Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz #48613632 #9948 üzenetére
oke, megvan mi volt Time BIOSban alapra ugrott az elmult par napban a tap is ki volt kapva, ezexerint a gombelem eleg gyatra benne
Az azert erdekes, hogy mennyi gondot okozott egy hibas idobeallitas, a mozilla nem talat add-onsokat, elerhetetlen volt minden oldal, illetve kivetelkent hozza kellet adnom a listahoz, ha bele akartam nezni.
idojaras elorejelzes sem mukodott.csak egy plusz gondolat : lehet ha 10 evet eltolodott volna az Y2k, valodi problemaval kellett volna szembenezni???
-
forras2
őstag
Sziasztok!
segítsetek nekem ismét pls
Neki állok valamivel játszani, kb 10 perc játék után (van amikor előbb) bedobja, hogy xy hibát észlelt, ezért leállt!
Van amikor ugyan ez az ablak jön be, rányomok a mégsére, és akkor bejön 1 kis ablak, amiben írja, hogy c://Windows/system32blablabla és 1 percről vissza számol, és újra indul a gép
Vírusom nincs, mai frissítésű Panda antivírussal, 2 nappal ezelőtti frissítésű Nod32-vel és mai Avastal is leellenőriztem a gépet, de nem talált egyik sem vírust!
Windowst újra telepítettem, de ugyan úgy csinálja tovább!
Formázni nem szeretném a hdd-m, mert teli van nekem fontos dolgokkal, amiket nem tudok hova menteni....
Formázás nélkül van valami megoldás erre a jelenségre?Előre is köszönöm
Forras2
-
válasz megint én #9950 üzenetére
Ez így ebben a formában nemigaz. Hiába szerzel egy elektronika nélküli HDMI-VGA kábelt. Semmire se jó. Direk rá kerestem, hátha tud vmi amit én nem, de akik megvették azok is panaszkodnak hogy nem működik pl. [link]
Hidd el nincsenek csodák, pár cm dróttal nem megoldható a D/A átalakítás.
Ja, és ne keverd a dvi-t a hdmi-vel, ugyanis a dvi csati szabványa lehetőséget ad az analóg jelátvitelre is a digitális mellett. Ezzel szemben a hdmi csak digitális átvitelre alkalmas. A hdmi-dvi átalakító(kábele)k pedig értelemszerüen csak digitális jelet visz át.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz forras2 #9952 üzenetére
Első körben vegyel egy box DVD-t vagy vinyót, mert kelleni fog a mentés (előbb vagy utóbb) 1ik lemez sem örökéletű, és bármikor beadhatja a kulcsot.
A konkrét hibára visszatérve pl. everest-el vagy hasonló hw monitrozó programmal figyeld (naplózd) a hőmérsékleteket. (CPU,VGA!) Valószínű az elégtelen hűtés miatt adja be a kulcsot.
A lehetséges okok
- elromlott hűtőventillátor
- túl/alulhajtás
- a szellőzést gátló "porcicákkal" teli a gép
- elégtelen felületi érintkezés a chip, és a hűtőfelület között.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
dudika10
veterán
válasz megint én #9950 üzenetére
De nem érted.
A DVI hordoz analóg jelet is, ezért egy egyszerű átalakítóval ezt le lehet szedni róla és simán jó a DSUB (VGA) csatlakozóval megáldott készülékekhez is.A HDMI nem hordoz analóg jelet, így a digitális jelet hiába vezeted kábeleken keresztül, akár olajvezetékké is alakíthatod a kábelt akkor sem fogja az analóg bemeneten lekezelni semmi.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
-
kmisi99
addikt
Valaki esetleg? #9949
Olyan progira gondolok amivel ezen a vidin is kicserélték az emberk fejét valami másra
[link] -
rikkord
csendes tag
Hali,
olyan kerdesem lenne, hogy valaki ismer-e olyan megoldast amivel egy pci/pcie kartyat tudok csatlakoztatni a szamitogephez firewire-n keresztul. Ugyanis olyan gepet hasznalok amin nincs lehetosegem pci/ocie kartyat csatlakoztatni, de ha valahogy megtudnam oldani annak nagyon tudnek orulni. Tehat mondjuk valami pci/pcie dokkolo amin van firewire csatlakoztatasi lehetoseg(Tehat nem olyan pci kartya amin firewire csatlakozo aljzatok vannak!)
elore is koszi a segitseget!
-
kmisi99
addikt
válasz WildBoarTeam #9965 üzenetére
Rendben köszönöm! Megpróbálom valahogy hátha sikerül!
-
Benhill
senior tag
Van egy usb-s billentyum amin van usb bemenet.
A billentyun egyik gomb sem mukodik, viszont, ha abba dugok usb kulcsot, azt felismeri a win. Ez most hogyan lehetseges?Logitech g11-rol lenne szo, epp most jart le a gar, es most lehet meg kell valnom a dragasagtol.
-
-
rikkord
csendes tag
Es esetleg olyan amivel pcmcia kartyat tudok firewire-n keresztul csatlakoztatni? Mert pci/pcie kartyahoz lehet ha joltudom olyat amivel pcmcia-va "alakul".
Nos?
-
-
rikkord
csendes tag
iMacet es mac minit hasznalok, studiozashoz es kene egy UAD DSP kartya mastereleshez tobbek kozt de az UAD csak pci cuccokat gyart illetve egy termek van laptophoz pcmcia formaban. A tobbi DSP kartya amit pl TC vagy ssl gyart csak sajat es szuk koru dsp plugineket hasznal. ergo nem olyan sokoldalu mint egy UAD. Na ezert
-
Jimscore
tag
hy.
ezzel a configgal kb hány fps-em lesz cod4 be meg pl crysis -be?
Alaplap:MSI P31 Neo-F V2 alaplap (s775)
Proci:Intel Celeron E3300 Dual Core (2,5GHz/1MB/800MHz) (s775) BOX
VGA: XFX GF 9600GT 512MB 256bit DDR3 PCI-E PV-T96G-YNF3
RAM: 1gb ddr2eggyáltalán menne rajta?
[ Szerkesztve ]
.
-
JoolsNOS
veterán
válasz Jimscore #9974 üzenetére
Ram és proci elég kevés lesz crysisnak. De grafikai megkötésekkel bőven játszható lesz. Codnál talán nem is kell különösebben grafikát csökkentened a 30 fpshez (persze felbontást igen)
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Jimscore
tag
köszönöm a gyors választ
.
-
Jimscore
tag
hy az lenne a kérdésem h meik configal menne jobban cod4?
Alaplap: gigabyte ga-m615me-s2
Proci: AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2
VGA:XFX Radeon HD4830 512MB 256bit DDR3 PCI-E HD-483X-YDFC
RAM: 2gb ddr2Alaplap: gigabyte ga-m615me-s2
proci: Amd Athlon 64 3200+
VGA: XFX GF GTS250 Core Edition 1GB 256bit DDR3 PCI-E GS-250X-ZDFC
RAM: 2gb ddr2Alaplap:MSI P31 Neo-F V2 alaplap (s775)
Proci:Intel Celeron E3300 Dual Core (2,5GHz/1MB/800MHz) (s775) BOX
VGA: XFX GF 9600GT 512MB 256bit DDR3 PCI-E PV-T96G-YNF3
RAM: 1gb ddr2[ Szerkesztve ]
.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
A videokártya memóriájának és GPUjának feszültséget hol tudom megnézni?
krypton
-
BIZ0906
aktív tag
Hali!
Van egy angol videóm és magyar szinkron hangom. Milyen progit ajánlotok amivel a kettőt össze lehet hozni elcsúszás nélkül? Mert a hangot a reklám miatt meg kell vágni és utána a videóval összehozni. Amik meg vannak progik VirtualDub (úgy tudom ez a progi képes hangot tenni a film alá a video minősége megváltoztatása nélkül) és a GoldWave (ezzel vettem fel a tömörítetlen hangot). Remélem tudtok segíteni. Egyébként a Dokik S04E25 részéről van szó. Meg majd lesz ilyen fajta film, sorozat amit ha lehet így oldanék meg mert vagy dvd-n nem adták ki vagy sehol nem találom.
THX -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy Noctua NH-D14 típusú hűtőm, ami elég jónak számít, de nem olyan hőfokokat produkál mint amilyeneket vártam. Ez lehet az alaplapom vagy a processzorom hibája hogy rosszul jelzi vissza a hőfokokat?
alaplapom: Gigabye EP35-DS4 rev:2.1., legújabb bios
procim: E8400 C0 steppingmost 2d-ben, így este fele, nem túl meleg szobában az egyik mag 42 fokos, a másik 36.
Realtemp-pel nézem, de everest is ezeket a hőfokokat dobja. tipp? (esetleg még hol tudnám feltenni ezt a kérdést?)
-
fastleslie
senior tag
Win XP SP3 telepítése során 426-os hibakód mit jelent? Jót semmiképpen...
Privit dobj, mert közben bütykölöm a gépet, hátha rájövök valamire... -
WildBoarTeam
senior tag
válasz fastleslie #9988 üzenetére
Ez így elég kevés infó. még a MS oldalán sem találni róla sokat (ez a hibakód nem is létezik náluk!). Van itt néhány link, ami a SP3 telepítés hibáit igyekszik orvosolni:
Ez angol
Ez magyar (nem ugyanaz)
másik magyar leírás, másik hibára.
Ezeket innen szedtem.És itt vannak a hibakódos részek:
win error code (ebben nem találtam)
win install error code (itt sem)Szerk.:
Ja, PM is megy...[ Szerkesztve ]
blabla
-
sbazsi
veterán
nekem is lenne egy update gondom.
windows update.
Frissítés a Windows Mail program levélszemétszűrőjéhez [2010. július] (KB905866)
Letöltési méret: 2,1 MB
A frissítés életbe lépéséhez lehet, hogy újra kell indítania a számítógépet.
Frissítés típusa: Ajánlott
A frissítés telepítésével frissíti a Windows Mail program definíciós fájljait, melyek a levélszemét és az adathalászat céljából küldött üzenetek felismerésében játszanak szerepet. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=79015
Súgó és támogatás:
http://support.microsoft.comHibakód: 80070643
Itt azt mondja indítsam el az office forrásprogramot.
.Net nincs rajta, Vista.
Ötlet? -
sagvary
aktív tag
válasz WildBoarTeam #9910 üzenetére
Köszönöm, így végre megoldottam, még a Compaq gép hálókártyájával szenvedek (Compaq NC3161 Fast Ethernet NIC). Ehhez csak valami zavaros floppy-s drivert találtam, azzal nem oké.
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
fastleslie
senior tag
válasz WildBoarTeam #9990 üzenetére
Köszönöm, hogy foglakoztál a problémámmal! Én mindenképpen alaplapi hardverhibára gondolok!
-
WildBoarTeam
senior tag
-
commanDOS
senior tag
Heló!
Youtube videókkal vannak gondjaim. Konkrétan látszólag betölti majd a legváratlanabb helyeken megáll. Visszatekerve elindul, majd valahol megint megáll néhány másodperc múlva. Ha közben böngészek, akkor még durvább. A net közben nem szakad, böngészés, msn rendben. Ping 15 alatt, sávszélesség full...
Flash probléma lesz?Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
Benhill
senior tag
A windowsom megerett arra hogy ujrategyem. '09.02.15 ota van fent a vista 32bit es egyre tobb a problema mar vele.
Arra gondoltam felteszem a win7 64bit-et. Mai programok nagyreszt azert kompatibilisek vele? -
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Adott egy HP Scanjet 3800, nagy problémám lenne vele, mégpediglen az ,hogy egy terméksegéd állandóan feldobálja, az ablakot, hogy frissítsem, de nem tudom, mert nincs rendszergazdai jogosultságom, viszont törölni sem tudom ezt a kiegészítőt, mert nincs uninstallja! Beállításoknál mindent kikapcsolok, de 5 perc múlva ismét visszaugrik. Tudnátok adni valami megoldást erre? Nem tudok mit kitalálni már...Ráadásul a telepítő cd-jét sem találom!
Köszi
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest