Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Kamera bírja éjjel ezt a - 10 fokot?
havri
-
havri1
félisten
-
Gépötty
senior tag
Épp akartam kérdezni, hogy nektek működnek a kamerák rendesen?
Nekem az LS650W annyira nem bírja a hideget, hogy délután felakasztottam a helyére, beindítottam a kocsit, és míg a havat söpörtem róla kikapcsolt, és ma már nem is működött többet. A hátsó ablakon lévő GS9000 aksija annyira szar, hogy csak megcsippentette a hideg amíg az elsőt feltettem, de mire őt is a helyére raktam, már nem is kapcsolt be, csak egy pillanatra (mind a két kamerán a töltés led világított csak). Itt az asztalon mind a kettő magához tér, és szépen működik, de a hideget nem akarják...
Nincs valakinek ilyen kis aksija?[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
athka
csendes tag
Meglepett a családom egy MC CC12 kamerával karácsonyra, de ahogy a szivargyújtóra dugtam letörött a töltő eleje. Ezért tapasztalatról sajnos nem tudok beszámolni. Megreklamáltam e-mailban 27.-én de eddig még nem válaszoltak.
Ha sikerül beüzemelni írok a tapasztalatokról. -
KL48
tag
G1WH -10 fokban kifogástalanul működik. (lekopogtam)
-
Gépötty
senior tag
Boldog új évet mindenkinek, ne legyen szükség a felvételekre!
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Petyus87
aktív tag
válasz Gépötty #3264 üzenetére
Hali Mindenkinek!
Eljött az idő. Én is vennék egy autós kamerát.
A túl olcsó, gagyi kategóriát elkerülném. Igazándiból, ha azt mondjátok, hogy érdemes egy Full HD-s készüléket vásárolni, akkor azt választanám és akár 20.000 Ft-ot is kiadnék érte. Mik az ajánlott vételek, mire érdemes odafigyelni?
Köszöntem előre is! -
Petyus87
aktív tag
válasz bajvan2 #3266 üzenetére
OFF
Határeset... Az E-bay-en vásárolt Razer egeremmel szerencsém volt, kevesebb mint 9000 Ft-ba került postával, itthoni ára 20.000 Ft... Könnyen beleszaladhattam volna a "fake" verzióba... A telefonom Magyar/Kínai, garival, szervizháttérrel, tényleg minőségi darab, annak a kínai verzióját pl. már meg merném venni, külföldről is mert ismerem..ON
Olvastam, hogy több készüléknek nem szabad bedőlni, mert pl. szoftveresen van full HD-re feljavítva a kamera felbontása. Kérdés, hogy melyik az a készülék amelyik nem ilyen gagyi? Vagy egyáltalán, hogyan lehet kiszűrni ezeket? -
negroo
aktív tag
Én egy rollei car használok és senki nem beszél a üvegházhatásról, hogy a üveg mögött és fekete borítással igen melegedik a kamera is. Ez bírja az extrém meleget és fullhd -és. Azt hogy mi olcsó és mi drága az szépen eldönti, hogy egy ügyvéd ólcsobb és az idegeskedés, vagy van bízonyítékod. A másik a kamera miatt vissza fogsz venni, mert ügye azért vetted, hogy ne te legyél a hunyó. Ez is egy előnye. Én 2 esettem volt belőle és ha nem lett volna akkor még mobilom, akkor vittem volna a balhét. Annak ellenére, hogy a csaj megállt és én ezt kerültem. Mikor mellé kerültem betolta az elejét és csak annyira tudtam kivédeni, hogy a bal vissza pillantó buráját törtem le. A tükör üveg maradt. EZt mondom sima ügy, de az idős hölgy aki fitneszelni ment nem figyelt, de azért a tanú meghalgatáson a korodisz micsoda teljesen kifordította a szavaimat és plusz meg fenyegetett, hogy ha nem írom alá lecsukat, meg hamis tanúkat hívat be. Erre írtam egy másik levelet neki, mely én tovább vittem volna az ügyet, de nem kellet, mert egyik fél sem tudta bízonyítani. Ha én lettem volna a húnyó még a gatyám is rá ment volna. Csak, hogy miért is kell a kamera, mert a szó elszáll a videó marad. És a rendörök is emberből van és ki tudja, hogy melléd áll, vagy semleges és ennek is kellene lennnie, vagy ellened lesz.
Másik esetemben ügyvéd volt és csak rá mutattam és ez sem volt nagy anyagi káros dolog, már megérte a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Ne ringasd magad hamis biztonságérzetben.A rendőrség szerint semmi sem történt
Vagy elfogadják bizonyítékként, vag nem.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
negroo
aktív tag
Néztem olvastam. És történt valami, de a jog miatt nem történt semmi, mert a rendőrség csak akkor fegyelmez, ha vér folyik. Ez a magyar jog. Például egy facbúkos bejegyzésen is fel volt háborodva, hogy egy örült fenyegeti gyilkolással a feleséget és férjt. egy hétel utánna a szomszéd védte meg és rendőrt kellet hívni, mely a szomszédott állították elő. A másik héten ez az örült ölte meg a férjt és a szomszédot. Igen, mert míg nem folyik a vér addig ez van. Ha végre hajtás folyik rendőr tehet ki. Hol van a jog. Igen is meg véd az, de csak a bíroságon. Viszont te kérheted, hogy a rendőr vegye fel a fényképezőjére az esetett. Ezt nem tilthatja meg. És meg véd.
A felvételen látszik, hogy direkt cukkolják is a söförkét és ami kimaradt, hogy elötte leállt és rá dudált, mert a széllesége miatt nem tudta kikerülni. Ez után jött a történés, mely ŐK is hibáztak így nem értem azt, hogy ŐK mondják veszélyeztete a szabadságukat, azt ŐK is ugyan azt tették.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3274 üzenetére
Jaj, dehogyis! Felejtsd el!
Ilyen felvételt csinál (töltsd le, az a valós minőség). Ennél azért már bőven előbbre tartunk.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3278 üzenetére
Azért ezeket a "márkákat" még gyártmányonként se vegyük egy kalap alá!
Concorde mint gyártó nem létezik. Ez egy befektetői csoport. Páran (vagy egyetlen ember) összedobja rá a pénzt, hogy legyártasson kínában ezzel a névvel termékeket (ilyen a magyar MyAudio is, de ha megvan a SAL és az M.N.C, akkor ez nem ismeretlen előtted, de van ilyen rengeteg, szerintem a piac 70%-a ilyen címkéztető cég). Nem is biztos, hogy ugyanabban a gyárban készülnek a termékek, sőt!
A cég képviselője elmegy egy szakkiállításra, és leszerződik a kínai beszállítóival, akik a kívánt márkanévvel gyártják le neki a termékeket.
Pont azért, mert sem egy követhető fejlesztési folyamat, sem egy egységes minőségellenőrzési rendszer nem áll az egész mögött, nem lehet következetesen azt mondani, hogy az adott márka termékei jók. A forgalmazó sem tudja, igazából az ő hozzáértésén múlik a te örömöd, vagy bánatod. Lehet, hogy a te telefonod jó, aki előtted/utánad vásárolt ilyet, meg szidja, mert fizikailag mást kapott.
Jó példa pont az ajánlott G1W kamera, amit forgalmaztak Concorde néven, illetve aminek volt olyan szériája, ami bal oldalon homályos képet rögzített. Később ezt bejelentés nélkül kijavították. Namost ez visszafelé is működik ám, és ezalatt nem az azonnal észrevehetően gyengébb minőséget értem, hanem esetleg a felhasznált alkatrészek olcsóbbra cserélésével lecsökkenő élettartamot. Minden ugyanaz, csak mégsem.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
havri1
félisten
válasz Gépötty #3279 üzenetére
HD 1080P Car DVR G1W Dash Recorder Camera G-sensor 2.7 Inch
Price:13548 ft???
havri
-
Gépötty
senior tag
-
Petyus87
aktív tag
Jókor találom ki én is, hogy most akarok külföldről kamerát rendelni... Lehet, hogy várnom kéne vele?
Mi a különbség amúgy a GW1 és H verzió között? Az E-bay-en és a Banggod-on árult verziók elviekben megegyeznek nem? Ja és nagy kérdés... Ha ez dobozban érkezik, megakadhat a vámon nem? Erre állítólag, most egyre jobban odafigyelnek, úgyhogy a legtöbb kis kütyüt csomagolás nélkül kérik...[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Petyus87 #3284 üzenetére
A H az újabb, elvileg coms 5.0 sensor, a g1w-ben coms 3.0van. Én nem vettem észre különbséget.
Külsőben kicsit más. És a H-nak nagyobb azt hiszem 10 fokkal a látószöge. (Most nézem, mind2 040 fok. Pedig mintha egyik csak 120 lett vna)
Elvben ugyanaz, de ha ebayről rendelsz, akkor estore009 -től rendelj, ő a favorit etéren!
Vám..nekem eddig mind átcsúszott, pedig volt, ami 10e feletti összeg volt, tehát vámköteles.
Most 22$ vagy 22EUR a vámhatár, nem tudom, olvastam ezt is azt is...[ Szerkesztve ]
havri
-
Petyus87
aktív tag
Szemezgetek az eladó termékei között. Találtam egy ilyen fajtát. Ez most halál komoly, hogy még egy ilyen "no name" (ettől persze jó, legalábbis a leírás szerint) kínai készüléknek is képesek legyártani a klónját? Hát ez nagyon durva.
-
Petyus87
aktív tag
-
Wheelbarrow
aktív tag
Két hónap aktív használat után néhány negatív tapasztalat a MODECOM MC-CC12 kameráról.
A kamera kiváló videókat készít éjjel nappal, a GPS is remekül működik, ez jó.
A tapadókorongos tartó és a töltő viszont elképesztően gagyi, merev, törékeny műanyagból készül. Erre a tényre a mostani hideg idő derített fényt. A töltő vége könnyen letörik mert túl széles és merev műanyagból van, a szivargyújtóba csak nagyon óvatosan érdemes be-ki dugdosni. Hidegben a töltő vezetéke is merev lesz és szintén könnyen törik. A tapadókorong erősen tart, de ha nem nedvesen rakod föl akkor előbb utóbb a tapadókorongot megfeszítő műanyag rúd felrakáskor szintén könnyen törik ahogy a tartó menetes része is a gömb bepattintásakor.
További hiba a mélyen lévő USB ajzat, gyakori a kontakthiba. Egy memóriakártyám tönkre is ment. PC-re kötve elég egy apró mozgatás és lecsatlakozik a kártya. Nem foglalkoztam vele, nem formáztam újra, le is fagyott a kamera mikor meghalt a kártya. Azóta ha be van kapcsolva az automatikus idő akkor az év visszaáll 2014-re. A hónap a nap és az idő stimmel. Kiapcsolva az automatikus időt és 2015-re állítva nem áll át, csak az óra nem marad pontos. A hozzá adott USB kábel is hosszú, előfordul, hogy ismeretlen eszkönek látja a PC. Rövidebb kábellel nincs ilyen gond. FW letöltése nincs a hivatalos oldalon, nem tudok fríssíteni.
Valaki írta, hogy csak töltőn működik az övé. Az enyémet szét kellett szednem mert az akku vezetéke kilógott a házból a tartó mélyedésében látszott a drót. (áldottam a szorgalmas kis kínai kezét aki összerakta)A kamerával egyébként elégedett vagyok, rendeltem hozzá másik tartót (tartalékot is) töltőm meg volt itthon, de azért ezek a negatívumok árnyékot vetnek a használatra. Szóval aki ilyet akar venni az vegye figyelembe ezeket a dolgokat. Továbbra is ajánlom, de aki naponta ki-be rakosgatja a kocsijába az főleg hidegben nagyon vigyázzon.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz Wheelbarrow #3291 üzenetére
Töltő helyett javaslom Gépötty megoldását, ebayről 3A-es stabil táp csupasz dróttal, szerelhető USB aljzattal kb 700 ft (az aljzat D+ és D- lábait össze kell kötni, különben számítógépnek érzékeli a kamera táp helyett), készre szerelt USB aljzat(ok)tal 1000 ft körül. Hozzá 3 méter mini USB kábel kb 750 ft, biztosíték-kivezetés a betáphoz kb 400 ft.
Nekem mindkettő fajta táp van (mindkettő beszerelve, egy a telefonnak, egy a kamerának), a macera elkerülése érdekében én az utóbbit választanám. -
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Erről a készülékről mi a véleményetek?
Steve
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz SteveBeard #3295 üzenetére
A legtöbb dual kamera kompromisszumos megoldás
Ha fontos a minőség akkor 2db teljes értékű kamera az ideális megoldás.
Give them hell Ukraine!
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Moleman #3292 üzenetére
A saját kocsimban van egy 2A-s töltő, ott arról megy de a buszba kell a szivargyújtó. Illetve a busz fedélzeti számítógépén van USB csati, arról is tudom üzemeltetni. (a középső két érinkező leragasztva, és egy USB toldóba dugva, ismerem a trükköt )
Közben kiderült, hogy a dátum bug a kollégám kameráját is érinti, tehát nem egyedi hiba lehet.
-
Wheelbarrow
aktív tag
EZ A HONGKONGI BUSZSOFŐR nem bízza a véletlenre a dolgot. A szélvédőn is két kamera van
-
TaaT
nagyúr
-
Wheelbarrow
aktív tag
Vagy az a céges, a másik meg a privát.
Nálunk a cég Smartykat vett, azokat szereli a buszokba. Ilyet még nem láttam. Plexi burkolatban van a kamera ami kulcsal nyitható, csak az illetékes tudja kivenni a jelszóval védett memóriakártyát. Valami 80 000-sok pénz darabja. A rendörség is javasolta a cégnek a kamerák beszerelését
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest