
2, Wave fél éves,17 hónap bolti garis, 60 ezer
3, SE W995 1 éves 1 év garis 30-35 ezer (vagy tudnák teljesen újat venni 60-ért,de akkor 1-2 évig megtartanám))MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek Nokia C7 vagy Samsung Wave???? Mindkettő 60 ezer körül lenne,de nem tudom melyiket kellene megvennem.
Ha fontos nekem a média,minőség,jó aksi, viszont nem kell GPS és Internet is csak addig míg frissítem az időjárást,nem akarok programokat rakni rá,néha fotó és zene.Naptár és jegyzet,és mint telefon mindig. A Wave-t megkapom 60 ezerért. A C7-t 65-ért.Természetesen használt,de teljesen újszerű mobilokról beszélek.
Vagy ezekre az igényekre megfelel nekem a másik kedvencem a SE W995? 40-ért újszerűt lehet venni és nekem nagyon bejön a zenei rész miatt.
Nem tudok választani,segítséget kérek. Az érvek és ellen érvek rengeteget segítenek!
Előre is köszi!1, C7 új,külföldi nincs gari rá, 60 ezer
2, Wave fél éves,17 hónap bolti garis, 60 ezer
3, SE W995 1 éves 1 év garis 30-35 ezer (vagy tudnák teljesen újat venni 60-ért,de akkor 1-2 évig megtartanám))MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Bocs kétszer ment el.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
valami segítség a 21989-re?
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szerintetek az N97-n lévő Handy Blacklist jó lenne a C7-re is? Vagy az újabb symbián miatt ez nem működne?
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szerintetek az N97-n lévő Handy Blacklist jó lenne a C7-re is? Vagy az újabb symbián miatt ez nem működne?
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szio!
Megtudnátok írni,hogy a C7-nél hogyan és hol lehet beállítani,hogy ne küldjön Sms-t ha nem tudok fogadni egy hívást? Nagyon fontos lenne.MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szio!
A C7-en az SPB Időjárás van fent,és be van állítva Szeged. Ez működik is,de nincs rajta semmilyen Magyar város se,csak külföldi városok. Be se lehet állítani másik Magyar várost,mert nem engedi. Lehet ezt valahogy állítani,hogy több hazai várost is betudjak rakni?MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Valaki a 22669-re?
MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Microsoft Excel topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest