- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
markussandor #14265 üzenetére
A szemcseméret növelése is növeli a pogácsa vastagságát, azonos őrlési időt feltételezve.
Jurát nem ismerem közelről, csak videón láttam a szerelését, de az nem olyan, mint a Krups, ahol a bojler tetejében van a főzőkamra, így az extrakció után megteheti, hogy emelt hőfokon szárítja a pogácsát és csak utána dobja ki. Így tisztábban tartható a gép, hiszen ha szétmállik, borzasztó állapotok állnának elő azon a részen, ami nehezen tisztítható is ráadásul.
A bojlertől független főzőegységnél, mint a Jura is, ott már nem lehet utólag ráfűteni, csak a megfelelő tömörítésre lehet számítani, hogy egyben maradjon. Lehet, hogy nem tömörít már rendesen, de én mondjuk szétszedném darabokra és mindent átnéznék, mint más gépeimnél is. Vagy olyan dolgok, hogy eltömődött a lemenő csatorna az őrlemény útjában például.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest