Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kennystyle
aktív tag
Én sem bírtam a hangját, nálam már az első bekapcsolásnál halálra volt ítélve, de aztán rájöttem, hogy maxon pörög végig szerencsétlen. Nem szabályozza semmi, a 8.10 beta sem rendelkezik ilyen funkcióval, úgyhogy rádugtam a gyári ventijét a szabályzó panelemre és 4-5voltra állítva szinte semmi hangja nincs. E tekintetben pedig hiteles forrás vagyok, mert a legkomolyabb zajforrás a gépemben, egy 2,5" hdd is túl hangos volt nekem, átpakoltam a szomszéd szobába mert nem bírtam az ordítását
A fogyasztása is a legutóbb linkelt cikknek tökéletesen megfelelő nálam, 8w idle-ben, maxot még nem néztem. Ez úgy jött ki, hogy a teljes fogyasztása a gépemnek egy 780g -s lappal 48w volt, ha beraktam mellé a 2600promat akkor 61wattra ment fel, és ezzel a lappal + 2600pro-val is 61w volt, a 4670-el viszont csak 56watt. -
kennystyle
aktív tag
a hűtője miatt kéne Asus, mivel valamiféle Arctic megoldás van rajta valószínű hogy jól leszabályozva 2d-ben még az én zajra igen érzékeny füleimnek is megfelelne és akkor megspórolnék 4-5 ezret az Arctic S1/2 nélkül. Ehez az kéne persze, hogy ha már 18k a Sapphire akkor max 20k legyen az Asus.
-
kennystyle
aktív tag
Asus -ról nem tudtok merre lehetne kapni normális áron ?
Csak az a4team listájában láttam eddig és ott is majdnem 22k volt, ez sok érte szerintem. Nem hiszem, hogy a gyártói ára sokkal borsosabb lenne a Sapphirenál mert pl. a newegg-en egy árban vannak.
-
kennystyle
aktív tag
válasz
#19617792 #191 üzenetére
nem az a kérdés, hogy lehűti vagy nem, hanem hogy rá lehet tenni vagy nem, mert gyanúsan lent van a mag a nyákon, lehet hogy a heatpipe nem fér el emiatt
szerk: összehasonlítva a 4850el csak kb. 2-3 millivel lehet lejjebb a magés arra rámegy simán, talán ezzel se lenne gond
-
kennystyle
aktív tag
Iponban 18 588 Ft
[link]Ha tudnám, hogy rámegy az Accelero S1/S2 akkor már rendelném is, de nem találok erre semmi infót, valaki kipróbálhatná helyettem.
-
kennystyle
aktív tag
Most látom csak mennyire lent van a gpu a nyákon. Nem vagyok biztos benne, hogy rámegy egy accelero s1 vagy s2. Ez csak azért baj mert így még tovább kell várnom a karira, hogy jöjjön egy gyári passzív belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest