Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
vanye
senior tag
válasz pocokxx #40943 üzenetére
Látod, erre nem is gondoltam. Én szoftverből oldottam meg az órajel-visszavételt. Mi több: még alul is feszeltem a procimat, így aztán hiába nem pörög és zúg a venti (ami nem hogy nem baj, hanem egyenesen koncepció volt, amikor a TX3-asom alapventijét AC F9 PWM-re cseréltem), nem is kell neki, mert idle-állapotban mindössze 1 Voltot kap a CPU.
Stern des Südens!
-
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok..50 fok biosban sok egy 1075T amd procinál,húzás nélkül?...(tx3 hűti..)
[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
föccer
nagyúr
válasz TROG AIR #40953 üzenetére
Nem veszélyes. Olyan 70-75 fok körülig vannak hitelesítve a cpu-k.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AssAssynn
őstag
Üdv.
Volna egy kis problémám, s így este, megfáradtan, csalódottan nem találom a választ.
Vettem ma használtan, utánvétellel, garanciás AM3-as CPU-t, aminek elvolt hajolva egy lába... Ennyi talán elég is kezdésnek...
A lényeg, hogy régen többször belefutottam itt apróban egy emberbe, aki, ha jól emlékszem elég olcsón javított sérült, kitörött lábas CPU-kat, de most nem találom a hirdetését.
Megköszönném, ha valaki, aki tudja a hirdetése linkjét, vagy az ember nevét, az belinkelné nekem!"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
Realradical
őstag
válasz Kezdő vagyok #40958 üzenetére
A különféle optimalizáló, gyorsító, takarító, mindentegyklikkel típusú programok a Windows halála szvsz. Még ez legyen a legkisebb megmagyarázhatatlan probléma amivel találkozol.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Realradical #40963 üzenetére
Oké,értem.
Tudnál még ilyen jellegű rejtélyeket mondani nekem?
Ami megtörtént veled?
Esetleg még "vadabbakat"? -
föccer
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #40964 üzenetére
Nem indulna programok, vagy pl egy adott kiterjesztésű fájlt nem hajlandó automatikusan nyitni a társított programmal, nem lehet telepíteni, mert az msi fájlokat nem hajlandó kezelni a rendszer...
Én valahol itt untam meg ezeknek a használatát...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Realradical
őstag
válasz Kezdő vagyok #40964 üzenetére
Velem semmiféle gondok nem történtek, mivel nem használok ilyesmit. Jártam azonban pc-ket életre pofozni olyanokhoz akik többek közt "optimalizálták" is a Windowst. A legdurvább amit láttam, hogy valamit megbuherált a user profile körül a registryben és a "személyes beállítások betöltése" körül szépen beállt a Win. Olvastam szakmai fórumon pár cifra bejegyzést arról, hogy miket is takarít ki és volt ami tényleg meredek volt. Linkekkel nem foglak bombázni, mert ahhoz lusta vagyok (egy példa a biztonsági mentések a dll fájlokról amiket a Win megőriz, arra az esetre ha belecsap valami a lecsóba). Biztos vagyok benne, hogy tudsz Te is guglizni rá kiválóan. Olyannal még nem találkoztam eddig aki prezentálni tudta volna nekem ezeknek az alkalmazásoknak a gyakorlati hasznát. Aki ért hozzá az maga takarít bár megkockáztatom nagyobb gondok nélkül megy már a Win7-em több, mint 1 éve és semmit nem törölgettem a rendszerszintű dolgokból. (max temp folderek)
Aki nem ért hozzá és okoz neki egy valami gondot, máris több a kellemetlenség, mint a haszon. (laikust nem is igen láttam magától ilyesmit használni, max. valaki ajánlotta neki amiről sejted a véleményem)[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az SSD-m és a HDD-m megjelenik a "Hardver biztonságos eltávolítása" ikonnál... Ezt el lehet innen tüntetni valahogy?
nForce és Intel csipszetre is találtam megoldás (elvileg), de az én AMD csipszetemnél egyik se műxik.
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
föccer
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #40966 üzenetére
Ez még a vérpistikés Win XP-s korszakomban történt velem. Egy jó ideje legális win7 home premiumot használok a legnagyobb elégedettséggel. És jelentem nem kell hozzápiszkálni semmi ilyesmivel, mert hibátlanul teszi a dolgát.
üdv, föccer
-
Wyll
őstag
az miért lehet szerintetek, hogy telefonon (e72) bejön pl. az update.microsoft.com ("köszönjük érdeklődését, de ide explorer kéne..."), viszont gépen sem firefoxban, sem explorerben nem jön be?! Csak tölt, tölt, gondolkozik, de nem történik semmi...
Illetve még bizonyos egyéb oldalakkal is ez van. És ezek mintha amerikaiak lennének. Pl a mail.yahoo.com sem jön be.xp sp3, nod32 antivirus (nincs tűzfal)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
Áááá.... Facebook is hol megy, hol nem. Néha elsőre nagyon elgondolkozik az adott linken (legyen az kézzel beírt, vagy kattintott), de másodjára meglódul és megy. Néha másodjára sem. Néha valaminek a kellős közepén áll meg.
(Közben az említett update meg yahoo mail is bejött már néha..)
Mi a tököm ez? Egy NOD32 meg egy SpyBot Search & Destroy már lefutott. Utóbbi talált is két kártevőt, amiket töröltettem vele, restart, de még mindig szaros a palacsinta...
Én vagyok csak vak, hogy nem látom ami nyilvánvaló?
(A hiba ebben a laptopban lesz, a többi eszközön működik a net rendesen)[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
HELLAFLUSH
őstag
az igaz, hogy az Intel procikhoz Nvidia kártya való? az AMDhez pedig ATI?
most i5 2500k-ra szeretnék váltani és én inkább ATI párti vagyok
-
ch003067
addikt
válasz HELLAFLUSH #40973 üzenetére
Nem feltétlenül... Azért mondják ezt, mert a Radeon kártyákat már az AMD gyártja.
-
Realradical
őstag
Spybot újrafuttatva nem találja meg újra a kártevőt? Nem emlékszel mi volt az amit leirtott?
Én Spybot mellett használok superantispyware-t az kicsit jobb találati aránnyal rendelkezik. Csökkentett módban (hálózattal) meg kéne nézni, hogy szakadozik-e. Gyanús, hogy valami ott maradt még.
szerk:
Ha valami beette magát, egy TCPView-val meg tudod nézni kapcsolódik-e valahová. Msconfig alatt nincsenek furcsa dolgok az automatikusan induló elemeknél? Ha svchost spammel sok tcp connectiont akkor meg tudod nézni mi fut "benne" a tasklist /svc paranccsal. (vagy kifejezetten a pidre is tudsz keresni)[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
nem valószínűleg nem fogod megcsinálni, hanem biztosan nem fogod megcsinálni. se te, se senki más. mert nincsenek rá eszközök, mert nem látsz bele annyira egy alaplap működésébe, hogy stabil és használható BIOS-t csinálj. pont.
ez pont ugyanúgy baromság, mint kiégett tranyót cserélni egy i7-ben
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
DJ WOKKY
addikt
a chipsetet figyelembe véve, azért eldönthető, hogy milyen kari az ajánlott
-
PH-User
addikt
Ha P67-be rakod pl., akkor mindegy milyet teszel bele.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Packard Bell EasyNote F4211-HR-320RU
Windows telepítés után, mikor töltene a rendszer újraindul.
"Bluescreen" jelenség nincs, csak újraindul.Mi kínja lehet?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
föccer
nagyúr
válasz PH-User #40980 üzenetére
Tiltsd le az automatikus újraindulást, és akkor előjön a blue screen...
üdv, föccer
-
wrox
őstag
Hello,
A következő alkatrészre lenne szükségem HT82V735. Szerintetek merre lehet ilyet kapni? Ez egy IC lenne.
-
Mardel92
tag
Helló! Újra kéne egy kis segítség.
(Előzmény)Visszavittem a lapot gariba (vinyót mindent cseréltem csak azt nem), de vissza adták, hogy nincs semmi baja... Az alaplapom rev1.0-ás, ami nem támogatja eredetileg az i5-2310emet (ezt most vettem észre :S), de ugye megkapta az F8as bios-t, ami már elméletileg viszi. Lehet ennek köze a fagyásokhoz és az usb eszközök eldobálásához? Lövésem nincs mit csináljak...
-
Mardel92
tag
Még egy kérdés
Mit gondoltok erről az oldalról? Elég alacsony áraik vannak (4-5k val is olcsóbb mint máshol)
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Az utóbbi Win7 telepítésnél valamiért nem rakta fel a képmetsző programot,eltűnt.Nagyon hasznos kis progi,csomószor használom.Ezt nem lehetne valahonnan letölteni?
-
föccer
nagyúr
válasz HollyBoni #40990 üzenetére
Milyen képmetszó programra gondolsz?
MS Paint van, mint beépített képszerkeztő program, amiben többek között lehet végni, forgatni, méretezni a képeket.
üdv, föccer
-
Ricardo128
senior tag
Valaki tudna nekem ajánlani 10-15mm vastagságú 12cm-es coolert? Mindegy, hogy mi van rajta, a lényeg, hogy 10-15 legyen a vastagsága
gölmétcsül ©
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Ricardo128 #40994 üzenetére
hova kell neked ennyire vékony ? állatába 25 mm-esek szoktak lenni
[ Szerkesztve ]
-
fusionfan
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mi a magyar neve az “airline-jack” adapternek? Illetve hol lehet Magyarországon kapni?
http://ecx.images-amazon.com/images/I/319pt+5q-iL._SL500_AA300_.jpg
Ez az amit repülőgépen a kétvillás csatlakozóba be lehet dugni, és erre rádughatom a rendes fülhallgatómat (amit a gépeken osztanak az szörnyű).
Persze ebay-ről lehet rendelni, de sokáig tart amíg kiszállítják, nekem pedig mostanában kellene - elfelejtettem előbb intézkedniElőre is köszönöm, üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest