Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Lenne egy x aktám. 0 km asus m5a97 evo 2.0, fx6300, 2x4 kingmax 1600,giga 660, hx650, win7 64bit, logi 518 egér. "Terhelès" alatt, cpu 6-17%-on, a bal egérgomb is jobb gombként működik. Telepités, file másolás, stb. Ha visszaáll a 1-4% alapjárat, minden ok.
Ez mi a vér lehet?
Köszi előre is. -
anonymus89
addikt
Beindult a ventilator megy rendesen most mar csak az maradt, hogy miert nem tudom egybol bekapcsolni a gepet mint a masik codegen tappal?
csupasz alaplap csak proci.
-
anonymus89
addikt
válasz
fastleslie
üzenetére
Alakul már az olaj csak meg gyorsítja valamelyest....
-
Lompos48
nagyúr
-
fastleslie
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Varrógépolaj. Ha az után sem megy, akkor még mindig cserélhető gey kis barkácsmunkával.
-
anonymus89
addikt
Az mitől van, hogy iszonyat lassan pörög a ventilátor a tápban, ki volt száradva az tuti mert kézzel szinte nehéz volt megpörgetni.
Most bekentem tavatta zsírral de sajnos ha nem pörög akkor nyista. -
anonymus89
addikt
válasz
VoidXs
üzenetére
No kivettem az egész alaplapot lehúztam róla mindent csak a proci van benne.
Havernál kiszedtem ezt a tápot és megnéztük a másik gépben és ment vele win betöltött.
Itthon kivettem az ugyanilyen codegen 300-as tápot és kipróbáltam azzal elindul megy szépen.
Mondom akkor visszadugom a benne lévőt erre megint ugyanaz a probléma mi a jó isten lelte ezt a tápot?
Na már most átraktam ezt a tápot egy másik gépbe ismét az is elindul ilyen a világon nincs....
Amit észrevette, hogy ugyebár most még a pw switch kapcsolót is lehúztam és ha az eredetit akkor egyből pörög a venti egy picit viszont ha az ugyanilyen codegen tápot dugom ott a csavarhúzó rövidre zárás után indul csak
-
unravel
őstag
válasz
fastleslie
üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
válasz
fastleslie
üzenetére
Direkt nem adja. Múltkor még tudtam nézni ipaden, most nem..
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
fastleslie
üzenetére
Igen, direkt nem adják, mivel így szól a szerződésük. Azaz nem lehet online adni.
-
fastleslie
senior tag
A F1 Kanadai nagydíjat szerettem volna Interneten megnézni [link] de azt írja ki, hogy "A közvetítés jelenleg nem elérhető" A többi adót tudnám nézni, de nem akarom!
Lehet, hogy direkt nem adják Interneten a F1 közvetítést? vagy más baj van?
-
unravel
őstag
Sziasztok
GeForce 210 vagy egyéb más régi vagy alsókategóriás kártyákhoz érdemes feltenni a legeslegfrissebb drivert?
-
gamer187
tag
Valaki megtudná mondani nekem hol kapok egy olyan kis kb 3x3cm szerkezetet ami ütésre világít vagy villog bizonyos ideig aztán abba marad, és így tovább mindig ütésre reagál mint például ez a kis játék is ilyen cuccal működik: http://doropetshop.unas.hu/spd/KU03020100700EGY0002/Tuskes_labda_7_cm_villogo
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem mi lehet a hiba:
bekapcsolom a pc.-t,elindul bejön az alaplap képernyő majd csipan egyet a gép és újraindul majd megint ? -
VoidXs
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor minden vezetéket újra kell dugni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
Teljesen nem indul be? Mert ha igen, akkor a POST-ról kellene egy fotó, ha nem, akkor minden kábelt rakj rendbe.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy elvittem egy régi gépet kifújatni benzinkúton, ami még előtte működött.
Rétégben állt a porcica benne, majd vissza minden bekapcs és nem indul a gép a ventik picit pörögtek de azon kívül semmi.Tápegységet ki tudtam próbálni másik gépben ment szépen.
Tudnátok valami tanácsot adni nagy segítség lenne mert most így per pilll használhatatlan a gép.

-
vakond5
őstag
válasz
Impressa
üzenetére
Feltétlen fontos a csatik cseréjével babrálni? Régebben egy tápból kiszedett (ugyanolyan 2 pines) ventit dugtam az alaplap egyik 3 pinesére, és perfektül ment, tehát szerintem visszafelé is működnie kéne.
Még annyit, hogy miből tudom meg, hogy a ventin melyik kábel melyik? Ugyanis volt olyan okos a gyártó hogy átlátszó szigeteléssel látta el a kábeleket. Ha összehasonlítom egy ventivel amelyiken szinezve vannak a kábelek az jó?Az egyszerűség kedvéért egy kép:

-
Impressa
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
Igen rá tudsz dugni, csak a ventin lévő csatiból kell kivenned a kábelt, és áttenni a két pines csatira. ( persze a másik veti kábeléről levett csatira gondolok ) És a 12 V-os ágat kötöd be. Jahh és egyformának kell lennie a két csati kialakításának ebben az esetben. Vagy elvágod a kábelt és használsz ilyet, bár ez nem annyira esztétikus megoldás.
-
vakond5
őstag
Sziasztok!
Corsair HX520-ban szeretném a ventit kicserélni (semmi gond nincs, csak kipróbálnék benne egy másikat). Jól gondolom hogy le kell venni a tápon lévő csati házát hogy beköthessem a 3 pines ventit? Meg egyáltalán rá tudom dugni? Csak mert ha jól tudom a 2 pineseknél összébb vannak a pinek, és vékonyabbak is.
A felesleges szerelgetést elkerülendő, kérdésem annyi, hogy: rá tudok-e dugni 3 pines ventit úgy hogy működjön?

Válaszokat előre is köszönöm!
-
haly
őstag
Sziasztok!
Régebben írtam már a problémámról, úgy tűnt, hogy meg tudom oldani, de sajnos még mindig tanácstalan vagyok. Adott egy gép (adatlapomon), ami játék közben meg-megáll. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez ,,lag'', tehát nem fps kevés, hanem az internet megy el, ugyanis csak multiplayer játékoknál jön elő. Sajnos elég kellemetlen a probléma, mert ha valamilyen alkalmazást használok, ami internetet igényel, az gyakran 1-2 másodpercre használhatatlan lesz. (pl, skype, lag miatt mindig újracsatlakozik, ts-en is kimaradnak egész mondatok az 1-2 mp miatt, stb...). Játékokról meg nem is beszélve, mennyire zavaró.
Segítségeteket kérem a probléma megoldásában, mert sajnos nem jöttem rá mi okozhatja. Merevlemezre gyanakodtam, de mivel csak multi játékoknál jön elő, ezért nem hiszem, hogy az a probléma. Elsőre mindenki azt mondaná, hogy az internetszolgáltató, vagy a modem/router rosszalkodik, de nem, mert a házban, másik gépen, gondtalanul lehet játszani. Rendszert már négyszer újratelepítettem, azt hittem driver hiba, vagy valami ilyesmi, de driverekkel, és driverek nélkül is produkálja a hibát. Most ott tartok, hogy az alaplapra gyanakszom. Előfordul ilyen, hogy az alaplapi hiba ilyen gondokat okoz? Kérlek segítsetek, nagyon idegesítő a probléma, és mielőbb meg akarom oldani.
-
Budinszki
tag
Sziasztok . Napokban szereztem egy HTC HD7-et , de valami barbár ki vette belőle a gyári memori crdot ... hiába teszek másikat bele nem ismeri fel , Így csak egy op nek van hely ( még sms-t se enged külden mert kevés a hej ) . Valaki nem tud egy olyan programot amivel egy sd-t úgy letudnák formázni hogy utánna felismerje a készülék ?
Előrre is köszönöm a válaszokat .
Üdv Balázs -
Archttila
veterán
Sziasztok!
Medion MIM2080-as laptopba keresek a VIA C7-M helyett valami "ertelmes" Intel CPU-t. Arra lennek kivancsi, hogy az alabbiak kozul mely tipusok kompatibilisek a notival. [link] Ertem ezalatt a CPU csaladot, tokozast, x-y Ghz-ig TDP-t etc.-t. (legfrissebb BIOS fent van)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AkosAkos
üzenetére
Olcsó húsnak, híg a leve.
De ez jó: Amazon Kindle 5 -
Vakegérke
félisten
válasz
teglasbalazs
üzenetére
Erre nem figyeltem, ne haragudj.

-
eriklili
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki pü-ben küldeni egy olyan linket,ahol ingyenesen kaphatnék S5570-hez függetlenitő kódot,mert itt a harveren vettem egy ilyet és t-mobilost eladták függetlennek,mert egy olyan rom van rajta,ami engedte a vodás kártyámat !
Előre is köszi a segítséget
! -
alfa7699
csendes tag
Üdv!
A szalagkábelemől lejött a vinyóba csatlakozó dugasz. Kicseréltem egy másikra, és amikor újraindítottam [ezt] írta ki! Sok helyen olvastam, hogy a hálózati bootolást kell letiltani, letiltottam, de még mindig nem volt jó. Ezután írták azt is, hogy az elemet cseréljem ki, de már kép sem jön be!
Mi a teendőm? -
teglasbalazs
csendes tag
De akkor nem csak az egyik gépen nem lenne net, hanem mindegyiken . :/
-
Vakegérke
félisten
válasz
teglasbalazs
üzenetére
Valószínűleg a szolgáltatódnál keresendő a probléma gyökere. Talán épp vasárnap éjfél körülre időzítették a rendszeres karbantartást.
-
AkosAkos
aktív tag
Üdv!
Gondolkodom egy e-könyv olvasó beszerzésén. Mindegy, hogy melyiket veszem? Az olcsó se fogja rontani a szemem, stb? Tudnátok ajánlani egy jó, de olcsót? -
dragonfx
veterán
az lenne a kérdésem akia környéken lakik közlekedik mondjom már infot az árvíz mennyiben érinti a szerémi, budafoki galvani út forgalmát?vannak e lezárások?eljutott e odáig a duna?

-
teglasbalazs
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy 3 hete vettem a gépemet és minden héten vasárnap ( percre pontosan 0:00-kor) elmegy a netem , de csak azon a gépen a többin nem.
Miután elment a net a Hálózati központba nyomok egy diagnosztikát ,hogy oldja meg a problémát. Kijavítja a problémát ( Az alapértelmezett átjáró nem érhető el --> kijavítva ), de miután megnyitok egy weblapot kb 3 másodperc után megint elmegy a net.
Voltam már számítástechnika boltba de ott nem tudtak semmit mondani, újratelepítés nem oldotta meg a problémát . Sőt az a furcsa ,hogy múlt héten amikor hétfőn bekapcsoltam a gépet jó volt egész vasárnapig ,mint ha semmi se történt volna.
Légyszíves segítsetek.
Előre is köszi
-
-
Rivaul
addikt
Vaterán hogy lehet értékelést vissza vonni? Még nem értékelte a másik fél így jelenleg csak egy oldalú.
-
arni1
aktív tag
válasz
tigerscorpio
üzenetére
Köszönöm a szavakat!!

Ennyi volt a baj, hihetetlen, hogy emiatt szívtam másfél hétig.. Azóta hibátlanul működik minden.
Szerdán államvizsgázok, ha addig nem is, utána írhatok egy cikket róla!
-
Phvhun
őstag
Dobott már valaki piacra közületek bármilyen terméket?
Tételezzük fel hogy az egyszerűség kedvéért el akarok adni papirdbozban egy darab müanyagot, tehát nem kajáról, vagy elektronikai dologról van szó, szóval annyira nem hiszem hogy túl sok engedély kellene hozzá.Más: Magyar cégeknek el lehet érni az éves pénzügyi jelentését. Ezek az információk hol érhetőek el amcsi meg angol cégek esetében?
-
Impressa
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Nincs mit

-
Goblin12
őstag
Üdv.
Szerintetek melyik Hardware rendezvényre érdemesebb a legjobban kimenni? CES, Computex?
Ki volt már esetleg ki tud infóval hotellel repcsivel szolgálni?
Igazából ez nem azonnali de jobb topikot nem találtam ha van akk linkeljétek pls, thanks.
Bye, Goblin12.
-
Impressa
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
-
Dexter-2000
őstag
hol tudom a youtube fiókomban elrejteni a lejátszási listáimat?
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Megoldódott a problémája... vmi frissítés folyt. nem értem nem is szeretném

-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Következő a probléma:
Használat közben olyanokat produkál a gép, hogy pl. játékokat percenként lerakja tálcára, rtl most videónézésnél folyamatosan kilép a teljes képernyős üzemmódból, böngészéskor, gépelésnél inaktívvá válik az ablak, mindig rá kell kattintani hogy újra az legyen használatban.
Hogyan lehetne ezt megoldani?Előre is köszönöm!

-
scream
veterán
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Milyem hardveren fut ? Illetve mennyi RAM van a gépben?
Windows eredeti?
-
lecsokolbi
aktív tag
Hali!
Haveromnak olyan problémája van, hogy mikor alvó üzemmódból felébresztette a gépet és beírta a kódot bejött a Windows 8-as kék háttér és össze - vissza szöveget írt ki kis és nagy betűket, számokat.
Aztán olyat ír a Windows, hogy szerinte memória hiba van mert nem tudja írni a memóriát.
Aztán átvált fekete képernyőre és nem tölt semmit. Meghal. Egyedül a ctrl+alt+del működik. Bejön és ha pl. rányom a kijelentkezésre akkor kifagy az egész nem csinál semmit.Szerintetek mi lehet a hiba? Előre is köszönöm.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Vettem egy Cooler master elite knight 350 es házat és az USB3 hoz valami elég érdekes csatlakozo csatlakozo van amit fingom sincs hova kell dugni mert az alaplapon még csak hasonlo foglalat sincs, vagyis van, de az TMP csatlakozo, sztem az valami rohadtul más. Képet se nagyon találok róla a csatlakozon egy SS jel van. Miez?
-
megema
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszi, de megoldódott már. Belső hálózatról nézve a külső címre is a router felülete jön be. Ezért látszott úgy, hogy nem működik a port forwarding sem. Kívülről jó minden.
Egyébként a T-Home lebutította a szoftvert, szóval köze nincs a gyárihoz. És a bejelentkezéshez sem ezek az adatok kellenek.
-
Istikee007
tag
Sziasztok,
a fentebb írt problémámra([#46805]) meg van a megoldás de lenne pár kérdésem.És ez a módszer lenne amivel csinálnám/csinálom.
[#12436]Már az összes pontot megcsinálttam de a végső 12-el nem boldogulok.
A telefonon nincs CWM, és akkor hogy kell a magyarosítot apk-at rárakni direktbe a telefonra?
(Szükséges a root hozzá?) -
Tonoic
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, vagy egy Lg p1 express dual laptopom / Valóban, nem mai darab. / szeretnék bele venni DDR2 2gr ramot pluszba.
Ami most benne van az egy [ilyen] ha mellé rakok egy [ilyet] akkor az mennyire gáz ?A másik kérdésem pedig az lenne hogy ügye már nem mai darab, ezért félek attól hogy a videó kártyája kicsit megfőtt már. A jelenség a következő normál használat alatt semmi probléma, de amint elindítom mondjuk a counter strike source ot egy idő után , szétesik a kép... ezután még megy egy kicsit és utánna kék halál valakinek öttlet? De volt már olyan is hogy csak a cs fagyott le a win ment tovább semmi csikozódás nélkül..
Üdv
-
Satyricon
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Van itt ph-n egy jófej tápdoki(peto.istvan), akkor lehet megnézetem vele! Köszi!

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Satyricon
üzenetére
Van egy ilyen, hogy Melyik tápegységet vegyem topic. Ott laknak a tápos szakik.

-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Hamarosan videokarit cserélek. Nyugdíjba küldöm az Asus EN 8800 Ultrámat, helyére pedig egy Gigabyte GTX 285 videokarit tennék be. Az adatlapomon megtaláljátok a konfigot, már a leendő videokarival. Az lenne a kérdésem, hogy a 400W-os FSP BlueStorm II-es tápom el fogja e bírni a konfigot az új videokarival, vagy inkább a másik gépem tápját, az Asus 45 GA 450W-os tápot tegyem inkább be? Húzni nem szeretném a gépet, néha néha játszanék az újabb játékokkal. Várom hozzáértők válaszát.
Ilyen táp tesztet, vagy mit ne küldjetek, ahol ki lehet választani az adott tápot, meg hozzá a hardvereket, és kiírja, hogy mennyi a fogyasztás az adott konfignál, mert 1. Nem hiszek annak az oldalnak, 2. nem valószínű, hogy lesznek olyan hardverek/cuccok felsorolva, amik nekem vannak a gépben. pl: Vízpumpa. Egy hozzáértő embernek jobban hiszek. Köszönöm!

-
Zirowe
nagyúr
válasz
hungobungo
üzenetére
ezt mondom, nincs opcio.
usb kapcsolat eseten rogton elsotetul.
vannak nyomtatasi opciok, de azok nem elerhetoek.en arra gondolok, hogy ha a tablet latja, akkor mindenkeppen mountolva van, de a kerdes, hogy hol?
root managerrel mar majdnem mi dent vegigneztem, de semmi.van marketen egy nexus importer program, e az meg kiirja, hogy canon device+unsupported.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez jó:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)