Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Ha jól értem, cseréltél lapot meg procit, és azóta amíg el nem kezd bootolni a régi telepített win7-ed addig minden fut, majd amikor elkezd bootolni az oprendszer akkor eldobja magát.
Szerintem eléggé gyanús, hogy a régi telepített oprendszereden kissé más driverek vannak, mint amilyen lapod van, és emiatt száll el. Újra kéne húzni az oprendszert, szerintem megoldaná. -
PH-User
addikt
Nézted másik DVD meghajtóval illetve nem karcos a lemez?
Volt úgy, hogy én is majdnem idegbajt kaptam, mert nem sikerült a telepítés, aztán másik meghajtóval (már csak az maradt ki, amit nem próbáltam) simán felállt a rendszer.JackOneill19 - Ha garanciás a lap, akkor cseréltesd ki minél hamarabb, én chipkészlet hibára gyanakszom, előbb-utóbb nem fog felismerni semmit. Ugyan így jártam 2 MSI lappal.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
veze
őstag
windows telepitö helyett is a windows indul?noot menü elövarázsolása illetve ott a dvd rom kiválasztasa utan sem indul a telepitő?
egyszer szívtam ugy egy alaplap csere után, hogy a korábban ide-s dvd -rom bol telepeitett windowsom minden akadály nélkül indult, aztán alaplapcsere+sata dvd rom, és akartam telepiteni ugyanarrol a lemezröl és nem ment, noha a lemez hibátlan volt ha ide-s dvd romba tettem. a megoldás egy másik telepitő lemez volt.. -
PH-User
addikt
Próbáld a merevlemezt egy másik gépen ezzel a programmal mélyformázni.
Lehet, hogy kicsit sokáig fog tartani, de nekem már hozott vissza merevlemezt a halál közeli állapotból. Azóta is simán használják a gépet.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Realradical
őstag
Hmm, visszavontam, őskövület vagyok...
Néha, úgy érzem maradnom kellett volna az Amiga 500-nál. De legalább ma is láttam vmi újat.Bizony, jól olvasták látogatóink, integrált GPU-t írtunk, ugyanis az i3 egységekben mutatkozik be az Intel ezen új megoldása. A 45nm-es gyártással készülő beágyazott grafikus kártya a H55 és H57 alaplapokkal használható majd (Ezeken a lapokon ugyanis DVI és D-Sub kimenetek is lesznek).
[link][ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Воланд
titán
-
Dapro
senior tag
megoldottam végülis a problémát (sleep mode-ba ment kikapcsolás (leállítás kényszerítése ablak) közben a gép), task managerben (az se működik csak ha rákeresek start menüben) kiiktattam pár dolgot randomra, majd a winlogon nevű folyamat leállításánál kijelentkezett, bejelentkeztem, újraindítottam a gépet és most jó. hátha tudok ezzel másnak is segíteni.
-
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Olvastam itt a ph-n egy olyan matricáról, amire a serial számot lehet ráírni. A poén az egészben az volt, hogy ha leszedték a matricát, akkor egy, fizikai sérelem nélkül eltávolíthatatlan felirat volt alatta, hogy Lopott laptop, vagy valami ilyesmi. Ez egész jó cucc, csak nem jut eszembe a neve. Elkezdek utána keresgélni, ha eszembe ötlik/megtalálom, akkor megírom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
GrandeP
addikt
Törlöm a wincsi tartalmát és kiveszem az elemet 5 percre... kész ennyi volt a "védelmed"!
Legjobb az lehetne ha a mac címet ellenőrizné valami valahogy h az most a neten van, hol és mikor és milyen net előfizetéssel.. mert az ugye egyedi, és viszonylag ritkán változtatják meg..
De ez ma még nem egy egyszerű dolog....Így tehet nyugodj meg, ha ellopják, akkor az el lesz lopva és ha csak valami miatt a pn/sn szám nem kerül a rendőrség hatáskörébe, akkor soha a büdös életben nem kapod vissza.. . és az új gazdája teljes nyugalommal és full módban használja majd..
Matricázás, foszforeszkálós, móka szintén jó ötlet... jó is ha valaki nem tudja, nem vesziészre, akkor azon télleg rajta van. ha meg észreveszi, az is csak egy "anyag" oldja valami...
Nincs tökéletes védelem, sehol semmiben sem.. max a "nyugodtabban" alszol 1-2 dolgo után... de az annak aki tudja h mitcsinál 1-.2 perc.
nekem is van indításgátló a kocsiban amiről úgy tudtam h csak én tudom az indítási metódust, aztán egyszert beült egy autóvillamosságis és mire megkérdezte volna h "indításgátlós" már ki is ütötte...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
Lenry
félisten
nem valószínűleg nem fogod megcsinálni, hanem biztosan nem fogod megcsinálni. se te, se senki más. mert nincsenek rá eszközök, mert nem látsz bele annyira egy alaplap működésébe, hogy stabil és használható BIOS-t csinálj. pont.
ez pont ugyanúgy baromság, mint kiégett tranyót cserélni egy i7-ben
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest