- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kennystyle
aktív tag
Én sem bírtam a hangját, nálam már az első bekapcsolásnál halálra volt ítélve, de aztán rájöttem, hogy maxon pörög végig szerencsétlen. Nem szabályozza semmi, a 8.10 beta sem rendelkezik ilyen funkcióval, úgyhogy rádugtam a gyári ventijét a szabályzó panelemre és 4-5voltra állítva szinte semmi hangja nincs. E tekintetben pedig hiteles forrás vagyok, mert a legkomolyabb zajforrás a gépemben, egy 2,5" hdd is túl hangos volt nekem, átpakoltam a szomszéd szobába mert nem bírtam az ordítását
A fogyasztása is a legutóbb linkelt cikknek tökéletesen megfelelő nálam, 8w idle-ben, maxot még nem néztem. Ez úgy jött ki, hogy a teljes fogyasztása a gépemnek egy 780g -s lappal 48w volt, ha beraktam mellé a 2600promat akkor 61wattra ment fel, és ezzel a lappal + 2600pro-val is 61w volt, a 4670-el viszont csak 56watt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest