Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
No akkor, veszel USB hosszabbítót, beleteszed a modemet egy PET kólás palackba és kirakod az ablakba, esetleg tetőre/padlásra. Én így oldottam meg, egyből volt 3G.
Persze, ez asztalinak megoldás, vagy egyhelyben levő lapotopnak. Furán néznél ki, fejed felett egy kólásüvbegel üldögélve pl. a suli előtt [/O0FF]mod: vagy egy ilyen infúziós bisz-b*sszal tologatnád magad mellett
bár akkor meg már nem lenne magasan...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Hali!
Régebben találtam olyan topikot, hogy: "Melyik program az ami...", vagy valami hasonló De most nem találom
Esetleg valaki tudja, hol van?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
pedig szívhatná.
Ezért nem szeretem a házakat, ahol alul van a táp, meleg levegő felszáll, táp fentvan, kirántja meleget, így lent lehet nincs olyan hatásfoka, de had mozgassa a levegőt... (de ez csak az én véleményem)
Milyen a ház? Hogy a ház alól szívja a levegőt...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz gordonfreemN #496 üzenetére
Jobb klikk azt asztalon, nézet menü és ott a három felső menüpont az ikonok háromféle mérete...
-
RootRulez
félisten
válasz gordonfreemN #498 üzenetére
Nem volt ez annyira láma kérdés Haverom hetekig nem jött rá (jó pár éve még vistán), talán épp azért, mert kiszúrta a szemét
Van egy program a neve CoreTemp, szerencsés esetben az általam belinkelt képen a bekeretezett részben ott kellene lennie, mennyit bír max a proci (anno intel 2180-asnak kiírta) Sajnos a mostani procimmal nem írja ki, de talán neked igen Egy próbát mindenképp megér...
aGery Sok GTA, sok WoW, sok CoD, más ok nem jut eszembe hirtelen
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz lorenzen #501 üzenetére
Levegővel hűtőm Elől egy 12 centis szív be, procin egy CM HYPER212, hátul pedig tolja ki egy harmadik 12 centis venti. Ezek hárman ráadásul PWM-es AC-k, 700-on forognak, úgy ennyi a hőmérséklet (és még hhangjuk sincs, együttesen se harsogják túl a VGA hűtésem . Plusz még a táp is szíkálgat. Ebben a cikkben van pár kép a házikóról, azóta más gép van benne, de a ventik+hűtőm ugyanaz...
egy gyors hőtérkép
gordonfreemN szomorú, lehet még nem szereti ezeket az új AMD-ket Azért még nézelődök
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz gordonfreemN #506 üzenetére
70 fokot ne nagyon közelítse megy (és még lehet sokat is mondtam...) Most mennyin megy amúgy? Milyen hűtéssel?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Speeedfire #568 üzenetére
Szia, Firexofhoz van egy olyan Add-on, amivel le lehet tölteni azt oldalak, olyan tartalmát, amit egyébként nem. Video DownloadHelper az illető.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Ha megállás nélkül folyamatosan szaggatottan sípol "piiiii.......piiiii.......piiiii......" Akkor az igencsak RAM baj, vedd ki a modulokat fújkáld meg a ramok helyét akár a ramokat is és tedd vissza Ha ezután se jó, akkor futtass egy memóriatesztet.
-
RootRulez
félisten
válasz ^^|CC|^^ #776 üzenetére
Áramot kap? Nem kicsusszant a szerelés közben a tápcsatija? Indításnál fogd meg, hogy felpörög-e. Vagy lehet az alaplap RAID-elni akarná a vinyókat, és ezért látsz csak egyet... Ennek pedig a BIOS-ban tudsz utána járni.
Milyen lap, milyenek a vinyók, SATA, IDE?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi mennyit számít manapság, hogy egy 320as WD vinyónak 8MB-os vagy 16MB-os a Buffer-e. Sokkal lassabb?
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lenne egy retro kérdésem, mégpedig az hoyg mi az erősebb, egy 1300as AMD Duron vagy egy 1300as Tualatin Celeron═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
moha21 -
Sziasztok!
Ha olyan számítógépházat veszek, amin van MS Windows XP-s levonó (gondolom régen OEM masina lehetett). Szóval, ha én ebbe építek egy gépet, akkor külön liszensz vásárlása nélkül erre is nyugodt lélekkel telepíthetek Windowst? Vagy bármi módon ez kiskapu lehet nekem?
Köszi: RR
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
hogy még megspékeljük, miután beírtad a szavadat, kijelölöd és félkövérré teheted
-
RootRulez
félisten
válasz Predator666 #951 üzenetére
Szia! Ez lesz a neked való topik... (legalább is számítógép vásárlós kérdésed kapcsán)
Én minden esetre nem feltétlen ragaszkodnék az Intelhez, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Mióta routeren keresztül megy itthon a netem, a torrent nagyon belassítja a böngészést. Pedig tartok erre a célra cFosSpeedet... Esetleg újra be kellene kalibrálni a programot? Vagy a router miatt nem is tud már megfelelően működni? Esetleg tudtok más, jó sávszál elosztó/optimalizáló programot?
-
RootRulez
félisten
válasz kételkedem #979 üzenetére
De eddig is így volt (router nélkül) és a cFos Speed tökéletesen kontrollálta a sávszélt, mindenkinek jutott, mikor mennyi kellett, nem volt lassulás. Elvégre a program arra van, hogy ne kelljen manuálisan állítgatni/korlátozni...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Kókányolnék egyet itthon, de nem tom a floppy-s tácsatiban hogy mennek a feszültségek
Ugyanúgy van, mint molexben, hogy:
5V - piros
föld - fekete
12V - sárgaKöszi előre is!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Van olyan program, amivel CD/DVD meghajtókat lehet tesztelni?
Van pár korosodott meghajtóm és megnézném őket, mennyire szalonképesek...
Köszi: RR[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Lenne egy retro kérdésem.
Mi az erősebb, egy s478-as 2.8-as P4 vagy egy Socket A-s AthlonXP 2600+ Ha a P4 az erősebb, akkor melyik AMD-vel van pariban?═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest