Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#31757056 #5910 üzenetére
Áh, 5V-ra szabályzott ventit semmi sem űberel.
Vagy egy 800-as S-Flex-t. Így viszont lassan több lesz a leves, mint a hús. TX2-es proci hűtőm van, az pörög 900-at. Nem igazán hallom. Seasonic 430W táp. Nem nagyon. 640es 2 tányéros WD leszabályozva Hard Disk Sentinel-ben minimumra (AAM-ra gondolok). Talán ez hallatszik ki legjobban az Antec P180 Mini házamból. Két ház venti kiszerelve, mert nem fért be a Pio DVD-m (és minimumon sem túlzottan halk a 3 állásból). NEC befért, de az beszart és így nem vettem újra NEC-t. Anno a HD3650-el is elvoltam passzívan.
Lehet bevállalom ezt a gddr4es 4670 zafírt ha én is leszabályozhatom fix %-ra a ventit rajta és így olyan halk lesz amilyet csak akarok. Nem akarok 25-nél többet futárral együtt VGA kártyára költeni. Tuti nem kapom meg 25-ből a jövő havi 47xx-t. Nem játszok túl gyakran, ezért a lélektani határ 25 alatt kell h legyen. És eddig az összegig nem tudom kapok-e jobbat, mint ez az említett zafír. Szerintem nem, de ha igen, akkor jöhetnek a titkos tippek.
Ne feledd, a hang az első a teljesítmény előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Eladva ! ! ! ASUS ROG GTX 1650 4gb DDR5 1x6 PIN !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest