Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Azonnali játékos kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5451) Balázs9503


Balázs9503
tag

Sziasztok!

Megtudná mondani valaki nekem hogy az L4D2-be hogy lehet új kampányokat rakni? :F
ha jól emlékszem a steam nem háborog érte
előre is köszönöm a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

(#5452) Memora


Memora
senior tag

Sziasztok, nem tudja véletlenül valaki, honnan tudnám megszerezni PC-re a Martian gothic című, régi survival horror játékot? Úgy tudom, hogy már ingyenes, de fogalmam sincs, hol lehet megtalálni. Az egyetlen amit találtam, az a "brothersoft" oldala, de csak a saját letöltőprogramján keresztül engedné leszedni, ami nekem gyanús, mert rám tukmálná a sidebar-ját, és ha nem kérem, akkor tölt, de csak 2 pár kb-os file-t, a tűzfalam meg riogat... :F

[ Szerkesztve ]

Fancy quote placeholder

(#5453) Zsolt1


Zsolt1
tag

Sziasztok!
Két hete felraktam egy [kérdést] a far cry 2 topikjába, de sajnos nem kaptam rá választ és a probléma sem oldódott meg :( , úgyhogy gondoltam megkérdezem itt is. A kérdéssel kapcsolatban annyi még, hogy az egyik barátom azt mondta, hogy a vírusirtó miatt is lehet ez a dolog, de miután kikapcsoltam a vírusirtót még mindig nem tudok multiplayerben játszani.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Most látom, hogy az eredeti kérdésben sem írtam, hogy a játék teljesen eredeti!

[ Szerkesztve ]

(#5454) ollie válasza Zsolt1 (#5453) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Lehet, hogy már lekapcsolták a multi szervereit a játéknak. Vagy ez valami direkt ip-s multi lenne?

***

(#5455) Zsolt1 válasza ollie (#5454) üzenetére


Zsolt1
tag

???
Bocsánat, de nagyon tudatlan vagyok ebben a témában, elmondanád mi az a direkt ip-s multi? Én csak simán rámegyek hogy multiplayer, kiválasztom milyen fajta játékot akarok játszani és már megvannak az ellenfelek is, akkor írja ki, hogy a térkép letöltése sikertelen vagy sikertelen a kapcsolódás, meg ilyeneket.

(#5456) Zsolt1


Zsolt1
tag

Bocsánat a "követelőzés" miatt, de a map editorban tud valaki segíteni vagy ötletet adni, hogy mi az amitől nem indul el egyáltalán amikor a játék teljesen jól fut? A multiplayeres dolog kevésbé fontos.

(#5457) Memora válasza Memora (#5452) üzenetére


Memora
senior tag

Közben megtaláltam a játékot (Martian Gothic: Unification), de persze nem működik... :(((
Először az volt a baja, hogy hiányzik a d3drm.ddl a windows-ból. Ezt letöltöttem, beletettem a telepítési mappába (neten több helyen írták, hogy így jó lesz), így most már nem kéri, viszont indítás után csak egy üzenetet kapok, hogy "could not acquire keyboard device" (rádiós USB Logitech combo-m van). Feltelepítettem a 3.0 patch-et is, de nem változott semmi.
A játék valószínüleg freeware már, ahogy fentebb is írtam. Ugyan nem a brothersoft.com-ról sikerült letöltenem (az előző post-ban írt problémák miatt), de valószínüleg ugyanaz, nincs hozzá se crack, se keygen, se hasonlók, úgyhogy biztos nem warez.

Fancy quote placeholder

(#5458) Ilsyde válasza Memora (#5457) üzenetére


Ilsyde
őstag

(#5459) Memora válasza Ilsyde (#5458) üzenetére


Memora
senior tag

Köszi az info-t, ezt speciel nem olvastam, biztos azért, mert a google-ba eleve csak win7-re kerestem :B De gondolom (?!) ez a "Legacy Keyboard Device", "Legacy USB Support" a win 7-ben is megvan, nem csak az XP-ben.

[ Szerkesztve ]

Fancy quote placeholder

(#5460) Ilsyde válasza Memora (#5459) üzenetére


Ilsyde
őstag

BIOS-os fix, mindenképpen próbáld meg. Nem hiszem hogy OS-tol fugg. Hátha siker.

Csak azt írtam be a keresobe hogy could not acquire keyboard device martian gothic ;)

(#5461) Memora válasza Ilsyde (#5460) üzenetére


Memora
senior tag

Kipróbáltam, "enebled"-re állítottam USB és USB3 esetében is (az első esetben eleve így volt), de sajna nem segített. Van még egy opció, (enabled, disabled, ill. az auto mellett), az "UEFI setup only", ezt nem tudom, mit jelent pontosan. Holnap rákeresek, és kipróbálom. Remélem nem az lesz a vége, hogy a gép nem látja majd a billentyűzetet/egeret...
(velem már előfordult ilyen baleset "unofficial" PS3 Dual shock driver telepítésekor :D )

Fancy quote placeholder

(#5462) TAKÍÍ


TAKÍÍ
tag

NA egy régi retrós kérdésem lenne.

Megvettem eredetiben kemény 500 Ft a Hitman 2: silent assasin -t.

Problémám: Megcsinálom az első küldetést magammal viszem a távcsöves puskát: meg sok minden mást.

ezután ugye "otthon" kiteszem a falra, tehát megszereztem, csináltam utaána még két küldetést: Örülök oké. Utána jön az ötlet csináljuk meg inkább az első pályát lopakodósan.
Vagy úgy is hiányzik a falról a sörétes hozzuk magunkkal azt is.
Elmegyek vissza. és itt jön a bibi. Hazaviszem a sörétest, ami meg is van, de a többi fegyver az eltűnik. A pálya mentések viszont megmaradnak. De jó most akkor a 4 es pályára vigyek magammal sörétest. :W

Na szal nem értem a játék mentési logikáját. Úgy gondoltam ami fegyvert megszeretem az ott marad és ha újra csinálom a pályát, és szerzek másikat, akkor az az enyém. ezek szerint nem is szabad megismételni a a pályákat, mert ha rossz fegyvereket viszek el vagy nem csinálom meg olyan szinten lopakdova, akkor nem lesz otthon fegyver. Arra tudok még gondolni, hogy ha végig játszom, utána már szabadon vihetem minden fegyverem és az meg is marad nem???

Ugye nincs az a rémálom hogy végigjátszom a fegyverek 90% megvan majd első pályát újra csinálom és eltűnik az össze fegyver ?
Vagy mentenem kellett volna? de az nem csak a játék közbeni mentés?

na várom a válaszotok, biztos több rész is így működik.

(#5463) Memora válasza Ilsyde (#5460) üzenetére


Memora
senior tag

Közben sikerült végre elindítanom a játékot, és kiderült, hogy nem is ez volt a probléma, hanem az, hogy a tűzfalam (comodo) minden figyelmeztetés nélkül benyelte a program valamelyik funkcióját, ami az indításhoz kellett volna. :W

Fancy quote placeholder

(#5464) Memora válasza Memora (#5463) üzenetére


Memora
senior tag

Off: Jó kis retro feelingje van a stuffnak: Opciók: kizárólag controll settings, felbontás fix: 640:480... 55' 1080p-s TV-n játszom majd :DDD
Ajánlom mindenkinek, akinek bejött pl: a Dead Space!

Fancy quote placeholder

(#5465) bercsi


bercsi
aktív tag

Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Egy régi játék neve nem jut eszembe, a készítői többek közt a Pharaoh és Cleopatra című stratégiákat alkották meg úgy kb 2000 tájékán. A keresett játék is ilyen stílusú 2003-2005 közt jelent meg és az ókori kínában játszódott az egész.
A kiadó ha jól tudom a Sierra volt, a készítők talán a Papyrus Games.
Ha van valakinek ötlete kérem írjon, 2 napja ezen agyalok! :DD

(#5466) bercsi válasza bercsi (#5465) üzenetére


bercsi
aktív tag

Időközben megtaláltam :DD
Emperor: Rise of the middle kingdom

[ Szerkesztve ]

(#5467) Fleed


Fleed
aktív tag

Sziasztok!
Star Wars: The Force Unleashed játékkal kezdtem el játszani, nagyon bejön a játék, low(még közepes) grafikán simán megy a játék még a kis szerény teljesítményű laptopomon is. Csak 2 percenként kb 30mp re beszaggat elég durván a játék. Próbáltam minden felesleges progit kilőni, de még mindig csinálja. Na most akkor még sem bírja a gép? Vagy mi ez a lag? Köszi

FujitsuS. SA3650 Van hozzá egy Radeon HD 3870 külső vga.

(#5468) persil válasza Fleed (#5467) üzenetére


persil
nagyúr

Érdekes probléma, nálam is ez volt, két játékkal is, teleírtam anno minden fórumot, de annyira speciális a hiba, hogy sehol nem tudtak segíteni.

Assassins creed első része és a lord of the ring conquest csinálta ezt, hogy max grafon stabil 40-50 fps, mégis pár percenként elkezdett egy rövid ideig kegyetlenül szaggatni.

A legérdekesebb, hogy én mivel oldottam meg. 2x1 giga ramom volt még akkor és rövid kísérletezés után rájöttem, hogy ha csak az egyik slotban van ram akkor nem csinálják a játékok. A fura, hogy a ramok jók voltak, a slotok jók voltak minden kombinációban, de ez a két játék csak úgy ment rendesen, ha csak az egyik slotba tettem ramot.

Én az egészből arra tippelnék, hogy valami furcsa kompatibilitási probléma, amikor egy adott rendszerben egy adott programnál jön elő az ütközés, méghozzá szaggatás formájában.
Ha konkrétan a force unleashed-ra keresve sehol nem találsz semmit, akkor én azt javasolnám, hogy kezdj el kísérletezni, először a driverekkel/keretprogramokkal, majd, ha van rá lehetőséged, akkor a hardverrel is.

Sok sikert!

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#5469) Fleed válasza persil (#5468) üzenetére


Fleed
aktív tag

Köszönöm a segítséget. Mondjuk ramokat nem akarom piszkálni inkább. :)

(#5470) Zsolt1


Zsolt1
tag

Sziasztok!
A Far cry 2-vel van egy kis problémám! Ha multiplayerrel akarok játszani akkor ezt írja ki: PunkBuster kicked player 'Zsolt000' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure : PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab. Már engedélyeztem a tűzfalnál a PnkBstrA-t és a B-t is, de még mindig ugyan ezt írja ki a játékban. Előre is köszönöm a segítséget!

(#5471) ollie válasza Zsolt1 (#5470) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szerintem már nem lehet Far Cry 2-vel multizni.

***

(#5472) Zsolt1 válasza ollie (#5471) üzenetére


Zsolt1
tag

Lenne egy kérdésem. Ez biztos(te is próbáltad és nem megy,) vagy csak egy feltételezés? Egyébként nem olyan régi azért az a játék(3-4 éves), viszont tudom, hogy kevesen játszottak vele multiplayerben. Nekem egyébként, mint régebben is írtam, már megvan minden egyes alkalommal az ellenfelek névsora is és onnan dob ki.

[ Szerkesztve ]

(#5473) ollie válasza Zsolt1 (#5472) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Most rákerestem, és wikipedian azt írják, hogy windows 7 alatt nem tud szerverekhez csatlakozni, ez egy bug benne, amit persze már nem fognak javítani.

***

(#5474) Zsolt1 válasza ollie (#5473) üzenetére


Zsolt1
tag

Ez de szemétség! :O A segítséget viszont köszönöm!

(#5475) whited


whited
addikt

sziasztok
hogy lehet tekken 2-ben ami a techmynd.com-on található feloldani az összes karaktert mert arcade módot nem találom a játékban amiben elvileg végig kell vinni a játékot és megadja őket csak az alapot de ha azt végig viszem, nem történik semmi.
amivel futtatom:ZincGui :R

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#5476) AthlonXP


AthlonXP
őstag

Sziasztok!

Játszik valaki a Sydicate nevű játékkal?
Elakadtam annál a résznél, ahol egy szerver szobában kell elintézni az egyik boss-t. Akármit csinálok nem tudom elintézni, a feje felett lévő "trauma meter" vagy mi, maxon van folyamatosan. Néztem videót is már arról a szakaszról, amiben egy srác fél perc alatt elintézi, de nekem nem megy sehogy sem. Valószínűleg bugos, bár többszöri újrakezdésre sem tudtam továbbjutni rajta.
Percekig lövöm folyamatosan, de hatástalan, tudna valaki segíteni, hogy mégis mit szúrtam el?

Ez a rész az 3:55-től.

(#5477) Enton


Enton
addikt

Hy.
Egy kérdés.
Melyik az a játék ahol egy kisfiúval vagyunk van egy kutyánk meg egy öregbácsi, tologatni kell háromszög alakú tükröket, hogy a pályán a lézert elírányítsuk az útból.
Felülnézetes 1998 előtti dosos játék.
Az istennek sem jut eszembe a neve.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#5479) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Hi All!
Az egyik oldalon szemembe ötlött egy játék:
Resident Evil Remake HD. Ez elvileg PC-re jött ki. Rágugliztam, de csak torrent oldalakon találtam meg.
Ez akkor milyen verziója a játéknak? Megvenni nem lehet valahol, vagy csak valami mókolt emus cucc?
Letöltöttem,hogy kipróbálom. Elindítottam, játszottam is valameddig, de most már nem hajlandó elindulni "xy leállt, és nem válaszolt" hibával.
Tudtok erről valamit?
THX :R

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#5480) Ilsyde válasza mcwolf79 (#5479) üzenetére


Ilsyde
őstag

Én csak Silent Hill HD-ról tudok ami PS3-ra jon.

(#5481) ollie válasza Ilsyde (#5480) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Elvileg tavaly ősszel jelent meg konzolra, de lehet, hogy csak Japánban.

***

(#5482) Ilsyde válasza ollie (#5481) üzenetére


Ilsyde
őstag

Az lesz az! Ha minden igaz Amerikába meg Európába pár hónap múlva érkezik csak. Sajnos nekem ki fog maradni mert nincs PS3-am. Pedig jó lett volna mert egyik résszel sem játszottam igazán, csak let's play-t néztem. Végulis az is elég :))

Ezt lemeozod nekem, mint mod?

(#5483) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Egy autós játékot keresek, de nem konkrét címet, hanem egy ajánlásra lenne szükségem.

Volt anno PS2-n a WRC FIA World Rally Championship 04 című játékom, közismertebb nevén WRC04. Egy ehhez hasonló játékot szeretnék, csak PC-re. A téma adott, WRC esetleg IRC, és ami nagyon fontos, hogy a fizikája olyan legyen, mint a WRC04-nek. A grafika nem baj, ha poros, de azért ne legyen legalja, a WRC04 PS2-ről a full HD 42"-n már nagyon csúnyácska.

Előre is köszi, remélem tud valaki segíteni!

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#5484) ollie válasza hoffman_ (#5483) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Dirt sorozat?

***

(#5485) hoffman_ válasza ollie (#5484) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Az 1 megvan, annak nem ilyen a fizikája, nem ennyire "könnyű, de élvezetes" szerintem. Nekem egy az egybe ez kéne, bíztam benne, hogy van valami PC-s leszármazottja.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#5486) mcwolf79 válasza hoffman_ (#5485) üzenetére


mcwolf79
veterán

Én már egy olyan Dirt-re vágyok évek óta, amelyben a Colin 1 fizikája van.
Ott tényleg volt súlya az autónak, szinte érezte az ember a billentyűzeten.
Azóta mindegyikbe olyan ,mintha papírkocsikkal ótókázna az ember.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#5487) Hell


Hell
tag

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Adott egy monitor és egy TV, HDMI kábellel vannak összekötve. A monitor az elsődleges, a TV a másodlagos kijelző. Hogyan tudom megoldani a legegyszerűbben, hogy amikor be van kapcsolva a TV és szeretnék rajta játszani, akkor azon induljon el egy játék? Úgy meg tudtam oldani, hogy az ATi programját elindítom és kiválasztom a TV-t a fő asztal beállításával. Parancsikonnal meg lehetne oldani az elég lenne.

Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell

(#5488) vj0c1


vj0c1
aktív tag

Sziasztok!

Tudom, nagyon régi játék, és nem valami közismert, de pár napja szedtem le torrenten egy "M.A.X.: Mechanized Assault and eXploration" nevű játéknak(körökre osztott stratégiai game) egy olyan verzióját, ami elvben annyit tesz, hogy Win7 alatt is lehet vele játszani annak ellenére, hogy a játék (ahogy én tudom) a 90-es évek végén jött ki.
Nekem nagy kedvencem volt régen, így leszedtem, és elkezdtem vele játszani a gép ellen, körökre osztott játékban. Kb. a 200-adik kör után egyre gyakrabban csinálja azt, hogy vagy kidob egy csomó kriksz-kraksz karaktert, és csak a feladatkezelővel tudom bezárni, vagy simán kidob az asztalra a játékot meg bezárja.
Az első példára íme 2 kép:
1.
2.

A kérdésem, hogy mitől van ez, és hogy lehetne korrigálni?
(Lehetőleg csak az írjon, aki érdemben tud segíteni, köszi!)

Ha esetleg számít, a gépem alapparaméterei:
Gigabyte H61M-D2-B3
Intel Pentium G620 Sandy Bridge 2.6GHz
2x2GB Kingston
ATI Radeon HD 5500 512
Hitachi 500GB Sata3
420W Jewel Táp
Win7 64bit Ultimate

"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."

(#5489) Brian_GT válasza Hell (#5487) üzenetére


Brian_GT
őstag

Szia!

Ez a parancsikonos dolog legjobb tudásom szerint nem lehetséges...ez túl komplikált ahhoz, hogy jobb egér asztal :) ez nem csak egy file-t indítasz el, hanem konkrétan kijelzőt váltasz stb.
Legjobb megoldás szerintem ha ez megfelel, nem tudom a monitoron játék alatt menne e más vagy egyéb...deee ha nem kiterjesztett kijelzőt állítasz be, hanem klónozod...akkor mind2 monitoron ugyan azt a képet kapod. Magyarán ha a tvn akarod látni a képet ott látod, ha monitoron akkor azon. Annyi a bibi, hogy klónozáskor olyan felbontásod lesz max tvn mint amit a monitorod bír.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#5490) Brian_GT válasza mcwolf79 (#5479) üzenetére


Brian_GT
őstag

ha minden igaz Resi 4ből kijött egy HD-bbbb változat, deee az alapban sem volt csúnya játék mostanság nézve sem, szóval arra nem költenék...meg úgy tudom az dobozosban nem is jött ki max PSN store-ból. Amiről én tudok, hogy a régi igazi Resik szóval 1-3 abból ilyen fake copy keringet torrent oldalakon, de az ilyen emulátoros PC vmi volt, mint ahogy te is gondoltad és jól gondoltad.
Ahogy előttem írták a Silent Hill 2-3ból lesz most HD remake, elvileg meg is jelent volna már, csak késik a megjelenés. Az azért hasonlóan a régi Resikhez jó részek voltak én azt ajánlanám addig, amíg komolyan nem adnak ki egy Resi sorozat remaket...remélem lesz...addig Silent Hill.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#5491) Hell válasza Brian_GT (#5489) üzenetére


Hell
tag

Köszi!

Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell

(#5492) #40935168


#40935168
törölt tag

Sziasztok,

tudnátok nekem ajánlani valami MAI (korszerű) repülő szimulátort, ami NEM a Microsoft-é ? :)
Régen TFX-el játszottam rengeteget, aztán a U.S. Navy Fighters, majd az Eurofighter 2000.

Aztán annyi. :(

Van valami hasonló, klassz vadászgépes motyó manapság ? 2010-es, 11-es esetleg ?

(#5493) mcwolf79 válasza #40935168 (#5492) üzenetére


mcwolf79
veterán

[JSAF]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#5494) Apophis


Apophis
őstag

Ez hülye kérdés lesz, de tud valaki olyan játékot, ami:
-stílusát tekintve RTS/RTT keverék
-egy közepes nagyságú sereget és 1 vagy néhány hőst irányítasz
-minden fejleszthető
-a hősök és/vagy a sereg jellege a fejlődésfán haladva nagyon extrém módon változik.

Esetleg UFO vagy régi Fallout féle taktikai csapatjáték is érdekel.

...a lamb in a lion’s presence, no recourse beyond obeisance, no hope beyond prayer.

(#5495) Ilsyde válasza Apophis (#5494) üzenetére


Ilsyde
őstag

Dragonshard vagy Spellforce (utóbbi RTS/RPG keverék).

Esetleg Warlords Battlecry (olyan mint a Warcraft 3 csak sokkal tobbet tud).

[ Szerkesztve ]

(#5496) ollie válasza Apophis (#5494) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A Ground Control-t tudom még ajánlani, az első rész igazi taktikai játék, olyannyira, hogy minden pályán csak fix számú egységed van, nincs resource. A második rész már jobban átment a stratégia irányába, ott már termelhetsz nyersanyagot és gyárthatsz egységeket.

Viszont a kedvencem a Homeworld sorozat, de ez - főleg az első 2 rész - már nagyon régi. A harmadik rész még viszonylag új (Homeworld -> Homeworld: Cataclysm -> Homeworld 2).

Viszont ez elmondható a Ground Control-ról is (Ground Control -> Ground Control 2), az első rész nagyon régi, a második már viszonylag modern..

[ Szerkesztve ]

***

(#5497) Ilsyde válasza ollie (#5496) üzenetére


Ilsyde
őstag

Ground Controlra emlekszem, habzott a szam mikor valaki strategianak hivta. Jo latni hogy te nem.

Talan a Dawn of War 2 meg a Company of Heroes is belefer ebbe a kategoriaba, bar az utobbiban ido utan felerosodnek a strategiai elemek.

Homeworld nagyon jo de a masodik resszel soha nem jatszottam. Voltak magyar koppintasok is Haegemonia meg Imperium Galactica neven de rajuk sem bagoztam anno. Ugy voltam/vagyok vele hogy magyar jatek = sztorno :D S.W.I.N.E.-t sem probaltam, bar lehet hogy azt erdemes lett volna.

(#5498) #65675776 válasza Ilsyde (#5497) üzenetére


#65675776
törölt tag

A S.W.I.N.E. szerintem nem egy nagy eresztés. Gyalogság semmi, az egységek mozgása, útkereső rutinja gyalázat, fejlődési rendszer szánalom. Most már mondjuk ingyen kipróbálhatod.

(#5499) Wolverine válasza Ilsyde (#5497) üzenetére


Wolverine
félisten

Az Imperium Galactica a maga idejében többszörös díjnyertes volt, kár volt kihagyni.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#5500) CactuS válasza Ilsyde (#5497) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Imperium Galactica II szerintem az a játék, amit legtöbbször játszottam végig anno. Irgalmatlan jó játék volt, csak idővel kikopott, így a fiók mélyén pihen. A mai napig nem találtam meg az utódját. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Azonnali játékos kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.