Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
sziasztok. faternek kellene sznapjáára vennem egy vgat. sokat használ autocad programot. de sajna nem találtam semmi normálisat ilyen áron. AGPs kellene. Mit ajánlotok?

-
pf-prg
csendes tag
válasz
stupid user
üzenetére
Hello!
INNÉT leszedheted a módosított lispet, copy-paste -el.
Csak R2009-en tudtam tesztelni. Ha hibát tapasztalsz értesíts.
-
pf-prg
csendes tag
válasz
stupid user
üzenetére
Hello!
Ha elérhetővé teszed a program forráskódját, megnézem tudok-e segíteni.
-
tonnoka
tag
Sziasztok!
Hallottam hírét egy olyan AutoCAD-nek, amit mobil adattárolóról lehet használni bármilyen számítógépen, csak rádugod pl. a pendriveot, indítod és megy.... ez most csak legenda, vagy tényleg létezik ilyen verzió?? Jó szolgálatot tenne......
-
bugizozi
őstag
Szasztok!
.CATPart fájlokat mivel tudok megnyitni, vagy mivel tudok átkonvertálni pl dwg-be? Lehetőleg ingyenes kellene, mert céges környezetben lenne használva. Eddig csak 30 napos trial viewer-t találtam.

ui: lehet kicsit off téma itt, de jobb topicot nem találtam

-
stupid user
tag
Sziasztok
kis segítség kéne a vérprofiktól:
van egy kis .lsp-m, amit egy itteni fórumos kolléga "Lúzer" gyártott Acad 2007-re, remekül kiszámolja a kiválasztott vonalak összesített hosszát, de sajnos Acad2013 alatt nem működik.
Mivel én sajnos tökhüje vagyok hozzá nem tudom upgrade-elni.
Tudna valaki ebben segíteni?
Megmentőm vendégem egy sörre.
Előre is köszönöm.
-
dean23
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni!
Mezei vonalakból van egy egyszerű 3D ábrám aminek az oldalait ki szeretném húzni felületekkel. Ez menne is a pásztázás paranccsal (két szemben lévő vonal elég hozzá), de amíg az egyik vonalat ki tudom jelölni addig a szemben lévőnél a mellette lévő felületet jelölné ki pedig ott a vonal is. Van erre vmi kombináció, hogy ha két egy síkban és irányban fekvő vonal és felület közül azt tudjam megfogni amelyiket szeretném?
-
l700
csendes tag
válasz
stupid user
üzenetére
igen
-
l700
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem új laptopot, Lenovo Y570, integrált Intel Graphics HD 3000 és dedikált Nvidia Geforce GT555M videókártyák vannak benne, a kettő közt manuálisan lehet váltani. Az integrált videókártyával elindul a program, azonban ha bekapcsolom a Geforce-ot akkor az AutoCAD indításakor hibaüzenetet dob és nem indul el.
A hibaüzenet:
VÉGZETES HIBA: Unhandled Access Violation Reading 0xffffffff Exception at f4470004hA szoftver az Autodesk honlapjáról letöltött, student licenszes jogtiszta verzió, azzal nem lehet gond. Hogy orvosolhatnám a problémát?
-
fbela183
csendes tag
Sziasztok,
keresek eladó AutoCad 2004, vagy ennél újabb dobozos szoftvert, akár LT-t is, természetesen jogtisztát, számla nem fontos. Aki tudna segíteni, kérem írjon: fbela183@gmail.com címre.
Elnézést ha nagyon offtopic voltam!
Üdv,
fbela -
pschio
őstag
válasz
MontyCrew
üzenetére
Ha nem ugrik oda érintő pontra, akkor az osnap settingsben be kell kapcsolni a tangentet az object snapban.
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok, aki jártas az autocad alapjaiban 2d tervezés még csak és tudna nekem segíteni 1-2 dologban azt nagyon tudnám díjazni, ts3 skype kellene, hogy legyen, hogy tudjunk beszélni, autocad 2010 el nyomom! Sürgős lenne nagyon!! köszönöm
-
pf-prg
csendes tag
Hello!
Például AutoLisp programmmal valami ilyesmit kellene megvalósítani:
1. A kiválasztottat (megtaláltakat) vastagítani kell.
2. Azon a végén amelyen nincs blokkreferencia, csatlakozó
vonalláncokat kell keresni.
Ha nincsenek csatlakozók, vagy van a végén blokkreferencia
akkor az adott vonallánc vizsgálatának vége.
Ha vannak csatlakozók akkor mindegyiküket az első pont
szerint kell tovább vizsgálni. -
pschio
őstag
válasz
tomi1066
üzenetére
A két link ugyan az. Én is gépészmérnökire jártam. Elhiheted, nem vittük túlzásba a rajzolást géppel. Kézzel 10x többet rajzoltunk mellesleg az ACAD fakultatív volt!

Szvsz nem fogjátok ti sem túlzásba vinni és nem fogtok repülőgép turbinát rajzolni. Felesleges a nagyobb gépet megvenni.
-
tomi1066
csendes tag
Értem. köszi.
Igazából egy Lenovo IdeaPad Z575- ot néztem ki, az akkor jó lenne ? Vagy ez?
Mondjuk igazából a kérdés az, hogy megér-e ennyi felárat + több garanciát a 2. laptop, nem?(Lehet, hogy ezt már nem ide kellet volna írnom, de szólj és akkor offba rakom, nem akarom tele szemetelni a topicot.)
-
tomi1066
csendes tag
Sziasztok!
Egyetemre készülök (gépészmérnöki szak) és egy olyan laptopot keresek amin megfelelően futna az Autocad. A kérdésem az, hogy mire kellene figyelni ebből a szempontból, laptop vásárlás esetén? Tehát hány magos proci ajánlott? Elég a kettő, vagy kell a 4? Ramból mennyi kell, hogy elég legyen? VGA-ból milyen ajánlott?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
benit
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem Map 3D-ben.
Tegyük fel, hogy van egy dwg-m amiben csak polylineok és bizonyos előre szerkesztett blokkok találhatóak. A blokkok mindegyike a polylineokra van helyezve csatlakozással. Természetesen nem minden polylineon van blokk. A vonalak egy hálós szerkezetet alkotnak, hurkokkal és szálakkal.
A kérdésem az lenne, hogy Ti milyen módon oldanátok meg azt a feladatot, hogy ha egérrel ráklikkelünk egy polylinera, akkor azok a csatlakozó vonalak egészen addig kivastagodnak és átszíneződnek amíg egy polylinra helyezett blokk útba nem kerül.
Ha esetleg nem lenne egyértelmű, akkor másképp
:
Tegyük fel, hogy adott egy hálózat map 3D-ba. csőhálózat és az azokon elhelyezett elzárókkal. Ha rábökünk egy vonalra akkor a hálózat egészen addig kiszíneződik amíg elzáróhoz nem érkezik.Valami ötlet?
Előre is köszönöm!
-
Egorov
aktív tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Itt több segítséget fogsz kapni. http://mobilarena.hu/tema/gepeszeti_3d_tervezorendszerek/friss.html
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az egyik ügyfelemnek szüksége lenne egy program, aminek Ő is csak a nevét tudja (cég ügyvezetője, anyavállalat ennyit küldött neki amcsiból)
solid designer (gyártó: co-create) vagy solid work (gyártó: co-create)
Ha jól néztem, akkor ez valami CAD program, vagy mi, de igazából lövésem sincs róla. Nem tudna valaki képbe tenni közületek, (ha esetleg valaki ismeri ezeket és az autocad-et is), hogy mik ezek, mi a különbség a 2 szoft és mondjuk az autocad között?
Előre is köszönöm és bocsánat, ha esetleg zavartam a topicot.
-
L4mie
veterán
válasz
stupid user
üzenetére
ohh köszi, megnézem

-
L4mie
veterán
Sziasztok Urak,
Egy olyan problémával találtuk magunkat szemben, hogy ép.gépész tervekből kéne, ki-be kapcsolható fóliás PDF-et kéne készítenünk.
O.o foggalmam sincs hogy kéne nekiállni, keresgéltem neten, de nem igazán találtam értelmes magyar leírást.
Pdf generáláshoz PDFCreatort esetleg PrimoPDF-t használunk. -
Börcz
csendes tag
Üdv.
Van egy betutipus amit nem lat a cad 2007 em. Amikor meg éppen látja akkor nem azt a betűt írja.
A betűk: trade marker bold italic nevét kapta.Milyen kiterjesztest tudok vele felismertetni? Mar berakram a windows betukeszleteibe is.
Honnan tolthetem le?
Üdvborcz -
polarx
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem tudom sehol beállítani, hogy ha 3d módban shift+középső gombbal akarok 3d keringeni akkor nekem ne zoomoljon ki a modellből automatikusan. A felhasználói felület beállításoknál a shift+középső gombra csak a keringés van beállítva, így nem is értem, hogy miért csinálja. Rendkívül idegesítő mikor a modell csak egy kis részletét akarom más szemszögből megnézni erre ki zoomol az egész modellből.
Van erre megoldás?
Előre is köszi a válaszokat
-
Ala
tag
Helló!
Lehet, h amatőr a kérdésem, de ha megrajzolok valamit 3d-ben autocadben, akkor abból tudok 2d-s vetületeket csinálni, ha igen, akkor hogyan? Remélem tudtok tanácsot adni, fontos lenne. -
Nisida
aktív tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Hello!
Nekem is volt és van is ilyen. A megoldást én abban találtam meg, hogy nem dxf-ből akarom beszúrni hanem vagy betöltöm xref-ként vagy blokkként, de leginkább a dxf-ből dwg-t csinálok majd lementem , és onnan másolok. Ezzel már nincs gond, a megérzésem az, hogy a dxf nem autocaddel lett csinálva,. és vannak benne hibák, és ezért csinálja ezt.
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Segítségetek kérném, komoly gondom van az AutoCAD 2007 programmal. A következőről van szó:
egy aktuális rajzba szeretnék elemeket másolni egy másikból. Eddig simán működött, az utóbbi pár órában viszont megkergült a rendszer. Mindig egy korábban vágólapra helyezett objektumot másol be, és ahányszor próbálkozom, annyiszor mást. Konkrétan TA szelepeket szeretnék másolni egy dxf fájlból egy kazánház kapcsolási rajzba. Másfél óra alatt nem sikerült, frissítettem már az acdb17.dll fájlt is, újraindítottam mindent, semmi. Tavaly nyáron produkált még ilyet, akkor egy újraindítás segített.Előre is köszönöm segítségetek!
Üdv:
Balázs -
Nisida
aktív tag
Hello!
Segítség kellene a konfig értékelésében, olyanoktól akik nem csak a CAD-hez de a hardverben is otthon vannak :
Most állítok össze egy erősebb CAD-s munkaállomás konfigot amelyben elsősorban 2d-s tervezés történik - AUTOCAD 2013 - , de nagy pontfelhők adatfeldolgozás / több 1000 pontos geodéziai mérések feldolgozására - AUTOCAD CIVIL 3D és AUTOCAD MAP - és műholdfelvételek / egyéb raszteres állományok integrációjára / feldolgozására - RASTER DESIGN - is alkalmasnak kell lennie.
A induló konfig:
Asus Sabertooth X79 alaplap
Core I7 3820 proc. 3.6 MHz LGA2011 foglalat
32 Gb 1866/1600 RAM ( corsair / kingston )
2 2TR HDD RAID 1- be kötve
1 db 27" ASUS VK278Q és 1 db meglévő ACER 24" monitor + ( talán egy 17" kiegészítő monitor ).A kérdések amiket a NAGY CROSSFIRE Topicban is feltettem:
A kialakításnál abban akadtam meg, hogy a monitor vezérlésnél mit preferáljak inkább és a követ kérdéseim merültek fel :
- Mi a különbség a CrossFireX és CrossFire Pro között ?
- Ha egy alaplap CrossFireX -et támogatja akkor ez érvényes a CrossFire Pro -ra is?
pl: Asus Sabertooth X79- Mérnöki alkalmazás - Autocad, Autocad civil 3d, MAP, esetén mit ajánlanátok inkább?
pl: két Radeon HD 6850 CrossFireX-be kötve vagy egy darab FirePro V4800/ V5800- Mi a fontosabb nekem a bit szám, a memória méret, stb. egy videokártyán ?
Előre is köszi a válaszokat.
Kellemes ünnepet.
-
pschio
őstag
válasz
nemisfontos
üzenetére
Hát pedig fel lehet telepíteni minden további nélkül 64-es W7-re a 32-es ACAD-ot. Nem tudunk segíteni a warezpistikék által gyártott szutykok feltelepítésében

-
nemisfontos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy 64 bites win7-re kellene felraknom 32 bites autocad 2010-et, mert egy segédprogram csak ezen a verzió megy. Viszont a torrenten leszedett verziókat sehogy sem tudom telepíteni. Mit ajánlotok ebben az esetben? Virtual pc? Vagy van valami más program ami tud ebben segíteni?
-
pschio
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Nem kell besraffozni. A számítani kívánt területet mindössze körbe kell rajzolni polyline-al (ha esetleg sima vonallal rajzoltad volna). Tulajdonságoknál pedig az area mezőben megtalálod a területet.
-
superecneB
őstag
Köszönöm szépen

Esetleg arra nincs ötleted, hogy hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy mondjuk egy szoba területét kiszámolja, arra gondoltam, hogy besraffozom és megnézem a tulajdonságoknál, hogy ez mekkora felületet takar le, de nem jártam sikerrel, valami hasonló megoldással nem lehetne megmérni különböző téglalapok területét?
-
Destloler
tag
Hali
Autocadben hogyan lehet visszaállitan azt a fileokat lefagyás vagy nem mentés után. Előre is köszönöm
-
pschio
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Jelen esetben nem a join parancsot kell használni, hanem a pedit-et. Azzal próbáld. Itt egy videó róla.
-
superecneB
őstag
Egy vonal szakaszt hogyan tudok egyesíteni egy objektummá? Azt szeretném hogy kijelölöm egy "cső" minden egyes darabját (lekerekítéseket és egyenes vonalú szakaszokat) és egyesítem, majd properitiesnél le tudnám olvasni a hosszát, és akkor nem kéne szakaszonként méricskélni.
A join-nal nem igazán működik a dolog, csak az egyenes szakaszokat jelöli ki és azokat sem tudja egyesíteni. -
pschio
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
autosave? abból vissza lehet állítani. a default beállítás az hogy 10 percenként ment. ráadásul ott a bak file is.
-
superecneB
őstag
Gyerekek eléggé felszálltam a szopórollerre, nem igazán tudom mit nyomhattam meg de úgy néz ki undoztam kb 1000 parancsot, és nem tudom vissza csinálni, nincs valami RENDO 1000 parancs?
Kb. 6 óra munkám szállt most így el egy pillanat alatt, és nem igazán vagyok boldog tőle.Enter the number of operations to undo or [Auto/Control/BEgin/End/Mark/Back]
<1>: 1000Ez az a command sor amire nem akartam 1000-t sőt az igazat megvallva undozni sem akartam.
-
gabi9107
csendes tag
Lenne egy olyan problémám hogy autocadel rajzoltam egy szöveget és azt ivesre szereretném megcsinálni hogyan lehetséges ez
-
Egorov
aktív tag
Ajj már nem volt idő szerkeszteni.
Az első linkemen azért vannak jók. A feladat kiírást nem kell nézni, neked csak a rajz a lényeg. Igaz pár helyen nincs megadva érték, mert ki kell számolni, de rajzolj valami hasonlót. Gondolom, hogy attól, hogy szabadon választható a tárgy, meg kell tanulnod a layerek használatát, ahhoz meg nem árt, hogy legyen a darabon vékony vonal, vastagvonal, középvonal... -
Egorov
aktív tag
Nem tudom, hogy mi neked a bonyolult, egyetemista vagy, esetleg középiskolás, 2D vagy 3D?
http://www.uni-miskolc.hu/gepelemek/tantargyaink/002b_geprajz/geprajz_4fa.pdfhttp://www.uni-miskolc.hu/gepelemek/tantargyaink/002b_geprajz/geprajz_6fa.pdf
A másodikban valamelyik oldalon van egy hajtómű részlet, ahhoz kell sokat kattyingatni az AutoCAD-ben.

-
kozmi55
tag
Hello!
Honnan tudnék gyakorló feladatokat letölteni AutoCAD-hez? Lehetőleg ilyen bonyolultabb rajzokat. Suliba kell beadandót csinálnunk, de nincs megadva konkrét feladat, ezért kéne valami kép, ami szerint megcsinálom.
-
pschio
őstag
Hm. Nem találtam meg, hogy hol lehet ezt megcsinálni. Nem is vagyok benne biztos, hogy van ilyen lehetőség. Viszont akkor ágyúval verébre:
A Draw/Wipeout-al én ráhúznék egy keretet. Előtérbe hoznám, aztán az elé a méretvonalat aztán azt wipe-outolsz amit nem szégyellsz

Vagy az eltüntetendő részt bekeretezed sima polyline-al, kitöltöd 254,254,254 színnel. Előrehozod, majd ez elé a méretvonalat. A 2 eredménye gyakorlatilag ugyan az. A másodikat akkor érdemes használni, ha PDF-et nyomatsz majd belőle. Ugyanis az elsőnél előfordulhat, hogy nyomtatásnál (mármint a PDF-ből) a wipeout-os részeket nagy fekete folttal nyomtatja ki. A PDF-ben ennek ellenére szépen néz ki.
Illetve aki tudja a rendes megoldást, az ne tartsa magában!
-
LeG3Nd
tag
Csak próbálkozom, szóval valószínűleg én csinálok valamit rosszul.
Rajzon méretezek, őszintén szólva nem tudom, hogy kéne máshogy? Tudsz valamit javasolni?A problémám az, hogy egy csapot kell méreteznem, ami egy gumi alkatrészhez csatlakozik, fél nézet - fél metszetben. A csap sraffozva van, a csap méreteit pedig csak úgy tudom megadni a minta szerint, ha a méretvonalak és a méretszám belelóg a sraffozásba. Azt szeretném elérni, ha nem csak a számok, hanem a méretvonalak mögött is egy üres keret, háttér, akármi lenne, úgy, mint a méretszámok mögött ha a "Fill color"-ra "Background"-ot állítok.
Szerk.: Így kéne kinézni, nekem még csak a számok mögött sikerült eltüntetni a sraffozást, vonalat. Pirossal kereteztem, ami nem tiszta.

-
LeG3Nd
tag
Sziasztok!
AutoCad 2012-ben készítek egy rajzot, de a méretvonalakkal nem boldogulok. Átlátszó háttér előtt kell lenniük, úgy hogy se a rajzi vonalak, se sraffozás ne lógjon bele. A méretszámoknál ezt sikerült megcsinálni, transparent háttérrel, viszont a méretvonal és a méretsegédvonal továbbra is metszi a rajzban levő egyéb vonalakat. Mit kell még beállítanom?
-
inkubator
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Pont azért nem jó, mert fizetni kellene érte. Sajna még diák vagyok és ha ebben az életben be akarom fejezni az iskolát, akkor olyan luxust hogy tanulás melletti munka nem engedhetek meg magamnak.
Hogy ne legyek teljesen off:
Egy fóliára rajzoltam 2 egymást metsző egyenest. A két egyenesre egy érintő kört. A két egyenes metszéspontjához távolabb eső körcikket el akartam távolítani metszéssel. DE nem csinálta, segítsetek!
Rákattintottam a "metszés" gombra -> kijelöltem mindkét egyenest -> Enter -> kijelöltem volna az eltávolítani kívánt ívet, de nem csinált semmit.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
inkubator
üzenetére
Nem értem miért nem jó számodra ez?
AutoCAD oktatóvideók
Igaz,hogy fizetni kell érte, de a tudás sincs ingyen. -
garga pista
őstag
Sziasztok!
Autocad 2011-et használok, és kitöréshez szeretnék vonalat ("szívhangvonal") rajzolni, de nincs a vonaltípusok között. Nem lehet valahonnan ezt letölteni? Kézzel macerás a rajzolgatása....

-
mdk01
addikt
válasz
inkubator
üzenetére
Nem nyert, meg akkor nem ezt írja hanem hogy nem található határvonal, vagy vmi ilyesmi.
Amúgy azzal kezdtem meg rajzoltam kört is és stb.
Közben vmennyire megoldódott mert ha ráközelítek a rajzra és úgy kattintok bele akkor jó, de ha kicsit eltávolodok viszont egyértelműen bele kattintok a határoló vonalak közé akkor meg ezt írja. Nem tudom egyelőre mi a probléma de így most működik.Azért köszönöm.
-
mdk01
addikt
Van egy kis problémám amivel még nem találkoztam.
ACAD2004
sraffozni szeretnék de azt írja ki mikor belekattintok a sraffozni kívánt részbe:Válasszon belső pontot:Összes objektum kijelölése....
Valamennyi látható objektum kiválasztása....
2502, választottA parancssorba pedig:
Valóban végre kívánj ezt hajtani? <N>Semmit nem állítottam csak kitöröltem pár sraffozott részt majd egy vonalat alrébb húztam és újra sraffozni akartam.
Általában ha megkergül az ACAD akkor egy új lapot nyitk és átmásolom arra a rajzot de most nem segít ez sem.
Nem értem....
Köszönöm
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék hogy AutoCAD és Civil 3d oktató videók vagy leírások hol találhatók INGYEN a neten. Küldjetek priviben minél több linket, de ne csak annyit pl hogy youtube.com. A legjobb persze az volna ha magyar lenne. Előre is köszönöm!

Egyébként sajna a suliban csak 2 félévet tanultam AutoCAD-et, de persze ott se úgy hogy mindent részletesen megnéztünk, hanem elém raktak egy rajzot és tököld ki magadnak, ha kérdés volt segít a tanár.
-
mielikki
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el használni az Autocad Civil 3D 2011-et. Eljutottam a keresztszelvényekig. Itt sehogyan sem tudom átállítani a pályaszint magasságát a megfelelő magasságra, mert csak az alapfelületet engedi kiválasztani. Mit kell átállítani, hogy a megfelelő helyre tegye a pályaszintet?
Másik kérdésem, hogy hogyan lehet leellenőrizni 3D-ben h jól rajzolta-e ki a program a dolgokat?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! -
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Először is tudnotok kell, hogy kezdő autocad-es vagyok(alap dolgokat tudok azért).
Kaptam egy feladatot, aminek az első része, hogy egy bedigitalizált szintvonalas térképet(.jpg) "ültessek át" cad-be( a szintvonalakat kéne külön fóliára áthúzni), ugyanis ezt kell majd a feladat többi részében felhasználni. A kérdésem az, hogy van-e erre valami gyors módszer? Ugyanis én egyenként elkezdtem átrajzolni, de ez örökké valóságig tart, ugyanis 4*6km-es térképről van szó, mondanom se kell, rengeteg szintvonallal.
Esetleg tudtok erre valami gyorsabb módszert?
Köszönöm előre is! -
mdk01
addikt
Van 2010-es csak nem szeretem konvergálgatni a cuccokat és azt szoktam meg.

Ha nem hát nem.
Köszi azért. -
mdk01
addikt
2x
-
mdk01
addikt
Van még vki olyan helyzetbe mint én hogy az acad2004 nem megy fel win7 alá?
Szerk: jah...és a win7 64bites.
-
zedii
aktív tag
Üdv, Mindenkinek!
Használ itt valaki is civil 3d-t? lenne kérdésem, de nemtudom ,h jó helyen járok

-
BigManus
addikt
válasz
stupid user
üzenetére
Így valahogy... Hányszor kapok én is elcseszett dxf fájlokat, lépték hibával... Aztán ha lézeren kivágjuk, akkor jön a döbbenet...
-
pschio
őstag
válasz
stupid user
üzenetére

-
stupid user
tag
válasz
eszgé100
üzenetére
Nagy összegbe mernék fogadni, hogy az AutoCAD-et soha nem fogja még látni sem, mert Archicad-et fog használni és persze lusta lesz normálisan beállítani a konvertálást és tolllszám_001 fóliákkal telefosott, huszonkét fóliáról összegányolt, huszonkét színű és vonaltípusú, felrobbanthatatlan blokkokkal összefoldozott rajzokat ad majd ki adatszolgáltatásként, amivel persze az őrületbe kergeti az AutoCAD-et használó társtervezőket.
Ehhez egy gyengébb gép is megteszi.
-
Ödike
tag
válasz
eszgé100
üzenetére
A konfig bőven sok az AutoCad 2d-s használatához.
Ha építész lesz, akkor meg inkább vízfestéket javaslok!
Az ÉPÍTŐMÉRNÖK az aki számol, tervez, az építészmérnök leginkább a megjelenéssel foglalkozik.
Nekünk az irodában (mélyépítő tervezőiroda!) a két új gépünk nincs ilyen erős!
Igaz, hogy jellemzően 2d-ben dolgozunk, és a tervezéshez legszívesebben a 2005-ös Land Desktop-ot használjuk (a 2004-es formátumú állományokat mindenhol tudjuk kezelni, és nagyon nagyon stabil!!).Sok sikert az átszervezett felsőoktatásban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: