Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stupid user
tag
válasz
kraftxld #2073 üzenetére
azthittem már rég mindenki rájött csak én nem
"o]tt fordult elő, amikor kaptam egy építésztől több alaprajzot, vagy alaprajzot és metszetet, amit megpróbáltam egy rajzba összepakolni.
Azoknál a rajzoknál jelentkezett, amiket olyan építésztől kaptam, aki nem autocad-del hanem archicad-del, vagy nemetchek-kel dolgozik és létrehozott a rajzában saját vonalstílust.
Ha mindkét rajzban szerepelt rajz elem, ami ezzel a vonalstílussal volt rajzolva akkor összeakadt a fenti hibaüzenettel.Úgy lehetett kiküszöbölni, hogy részlegesen (nem egyben hanem csak kis részenként) jelöltem ki, amit másolni akartam és próbálkoztam, melyik lehet a hibás rajz elem. Ha megvan, már csak másik vonaltípusra (vagy sraffra) kell rakni, a régi vonaltípust purge-zni mindkét rajzból és mehet a pakolászás.
Persze olyan is előfordult, hogy több ilyen vonaltípus is volt a rajzban, olyankor kicsit tovább tart.Jó szórakozást"
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest