Hirdetés
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
Hogyan lehet XP alatt kikapcsolni a be és kijelentkező hangot?
-
L3zl13
nagyúr
válasz SzalaiG #9601 üzenetére
Win 7 előtt ülök egy ideje, szóval nem tudom pontosan elmondani, mit hol találsz, de valami ilyesmi:
A hangbeállításoknál a vezérlőpultban van egy olyan, hogy rendszerhangok. Itt hozzá lehet rendelni hangokat különböző eseményekhez.
Win7 alatt it van egy olyan, hogy Play sound at Windows Startup. Ha XP-nél is van akkor itt kikapcsolhatod, és a Windows Logon/Logoff-hoz rendelt hangokat is megváltoztathatod semmi-re.Aki hülye, haljon meg!
-
daninet
veterán
öcsém iDiot, de nem futotta neki applera, úgyhogy most egy fehér vaio lett olyan szinten win7ből átalakítva, hogy már félek tőle
ez az egyetlen ami hátramaradt...
linux alatt compiz-al annó megcsináltam, de win-re nem láttam még ilyet (nem mintha egyébként egy fontos dolog lenne )Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Egy ClipSonic MP66 típusú mp3 lejátszóval kapcs.
Haverom vett egyet, addig működött míg le nem formázta, ez után már nem lehetett bekapcsolni, csak "pendrive"-ként funkcionál.
Sajnos a neten nem találtam semmit a a cuccról És a CD-jéről se tudtam visszavarázsolnia sajnos a lejátszót.
Plz segítsetek mit tehetnék?
Így néz ki a cucc: képElőre is köszi!
-
törölt tag
válasz psyho777 #9592 üzenetére
hat erdekes az h en is kint elek angliaban es nekem nem nyilnak meg csukodnak ablakok
a linuxot meg ugy ahogy van lesz@rom, azon okbol kifolyolag, h a gep van ertem es nem en a gepert, ergo nem fogok tanulgatni meg kernelforgatni hogy azutan ne mukodjon semmi. lasd ocsem peldajat, a laptopjan a hangkari nem megy, az asztali gepen meg nincs hang MSN alatt
de hajra -
-
törölt tag
hasonlo vagy ugyanilyen tipus gazdajat megkeresni es kerni tole egy image copy-t ... sztem
de tovabbmegyek ... vesztek megegyet, es a szukseges struktura, vagy filerendszer masolas utan az egyiket eladjatok. sajna szerintem ennel jobb otlet nem fog felbukkanni, es tulajt sem biztos h talaltok, mert nem egy nepszeru darab
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Üdv remélem jó helyre írok nem találtam megfelelő topikot , Nos a problémám a következő xp van a gépemen és valami oknál fogva bemegyek a saját gépbe katt a C meghajtóra vagy a D re akkor feljön egy ablak a programok listájával és kiírja ( Válassza ki a fájl megnyitásához használni kívánt programot ) tehát dupla klikkel nem enged belépni a hdd re viszont egér jobb gomb és intéző ugy már megnyissa de így elég fárasztó ..... hogy lehetne vissza állítani eredeti állapotba ?
-
PH-User
addikt
válasz INMOTEP #9609 üzenetére
Ahogy L3zl13 írta, valószínű, hogy egy autorun.inf vírus lehet, egy pár gépen már találkoztam a jelenséggel. Rakj fel egy Spyware Terminator-t és futtasd le a gépen, hátha segít!
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
scream
veterán
FS Amilo L7300-x -hez keresnék x86os drivereket.Honnan lehet letölteni hozzá ?
-
Dark KillerX
addikt
Random kékhalálok mitől lehetnek youtube videók lejátszása alatt?Jelenleg 2 oprendszer van a gépemen (Vista,Win7 mindegyik 64-bites) és csak a Vistás rendszernél jelentkezik a hiba.Driverek mindenből a legújabbak.Másik kérdésem pedig a Firefox 4.01 béta mindig összeomlik úgy szint csak Vista alatt,és mindig az Adobe Flashplayerre utal.Válaszokat köszönöm.
-
PH-User
addikt
válasz Dark KillerX #9617 üzenetére
Egy béta böngészőtől ne várj sokat, a kékhalálokat pedig szerintem driver okozza.
Írtad, hogy mindenből a legfrissebb van, próbálj meg eggyel régebbit mindenből, amiből lehet!''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz Dark KillerX #9619 üzenetére
Akkor meg van a megoldás.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
martin66
senior tag
Üdv!
Kérdés az lenne, hogy a win7-em miért csak 3.5GB ramot érzékel a 4 helyett? -
scream
veterán
UP ! (#9615) babicsbalu
-
törölt tag
projektor:
Optoma EP1690, vagy, Themescene dlp hd72i tudtok egy hasznalt arat mondani, esetleg tapasztalat valakinel???
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, volna egy idegesítő probléma. ha külső usb2-es sata2-es rackben lévő vinyóra másolok nagy filet, akkor az elején 70-80 mb/s-szel kezdi, majd pár másodperc alatt lemegy 17-18 mb/s-re és ott is marad. ha ha 3-4 másodpercre szüneteltetem a másolást, és újra elindítom, ismét 70-80 megával másol de csak 3 másodpercig, aztán leesik 20 alá. mi lehet ennek az oka, valami beállítás?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Hogyha nekem D-Link DIR-100 routerem van, az azt jelenti, hogy a 120 / 10 Mbit/s (UPC) netet már nem lehet vele kihasználni?
Ugye ilyeneket ír a router adatainál:
- LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u)
- csatlakozók: Ethernet RJ45 (10/100 Mbit)Ez mit jelent pontosan? Az IEEE 802.3 miért csak 10MBit és mi az egyáltalán? És a 100Mbit az mi?
És ezt a 100Mbit-et úgy kell számolni, hogy külön 100Mbit a letöltési és külön 100Mbit a feltöltési sebességnek?
Egy UTP kábel mennyit bír el? Nem 100Mbit-et? Akkor már az se elég a 120/10-es nethez?
-
törölt tag
-
L3zl13
nagyúr
"Az IEEE 802.3 miért csak 10MBit és mi az egyáltalán?"
Ez a 10Mbites ethernet szabvány azonosítója. És ez tényleg maximum 10 Mbitet tud.
Ha a routered LAN csatlakozója ilyen, akkor nem fogsz tudni ennél nagyobb sebességet elérni rajta keresztül, bármilyen neted van."És ezt a 100Mbit-et úgy kell számolni, hogy külön 100Mbit a letöltési és külön 100Mbit a feltöltési sebességnek?"
Ha full-duplex akkor igen. Mehet egyszerre 100Mbittel fel és 100Mbittel le. A switchek elvileg full duplexesek, tehát ha veszel egy új routert, akkor ez szerintem nem lesz gond."Egy UTP kábel mennyit bír el?"
A Cat5e-től felfelé 1000Mbitre (1 Gbitre) vannak hitelesítve a kábelek.
Még egy nem túl gagyi, Cat5-ös kábel is bírja rövidebb távon, ha más gond nincs. (Rossz érintkezés a csatlakozóknál, túl nagy interferencia a kábel mentén...)Neked elvileg olyan router kéne, ami 1gigabites mind a LAN mind a WAN irányába. De ha olyat veszel, ami csak 100Mbites mindkét irányba, már azzal se veszítesz sokat.
Aki hülye, haljon meg!
-
INMOTEP
őstag
-
Vodar
senior tag
"Ez a 10Mbites ethernet szabvány azonosítója. És ez tényleg maximum 10 Mbitet tud.
Ha a routered LAN csatlakozója ilyen, akkor nem fogsz tudni ennél nagyobb sebességet elérni rajta keresztül, bármilyen neted van."A DIR-100-as routernek akkor ilyen?
Ezt nem értem, nem létezik, hogy csak ennyit bír. A mértékegységekkel kavarok valamit? Ha tényleg csak 10Mbit-es, akkor egy 120Mbit/s-os UPC-s netnek még a 10%-át se tudom kihasználni? Ezt nem értem.
Szerk.: ja nem, dehogy is. Szóval ez azt jelenti, hogy a DIR-100 router támogatja a 10Mbit/s-ot és a 100Mbit/s-ot is, igaz?
Ez esetben a 100Mbit/s-ba beleszámít a le és feltöltési sebesség? Szóval a letöltési sebességem 120MB/s, a feltöltési 10Mbit/s --> összesen 130Mbit/s, amiből csak 100Mbit/s-ot tudok kihasználni?
[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
Sakacok pls segítsetek. (#9623))
A választ köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kryboy
tag
Sziasztok segítségeteket kérném!
x1950pro milyen hütő lenne rá a legalkalmasabb?
-
daninet
veterán
Csak hogy szaporítsam a kérdéseket:
Windows Vista, eltünedező ikonok az asztalról. Csak az asztalról. Sok fórumban olvastam, hogy nekik a startmenü is eltűnt, azt spyware okozta, itt erről szó sincs, lefuttattam egy keresőt. Teljesen random, néha jó, néha bekakil. Log off gyógyítja.
Emígyen néz ki:[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Geresics
addikt
Hali!
Egy olyan problémában kérném a segítségeteket, ahol is egy canon pixma mp150 típúsú nyomtató nem akar működni! Bekapcsolás után villog rajta az E3 amit sikerült kiderítenem hogy a lap elakadás viszont szétszedtem nincs benne semmi, illetve olvasta hogy resetelni kell, hát megtettem, de az se segített! Fontos lenne, hogy meg legyen csinálva, ha lehetséges! Ha tudtok kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
-
VinoRosso
veterán
Hali !
Van egy gépem amire Xp-t kellene felhúznom de nincs benne dvd olvasó, nekem meg csak DVD-n van, és nincs kedvem csak ezért cd-t venni. Lehetséges az, hogy kiveszem a vinyót a gépből, ráhúzom az oprendszert a saját gépemről és visszateszem a másikba.. Azért kérdezem, mert elég régi a masina, és nem tudom, hogy a win nem e konfigolja magát a vashoz amire települ .
-
harry
veterán
Sziasztok, szeretnék venni egy bluetooth adaptert (vagy többet is), mikre kell figyelni? Egyelőre alapvetően arra kéne, hogy néha pár fájlt átküldjek telefonról. Notebookhoz is veszek talán, ott fontos lenne a legkisebb méret.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
localhost
Közösségépítő
Akkor semmire nem kell figyelni, vannak BT szabványok, de azok a Te esetedben nem fontosak, nem akarsz száz méterről fileokat küldeni, ugye ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Lenry
félisten
notihoz ezt javaslom, olcsó, és szerintem ennél kisebbet nem találsz.
én is rendeltem, épp várom, hogy megérkezzen.
hétfő óta... magyar posta, én így szeretlekGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest